- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
beeep146
tag
válasz
$atirka #14017 üzenetére
Üdv!
Tegnap én is feltetettem egy Firstphone-ban ezt a Shield Up fóliát.
200 mikronos, nem matt. Első látásra nem annyira jött be, mert bár buborékmentesen sikerült feltenni, oldalfényben olyan "narancsbőrös"- nek látszott mint a MM-os Clearplex. Letelt a 24 óra, vigyáztam az itiner szerint, hogy poros, szöszös helyen (zsebben, táskában) ne legyen, és tök jól kisimult. Alig észrevehető, nem torzítja a kijelzőt, és az ujjlenyomatot is kevésvé gyűjti. Gyári bőrtokban pont annyi van a tok peremétől, hogy ne nyomja fel és ne is legyen zavaró. Részemről ajánlott. -
beeep146
tag
válasz
biker12345 #12768 üzenetére
Szia!
A második Note 10+-omon az eladó tett rá anno Whitedome Glass üveget, az tuti volt tokkal tok nélkül.
De a felhelyezés horror, kb. egy vakbélműtét.. :-) -
beeep146
tag
válasz
Rottweiler89 #11453 üzenetére
Üdv!
Olyan átalakító kell ami DAC-s, simával nem fog menni, nem támogatott.
-
beeep146
tag
Üdv.
Van arra beállítás hogyha felülről lefelé húzó mozdulatnál csak a felső gyors ikon és értesítés rész jöjjön le, de az alkalmazás lista meg soha? Össze vissza működik és eléggé idegesítő.. 😀
Elég lenne ha a szokásos módon alulról felfelé mozdulatnál nyílna meg az app lista. -
-
beeep146
tag
-
beeep146
tag
Üdv!
Nagyon amatőr kérdés, de első Samsung.. :-)
A témázhatóság nekem új és próbálgatom. A gyári ikon pack-ot hogyan lehet visszaállítani?
Köszönöm! -
beeep146
tag
Üdv!
Így 40 felett életemben másodszor kattant be hogy Samsung telefont vennék... :-) (1 hónapig S8+ volt évekkel ezelőtt..)
Egy Note 10+ lesz pár napon belül. Topicot végigolvastam, pár videót megnéztem a neten, ki vagyok kupálva.
Az lenne a kérdésem, hogy új készülék beállításánál a folyamat elején felkínálja, hogy egy másik (nyilván androidos) készülékről kábellel át tud vinni adatokat.
Milyen adatok lesznek ezek ha engedélyezem?
Nem csak Samsung készülékkel megy, ugye?
Oneplus 7T-ről vinnék át adatokat, de nem ragaszkodom ehhez a módszerhez ha gondot okozhat.Köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazon Kindle
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Goddess of Victory:Nikke
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest