- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibcsi68
tag
Néhány napja nemjelzi a telefon, és ha be van kapcsolva az óra, az sem, hogy üzenet érkezett viberen. Ha az alkalmazást teljesen bezárom, akkor igen, de ha a háttérben fut, akkor nem. Eddig jó volt, semmilyen beállításon nem változtattam. Sem a viberben, sem a telefonon. Ötlet valakitől? Viber-újratelepítés megvolt. . .
-
Tibcsi68
tag
válasz
Maxximus #6492 üzenetére
De ki lehet, csak én azt a beállítást hiányolom, hogy pl rábökök a kezdőképre kitett gyorshívás ikonra, és egyből hívja a névjegyet, anélkül, hogy ki kellene választanom, hogy melyik kártyával akarom hívni. Azért lovagolok ezen a témán, mert amikor autóban ülök, telefon rá van csatlakozva a fejegységre, akkor onnan nem tudok hívást kezdeményezni, mert oda nem jön át a simkártyaválasztó üzenet, tehát a telót mindig kéznél kell tartani, ha hívni akarok.
-
Tibcsi68
tag
Sziasztok!
Két sim használata esetén hogyan lehet állandóra hozzárendelni simet névjegyhez? -
Tibcsi68
tag
Két kártya használatakor van arra lehetőség, hogy egy adott mentett számot mindig ugyanazzal a kártyával hívja a telefon, míg egyébként ajánlja fel a választás lehetőségét?
-
Tibcsi68
tag
A tárcsázóban hívás közbeni plusz hangerő gomb, mint olyan megszünt?
-
Tibcsi68
tag
Ha egy 10+ bekapcsolt kijelzővel lefagyott, nem reagál sem érintésre, sem gombnyomásra, sem aktív tokra, mi a teendő?
-
Tibcsi68
tag
Sziasztok! Clear view tok beszerezve, az oldalsávos, bár nem tudom, másfajta létezik-e belőle, azt kérdezném, be lehet-e úgy állíani, hogy az értesítések addig ott maradjanak, amíg meg nem nézem. Nem találtam erre vonatkozó beállítást, esetleg valami app van-e rá? Köszi!
-
Tibcsi68
tag
Az értesítési sávbanlévő feliratok(idő, hálózat, töltöttség, stb), illetve a google böngésző vidgetjén a könyvjelzők betűjének színe hol fehér, hol fekete. Ezt hol lehet állítani? Nem találom. . . Eddig fehér volt, az látszott a háttérkép előtt, de most valamiért ha a kezdőkép van, akkor átvált feketére. . . Tudomásom azerint semmi ezzel kapcsolatos beállítást nem változtattam, merthogy most keresgélve nem is találok ilyet!!
-
Tibcsi68
tag
Minden be van állítva a ONE DRIVE-ban (feltöltés kameráról: be, mappa kiválasztva, feltöltés wifin, feltöltés csak töltés közben nincs kiválasztva), és még sem megy automatikusan a kamerával felvett anyagok feltöltése! A note 9-en ugyanígy voltak a beállítások, és azon működött... Tudna valaki segíteni? Köszi!
-
Tibcsi68
tag
válasz
telefonmágus #4873 üzenetére
-
Tibcsi68
tag
Üdv, mindenkinek, most lettem (eddig még) boldog tulajdonosa egy Note10 plus 512Gb-na. Note 9-ről váltottam, tehát sok újdonság nem fogadott. Viszont ami egyből hiányzik az az értesítési led. Van valanmi helyettesítő megoldás rá? Valamint az akku töltöttségi %-át állandóra nem lehet kitenni, csak akkor látszik, ha lehúzom az értesítési sávot? Köszi a vlaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest