- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SYMLY
csendes tag
válasz
rosalioTM #66051 üzenetére
Igen gyári újfajta rajta van Foto auto mod. Video: 720, 1080, 1080(60fps) (lassítás bugos sajna) az alap dolgai viszont stabilak nem volt olyan hogy na gyorsan most videóznék/fotóznék és éppen nem indul vagy váratlanul leállt vagy kamera nem elérhető.
ja ebbe benne van minden én pl 4.4.2 ről toltam rá TWRP racovery vel nem kell megijedni lehet hogy az első indulás fél órás emléxem valami bazi sokat vártam én is aksi legyen fullon
-
SYMLY
csendes tag
válasz
rosalioTM #66049 üzenetére
9506 ra DarkLord S7 EDGE For Galaxy S4 Active (jactivelteskt) / LTE-A (ks01lte)
Én kb 3 hete EZT használom.
Lolipop 1-2 nap után távozott a teloról gyárilag egy sz*r rendszer 4.42 került vissza mindig.Most viszont nagyon meg vagyok elégedve, kiforrta magát nagyon jól optimizálta gugu0das. Szinte tökéletes, jó az akku fogyás, működik minden szenzor NFC is a fényképező az egyetlen gyenge pontja az nem fullos de használható.
Szerintem a leghasználhatóbb 6 os android samus verzióba -
zAPAtyin
tag
válasz
rosalioTM #61725 üzenetére
Nekem ez van fenn. Tiszta telepítéssel. Használom hozzá a PD. Programot (megvettem) szigorúan csak az általam nem használt programokat tiltottam le. A rendszer stabil, gyors, megbízható. LTE-n használom. Whatsapp, facebook, böngészés, kb. 3-3.5 óra kijelzőidővel Teljesen jó!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 3
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest