- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Fricy78
tag
Sziasztok!
Van egy gyárilag független még garanciás s4-em, amelyre felment az 5.0.1, viszont így nagyon gáz. Az lenne a kérdésem, hogy vissza lehet-e rakni odinnal a 4.4.2-t, úgy hogy a gari is megmaradjon? Ha igen akkor mire figyeljek.
Előre is köszönöm.
-
Fricy78
tag
Közben már 2 LTE-s telót találtam, amiben van FM rádió
HTC One, Asus Padfone 2 (ezzel is szemeztem sokáig).
A többiben sajna nyomát nem láttam.
-
Fricy78
tag
válasz
HUTCHDB #1730 üzenetére
Next L-re váltok, az S3 LTE 20880 Ft, az S4 pedig 110000 Ft. Azért nem mindegy.
Visszatérve az S2-re, a 4.1.2-vel az is megkapott sok okkosságot, ami az S3-ban alap volt. kb. 1 hónapja adtam el az S2-m. Ahhoz képest, hogy eddig az Apple-t favorizáltam eddig, igazából most meg sem fordult a fejemben, hogy azt vegyek, egyből a samsung modelljeivel szemezgettem (note2, S3 LTE).
Na majd meglátom.
-
Fricy78
tag
válasz
HUTCHDB #1724 üzenetére
Csabi! A szemfigyelő van az S2-ben is, csak 4.1.2 kell rá. Korábban nekem is volt és kellett is ez a funkció. Jövő hét kedden megyek szerződést hosszabbítani a T-vel, és erősen tanakodom, hogy S3 LTE, vagy S4. Mondjuk 90000 Ft az eltérés a kettő között, ezért esélyesebb az S3 LTE, de még addig van időm meggondolni. Hívogat az S4.
Viszont 90000 Ft elég sok. Szerintetek az S3 meg fogja kapni ezeket a kis szoftveres okosságokat, amit az S4, mert ha igen, akkor maradok az S3-nál.
Gyakorlatilag (szinte) egyforma a 2 belülről.
A rádió egy furcsa kérdést vet fel, miért nincs egyetlen LTE képes telefonban sem? Eddig egyikben sem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gyúrósok ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Battlefield 6
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest