- Realme GT Master Edition - mestermunka
- iPhone topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
mrbego #14415 üzenetére
Hálás köszönet tényleg ott voltak, le is töltöttem
Amúgy most ilyenen használtam, nem volt rossz kezdtem megszokni
És akkor visszatértem a több éve megszokotthoz, csak annyit rinyált hogy nincs optimalizálva az ön rendszeréhez
Ha holnap jön öcsém és megcsináljuk a mentést akkor az ő telefonját is viszem be hétfőn a szervizbe
Remélem az övébe is cserélik minimum az akkumulátort -
Predatorr
őstag
válasz
mrbego #12740 üzenetére
Teljesen jó lenne a telefon, ha rendben működne. Mi a francra válthatnék? Csupa hulladék van a piacon, és ezalatt értem a drága, minőséginek hazudott, de egy rohadt SD-slotot vagy jack (aztán hallgass "minőségi" zenét bt-on) csatlakozót sem adó cuccokat is. Amelyekben meg vannak, gyakorlatilag semmivel nem jobbak ennél. Piacgazdaság van: mindent picit elszarnak (ha másképp nem, frissítéssel), hogy előbb-utóbb cseréld.
Nem tudom előre, mikor videózok, nem cipelek csak azért mindig magammal egy komplett videós felszerelést. Ha székben ülve gyorsfotóznék, akkor működik. -
Gloob
addikt
-
csurgoi
aktív tag
válasz
mrbego #12668 üzenetére
Az általatok tárgyalt probléma engem is sírba visz!
A Messenger és Viber hívások alkalmával fekete marad a képernyő és ha felébresztem, akkor sem látom ezek kezdőképernyőjét hogy fogadjam a hívást.
Ilyenkor az ikonnal elindítom a hívást és a felső menűsorban megjelenik egy vékony zöld csík amire rákoppintva kinyilik teljes képernyőre a Messenger, Viber.
Írtam a Samsung supportnak, a szokásos válasz jött:újraindítás, szoftverfrissítés és a harmadik féltől származó forrás problémája.
A harmadik fél meg a Samsung hibájára hivatkozik.
Nálam ez a hiba azóta van amióta rákerült a 14-es és a 6.0.-ás. -
t-joco
tag
válasz
mrbego #12128 üzenetére
Nem tudom mikor jelentkezett, csak most lett szembetűnő, bő 1 hete, mióta megvan a másik, új telefon. egymás mellé tettem a 2 telefont,és úgy tűnt fel. Meleg árnyalatúnak mondanám, jellemezném én is inkább.
Térerő gondok amúgy vannak a telefonnal, van hogy random eldobja a hálózatot, pl,ha egyik helyiségből átmegyek a másikba.. 4G -ről hirtelen levált Edge-re.. ilyenkor villódzik is a kijelző. ez miatt akarom elküldeni javíttatni,szervízbe,amig van rá garancia. de lehet akkor kijelző csere sem ártana?!
-
Predatorr
őstag
válasz
mrbego #12006 üzenetére
Bármelyik után. Általában, ha kapás van, hirtelen vennék fel valamit, eleve alvásból indítom, és bekapcs, majd off, de hiába, random vesz vízsz. v. függ., aztán galériában forgathatom, de ha ezt akarnám, bűvös kockát veszek.
Feltettem a gcamet tesztképpen, teljes siker: minden visszaforgatásnál szarrá fagy az egész kép, tök mind1, melyik irányból indítom.Bogyi007: chrome kiirtva, hiba mindig fellép.
-
clon
senior tag
válasz
mrbego #11890 üzenetére
Nekem régi "DEVIA Type C To USB 3.0" adapterem van és noname de teszi a dolgát és vettem egy samu és kipróbáltam így derült ki mindkettő ezt csinálja. A samu S6 lite is ezt csinálja (6 hete még a tab ilyet nem csinált).
A honor play telefon meg tökéletesen működteti mindkét átalakítót (mondjuk régebbi a rendszer és más gyártó).6 hete még biztos nem volt ilyen akkor használtam rajtuk pendrive-ot. Végül is működik dehát mégis...
-
D55
senior tag
válasz
mrbego #11317 üzenetére
Nem, ellenben nálam azóta kb. 2 naponta szarrá fagy az egész telefon, van amikor az érintésérzékelés áll meg és az oldalsó gombokkal újra kell indítani, meg volt most olyan is, hogy az oldalsó gombokra alig akarta a kijelzőt bekapcsolni, aztán hirtelen észbekapott valami és kilőhetett egy fagyott processt és pár másodpercre rá összekapta magát a rendszer. Egyértelműen szoftveres okai lehetnek a látottak alapján. Megpróbálok sztem majd rollbackelni, Odin kell hozzá vagy lehet a telefon menüjéböl is?
-
Trooper82
senior tag
válasz
mrbego #11317 üzenetére
Voltt 1x , hogy nem sikerult feloldani de szerintem mert izzadt volt a kezem
. Amugy jó. Nalam nemreg volt alaplapcsere, meg akku azota nem panaszkodom. Jó a telo. Akkubatteryrol annyit h 97% ot irt az allapotra masnak meg 85-ot itt es ra egy hétre megadta magat
Persze az ismert bugok azert megmatadtak. Meg a docogosebb 5.1.. De legalabb működik -
skroy
senior tag
válasz
mrbego #10173 üzenetére
Google play rendszerfrissítésre mindig rányomok én is ha frissítés van a telóra. Tegnap szintén végigjátszottam ugyanezt. 3x jelzett frissítést újraindulással. Aztán még 3x újraindult magától. Utána hagytam 15-20 percig, nem nyúltam hozzá. Aztán már nem volt több újraindulás.
De a play frissítést még mindig jelzi. Nálam egy 9.9mb méretű. Ezt 3x hozta elő, most nem nyomok rá. -
ricsip
addikt
Azt akarom elérni, hogy a Ansroid rendszer - USB a fajlatvitelhez felugorjon nekem is. Emiatt nem működik az AA.
A Beállítások -> Csatlakoztatott eszközök -> Android Auto -> Autó csatlakoztatása , ezt megcsináltam, várja h. csatlakoztassam az USB kábelt, de nem történik semmi.
-
StaChys
tag
Nem mondtam, hogy nem szimpatikus a Samsung, volt olyan még a S4 idején. Eszembe se jutott, hogy alapvető eltérések vannak a androidos telefongyártók között, vagy hogy az általam említett feature-ok gyártó specifikusak. Most már tudom, hogy jobban körbe kell járni a vásárlás előtt ezeket is. A Huawei vonal amúgy felejthető GSM nélkül, bármennyire is jó telefonkat csinált, véleményem szerint.
-
osonte
őstag
Nincs mit!
Amúgy nem bántam meg a frissítést, vannak benne dolgok, amik tetszenek, például a színekkel jobban lehet játszani, zárképernyőt is testre lehet szabni, AOD-nél más betűtipust is lehet választani az óránál és biztos lehetne még sorolni sok mindent...
Biztos dolgoztak vele és hát semmi sem lehet tökéletes, a lényeg, hogy legyen megoldás a hibára, vagy javítás érkezzen.
-
-
BigBear
senior tag
Áhh, messze nem vagyok audiofil.
Valamikor hifiztem, de azóta beérett az ízlésem és rájöttem, hogy szutyuk youtube-ról is simán élvezem a Tubular bellsttől kezdve a bármi tüc-tücig a zenét.Szeretem a bassheadnek nevezett cuccokat, de nem mindenem a mélyhang. Háklis vagyok a dobozhangra, a sziszegő magasakra, a középtartomány hiányára. A Rock Zircon amit feljebb linkeltem az egyik legjobb budget madzagos füles (volt), de tökéletesen elégedett voltam a Mixcder HD401-el is (mondjuk árához mérten ezt is agyondícsérték), aminek sajnos letört az egyik füle. Szerettem az MX3-at, de tök feleslegesnek találtam, nekem annyival nem nyújtott többet, amennyivel drágább. Igyekszem a kínai budget de relatív szép hangú holmik közt csemegézni.
Viszont mindemellett is feltűnt sajnos, hogy mind a RN3, a RN7 vagy a Leeco messze jobban szólt fülessel, mint ez.
Jelenleg egy QCY T13 van hurcibálni, egy Avantree Audition TV-hez, egy Soundcore füles asszonynak, meg egy pár madzagos izé, a noname-től AKG-n át Sennheiserig. A BT középáras AKG és Sennheiser fülesek baromi kényelmetlenek nekem, mert nem megy bele egyikbe se a fülem. Érdekes, hogy régebben a vezetékeseket valahogy nagyobbra csinálták. -
Sztyepadzso
őstag
No Problem
Az előző, Aldiban vett is szélvédőre cuppantható volt(Superb Mk2, nem tudom hány fok)., és volt rajta egy kb 20 cm-es "nyél"(zuhanyzócsőhöz hasonló borítás, belül szerintem valamilyen vastagabb, lágyacél dróttal :legalábbis a végén valami ilyesmi látszik-mindenesetre valami, amit hajtogatni lehet, meg úgy is marad.), annak a végén meg egy ferde gömbcsukló+frankó, oldalt szorító tartó-néha bringára is átszereltem, ott is működött.
Kicsit kilengett, ez is okozhatta a vesztét: a szívókorongot felhúzó cucc tört el.Szóval valami hasonlót keresnék, de pl nekem vízszintesen lesz benne, a te általad leírt pl jó lehet-bár az nem tiszta, hogy vízszintesen is feszt nekimegy az üvegnek, vagy sem.
Szeretem a régi Nokia cuccokat, ott megtetszett a CR-123, de nem fér bele a mai telefonok közül kb semmi -
Én a mozdulatra gondolok! Én feloldáskor teljesen merőlegesen teszem rá az ujjam, egy határozott mozdulattal, úgy, hogy az első tizedmásodpercben picit se csússzon el rajta, amikor éppen beolvassa. Akkor szokott nem sikerülni, ha pl. nagyon száraz a levegő meg a bőröm, és nem tapad rá elsőre az üvegre. A másik, amikor izzadt vagy zsíros, de nálam az ritkábban fordul elő, kényszeres kézmosó vagyok (már a covid előtt is az voltam).
Az is fontos, hogy a teljes szenzort lefedje az ujjad.Nálam az AOD aktív, rajta folyamatosan látható az olvasó helye.
Az összefoglalóban olvasható trükköt megcsináltam (com.samsung.android.biometrics.app.setting appra ráböksz > Akkumulátor > Nem korlátozott), kicsit jobb lett vele a találati arány. -
kugli
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest