- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
laci503 #7428 üzenetére
Nekem 22:47 perce megy, még 6:45-öt saccol maradék időnek 25% aksival, és 2:45 a kijelzőidő. Ebben volt email olvasás, fórumozás, kb. fél órányi youtube, fotóztam párat, meg videóztam összesen kb. 10-12 percet. Volt valamennyi játék is. Minden szinkronizáció megy, a fotókat is menti a google tárhelyre, folyamatosan mobilneten van, az új Hello Data-val már nem lényeges
Ja, nem 100%-ról indult csak 92-ről, mert akkor húztam le a töltőről. Így kb. 33%-nál járhatna fullról indulva. -
Mr.Silkó
veterán
-
Peddy789
őstag
válasz
laci503 #7456 üzenetére
En kb pont a te helyzeteben vagyok es a hetekben/napokban szeretnek vasarolni.
A sony xz premium szerintem nagyon mas.. ips kijelzo, hatalmas kava, regies ui feeling, de talan szebb kamera stb. Es raadasulpluszt fulest is kaptam volna helyben, de amikor megfogtam helyben mindketto telefont hiaba dragabb sokkal az s8 (ha a fulest eladtam volna) egyszeruen nem tetszett a sony, hatalmasnak tunt a telefon, a kijelzo meg nagyon szokatlan (fako hatasu) oled utan.
Az s8 meg s8+ temaban meg nekem az a velemenyen hogy az a fo kerdes, mi a kenyelmesebb a kezedben meg milyen tartalmat fogyasztasz. Szerintem az aksi ido annyira nem a vilagvege, mert egy jobb minosegu powerbankal azert kieleht tolni a dolgot ha nagyon kell. Viszont nekem az fontos hogy kezrealjon, es kenyelmes legyen hasznalni. Pl az ujlenyomat olvaso s8+nal mar meg nehezebben hasznalhato mint sima s8-nal. De oszinten enis filozok a dolgon, the strugle is real.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
laci503 #7428 üzenetére
Nekem elég változó, a használattól függ. Mondjuk én éjszakára mindig feldobom a qi töltőre. Másfél hónapja van meg az S8+, de 1 napnál többet sosem mertem megkockáztatni vele.
Ez a ma esti eredmény (sok böngészéssel, némi játékkal, kis zenehallgatással, folyamatos szinkronizációval, bluetooth, mobilnet és wifi kapcsolattal, kevés fényképezéssel, sorozatozással):
De van, hogy csak 3 óra kijelzőidőt teszek bele estig (hosszabb munkanapokon).
-
HaliGab23
senior tag
válasz
laci503 #7431 üzenetére
Nekem a mobilnet a számottevő, amin jobban merül, mint wifin. Mobilneten vagyok reggel 8-tól délután 5-ig.
Szinkronizálás alatt pluszban értem, hogy egy nap jön kb. 50-80 db e-mail, exchange + gmail, ezen kívül az időjárás, facebook, google szarok, viber, messenger megy.
Van átlagban 20 hívás kb. 1-5 perc beszéd (ma pl. 55 perc). Viberen is szoktam beszélni, messengeren irkálok.
Böngészek is elég sokat.Szóval szerintem az én használatom jobban meríti, mint a Tied.
Én azt mondom nem csalódnál benne, bár Note 4-em nem volt...
-
-
HaliGab23
senior tag
válasz
laci503 #7428 üzenetére
S8-assal nekem 3-5 óra.
Reggel veszem le a töltőről, a mobilnet folyamatosan be van kapcsolva, illetve minden szinkron megy, van vagy 20 hívásom, stb.Ha 3 óra kijelző, akkor este még van benne vagy 30%, 5 óra kijelzőidőt közelítve már vége van.
Az S7-esem közel sem tudta ezt. Az én használatom mellett 3 óra kijelzőidőnél már game over volt az S7-nek.
Most pl. 32% az akksi, és a kijelzőidő 3 óra 12 perc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Parfüm topik
- Lexus, Toyota topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bontatlan ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest