- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
A guru
addikt
válasz
torreador22 #4632 üzenetére
260k volt hivatalos garival amikor én 205ért vettem bocs 55k felár...hol jön ez vissza nektek kérdem én...
-
A guru
addikt
válasz
torreador22 #4630 üzenetére
60k felárat nem hiszem hogy érne abból majdnem kijön már egy egész jól használható telefon is...
-
Gabmami
tag
válasz
torreador22 #4573 üzenetére
Meg tudod csinálni magad is! A Google play-re belépsz webes felületről és ott ráklikk a fogaskerékre. Ott pedig a beállításokban kiveszed a pipát a kapcsolt készülékek elől. Utána már tudod használni rendesen. Az eszközkezelőben is megnézheted, hogy látszik-e a telefon. Ha igen akkor azt is töröld és csatlakozz újra a telefonodról.
-
A guru
addikt
válasz
torreador22 #4579 üzenetére
Nyugi már lehet pont egyszerre írtátok... inkább többször mint egyszer sem!
-
Markizmark
addikt
válasz
torreador22 #4577 üzenetére
Nem
ugyan eztugyanezt írtad.Te ezt írtad:
Dehogy lesz független! ezzel kapcsolatos kérdések megvitatása tilos itt a fórumon!
Én írtam egyebet is.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
torreador22 #4571 üzenetére
Sajna nem tudsz mit csinálni!szervíz és 15perc alatt megoldják. Ez egy biztonsági dolog.
-
A guru
addikt
válasz
torreador22 #4565 üzenetére
Őszintén nem tudom mi a baj
-
Ákkk
addikt
válasz
torreador22 #4565 üzenetére
Te vagy a tulajdonosa új korától,vagy valakitől vetted?
-
A guru
addikt
válasz
torreador22 #4563 üzenetére
Mit ír ki? Nem jó a jelszó? Velem ilyen még nem volt.
-
A guru
addikt
válasz
torreador22 #4558 üzenetére
Na szuper
-
A guru
addikt
válasz
torreador22 #4553 üzenetére
Lehet hülye kérdés de nem volt túl sötét a hely ahol próbáltad?
-
feketeibiza
tag
válasz
torreador22 #4443 üzenetére
Sziasztok!
Mielőtt visszaállítanám a telefon végső elkeseredésemben (S6 Edge plus) szeretnék tájékozódni róla,sokat találtam hasonló problémákkal..
Pár hete vettem,a problémám a következő!
Az akkum 45% ról képes éjszaka használat wifi meg minden nélkül kopra lemerülni reggelre!
Azt gondoltam hogy nem lesz egy akku bajnok,de az hogy egy napot se megy az kicsit kínos
Minden felesleg,mint hogy Google szinkronizáció és az összes háttérban futó gagyiság kikapcsolva,mikor hozzám került a teló,rögvest fel dobta hogy itt a 6.0.1 fel is raktam,most arra gondolok ő vele lesz valami problem..
GSM battery checket felraktam megnézni mi zabálja az akkut,persze nem eszi semmi sem csak is az anroid os ami kimagaslókat zabál,szóval miatta merül elvileg a telefon..Valaki tud segíteni egy pár szóval,hátha van valami ötlet?
Köszönöm szépen előre is !
-
A guru
addikt
válasz
torreador22 #4441 üzenetére
De még ha könnyen karcolodik is, a mindennapok során szerintem egy átlag user nem igen tudja megkarcolni külső segédeszköz nélkül. Minden esetre furcsa hogy te ennyi ilyet láttál
-
kazanka
őstag
válasz
torreador22 #4435 üzenetére
Az hogy az S6 és az S7 ilyen,nem jelenti hogy az edge plusnak is ilyennek kell lennie.Én használom az újjlenyomat olvasót, de semmi nyoma.
-
álarc
aktív tag
válasz
Nekem néha talajszemcsék vannak a kezemen (munkahelyi ártalom), de semmi látható karc!
-
guriga1234
addikt
válasz
Attól még, hogy valaki hülyeséget ír le valahol, nem kell el is hinni.
Az enyémen (már nyolc hónapja megvan) semmilyen karc nincs, pedig még nagyítóval is megnéztem. -
A guru
addikt
válasz
torreador22 #4430 üzenetére
Nálam is minden ok a gombbal de akit ismerek és S6-ja van attól sem hallottam még ilyesféle panaszt.
-
Markizmark
addikt
válasz
torreador22 #4430 üzenetére
Talán összefügg az ujjlenyomatolvasással.
-
Piwi
veterán
válasz
torreador22 #4427 üzenetére
Még nem hallottam ilyen hibáról...
-
Markizmark
addikt
válasz
torreador22 #4427 üzenetére
Az enyémnek semmi baja, pedig öregnek számít mert elsők közt vettem.
-
szaki04
senior tag
válasz
torreador22 #4254 üzenetére
Ment a privát...
-
A guru
addikt
válasz
torreador22 #3702 üzenetére
Jaj bocsi azthittem a frissítéses kérdésre válaszoltál. Nyilván jó a 2nap én is meg tudnám csinálni csak sajnos ingázok pestre és hát a buszon el kell valamivel töltenem az időt
-
A guru
addikt
válasz
torreador22 #3700 üzenetére
Nem értem
-
A guru
addikt
válasz
torreador22 #3696 üzenetére
Nálam is 1nap alatt összejön 5-5.5-óra SOT.
-
A guru
addikt
válasz
torreador22 #3574 üzenetére
Igenis!
faternak megmutattam ezt mondta: huu ez gyomorforgató
-
lalika740
aktív tag
válasz
torreador22 #3567 üzenetére
Nekem bumper van fent rajta aminek pluss a belseje hogy ne karcolja a keretet ésvan hozzá hátlapis.Ilyen hátlapos bumper.Nagyon jó fémes fogást kölcsönöz a telefonnak és tényleg nem karcolodik meg sehol.Nekem bejött mert nem érzem a vágos szélét sem az edge+ nak.A kinyithaos tokok megnekem nem tetszenek.Mindig az arcomba csapodikbeszéd közben a kihajtható része.
-
A guru
addikt
válasz
torreador22 #3564 üzenetére
Nekem több telefonomnál volt ilyen kinyitós tokom de szerintem macerás az egész hogy minden egyes alkalommal kinyitom es akkor ott fityeg. Szerintem jobb egy fólia+glossy cover vagy clear cover kombó. Így hasonlít a fogása legjobban arra mintha nem lenne rajta semmi.
-
guriga1234
addikt
válasz
torreador22 #3564 üzenetére
A nejem használt ilyet (Edge telefonon), aztán rájött, hogy jobb az enyém (sima Clear), és lecserélte ő is olyanra, ugyanis nem kényelmes használat közben a Clear View. De ettől még neked lehet, hogy jó lesz.
-
guriga1234
addikt
válasz
torreador22 #3411 üzenetére
Olyat, ami elfogyott, olyat én 10 Ft-ért tudok
-
lalika740
aktív tag
válasz
torreador22 #3339 üzenetére
Az m7 nek és az m8 nak jo kamerája volt csak a lilulás miatt vergödtek nagyon .világosba nagyon jo kepeket csinál csak az esti képek lilásak lettek.
-
A guru
addikt
válasz
torreador22 #3311 üzenetére
Nekemis jobban bejön a 6-os széria mint a hetes. Az S7 abban a sima fekete színben úgy néz ki mintha az egész telefont az s4 féle lakkozott műanyag borítaná nagyon sajnálom hogy kivették a black sapphire színt én sem véletlenül ezt vettem az edge+-ból. De ami a legjobban bosszant az az hogy kamerában visszaléptek.
-
lalika740
aktív tag
válasz
torreador22 #3312 üzenetére
Hat nemtudom en egymas melle.tettem öket tényleg minimális a kúlönbség.De mint mondtam ki mire hasznalja.Van egy haverom vett egy i6s plus 128 gb ot ami a legdragabb és még a csengő hangon se változtatott.Mondjuk csak telefonalalni es email ezni szokott rajta.De azt mondta neki ezt tetszik !Szerintem ezzel mindenki igy van azt vedd ami a legjobban tetszik nekem most az s6 edge+😀😀😀😀😀😉
-
lalika740
aktív tag
válasz
torreador22 #3295 üzenetére
De látom hirdeted.Mi lesz ha elviszik??mit veszel?
-
A guru
addikt
válasz
torreador22 #3295 üzenetére
Abszolút igaz. Erről a telóról váltani... nagy bajban lennék ha aztmondanák hogy bármit választhatok ezen kívül. Talán vagy egy s7 edget mondanék vagy egy I6s plus-t.
-
slloyd
senior tag
válasz
torreador22 #3269 üzenetére
De van havonta 6.50€ és 2 évre kötöttem vásárláskor az o2.De. nél . Ez úgy volt,hogy én nem akartam de erre elkezdte dobálni az eladó a pultra a kiállított bekapcsolt s6 edge plus ot úgy hogy csak durrogott mondván nem probléma
Megygőzött vele
Lopásra 8€ lett volna havonta de azt az opciót kivetettem nekem elég a törés beázás. -
A guru
addikt
válasz
torreador22 #3193 üzenetére
Nekem a sima s6 nagyon bejött élőben ha lenne belőle 5.7-es kijelzővel akkor én inkább azt vettem volna.
-
Piwi
veterán
válasz
torreador22 #3185 üzenetére
ugyanannyit kapsz érte mint egy normális emberért
-
A guru
addikt
válasz
torreador22 #3144 üzenetére
Lett valami újdonság? Vagy csak biztonsági frissítés?
-
Markizmark
addikt
válasz
torreador22 #3138 üzenetére
Csak olyan kódot kér amit te előzőleg beállítottál, gondolom közben eszedbe jutott.
-
lalika740
aktív tag
válasz
torreador22 #3138 üzenetére
Csak azt tudtam volna javasolni hogy restore azért nem irtam.Ha elárulnád hogy oldodott meg akkor sokaknak segitenél szerintem.Üdv Lajos.
-
Ákkk
addikt
válasz
torreador22 #3114 üzenetére
A jelszó a fr után is megmarad ha előtte nem oldod fel.
-
RockHaRD
addikt
válasz
torreador22 #3057 üzenetére
A letiltástól nem félek, mert megbízható helyről jött, a garanciát viszont leellenőrzöm majd a héten, mivel itt van mellettem a hivatalos Samsung gari. Akkor legalább a telóra is ránéznek, hogy tényleg van-e baja.
-
kazanka
őstag
válasz
torreador22 #3057 üzenetére
Ezt írtam én is.A gari az tuti de a többi szerencse kérdése,kicsit drága papírnehezék A letiltás elleni garancia is olyan mint ha nem is lenne
-
lalika740
aktív tag
válasz
torreador22 #3041 üzenetére
Nagyon jól tetted.Üdv
-
A guru
addikt
válasz
torreador22 #1993 üzenetére
Szia! Pro: akkuidő, kijelző baromi jó, kamera, design nekem nagyon bejön bár ez szubjektív
Kontra: nagyon gyűjti az ujjlenyomatokat (nekem a fekete verzió van) kis apróság hogy az érintőgomb világítást nem lehet gyárilag állítani illetve a gyári böngészőben a betűméretet sem. 1.5 hét használat után nekem ezek a tapasztalataim és nyilván sok pénzbe kerül de abszolút kárpótol érte a sok jo funkció és a premium érzet.Bármi kérdésed van fordulj hozzám bátran
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Chrome
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi haladó szinten
- Steam Deck
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest