- iPhone topik
- Köredzésen járt az Exynos 1680
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MIUI / HyperOS topik
Hirdetés
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
khorvat
senior tag
válasz
Smile8822 #6792 üzenetére
Ha vmi szerintem sántít és így gondolom, azt leírom. Van erre egy mondás "akinek nem inge ne vegye magára", egyébként meg ha visszaolvasol nem voltam egyedül a véleményemmel. Ha én ilyen helyzetbe kerülnék nem ismerőssel fórumokon keresném a kiskapukat, hanem számlát lobogtatva bemennék ahol vettem vagy felhívnám a Samsungot mi ilyenkor a teendő. Szerintem is hasznos funkció és max donor alkatrész lehet ha elveszítem a telót.
-
negroo
aktív tag
válasz
Smile8822 #6792 üzenetére
Látom nem érted! Ez egy védelem hiába felejti el az ember és nem figyel oda így járt. Ha van gari papír hivatalos nem kell sírni bemész és megoldják. Nem a telefon a hibás ha szoftveresen így álmodták meg ahogy van és én örülök, mert aki elopja csak papír nehezék ként használhatja.xD
ui: elitcar megmondta a tutitxÁD
-
törölt tag
válasz
Smile8822 #6787 üzenetére
Gyanús ez az egész történet.
Nem szabad ellopni senkinek sem a telefonját.
De, hogy segítsek is, Frp lock a dolog lényege(van rá megoldás de nem egyszerű), nem a Samsung hanem a Google hasznos "találmánya".
Mivel ez egy olyan lopás védelmi eszköz ami nem véletlenül lett kitalálva, ezért az unlockja illetve annak mikéntje szerintem nem ennek a topiknak a témája. Minden másban ami nem warez, szívesen segít most is aki tud. -
pusihusi
addikt
-
khorvat
senior tag
válasz
Smile8822 #6784 üzenetére
"kéri a először regisztrált Gmail e-mail címet és a hozzá tartozó jelszót is, de itt ugrik a majom a vízbe hogy az illető gyorsan kapkodva csinált egyet és nem emlékszik sem az e-mailre amivel csinálta a fiókot Sem a jelszóra "
Ez nekem innentől piszkosul sántít, az oké hogy a jelszót elfelejti vki dehogy a komplett email címet is az gáz. Ha csak tesztelek se adnék meg 5 perce készült fiókot, inkább átugrom a lehetőséget. -
Smile8822
senior tag
válasz
Smile8822 #6769 üzenetére
Na sikerült kivennem azt a pinkódot a hardresettel de viszont nem lehet teljesen újra tenni a telefont mert ugye a reset Után bejön hogy kezdhetem vagyis kezdhetném vissza àllitani gyárira de kéri a először regisztrált Gmail e-mail címet és a hozzá tartozó jelszót is, de itt ugrik a majom a vízbe hogy az illető gyorsan kapkodva csinált egyet és nem emlékszik sem az e-mailre amivel csinálta a fiókot Sem a jelszóra és ugye kéri hogy adjam meg és ameddig nem addig nem is enged tovább lépni szóval ilyenkor mit lehet tenni szerintetek ?
Előre is köszönjük .. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
Smile8822 #6769 üzenetére
GSM-es vagy hivatalos forrásból? Csak mert ha előbbi, akkor lehetne az is, hogy átverték a barátodat egy külsőleg jó állapotú, de már használt mobillal.
Ha nem volt gyári vissza, és újonnan kér kódot, akkor az szerintem nem új telefon. Ha be tudtok lépni a beállításokba, akkor próbáljatok gyári visszát csinálni, ha nem engedi, akkor be van állítva zárolási kód.
Egyébiránt olyan nem lehet, hogy nem is a telefonhoz kapcsolódik a kert kód, hanem a barátod állított be az előző telefonján SIM védelmet (másik telefonba téve nem enged fel hálózatra a SIM, csak ha kóddal igazolod a kiléted)..?
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Linux kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anime filmek és sorozatok
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózatokról alaposan
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi Mi 10 5G 8GB / 128GB Twilight Gray Szinte karcmentes!
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest