- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gizmo94
veterán
válasz
MunezXBK #10678 üzenetére
Ezgáz, hacsak nem polip az illető.
De kb. Arról lenne szó, hogy mondjuk te fotózol az s4-gyel vakuval este, valaki meg ezt a tevékenységedet videóra veszi úgy, hogy a kijelződ látszódjon a vakuval fotózás közben. Gondolom én... Hogy ennek mi értelme, arra nem sikerült rájönnöm.
-
._.Dante._.
tag
válasz
MunezXBK #10543 üzenetére
Miért ne szervizelnék?
Európában vásárolt készülék. Szervizelniük kell!
Egy pici bibi van, hogy nem él rá a PRÉMIUM garancia. Azaz se futár nem viszi el a telefont, se helyszínen nem javítják. Be kell vinni egy samu szervizbe, ahonnan elküldik Budaörsre, és megjavítják. Eztán vissza a szervizbe, és lehet menni a javított készülékért. Legyen hozzá garanciapapír, és számla is. (Megjegyzem magyarhoz is szokták kérni a számlát, de én leállítom őket azzal, hogy jogszabályilag elég a garanciapapír is. Azt sajnos nem tudom, hogy miben tér el ettől az uniós vásárlás, de ha mindkettő megvan, akkor biztosan javítják.)Gizmo94: Csak a függetlent javítják, ahogy leírtam? A szolgáltatói miben tér el ettől? Azt tán a bolíviai Masmung gyártja? Nem értem én ezt. Európában vásárolt Samsung készülék marad attól, hogy szolgáltatónál vásárolta...
-
._.Dante._.
tag
válasz
MunezXBK #10405 üzenetére
Ezen csak nevetni tudok. Vajon akkor miért kell 3 hetet várnia egyes embereknek a szervizre?Míg meg nem jelent az S4, addig legkésőbb 2 napon belül kint voltak háznál, most meg tolják a határidőket. Én gyors voltam. A mysamsung oldalán óránként nézegettem, hogy elérhető a helyszíni javítás, vagy sem, ezért az elsők között voltam akik beregisztrálták igényüket. Így is sikerült 1 napot csúszniuk. Én ezt csak az SIV-nek tudom tulajdonítani.
-
válasz
MunezXBK #10350 üzenetére
Nálam könnyű eldönteni mert nem játszom a telón. Net, telefon, egy-két sms. Tegnapelött jutottam el 5%ig 4:47percel. ha jól emlékszem. máskor 20% aksival meg volt ez. Persze apró eltérések lehetettek, lehet jobban ment a kijelző. Nem szoktam nézegetni am hogy mennyit ment meg ilyenek, keveseltem h ennyit bírt csak és akkor néztem rá
-
tothl
addikt
válasz
MunezXBK #9908 üzenetére
Na igen én is most árulom az ősrégi O2x -emet, most vettem le róla a régi fóliát, szilikontokban volt végig, alig van rajta használati nyom, a kijelző meg full karcmentes. Már ezért megéri, az ember lelki nyugalmáért..
Mondjuk üröm az örömben, hogy a drága vásárlók inkább megveszik 3 ezer forinttal olcsóbban a lelakott agyonkopott agyonb.szott szart és nekem is annyiért kell odaadni ha nem akarom, hogy a nyakamon maradjon..
-
Poplacsek
senior tag
válasz
MunezXBK #9892 üzenetére
Én a legolcsóbb fóliát vettem rá, valami Trendy8 nevezetű (1000Ft volt 2 db a Tesco-s GSM boltban). Sikerült hiba nélkül rátennem, nem került egy porszem se alá, tökéletesen illeszkedik és szinte nem is látszik, hogy rajta van. Tapintásra is jó, teljesen elégedett vagyok vele.
-
-
-
-
-
válasz
MunezXBK #8537 üzenetére
nekem wayteq x920 van benne,de vettem rá egy S4 "adaptert" is
simán elbírja(wayteq kicsit nehezebb mint 133gr)
4 karikás autóba van
mondjuk elektromos szervók mozgatják a lamellákat is,szóval magától nem tud "lefordulni",de közép állásba hagyom direkt
kézi erővel nem is lehet mozgatni( illetve nem is szabad) -
kengyel
nagyúr
válasz
MunezXBK #8514 üzenetére
Lehet hogy neked nem fog tetszeni, de én ezt használom. Minden irányban forgatható, és stabilan tartja a telefont.
-
-
Maquuu
tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest