- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
supertrezi
aktív tag
válasz
ferike77 #11752 üzenetére
Azért ne rémülj halálra. Kb. annyi a különbség, hogy nincs háznál szerelés meg prémium szervizfutár. Amúgy él rá a két év, csak neked kell befáradnod a Samsunghoz, ha baj van.
Én az Elektromarkettől rendeltem 2 napja 157-ért. Telefonban azt mondták, hogy magyar Samsung garis. Ma jön a futár. Bár 2 napja már csak 1-1 gyártói garis feketéjük és fehérjük volt. Kékből volt több nekik.
Az EliteGSM-ről is jókat hallottam. Ott tegnap valami 159-be került. A PartNero is megbízható (az előző telefonom tőlük rendeltem), de nem tudom, van-e nekik gyártói garival; múlt héten még nem volt. De telefonáljatok az adott boltnak mindenképp!
Ha mindenképp magyar garis kell, simán mondja le a rendelését. Nincs abból semmi.
-
Gabesz77
senior tag
válasz
ferike77 #9267 üzenetére
Szintén BTU volt, nekem így sikerült:
- factory reset
- wipe cash
- 4 fájlos gyalu rom fel
- factory reset
- wipe cash
- a sammobile-ról leszedtem és odinnal felraktam az áprilisi T-s MDM romot
- amint felment már kérdezte is, hogy akarok-e frissíteni
- akartam, ME2 van most, majd megnéztem recoveryben, THM a kódPersze minden előtt rootoltam és lementettem az EFS mappát.
-
csabám
addikt
válasz
ferike77 #9278 üzenetére
Ez egy jó kérdés. Sajnos nem tudom.
Erre nagy valószínűséggel nincs megoldás szvsz
Esetleg, ha van a független romban TMH pr. kód (nem tudom, hogy van-e benne. Szerintem nincs...), akkor átállítod arra, majd rá a T-Mobil romot.
Vagy felrakod a T-s romot és csinálsz egy factory resetet. Ha mákod van, akkor átáll TMH-ra. <--- ezt próbáld meg először.Öt percen belül használhatod a szerkesztés gombot!
-
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
ferike77 #2594 üzenetére
Mondjuk szerintem nirmal fenyviszonyok kozott egy k750 is fasza kepet csinal.
de persze arra gondolok hogy s3 vagy egy iphone vagy egy htc vagy barmi mas kepei is ugyanilyenek.
keves fenynel meg ez nem sokat fejlodott de nem azt mondom hogy szar lenne vagy szarabb mint a tobbi.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Kés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest