- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Youtube Prémium és ChatGPT
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
torreador22
senior tag
válasz
guriga1234 #4641 üzenetére
Most jön hogy nem számít belefér! Mindenki maga dönti el hogy mi a jó neki de az biztos hogy 10/8 ember a gyári gari mellett voksol!
-
torreador22
senior tag
Maradjunk annyiban hogy ég és föld a gsm boltos és a gyári Samsung garancia között a különbség!
-
torreador22
senior tag
válasz
Markizmark #4578 üzenetére
Komoly írás volt gratula!
-
torreador22
senior tag
válasz
Markizmark #4576 üzenetére
Ugyan ezt írtam előtted!
-
torreador22
senior tag
válasz
feketeibiza #4574 üzenetére
Dehogy lesz független! ezzel kapcsolatos kérdések megvitatása tilos itt a fórumon!
-
torreador22
senior tag
Honnan tudok romot és odint letölteni egy linket adnátok?
-
torreador22
senior tag
Valaki aki esetleg úgy járt mint én most ! Csináltam egy gyári vissza állítást de nem fogadja el a gmail fiókomat ami az előzőekben szinkronizálva volt a telefonal nem tudok tovább lépni?
-
torreador22
senior tag
Sziasztok ! Volt már esetleg valakinek hogy az intelligens képernyőzár funkció nem működött? Közelség érzékelő működik de a int kép zár az nem .Mi lehet a gond? Köszi
-
torreador22
senior tag
válasz
feketeibiza #4497 üzenetére
Szerviz akku csere!
-
torreador22
senior tag
Ügy legyen! Viszont Nekem már volt a kezemben nem is egy ami ezzel az esztétikai hibával volt megáldva! Azért kérdeztem a ti véleményeteket ,tapasztalatotokat mert kíváncsi voltam a véleményekre!
-
torreador22
senior tag
Pedig ez van sajnos. Kopik ès könnyen karcolodik mind az
s6... S7... Minden
tipusànak a home
gombja mert az nem
gg.[link] -
torreador22
senior tag
Azt nem értem hogy miért kellett sporolniuk azon hogy a home gomb sima üveg nem gg!
-
torreador22
senior tag
Tudtok esetleg valamit a home gomb kopásával kapcsolatban? Mert az s7 nek is nagyon kopik és én is láttam és volt nekem is s6+ om aminek kopott volt a home gombja ! Állítólag több panasz is érkezett Samsungékhoz ezzel kapcsolatban.
-
torreador22
senior tag
Sziasztok! Esetleg ha valaki meg válna a készülékétől akkor keressen privátban! Kp keresek készüléket lehetőleg függetlent és származását igazoló papírokkal!
-
torreador22
senior tag
Nekem meg egyre jobb az akkumulátor 2 nap 1 óra készenlét 5 ó 14p kijelző idő és 24% van az aksi!
-
torreador22
senior tag
Na most nevetni fogtok! Én a minap vettem egy szilikon tokot gsm boltban nem is mondom meg mennyiért de meglepően jó minőségű . És nem lötyög mint a legtöbb olcsó tok! Amennyiért vettem annyiért tökéletes választás volt mert tényleg nagyon jó! Egyébként meg vétek tokot tenni erre a szép telefonra!
-
torreador22
senior tag
Elég jó áron hozzá jutnék egy gyárihoz ami üzletben elég hizos árban van! Háát nem tudom nézegettem az üvegfoliákat meg a tokokat de magyar oldalon normálisat normális áron nem találtam. Ebben az ebey meg hasonló rendelésekben nem vagyok otthon szeretem látni mit veszek.
Ha valaki tud normális tokot üvegfoliat az irjon privátban. Köszi -
torreador22
senior tag
Esetleg valaki haszál ?Samsung Clear View tokot? Tapasztalat vélemény?
-
torreador22
senior tag
válasz
Markizmark #3538 üzenetére
Az a gond hogy tok nélkül nagyon csúszik!
-
torreador22
senior tag
válasz
Markizmark #3433 üzenetére
Iphone 6 bol is volt ilyen akció a múltkor csak a Media Markt ban! Ezek zsír új telefonok nem javított!
-
torreador22
senior tag
válasz
guriga1234 #3412 üzenetére
De nagyon okos vagy gratulálok! 2 napja még volt nem azt mondtam hogy még mindig van! Látom utána már nem volt ilyen okos hozászolásod hogy más is linkelt !
-
torreador22
senior tag
Szép kis akció :[link]
-
torreador22
senior tag
Igy van ha nem fotó kiállításra kellenek a fotók hanem privát célra akkor tökéletes! Egyébként én régen a htc M7 el ami ugye a lehurrogott ultra pixeles 4mp kamerája volt azzal is csináltam olyan szép képeket hogy besza.....ás!
-
torreador22
senior tag
Az ios ban viszont vannak olyan hiányosságok amik engem nagyon zavartak! Az hogy nincs hivás értesitö led és nem lehet az ébresztő hangeröt külön állitani az vicc kategoria! A rendszer maga tényleg jó de android után hozzászokni hááát nem tudom én visszatértem droidra!
-
torreador22
senior tag
Igen nekem határozottan jobb az akkuidő a frissítés óta! 2nap 7ó használat 4:10p kijelző használat 22% akkunál.
-
torreador22
senior tag
Valamivel nekem is tovább bírja az aksi.
-
torreador22
senior tag
Az viszont jogos hogy meg kell nézni ki kell próbálni akkor már van valami hasonlítási alapod és aztán kérdezz!
Nekem például sokkal jobban bejön mint az s7 edge! -
torreador22
senior tag
válasz
Markizmark #3187 üzenetére
Addig jó míg nem a hibákról beszélünk.
-
torreador22
senior tag
Minek vitatkozni ha lehet verekedni!
-
torreador22
senior tag
válasz
guriga1234 #3143 üzenetére
Most telepítem én is!
-
torreador22
senior tag
válasz
Markizmark #3141 üzenetére
Igen olyan kódot kér csak hogy nem fogadta el ! Olyan kódot használtam direkt amit nem felejtek el. Hívtam a Samsung ügyfélszolgálatot egy hölggyel beszéltem azt mondta szerviz és pénzért megcsinálják! Kérdeztem a Factory Resettet de azt mondták lehet hogy kéri utána is! Magamhoz vettem a Számlát -garilevelet és irány a közelemben levő Experience Store ott a srác egybol mondta semmi gond újra húzzák a rendszert és fizetni természetesen nem kell! Nem próbálkoztam otthoni megoldásokkal mert nem biztos hogy kifizetődő lett volna!
-
torreador22
senior tag
Túl sok segítséget nem kaptam de szerencsére megoldódott!
-
torreador22
senior tag
Valaki esetleg tud megoldást? köszönöm
-
torreador22
senior tag
Factory Reset ?
-
torreador22
senior tag
Esetleg volt e valakinek hogy kiakarta kapcsolni az ujjlenyomat feloldást de nem fogadta el a jelszót? Mit lehet tenni ilyenkor?
-
torreador22
senior tag
Viszont az èrdekelne hogy valakinek van e az ujlenyomat olvasó részre fólia téve? Ha igen hol tudnék venni mert az ismerősöm tesója 2 hó ès látszanak apró karcok az ujlenyomatolvason! Nem szeretném hogy az enyèmen is legyen.
-
torreador22
senior tag
-
torreador22
senior tag
Sziasztok! A mai nappal beléptem a klubba én is ! Eddig brutális a telefon nagyon bejön szerintem az eddigi legszebb Sam készülék!
-
torreador22
senior tag
Sziasztok! Most szándékozom váltani s5 -röl . A kérdésem az lenne hogy mik a tapasztalatok a készülékkel kapcsolatban pro és kontra? Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Automata kávégépek
- Elektromos cigaretta 🔞
- PlayStation 1 / 2
- PlayStation 5
- Gaming notebook topik
- Youtube Prémium és ChatGPT
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest