- Fotók, videók mobillal
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
khorvat
senior tag
válasz
Smile8822 #6792 üzenetére
Ha vmi szerintem sántít és így gondolom, azt leírom. Van erre egy mondás "akinek nem inge ne vegye magára", egyébként meg ha visszaolvasol nem voltam egyedül a véleményemmel. Ha én ilyen helyzetbe kerülnék nem ismerőssel fórumokon keresném a kiskapukat, hanem számlát lobogtatva bemennék ahol vettem vagy felhívnám a Samsungot mi ilyenkor a teendő. Szerintem is hasznos funkció és max donor alkatrész lehet ha elveszítem a telót.
-
negroo
aktív tag
válasz
Smile8822 #6792 üzenetére
Látom nem érted! Ez egy védelem hiába felejti el az ember és nem figyel oda így járt. Ha van gari papír hivatalos nem kell sírni bemész és megoldják. Nem a telefon a hibás ha szoftveresen így álmodták meg ahogy van és én örülök, mert aki elopja csak papír nehezék ként használhatja.xD
ui: elitcar megmondta a tutitxÁD
-
törölt tag
válasz
Smile8822 #6787 üzenetére
Gyanús ez az egész történet.
Nem szabad ellopni senkinek sem a telefonját.
De, hogy segítsek is, Frp lock a dolog lényege(van rá megoldás de nem egyszerű), nem a Samsung hanem a Google hasznos "találmánya".
Mivel ez egy olyan lopás védelmi eszköz ami nem véletlenül lett kitalálva, ezért az unlockja illetve annak mikéntje szerintem nem ennek a topiknak a témája. Minden másban ami nem warez, szívesen segít most is aki tud. -
pusihusi
addikt
-
khorvat
senior tag
válasz
Smile8822 #6784 üzenetére
"kéri a először regisztrált Gmail e-mail címet és a hozzá tartozó jelszót is, de itt ugrik a majom a vízbe hogy az illető gyorsan kapkodva csinált egyet és nem emlékszik sem az e-mailre amivel csinálta a fiókot Sem a jelszóra "
Ez nekem innentől piszkosul sántít, az oké hogy a jelszót elfelejti vki dehogy a komplett email címet is az gáz. Ha csak tesztelek se adnék meg 5 perce készült fiókot, inkább átugrom a lehetőséget. -
Smile8822
senior tag
válasz
Smile8822 #6769 üzenetére
Na sikerült kivennem azt a pinkódot a hardresettel de viszont nem lehet teljesen újra tenni a telefont mert ugye a reset Után bejön hogy kezdhetem vagyis kezdhetném vissza àllitani gyárira de kéri a először regisztrált Gmail e-mail címet és a hozzá tartozó jelszót is, de itt ugrik a majom a vízbe hogy az illető gyorsan kapkodva csinált egyet és nem emlékszik sem az e-mailre amivel csinálta a fiókot Sem a jelszóra és ugye kéri hogy adjam meg és ameddig nem addig nem is enged tovább lépni szóval ilyenkor mit lehet tenni szerintetek ?
Előre is köszönjük .. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
Smile8822 #6769 üzenetére
GSM-es vagy hivatalos forrásból? Csak mert ha előbbi, akkor lehetne az is, hogy átverték a barátodat egy külsőleg jó állapotú, de már használt mobillal.
Ha nem volt gyári vissza, és újonnan kér kódot, akkor az szerintem nem új telefon. Ha be tudtok lépni a beállításokba, akkor próbáljatok gyári visszát csinálni, ha nem engedi, akkor be van állítva zárolási kód.
Egyébiránt olyan nem lehet, hogy nem is a telefonhoz kapcsolódik a kert kód, hanem a barátod állított be az előző telefonján SIM védelmet (másik telefonba téve nem enged fel hálózatra a SIM, csak ha kóddal igazolod a kiléted)..?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest