- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Arolotifar #43370 üzenetére
& motoflug - Köszi a válaszokat!
Azt már tudom, hogy bár kis segítséget igényel, de a Neo Hybriddel Smart Dock kompatibilis még a teló - tölt ugyan, de nem vált dock módba. Utóbbi nem is gond.
Arról viszont nincs infóm, hogy vajon a Slim Armorral is behelyezhető-e úgy, hogy töltsön.
Valakinek van tapasztalata ilyen téren? -
QbHead
aktív tag
válasz
Arolotifar #43370 üzenetére
A spigen weboldalán az van írva hogy a slim armoron a alsó réteg TPU (szilikonhoz hasonló valami) felette pedig polikarbonát van a neo hybriden pedig ugyan ezek az anyagok vannak csak itt a hátulján nincs polikarbonát csak a keret az.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Arolotifar #43368 üzenetére
Mondjuk a csak "napfényben látható" karcok nem izgatnak, nem kell, hogy tökéletes tükör legyen. Inkább a mély, jól látható karcoktól tartok.
Ez láma kérdés lesz, de a Slim Armor műanyag része és a Neo Hybridé ugyanazon anyagból van?A repülést az enyém is jól bírja. Najó, inkább csak az esést, bár eddig 1,5m a maximum. Feljebb már számolnom kellene a jegesedéssel, akkor meg tutira törne.
-
Kacsabox
tag
válasz
Arolotifar #43025 üzenetére
Ingyé veszem
0 ft kezdő és utána havi részletre.
ide rendelem a t pontba, aztán az lesz, amit mondasz -
Kacsabox
tag
válasz
Arolotifar #43012 üzenetére
Pont ezért vagyok én is kíváncsi, h mégis milyet veszek.
most hivtam a tudakozójukat, kb 5 kapcsolás után beszéltem vkivel, aki szerint az i9505 öst forgalmazzák, de nem volt biztos a dolgába!
lutrizni meg nem akarok, h megrendelek vmit, aztán vagy jobb vagy rosszabb érkezik. -
Kacsabox
tag
válasz
Arolotifar #43008 üzenetére
köszi
-
Kacsabox
tag
válasz
Arolotifar #43005 üzenetére
a telekomnál?
-
borsodika
őstag
válasz
Arolotifar #42404 üzenetére
Kékbéka komplett kijelzőt cserél üveget nem. Üveges emberünk
-
exelsior1
senior tag
válasz
Arolotifar #41610 üzenetére
Jó tudni, ohgy még ott van
-
exelsior1
senior tag
válasz
Arolotifar #41607 üzenetére
A Dávidot?
-
exelsior1
senior tag
válasz
Arolotifar #41604 üzenetére
Azért csak nem
Nekem már elég rég, majd 2 éve volt helyszíni javítás. Egy szavam sem lehet, még a kopott keretem helyére (Note 1) is kaptam újat
-
Rick4
félisten
válasz
Arolotifar #41598 üzenetére
az S4 LTE az nem az I9505?
-
exelsior1
senior tag
válasz
Arolotifar #41602 üzenetére
Muszáj neki
A helyszíni javítás mindenképp kéne, az egy csodálatos szolgáltatás. A frissítés meg, semmi meglepő, alapból lassan megy, de a T-nél pláne, mert csak azért is ott a sok buta programjuk amit hozzá kell igazítani a szoftverhez, de annyit csak nem ülnek rajta. Egész jó 4.3-al is, Snap800-al süvít, de azért inkább 4.4 legyen rajta. Nagyon remélem, ohgy bekerül a privát mód az S5-ből, az egy nagyon profi szoftveres újdonság
-
exelsior1
senior tag
válasz
Arolotifar #41598 üzenetére
Nekem azt írta a Samu burkoltan, hogy nemsokára az is várható lesz. Arra, hogy mikorra jön a 4.4 persze nem tudtak mit mondani, azon kívül, hogy kész van, a T-Mobil meg szokás szerint tököl vele
(ezt is burkoltan)
-
Szombó
senior tag
válasz
Arolotifar #41328 üzenetére
Van olyan.Egészségedre.Én meg 42-ért a Z-t a T-nél.
-
Szombó
senior tag
válasz
Arolotifar #41304 üzenetére
Köszi.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Arolotifar #41277 üzenetére
Be fogják, ugyanezt kapták annak idején az S3 LTE tulajok is.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Arolotifar #41256 üzenetére
Beléptem, szétnéztem, és semmi nem utal arra, hogy megszűnt volna. Mindösszesen az általatok vásárolt típus nincs a listában, máskor is volt már így, amikor az S3 LTE kimaradt. Szóltak nekik, reklamáltak, és felvették. Konkrétan ez van ami aktuális, ebben pedig a ti modelletek, a Galaxy S4 GT-I9506 nincs benne jelenleg, ezért nem tudtad regelni Assistance-ra.
Csak az S4 típusait másoltam ki, mert nem akartam egy egész oldalas postot, de ott van az S5 összes variánsa is, A Note 3-ak és az S4 Active-ok is.A Prémium Assistance szolgáltatás jelenleg az alábbi termékkategóriák egyes prémium készülékeire igényelhető, a garanciális időszak alatt:
Mobiltelefon / Érintőképernyős
GT-I9505
(Galaxy S 4) GT-I9505DKYXEH
(Galaxy S 4) GT-I9505ZBAXEH
(Galaxy S4)
GT-I9505ZKAXEH
(Galaxy S4) GT-I9505ZKXXEH
(Galaxy S4) GT-I9505ZKXXEZ
(Galaxy S4)
GT-I9505ZNAXEH
(Galaxy S4) GT-I9505ZPAXEH
(Galaxy S4) GT-I9505ZRAXEH
(Galaxy S4)
GT-I9505ZWAXEH
(Galaxy S4) GT-I9505ZWXXEH
(Galaxy S4) GT-I9515
(Galaxy S4 VE)Tehát hívjátok fel őket és érdeklődjetek, hogy miért nincs a listában, egyébként biztosan érvényes lesz rá szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest