- iPhone topik
- Nokia 6.2 - kötelezők röviden
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Google Pixel topik
- Javítható, de gyengus lesz a HMD Pulse 2 Pro
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
válasz
porker #14793 üzenetére
Igen, de ahhoz, a telón előzetesen élesítve kell lennie az opciónak (példa egy S23U -val ) ..
Ennek hiányában, marad a már javasolt szerviz látogatás.
-
gerner1
nagyúr
válasz
porker #14747 üzenetére
Amíg nálunk volt, azzal a példánnyal nem vettem észre semmi ilyet. A tesztek egy részét kivéve, azt is ignorált 5G -vel használtuk . eSiM -mel is jó volt.
Persze, amikor a másik SiM -re érkezik (vagy arról ki) hívás, akkor addig a másik SiM annál is standby -ba kerül. Így pedig, arra az időre, azon is megszakad a NET, ha a másik SiM -en is [bármilyen okból (nincs NET-előfiz., fallback 2G -re, stb...) ] nincs NET elérés.
-
bul07
nagyúr
-
DrKapocs
őstag
válasz
porker #14502 üzenetére
Nekem ez úgy tűnik, hogy a döntés már megszületett a fejedben; mindegy, hogy ki és mit ajánl. A lehetséges (nekem jobbnak tűnő) alternatívák után, ellenére mindig az A54-nél kötöttél ki, hogy neked az valamiért jobb. Ebből A54 lesz, csak egy kis további megerősítésre vágysz, kicsit még morfondírozol rajta, gyűjtesz még egy-két apróságot, amivel "racionálisan" be tudod magadnak bizonyítani az A54-es döntést. Ez lényegében véve megszünteti a disszonanciát és megadja a végső lökést a vásárláshoz.
Szerintem jó döntés az A54, vedd meg.
-
DrKapocs
őstag
válasz
porker #14489 üzenetére
Én Motorola Edge 30 Ultrára váltottam és egyáltalán nem bántam még. Árban sem több, mint egy A54 vagy A55. 720Hz-es PWM, azóta teljesedik megszűnt a fej- és szemfájásom, nem vérzik be a szemem, SD8+ gen1, 12 GB RAM, 125W töltés, adapter a csomagban, sallangmentes rendszer, Smart Connect (kvázi egy DEX), fizikai közelségérzékelő. Ha nem vagy Samsung fanatikus, megéri nézelődni.
-
vince
őstag
válasz
porker #14491 üzenetére
Fogásra kicsit bumfordibb, de én simán cserélném az A52s-t erre. Mikor tavaly ősszel megkaptam, fotózáskor csomószor lefagyott, de az Android 14-gyel minden ilyen problémám megszűnt.
A saját telefonom (szerk.: az A52s) a zsebemben önállósította magát korábban néhányszor, volt, hogy a 112 hívott fel - mint kiderült, csak visszahívtak, mert a drága telefon magától tárcsázta a segélyhívót
Kikapcsoltam a duplakoppos ébresztés és zsebben képernyővel kifele hordom a telefont, azóta nincs ilyen probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN T7 FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest