- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kapanyél
őstag
válasz
guriga1234 #5914 üzenetére
Ez az egyik húzó érv mellette.
-
Kapanyél
őstag
válasz
Markizmark #5806 üzenetére
Én meg soha.
Annyira hiányzik a fizikai gomb, hogy a könnyeim potyognak.
Nem sokára lecserélem egy S7 Edge-re, utána mehet majd a vadászat valamelyik kínai tákolmányra. -
Kapanyél
őstag
válasz
Plazmacucci #5797 üzenetére
Ha kihisztizted magad, válaszolsz is a kérdésre, hogy miért szar így?
-
Kapanyél
őstag
válasz
Plazmacucci #5794 üzenetére
Elárulod, hogy ebben mi a szar? Hogy kellene működnie, ha nem így?
Én azt látom, hogy ránagyít, hogy jobban lásd az élességet, és azt állítja is a csúszka... -
Kapanyél
őstag
Újból működik a Ligth Manager!
Korábban csak root-olt készüléken működött normálisan, most a 7-es droiddal végre jó!
Ez az app képes az RGB LED-re átvinni tetszőleges értesítést, tetszőleges színnel, átmenettel, villogási sebességgel, stb.Kis segítség hozzá:
- hozzáférést engedélyezni kell az értesítésekhez neki
- váltakozó módot válaszd ki
- static led 2. módszer
- simaság 10%
- LED fényerő fényes
- LED villogás 0,5s
- váltakozás 1sA speciális beállításokban újra kell kalibrálni a színeket, itt vannak a jó értékek:
Narancs - FF6800
Sárga - E2F800
Rózsaszín - FF2C56
Bíborvörös - FF00D5 = lila, Viberhez
Fehér - 95FF78
Cián - 2D8355A kék, piros és zöld jó alapból.
-
Kapanyél
őstag
Arról nem tudtam képet készíteni, mert suhintásra mindig kilépett.
Közben rájöttem, hogy miért nem látszik a speciális menüben több, mint eggyel kijjebb: ha nincs beállítva valamilyen védelem a lock screen-hez, akkor nem engedi alkalmazásonként állítani, hogy az értesítések tartalma látszódjon-e vagy sem. Csak azt lehet állítani, hogy látszódjon-e vagy sem.Most kipróbálom, hogy ha kikapcsolom az ujjlenyomatos beléptetést, megmarad-e a beállítás...
Sajnos nem. Ha csak húzás van, akkor törli azokat a beállításokat is, amik egy-egy alkalmazáshoz kapcsolódtak és tiltották a zárolt képernyőn megjelenő tartalmat.
Ami azért szomorú, mert utálom, ha pl. látszik a Viber vagy Messenger üzenetem előnézete. A többit viszont szeretem látni: pl. fb értesítés, e-mail, stb. Akkor tudom, hogy félre húzhatom vagy meg kell nyissam. -
Kapanyél
őstag
Aki kereste eddig a gyorstöltés kapcsolóját, netán még a Beállítások keresőjébe is beírta a "töltés" szót és úgy sem dobta ki neki a választ, annak elárulom, hogy a Karbantartás/Akkumulátor résznél jobb fölül a három pöttyös menüben a speciális alatt van. #hogybasznákmeg.
-
Kapanyél
őstag
Egy újabb biztonsággal kapcsolatos hibajelenség: a zárolt képernyőre kiteszi az értesítés előnézetét, amire eddig az volt beállítva, hogy eljretve. Most már csak globálisan lehet megadni, hogy megjelenítse-e az előnézetet vagy elrejtse az egyes appoknál.
Nálam az üzenetek (SMS, Messenger, Viber) volt rejtett előnézettel, a többit engedtem zárolt képernyőre is.
Ez elég szar így. -
Kapanyél
őstag
válasz
Markizmark #5722 üzenetére
Jaja, én sem aggódtam, bár pont a bootloadert töltötte rá, amikor beszart az egész.
Véletlenül a CP-be tallóztam be a fájlt... -
Kapanyél
őstag
Ilyet sem láttam még: Odin-nal frissítés közben FAIL!
Hogy ver engem ez a kurva élet! -
Kapanyél
őstag
válasz
Markizmark #5702 üzenetére
Nem. Ha a firmware nem olyan, akkor hiába pipálod ki a factory resetet, vagy akár a re-partitiont is, nem történik semmi. (persze, van olyan beállítás az Odin-ban, hogy téglázza a telefont, de alap esetben a ROM-tól függ, mit csinál).
Ezért szoktuk elkunyerálni a szervizesektől a "négyfájlos" ROM-ot, mert azzal jön a PIT meg a tuti formázás, bootloader frissítés, stb.
Ezek a letölthetők általában "egyfájlosak", csak frissítenek, mintha OTA jöttek volna. És valóban, az sem számít, ha főverzió frissül.
Igen ám, de ha átállítod a product code-ot, feltéve, ha az adott CSC tartalmaz másikat is, akkor olyan hard resetet tol a telónak, hogy öröm lesz belakni. Igaz, ezt menüből teszi csak.
A kérdés, hogy ha teljesen más PCodeú ROM-ot dobok rá, megmarad-e minden?
Első alkalommal nem számított, azóta csak a portugál TPH-sat teszem föl, így nem tudom biztosra.De ha azt mondod, hogy mindig más a product code-od, akkor bátran nekiesek.
-
Kapanyél
őstag
válasz
szegab1986 #5692 üzenetére
Adataid megmaradtak vagy nyom egy factory resetet is a frissítés?
Nálam más a CSC és a product code is, fosok kipróbálni. -
Kapanyél
őstag
válasz
Locutus #5647 üzenetére
Ha csak egy napra megyek külföldre, nem veszek EU-s adatjegyet. Ha vennék sem lenne kedvem kikapcsolgatni minden más nethozzáférését, ezért 500MB-osat szoktam. A roaming pedig csak a beszédhívásra lesz ingyenes.
Azért az OSM térképek - ahogy nevéből is adódik - igen pontosak. Egy-egy helyre odatalálni tökéletes. -
Kapanyél
őstag
Na elkészült végre a Nougat a kisöcsikre.
-
Kapanyél
őstag
válasz
hYpErKe #5620 üzenetére
Általában itt mindenkinek egy ilyen készüléke van, vagy kettő, ha a családban/kollégáknál is van, így semmilyen válasz nem reprezentatív.
Általánosan elmondható, hogy sem szoftveres, sem hardveres hibák nem jellemzőek. Mondhatni nincs.Nekem a kijelzőm megkarcolódott 1 év alatt, de csak hajszálkarc. De be sem égett az értesítési sáv, minden tökéletes.
A családban lévőkkel mik történtek?
-
Kapanyél
őstag
válasz
Markizmark #4666 üzenetére
A LED aktiválása előtt ellenőrzi a fényviszonyokat és aszerint állítja be. Én két fokozatot vettem idáig észre csak.
-
Kapanyél
őstag
Használ valaki itt nem Samsung gyári Qi töltőt? Autóba szeretnék egy ablakra cuppantható tartót, ami tölti is egyben és kíváncsi vagyok, hogy jó-e a nem gyári?
-
Kapanyél
őstag
válasz
eladogeppc #3754 üzenetére
Azt a valamilyen lehetőségeknél lehet ki-be kapcsolni, nem?
-
Kapanyél
őstag
Jött egy csomó cuccom, tokok, üvegfóliák, este lefotózom, ha valakit érdekel.
-
Kapanyél
őstag
Ha föltolok egy XEH egyfájlost, az mindenképp nyomat egy factory resetet is? Olyan jól belaktam, hogy inkább kivárom az OTA frissítést, mintsem kezdjem elölről.
-
Kapanyél
őstag
válasz
Markizmark #2864 üzenetére
De megszokott. Mindegyikkel ezt csinálta.
-
Kapanyél
őstag
Rohadék T mindig ráhúz 2-4 hetet...
-
Kapanyél
őstag
Megvan valakinek, melyik régiós CSC-vel megy a hangrögzítés?
-
Kapanyél
őstag
válasz
CivicEsi #2646 üzenetére
Abszolút egyet értek! A nagy pörgésben sokszor elfelejtem, vagy eleve nem is értem a hívó nevét. Elég csak visszahallgatni és máris be tudom írni pontosan a névjegyzékbe.
Meg jó érzés tudni autóban ülve (is), hogy nem kell jegyzetelnem. Továbbá ha valaki letagadja vagy másképp adja elő, mit is akart, akkor odafingom az orra alá a beszélgetést. -
Kapanyél
őstag
válasz
Markizmark #2598 üzenetére
A CSC-nél csak az a lényeg, hogy a hívásrögzítést támogassa.
-
Kapanyél
őstag
válasz
guriga1234 #2386 üzenetére
Voltam köztisztviselő, láttam, hogyan kezelik ott is az adatokat a közös címjegyzékben. Mindenki, értsd mindenki telefonszáma meg van (politikusok, egyéb közszereplők), a privát is. Ezek az adatok nagyon kényesek, mégis a második ember, aki szembejön veled az utcán, ki tudja deríteni.
A stílusod megéri a prémium tagságot.
-
Kapanyél
őstag
válasz
guriga1234 #2382 üzenetére
És ez biztonsággal tölt el téged Androidon?
Amikor a többi ismerősöd amúgy is szinkronizálja a címjegyzékét a gmail-lel meg a fb-kal... -
Kapanyél
őstag
Telekomnál működik. Adnak új SIM-kártyát, elindítod az appot, aztán a telefont kell odanyomni a terminálhoz.
És egyre többféle szolgáltatás lesz, egyre egyszerűbben lehet majd fizetni telefonnal, ezért a dilemma.
De mivel autóval járok, így mindig van nálam tárca, amiben meg ott a kártya... fasztudja. -
Kapanyél
őstag
Lenovo K920 Vibe Z2 Pro-ról váltottam nem rég erre. Hibátlan a masina, tényleg nincs miről beszélni.
Az értesítő LED RGB vezérlése miatt gondolkodok a root-on, de egyelőre nem tudom, hogy akarom-e az NFC-s fizetést (knox ugrás miatt végleg bukna).
Jó volna kipróbálni egy CM-ot is, de akkor meg az Edge-es szarok vesznének el... azért nem nagy dilemma, ez a készülék már a gyári ROM-mal is nagyon jó. -
Kapanyél
őstag
válasz
Viktor0610 #2297 üzenetére
Vele reklámozzák a prémium tagságot.
-
Kapanyél
őstag
Itt sem ugrik a Knox-bit, ha gyári fw-t teszek rá, csak függetlent, ugye? T-s bootlogotól hányok, bár szerencsére ritkán kell újraindítani és minden fölösleges alkalmazást ki lehet kapcsolni root nélkül is.
MÁS: Vezeték nélküli töltőt ki használ? A gyári gyorstöltőnek milyen betápja van? Lehet USB-ről is vagy csak 230V-os fejről táplálható?
Autóba kinéztem a kicsit, az laposabb, könnyebben be tudnám építeni a középkonzolba, vagy a kartámasz belsejébe. Viszont fontos lenne, hogy azért rendes sebességgel tudja tölteni, mert az autóban az pont szempont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest