Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Miért nincs MagSafe az iPhone 16e-ben?
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nálam is jelentkezett ez a probléma Pie frissítés után, majd az azt követő havi biztonsági frissítésnél is.
Sokat agyaltam, hogy mi a rossebtől melegszik, és merül mint állat, míg végül feltettem egy CPU monitor programot: CPU/GPU Meter, és kiderült, hogy az energiatakarékos magokat fullon pörgette a rendszer folyamatosan. Az összeset.
Először azt hittem, hogy az SD kártya halódik, kivettem, de nem segített. Aztán valahogy eljutottam a Galaxy Wearable programig, ha azt leszedtem, meg a Gear Sport plugint is, nem merült annyira, de pár óra utaán újrakezdte.Úgyhogy végül wipe cache, factory reset, és minden helyreállt. Utána mindent visszatöltöttem Samsung Cloudból, és nem jelentkezett újra a hiba... a következő frissítésig (TMH rom, OTA frissítés).
De, érdekes módon a júniusi biztonsági frissítés után már nem volt gond.
-
válasz
LoGeN90 #54540 üzenetére
Nekem Gear Sport van, és már kb. másfél éve teljesen elégedett vagyok vele.
Nem érzek különösebb ingert lecserélni Galaxy Watch-ra. Két napot lazán elmegy, szoftver a legfrissebb, amire nekem kell tökéletes. Tetszik a szabvány 20 mm szíj, az acél óratest, amin némi karc már van, de egyáltalán nem feltűnő. Az üveg fólia nélkül sem karcos, pedig van strapálva, mert mindig hordom napi munka közben ugyanúgy, mint hétvégi betonozáskor.
Jó a vízállóság, ha tisztítani kell egy kézmosással egybekötve az is megejthető.
Egyetlen "hátránya", hogy a Gear Fit 2 kényelmesebb volt főleg sporthoz, de ez nem fitnesz karkötő...
Szóval részemről ajánlott a cucc.Mondjuk, az S8-at sem igazán akarom lecserélni, nézegettem az S10-et, lenne is rá lehetőségem, de nem ad annyi pluszt.
-
válasz
Ringman #47188 üzenetére
Nagyon gyenge ötlet, de...
A régi mobiloknál akkor szokott elhalkulni a hangszóró, amikor mágnesezhető fémpor került a közelébe, mondjuk a hangszórónyílásba. Lehet, hogy hülyeség, nem tudom, hogy ez a mai IP, vízálló, atomcsapást is túlélő cuccoknál előfordulhat-e, de hátha.
-
válasz
st3v3np3t3r #46174 üzenetére
Mobile Outfitterssel még megpróbálkozhatsz, igaz, az fólia. Nekem több, mint egy éve van fent a sima alap fólia, amit rátettek.
De, sokan nem szeretik, mert olyan műanyag tapintása van, meg ronthatja a képminőséget.
Gyári Clear cover tokkal használom, sehol nem nyomta fel. -
Nekem sincs tervben a csere, 2017 májusában vettem én is.
Gyors, működik, a gyári clear cover tok nem karcolta meg, a Mobile outfitters kijelzőfólia több, mint egy éve hibátlan, nem jött fel sehol.
Tetszik a mérete, elfér a zsebemben, nem vágyok nagyobbra. Munkámból adódóan mindig nálam van, és egyáltalán nem zavaró.
Akku egy napot simán bírja, este meg úgyis ott a töltőpad, és éjjel óraként is funkcionál. A 24 órás ügyelet sem viseli meg, amikor nem töltöm közben, mert nincs rá időm.
Kijelző nem égett be, pedig navigációnak is használom, Waze fut rajta, igaz, legtöbbször kikapcsolt kijelző mellett, így nincs para.
Májusig még törlesztem a részleteit a T-nek, de nem bánom. Jó döntés volt 4 év után lecserélni a Note II-t, az is jó volt, de már igen belassult, meg fél nap alatt lemerült új akkuval is.
Az S-pen néha kicsit hiányzik, de a jelenlegi Note széria nekem már túl nagy.Ja, és ez az első telefonom, amin nem volt se root, se bootloader, se semmi, fut rajt a gyári szoftver a kicsit ritkán érkező frissítésekkel és ennyi. Nem éreztem rá ingerenciát, hogy bármit mókoljak rajta, tökéletes, a szokásos androidos marhaságok mellett, de ha nem felejtem el a havi egyszeri rebootot, azok sem jelentkeznek.
-
Igen, csak elég nehéz olyan fóliát találni, ami az edge kijelzőn megmarad.
Nekem Mobile Outfitters van fenn most már kb. 9 hónapja, eddig nyoma sincs alálevegősődésnek, vagy karcnak. Viszont nem olcsó, és többek szerint rontja a kijelző minőségét. Először furcsa a tapintása, olyan zsíros ragadós, de ez egy hét alatt elmúlik. -
válasz
batai15 #33621 üzenetére
"Aliról milyen tok, wireless töltő és tempered ajánlott?"
A topik fele kb. erről szól, tök káosz az egész, nem fogsz kapni tuti infót sem a tokról, sem az üvegről. Tok kb. egyéni preferencia/ízlés/pénztárca kérdése, jó üvegről meg még nem hallottam.
Nálam a sima Clearcover van, meg egy Mobile Outfitters képernyőfólia van fenn már május óta. Annak állítólag szar tapadós a felülete, és rontja a képminőséget... a tok meg karcolja a keretet, és alámegy a por. De, nekem jó, és nincs karc sem, a képernyővel is elégedett vagyok.
Wireless töltőből én a sajátját ajánlom, anno 16k-ért jutottam hozzá, drága, de nem bántam meg. Megbízhatóan teszi a dolgát, ha ki van kapcsolva a gyorstöltés, akkor nem megy a ventije sem, tök néma.
De van még több működő alternatíva is, végül is az S7-é is jó hozzá, meg vannak Blitzwolf jó minőségű töltők is, azok Alin is vannak. De majd a többiek is írnak ezt-azt.[ Szerkesztve ]
-
válasz
Ateszpapa #33499 üzenetére
Elképzelhető, ha jól tudom az S2 nem is kapta meg a Tizen új verzióját. Úgyhogy vagy a telefon szoftvere a hibás, vagy a Tizenben valami általános gubanc van, ami minden verziót érint.
Mondjuk, a gear app alapból sem valami nagy eresztés... Jó lenne már valami komolyabb fejlesztés erre, meg az SHealth-re is. -
válasz
bigdady #33475 üzenetére
Nekem a számomra kicsit érthetetlen módon parkolópályára került Gear Sport van, de nagyon szeretem. Igazi szerelem egy Frontier volt, de sajna az én csuklómra durván nagy, nagyon kényelmetlen volt, amikor próbáltam. Ez a Sport biztos meglesz egy darabig, nagyon elégedett vagyok vele.
Tesztelhette esetleg valaki, hogy az Oreo-s jelzés hiba a Sporttal is előjön, vagy S3 specialitás? Elvileg mind a kettő Tizen 3...
-
válasz
Mr.Silkó #30735 üzenetére
Nem tudom, érkezett-e már válasz, de a pulzust, és a véroxigént egy szenzor méri, de külön kell értékelni őket.
Orvosi rutinvizsgálat része, pulzoximéter a cucc. Ujjra csíptethető, kb. 6000 pénztől fölfelé kapható.Egyébként szerintem ez az SpO2 mérés telefonon a mókusvakítás kategória. Normális esetben úgyis 95-100 % közötti értéket kapsz. Annyit kell, hogy kapj. Egy gyakorlott szétbagózott tüdejű beteg döcög 88-92 % körül nyugalomban. A ujjon kapott értéket meg elég sok minden téves irányba befolyásolhatja, a valósnál alacsonyabb értékek is simán mérhetők, elég, ha "hideg az ember ujja".
Ennek talán anaerob edzéseknél, meg magashegyi körülmények között, vagy azt szimuláló maszkos edzéseknél lehet értelme, normál hobbi sport közben nem tartom valóban hasznos dolognak. Inkább csak jó játék, futás közben úgysem fogsz ezzel játszani a telefonon.
Orvosi, és profi sport diagnosztikában, monitorozásban viszont nagyon is fontos az ismerete. De azt nem telefonnal mérik.Persze, ez lehet hogy csak egyedi vélemény. Memmaao kolléga majd rám cáfol.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Apone33 #30331 üzenetére
ISRAEL Next gen. is fent van a gépen, semmi gond nincs vele. Kicsit túl sokat pofázik.
Mióta van nagyobb mennyiségben mobilnetem, a Waze a preferált. Igazából meg vagyok vele elégedve, annyi, hogy hosszabb úton, vagy ahol nincs semmi gebasz kikapcsolom a képernyőt, hogy ne égjen be. Így marad csak a hangnavigáció, de az is elég. -
válasz
Peterzon94 #30170 üzenetére
Szia!
A kezdetektől ezt a tokot használom, mondhatni a 0. perctől. Por kicsit megy alá, ki kell néha takarítani. Nekem még sehol nem karcolta meg a készüléket. Mondjuk, a hátlapi gyári fóliát a telón hagytam.
-
BUÉK!
-
Nagyon sokan írtok a rossz gyári fóliával kapcsolatban, ami igaz is. Amikor megvettem a telót egyből ment rá egy gyári fólia ami 2 hétig bírta... Pedig nekem clear cover van rajta, ami még fel sem nyomja.
Aztán május végén befutottam a Westendbe, és tetettem csak a kijelzőre fóliát a mobile outfitters által. Azóta is az van, tökéletesen elégedett vagyok vele. Nem jött fel a széleknél sem, nem levegősödik, igényes cucc. Két hátrányát tudom említeni, kezdetben kicsit zsíros, tapadós az érzés, de ez idővel csökken, illetve, nem teljesen sima a felülete. Ha oldalról belenézek, kicsit mintha narancsbőrös lenne... De ennyi. Csak ajánlani tudom.
-
válasz
FiremanusXI #23333 üzenetére
ACR-t használok szintén.
Én sem hallom a hívott felet, csak saját magamat, illetve, nagyon halkan valami kivehető. Megoldást eddig még nem találtam.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
mikesa #12877 üzenetére
Nekem a gyári AKG hangzása nagyon nem jött be. Nem akarom cserélgetni, forgatni szóljon úgy, ahogy kell, ha a fülembe tolom. Az agybadugós verzió egyébként sem jön be. A kis, mobil fülesnek tartott Sennheiser 470 sokkal jobban szól, legalábbis úgy, ahogy használom.
Jelenleg egy Sennheiser HD221 fülessel nyúzom az S8-at. A Note II Wolfson chipje után nem érzek csalódást, jó a cucc. Nemsokára egy Sennheiser HD 569-el fogom kínozni, meg a notim mellé is beszerzek egy ASUS Xonar U5-öt, így azt hiszem magas szintű hangzást fogok kapni, viszonylag reális áron. Nem vagyok audiophil, csak szeretem élvezni a zenét.
-
válasz
bigmasterg #9472 üzenetére
"Always on display-vel mik a tapasztalatok? Nem ég be tőle az amoled hosszútávon?"
Nem ég be, mert a kijelzőn mindig változtatja a helyét, illetve a fényerősségét. Csak úgy, mint a home "gomb"."Akksit mennyie szívja? Még csak ma kapcsoltam be, de mintha így nap végére kevesebb % maradt volna az akksiból, mint máskor."
Akkut eléggé szopja, ez ellen úgy védekezek, hogy ezt csak este tíztől reggel hétig állítom be. Napközben úgy is a zsebemben lakik a teló, tök fölösleges hogy menjen az AoD. És, mivel este úgyis töltöm, nem zavaró a kissé megnövekedett fogyasztás. -
Sziasztok!
Két hét után megszabadultam a gyári képernyővédő fóliától, nagyjából ennyit bírt. A zsebemben volt a mobil, és egy Budapest napijegy megkezdte az oldalát, aztán már nem volt visszaút.
Győrikét ritkán járok Pesten, így kaptam az alkalmon, és berongyoltam a Westendbe, gondoltam, kipróbálom a Mobile outfitters céget, ha már neten annyi jót olvastam róluk.Nos, azt kell, hogy mondjam, nem csalódtam. A fólia alig látható, igaz kicsit tapadós, de nem nagyon. Jól átlátszik, nem is venni észre, hogy a képernyőn van (a teló többi részén maradt a Clear cover). Fellelkesedve a Gearfit 2 kijelzőjét is lefóliáztattam, ott először azt hittem nem tettek rá semmit, annyira passzol a méret. Meglátjuk, mennyire lesz tartós a cucc, egyelőre csak ajánlani tudom őket mindenkinek.
-
válasz
killerjohn #5133 üzenetére
Van Samsung gyári. Ha még kapható...
[link] -
válasz
Mr.Silkó #5103 üzenetére
Ha gyári töltő mellett döntenél, nézz körül a piacon! iPon-ból rendeltem az enyémet, 16k volt, 950-es, legújabb töltő. Úgy gondolom, annyiért nem rossz vétel, főleg, hogy ezt elvileg nem kell a telefonnal cserélni szükség szerűen.
szerk: látom, már drágább...
Egyébként kikapcsoltam a gyors töltést, akkor nem megy a töltő ventije és simán lehet mellette aludni, tök néma (sajna engem minden digitális zörej iszonyat zavar, laptop mellett sem megy az alvás). Majd ha szükség lesz rá, bekapcsolom, meg, nem akarom széttolni az akksit egy-két év alatt.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Mr.Silkó #4587 üzenetére
Nézd meg élőben! A SES-ben biztos meg tudod tekinteni, fel tudod próbálni. A Gear S2-nek sokkal emészthetőbb a mérete, számomra legalábbis. Kis csuklóm van, az S2 még passzol rá, a Frontier már sajna nem. Ha akkora lenne, mint az S2, simán beneveznék egyre.
viera: A gear Fit pro pletyka szinten van még, a Samsung bejegyezte ezt a terméknevet Európában, és valószínűleg nem véletlenül. Tippre idén még hallani fogunk róla, talán ősz környékén. Egyelőre semmi hivatalos nem szivárgott még ki.
Egyébként, a Fit2-t nem sokkal lehet fokozni. Jobb üzemidő, teljes vízállóság 50, vagy 100 méterig, esetleg egy SpO2 szenzor, de számomra ennyi. Annak aki még zenét hallgat több memória, mondjuk.Egyébként, egyetértek, az S3 Frontier nagyon szép, és nagyon masszív.
[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok!
Na, végre én is csatlakozom a klubhoz, lett egy fekete S8-am a T-től.
Végül megoldódott a rendelés mizéria, bementem a T-pont-ba, elmondtam mi a bajom, tök rendesek voltak, srác vigyorogva közölte, hogy ne is szarakodjunk a rendeléssel, itt van a boltban kettő, vigyem el az egyiket. A rendelésem valamiért hibás lett, nem jelent meg minden a rendszeren, parkolópályára tették. Azt mondta, hogyha mégis kihoznák a készüléket, csak ne vegyem át, vagy vigyem be a hozzájuk, és szó nélkül visszaveszik. Nagyon, de nagyon korrekt ügyintézés volt, tényleg le a kalappal.
Úgyhogy megvan a kicsike. Nem recseg, nem rózsaszín, jól működik. Egyelőre ismerkedünk, próbálom belakni. A migráció a NoteII-ről majdnem zökkenőmentesen zajlott, a kedvenc Gear Fit 2 watchfacem veszett csak el, mert nem tudom, mi volt a neve, és sehol sem találom.Nagyon tetszik a kicsike, tökéletesen kézre áll, nem bánom, hogy nem a +-ot vettem.
SES-ben beújítottam egy fekete clear covert, fóliát, ami egyelőre tart, úton van egy 64 GB SD kari, meg egy wireless töltő.
Ezzel erre az évre el is költöttem minden hobbira szánt pénzem...
Nagyon jó a cucc, ajánlom mindenkinek.
Egyvalami nem tetszik, az az AKG füles. Attól sokkal, sokkal többet vártam. Az öt éves Sennheiser MX470-em, ami 5k volt, tehát nem egy nagy eresztés, porig alázza, földbe döngöli. De, headsetnek jó lesz, futottak még kategória.
[ Szerkesztve ]
-
Köszi mindenkinek a választ!
Csütörtökön ügyelet után azt hiszem lesz egy köröm a győri Árkádban. Ott van T-pont, majd kicsit lázadok a rendszer ellen. Ott azért remélem van S8, ahogy néztem elég jól el vannak látva a pontok készülékkel.
-
Sziasztok!
Online rendeltem egy fekete S8-at múlt kedden T honlapon. Azt írták a rendelésbe, hogy pénteken jön 9-17 óra között. Azóta semmi. Se sms, se mail, de csomag se. Egyetlen dolog változott, az előfizetésem módosult a kiválsztott Move M-re, de ott meg azt írja, hogy nincs hűség. Pedig van, 2 év hűségre vettem a telót részletfizetéssel.
Ez vajon egyedi jelenség, és holnap telefonáljak utána a dolognak, vagy csak a szokásos ügyintézés, és várjak még türelmesen?
Azért mondjuk nem túl ügyfélbarát eljárás ez, na. Írták volna ki, hogy jön ekkor, vagy akkor, megvárom. De nem frissült a rendelés, még mindig azt írja hogy szállítás múlt pénteken, a megrendelés teljesítése folyamatban.
Tapasztalt még valaki hasonlót?Köszi.
-
válasz
Sanci789 #3011 üzenetére
Gagyibb kínai töltővel én is tapasztaltam ilyet még a Defy idejében. A NoteII-t csak gyári Samsung autós töltővel töltöttem, és akármennyire le volt merülve GPS, iGo, állandóan működő képernyő mellett is feltolta az akkut 100% körülire egy Győr-Pécs úton.
Én is beneveztem egy sima fekete S8-ra a T-től. Elvileg holnap érkezik. Már alig várom.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kedvenc zene a mai napra
- Hell Let Loose
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...