- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diokhan
addikt
válasz
migabi24 #45283 üzenetére
Elnézést uraim, telefonon nem egyszerű html kódokat írogatni és már nem tudom szerkeszteni...
Köszönöm, így már sokkal világosabb! És a nyolc magos érezhetően gyorsabb mint a 4 magos?
A snapdragon 800 kicsit meglepő számomra, azt hittem amikor ez a telefonon készült akkor még a 600 volt a legjobb snapdragon...valamint azt hittem, hogy itt csak a 4magos kerül forgalomba... Persze ha ebay vagy hasonlók azt megértem... 😆 -
Carline
őstag
-
Carline
őstag
válasz
migabi24 #44458 üzenetére
Ha 100000-ért veszem nem hiszem, hogy a root-nál többet merek vele csinálni.
De ez nekem ajándékáron volt és így már más (nekem!).
Van és volt kínai telóm, ami szürkén jött be az országba, ott is csak papíron van "gari".
Mindenkinek saját döntése, hogy mi-mit ér meg.
Én eddig is romoltam minden telómmal, így ezzel is.@Maxentius
Felraktam a CM12-t, majd appmonster-rel a progikat és titbackup-al a beállítasaikat.
Azután csináltam 2x antutu-t, böngészőt kipróbáltam, gps-t is.
Megnéztem mxplayer-rel a Holnap határa c. filmet (110 perc), kb. 8-as fényerővel.
Azután a beépített CM böngészővel neteztem az akku 6%-os töltöttségéig.Mint ahogy írtam is, a kernel elég szépen szabályozza a cpu-t.
Meg ugye az akku is csak pár napos, így jöhetett össze az öt óra képernyőidő. -
Carline
őstag
válasz
migabi24 #44451 üzenetére
Én is bízok az alacsony árban.
A számla szerint 50400Ft a telefon.A Lollipop még elég gyerekcipőben jár, de ahhoz képest teljesen stabil nálam.
Kiraktam egy CPU figyelőt a háttérbe. A feladatok befejezése után a magokat azonnal lövi le, és áll vissza a minimum szintre 300 MHz-re.Elég intenzív használattal (progik visszaállítása, egy film megnézése emelt fényerőnél, netezés) 5 órás képernyőhasználatot bírt.
Természetesen a knox kernel felrakással ugrik...
-
haxiboy
veterán
válasz
migabi24 #44328 üzenetére
De mezei felhasználónak van konkrét haszna a knoxnak? Vagy ez leginkább vállalati környezetben jó dolog?
@erzol : Tudom hogy rá kell tenni, csak régen sokat szívtam miatta mert pl bnőm otthon hagyta a töltőt stb, egy tepsit meg nem cipel magával az ember mindenhova. (koleszos vagyok).
-
Carline
őstag
válasz
migabi24 #43728 üzenetére
Gondolod?
25 napja jött ki a 4.4.2 telekomra samsung-updates szerint.
Reménysugár! Remélem nem kapkodnak a készleten lévő telefonjaikkal és tényleg 4.3 lesz rajta.
Akkor legalább a root véghezvihető lenne. A kernel csere már ha jól olvastam xda-n, már nem kivitelezhető ugrás nélkül. -
KovyBoy
tag
válasz
migabi24 #43392 üzenetére
Tájékoztatásul:
Prémium Assistance igénylésre jogosult készülékek itt.
Helyszíni javításra jogosult készülékek itt.GT-I9515-re csak Prémium Assistance kérhető (de nem tudom, hogy miért kevésbé jogosult a helyszíni javításra, mint a a GT-I9505).
Ha vesznek az adatok, akkor így jártam, nem dől össze a világ, amíg nem volt okostelefon és SD kártya, addig is megvoltam.
Ami igazán bosszant, az a hosszú ideje húzódó ügy, a fókuszt ide terelném.
Európa legnagyobb mobiltelefonszervize picivel igényesebb munkát is kiadhatna a kezéből. Vagy én gondolom ezt tévesen?
Én ezt a készüléket rendesen kifizettem és annak tudatában vásároltam gyártó garanciával több pénzért, hogy ha esetleg majd egyszer gond lesz vele, akkor gördülékeny legyen a reklamációkelezés. Ezek szerint hiba volt (?). -
hito
nagyúr
válasz
migabi24 #43331 üzenetére
Legjobb lenne egy hangfal közelében lévő viszonylag magas hangerőn rögzített 1080p videó! És tényleg nagyon hálás lennék érte. Na meg a közösség is, lehet, hogy a későbbiekben mást is érdekelne ez a dolog.
De amit írtál az aggasztó. Nem tudom a youtube-on azok a Michael Bolton-os videók miért sikerültek olyan jól, ha az életben meg ennyire gáz a mikrofon.
-
hito
nagyúr
válasz
migabi24 #43325 üzenetére
A Michael Bolton koncert alatt is hangos volt a zene, úgyhogy még csak ezt se merném kijelenteni. Az extrém hangerőt (koncert alatt hangfal közelben, ráadásul szarul hangosítva) már tényleg nem tolerálja, de azt kár is lenne elvárni, arra megvannak a megfelelő céleszközök
És szerintem is jó, azért is nézegetem. Meg a kamerája is átlagon felüli, csak ezt eddig nem vettem észre. K Zoom-omnál (egyelőre, mert remélem, hogy a K Zoom nagyon hamar javítást fog kapni) képminőségben lényegesen jobb.
-
hito
nagyúr
válasz
migabi24 #43315 üzenetére
Hát ezt (meg ezt) azért érdemes megnézni. Bár nem tudom, hogy melyik S4-gyel készült, de nem rossz. Jó minőségű fülessel érdemes hallgatni.
De van nagyon rossz is, pl. ez. Mintha nem is ugyanazzal az eszközzel vették volna fel. Ezért s kérdeztem, hogy mi újság van mikrofon fronton, többel szerelték-e.
Aggregátor: köszi! És akkor ezt azt jelenti, hogy tutti nem lehet más a mikforon/chip az alaplapon?
-
-
-
Petyyyyy
addikt
-
Petyyyyy
addikt
válasz
migabi24 #42389 üzenetére
Nexuson. Ez meg az S4 topik.
Más kérdés, hogy valóban felkerül néha az értesítő sárva egy-egy furcsa ikon "az alkalmazás összeomlott, hibajelentéshez bökön ide" felirattal. De szerencsére használat közben rendben van a rendszer.
Egyébként cseppet megdöbbentő, hogy pont a Nexuson vacakol a droid. -
ttrap
tag
válasz
migabi24 #42372 üzenetére
Korábbról nem igazán emlékszem, hogy milyen volt, most is csak azért tűnt fel, mert a csere miatt az új kijelzőt kritikusabb szemmel nézem. Nem fix sávok látszanak, hanem ahogy a derengő fény fényesedik-sötétedik, úgy mozognak ezek a sávok. És nem vízszintes sávok, hanem a derengő fény félkörívét követve ívesek. Olyan mintha a sötét árnyalatokat nem folyamatosan hanem csak kevesebb színárnyalattal (kisebb színmélységgel) tudná megjeleníteni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest