Új hozzászólás Aktív témák
-
A guru
addikt
válasz
KonZumo #5147 üzenetére
Nem fogunk sajnos, ha az S5 esetéből indulunk ki, ők nem kapták meg az S7 designját mi viszont igen most az S7 megkapja a Note felületét mi meg már ezek szerint nem. De a remény hal meg utoljára, illetve theme storeból töltsd le a light energy témát ha egy kis Grace feelinget szeretnél.
-
-
álarc
aktív tag
válasz
KonZumo #4245 üzenetére
Extract (unzip) the firmware file
Download Odin v3.11.1
Extract Odin ZIP file
Open Odin v3.11.1
Reboot Phone in Download Mode (press and hold Home + Power + Volume Down buttons)
Connect phone and wait until you get a blue sign in Odin
Add the firmware file to AP / PDA
Make sure re-partition is NOT ticked
Click the start button, sit back and wait few minutesÉs itt a Google fordítós leírás, ami a linken van amit küldtem.
Aki ebből nem boldogul, az ......Utasítás
Kivonat (unzip) a firmware fájlt
Letöltés Odin v3.11.1
Kivonat Odin ZIP fájl
Nyílt Odin v3.11.1
Reboot telefon Download Mode (tartsa Home + Power + hangerő le gombokat)
Csatlakoztassa a telefon, és várjon, amíg nem kap egy kék jel Odin
Adjuk hozzá a firmware fájlt AP / PDA
Győződjön meg róla, újra partíció nem jelölte
Kattintson a Start gombra, hátradőlni és várni pár percet -
MrCsiT
addikt
válasz
KonZumo #3750 üzenetére
Beállítások /akkunál kapcsold ki a gyorstöltést, töltsd fel teljesen, majd írd meg kérlek, hogy hozott-e a dolog változást a SOT-ban.
eladogeppc: Te is..
A gyorstöltés funkció egy checkbox (jelölőnégyzet) állításával szabályozható, ami csak akkor jelenik meg, ha az eszköz nincs töltőn.
-
A guru
addikt
válasz
KonZumo #3534 üzenetére
Üveget szerintem aminek nincs széle befestve vagy csillámporozva olyat sehol fóliából az xprotectoros piros az jó nekem most az van csak feljött kb 3centit a bal also sarokban és alatta tiszta kosz meg a jobb felső is kicsit feljött ott ugyan az a helyzet kicsit el lett csúszva a felrakásnál.
-
A guru
addikt
válasz
KonZumo #3481 üzenetére
Elvileg holnap jön de ha tényleg ilyen buzisan csillog akkor már oda is adnám valakinek ha kell
MrCsiT: akkor miről lehet beszélni? Áradozzunk hogy milyen szép gyors meg jó a teló elég unalmas lenne azt gondolom nyilván az említett téma sem érdekel mindenkit de miért kéne törölni? Meg azt sem értem miért baj ha több hsz van?nem akarlak támadni meg semmi csak tényleg érdekelne erre a válasz.
-
-
Nestor16
senior tag
-
Ákkk
addikt
válasz
KonZumo #2155 üzenetére
Hát ezek a táblázatok nagyrészt találgatások,amúgy a sammobile is leközli azokat a híreket amit valamelyik nagyobb oldal feldob és sokszor később is.De kétlem, hogy az új Galaxy S széria bejelentése előtt kiadnák a friss rendszert akkor nem hatna az újdonság varázsa. Valahogy samsungnál mindig hasonlóan történtek a főverzió frissitések.
-
Markizmark
addikt
válasz
KonZumo #1747 üzenetére
Én tapasztaltam ezt-azt. Ahol nem volt 4G ott nemhogy H+ vagy H -mert ezek simán jók- de még az EDGE hálózat is használhatatlan volt. Mire 1 kép betöltött az volt fél perc és nem túlzok. Ezt 3 év alatt eléggé meguntam és amikor akció volt a Telekomnál akkor azonnal vettem ott egy edge+-t. Néha feloldásnál tapasztalok tétovázást, de nem bosszantó. Ezt valamelyik általam telepített alkalmazás okozhatja, nem a rendszer hibája. Ezen kívül gondom nincs a készülékkel. Gyors, mint a villám, gyönyörű képeket/videókat készít, az akkuja sem merül gyorsabban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest