- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Apple Watch
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz
csubííí #10607 üzenetére
Köszi szépen!
Még egy kérdés urak, hölgyek!
Most kezdem kóstolgatni a dexet, mondhatni laikus vagyok, ezért hathatnak furán a kérdéseim.1,Lehet állítani a billentyűzet nyelvezetét? Elég zavaró akármilyen nyelven használni, ami nem magyar.
2,Gondolom itt nincs lehetőség arra, hogy fileokat lehessen másolni drag and drop funkcióval a számítógép és a telefon között dex módban, vagy ha igen nem jöttem rá hogyan.
3, Amikor dex módban használtam a számítógépet, akkor nem jöttem rá, hogy miként lehet tálcára küldeni, vagy egyáltalán ideiglenesen átlépni Windows felületre dexből, ha lehet egyáltalán.
-
S e t h
nagyúr
Ha már galéria.
Arra van vmi mód, hogy amikor a galériában belépek egy mappába, akkor bal oldalon ne maradjon ott az összes mappa egymás alatt? -
S e t h
nagyúr
Nem tudom ebben a topikban volt-e említve a Package Disabler Pro, nem is írnék én sem róla többet, viszont ráakadtam egy alternatívára ami müködik, Alliance Shield X néven keressétek.
-
S e t h
nagyúr
Lenne egy kérdésem.
Házibuli olyan ingatlanban ahol nincs wifi, okostévé sincs, viszont van egy 4-5 éves lcd téve, hdmi csat. ok.
Milyen kábelt kell vennem, amivel tuti látok mindent a tévében, amit a telón is.
Nem akarok úgy akármilyen donglet beszerezni, ami nem tuti hogy működik.
Köszi! -
S e t h
nagyúr
Sziasztok!
Használja vki. ezt az alkalmazást?
[link]
Vmi nem oké, mert azt írja ,hogy az alkalmazás nem kompatibilis ezzel az eszközzel, pedig a pc megfelel a minimum követelményeknek. -
S e t h
nagyúr
válasz
Roland861010 #1354 üzenetére
Az aksit vártam a legnagyobb durranásnak, mondjuk úgy kompenzációként a hiányzó jackért, ledért, hááát.......
-
S e t h
nagyúr
válasz
Memmaao #1262 üzenetére
Most jött vhol szemben velem egy hír, hogy vmi komolyabb változtatás jön kamerák terén az S11-nél, amit hiszek is meg nem is.
Egyrészt évek óta pang az innováció a kamerákat illetően, másrészt még ezek között is kezdett elmaradni a Samsung, szóval időszerű lenne vmi újítás, viszont előbb számítok ilyenre a Google vagy Huawei részéről. -
S e t h
nagyúr
válasz
HaliGab23 #1046 üzenetére
2 év alatt komoly fejlődés.
Szóval akinek s-pen kell annak marad a note mint egyetlen alternatíva, akinek viszont a fotózás az elsődleges prioritás az mást keres.
Feltéve ha van értelme, mert a mobilos fotózás évek óta egy helyben jár, kivéve aki vámpír és jórészt csak sötétben fotózik. -
S e t h
nagyúr
válasz
Parallaxis #685 üzenetére
A probléma inkább az, hogy miközben egy jelenség ellen kívánnál tenni, annyira átesel a ló túlsó oldalára, hogy egyre több sületlenséget kezdesz kommunikálni, hiteltelenné téve a hozzászólásaidat.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Parallaxis #524 üzenetére
Note 2 és 4 is van használva a családban, szóval butaságot írsz.
-
S e t h
nagyúr
Elég szignifikáns különbség van a ujjnyomos feloldás sebességben a OnePlus 7 javára, kicsit meglepődtem ezen.
[link] -
S e t h
nagyúr
Számomra a legnagyobb fájdalom a jack elhagyása, mivel minden nap használom, de még hajlandó is lennék benyelni ha a "fejlődés" érdekében csinálták volna, mert ugye az aksi, de közben meg az tapasztalható, hogy hiába a note szériában eddig legnagyobb aksi, annyival nem tud többet, mint az elődök, pedig nagyon lett hangsúlyozva a 7 nm-es technológia áldásos hatása is.
Mi lett volna ha marad a jack is? 4-5 órás SOT-ok? -
S e t h
nagyúr
Objektívnek mondható teszt, ami kitér az előnyökre és hátrányokra is, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest