-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
PitLee
őstag
Azt régen is írta, rendszer és talán biztonsági frissítés után, ha végig követte az ember a frissítést, amikor újból indul a telefon, akkor mindjárt feloldottam, olyankor értesítéseknél írta, hogy befejezi a frissítést végig ért a csík, majd x másodperc múlva egy szöveg buborékba kiírta hogy sikeres volt a frissítés.
SAMSUNG GALAXY A52s 5G SOFTWARE UPDATE | MAY 2023 SECURITY PATCH
https://youtu.be/WZ6YTl8A4O8?si=Awq5NrE4hvTxx2Rk&t=146 -
gerner1
nagyúr
+1👍 ... - vagy a Galaxy Store ...
-
gerner1
nagyúr
Például, ha nincsen megfelelő sávszélesség a szerver és a végpont között. Hogy ennek plö az aktuálisan engem kiszolgáló torny(ok)on éppen érvényes forgalom korlátozás, QoS, fallback, vagy a láncolatban más (jó WiFi -nél is az egyenlet része) ez elem... -az is vizsgálható.
-
bul07
nagyúr
Az ugye megvan hogy az ilyen beégés nem egy két hónap alatt jöhet elő, és ez a funkció amúgy is a fix dolgokra megy rá, egy óra kijelzés ami mindig ugyan ott van
És nem is biztos hogy utólagos alkalmazások(pl óra alkalmazások) használják ezt a Samsung funkciótÉs akár most is lehet beégés a készülékeknek hiába működik a pixel shift funkció, más sokat használtak miatt(TikTok)
-
Gloob
addikt
Már semmi. Az egyik frissítés után teljesen meghülyült. Nem jelezte a hívást. Vissza kellett raknom egy régebbi verziót. Ez akkor volt amikor az ikon színe megváltozott feketéről kékre. Végül le kellett választanom az órát, újra párosítani, minden beállítást újra. Azóta jó. A frissítés tiltás meg rajt felejtődött.
-
Gloob
addikt
Én egy másik alkalmazás, konkrétan a Zepp frissítését tiltottam le az A52S-en. A play áruházban letiltottam az alkalmazás automatikus frissítésétm. Feldobja ugyan, ha van frissítés, de nem frissíti. Kiírja, hogy le van tiltva. Ha engedélyezed neki, akkor az 1 alkalommal frissül, ha nem, akkor nem. Azt, hog ne is mutassa a frissítést, azt nem tudom. Szerintem ahhoz az kell, hogy a play ne is lássa a telepített appok között. Mintha valahol megoldható lenne ez is.
-
gerner1
nagyúr
-
Mercutio_
félisten
-
Predatorr
őstag
Tök fölöslegesen írtad le (ha értetted volna, mit írtam, megspóroltad volna a fáradságot), én is pontosan tudom, hogy működik, azt is, mi micsoda.. Marketing meg nem győz meg saját (és ismerősök) tapasztalat ellenében, bármilyen telefonnal, főleg olyanoké, akik érdekeltek az akkumulátor eladásokban.
-
D55
senior tag
"viszont szakértőktől is lehet kérdezni"
Ilyen "próbáltad már a készüléket újraindítani, gyári visszaállítani, végül 3 napig szenteltvízben áztatni és ha ez nem segít, akkor szervizbe vinni ahogy az szóról szóra az FAQ-ban is le van írva" szakértők, vagy olyanok, akik ténylegesen pl. részt vesznek a készülékek fejlesztésében vagy minimum a problémás esetek gyökérszintű kivizsgálásában a Samsungnál és pontosan tisztában vannak az egyes SoC-k, driverek, frameworkök, stb... low-level ügyes-bajos dolgaival?
-
DrKapocs
őstag
Tisztára úgy nyomod, mint Jehova Tanúi. Félreértés ne essék, nincs bajom velük, de ők próbálják ilyen erőszakosan rátukmálni a nézeteiket másokra. Ez ilyen ökoizé beszerezvezős csoport? Dicsértessék Breki nickje, ki 6 eltévedt báránykát térített helyes útra, kik tisztártalan módon viszonyultak telefonjuk akkumlátorához.
Én ettől függetlenül továbbra is lesz@rom, ha problémás szintet ér el, cseréltetem. Egy valamit azért nem értek: ha ennyire fontos számodra a környezetvédelem és fenntarthatóság, akkor miért nem Fairphonet vettél?
Egyébként megnéztem a másik A52s-en; a Gsam szerint a Macrodroid 4 és fél óra alatt kb. 180-szor ébresztette fel. A két telefonon ugyan azok az appok vannak, ugyan úgy vannak a beállítások, stb. Egymás klónjai. Az kb. 4-5%-ot merül éjszaka, ez kb. 10-et. Szerintem kb. ennyi is lesz a vizsgálódás, ebben gyengébb az akku, oszt punktum.
-
Senki se vonta kétségbe a tudásod, úgy általában.
Egy kifejezett kérdés körül folyik a meddő vita:
leoltottál valakit, mert nem tud utána keresni a válasznak egy kérdésre, majd bedobtál 2 linket, ami ugyanúgy nem adott választ, anélkül, hogy meggyőződtél volna arról, hogy egyáltalán lehet-e választ találni a kérdésre. Ezután besértődtél azon, hogy szóvá tettük, azóta meg megy a maszatolás, hogy nem is fontos stb.
Ez teljesen független attól, hogy fontos-e ismerni azt a qva számlálót, vagy nem fontos. -
DrKapocs
őstag
Neked volt egy kérdésed hozzám, miszerint:
"Mennyi töltési ciklusnál jár?"
Én a Te kérdésedre próbáltam volna meg válaszolni, neked volt kérdésed hozzám, amihez segítséget kértem, hogyan lehet ezt megnézni. Ha már kérdezed, gondoltam a választ is tudod rá, hogyan tudok a ciklusok számának utánanézni. Erre kaptam egy használhatatlan választ. Egy rootot azért légyszi ne várj el tőlem, hogy tudjak mondani egy számot. Engem a ciklusok száma nem érdekel, érdekelt, az én eredeti kérdésem az volt, mennyibe fáj most egy akkucsere. Speciel Te semmiben nem segítettél nekem, tőled nem kaptam összeget az akkucsere árának ügyében. De ne vesszünk el részletekben, lényegtelen. Részemről nincs probléma.Viszont, ettől sokkal érdekesebb, hogy a Gsam Battery Monitor Pro (ADB engedélyek megadása után) mit mutatott.
Egy éjszaka alatt a Macrodroid nagyon sokszor felébreszti a készüléket. Meg fogom nézni, hogy a másik telefonomnál mennyi ez a szám. Nem mondom, hogy csak ez lehet az oka a merülésnek, de számíthat. Mostanában újra is kellett rakni a MD-t. Egyébként még ezt is el tudom fogadni, makrókkal kényelmesebb az életem, aminek ára van.
-
Egyik linked sem adott valódi választ a kérdésre, csak leírták azt, amit tudtunk: hogy csak rootolva lehet megnézni azt a számlálót. Ezzel az erővel lehetett volna a Google-t is linkelni.
Viszont még mindig nem tudjuk, hogy Te honnan tudod megnézni a töltési ciklusok számát a telefonodon.
-
DrKapocs
őstag
A kapásból, olvasatlanul bedobott értelmetlen "segítség" nem segítség.
"miért érdemes napközben megfelelő körülmények között töltőn hagyni este még miérr nem." Én ebben nem hiszek, ez szerintem ettől sokkal bonyolultabb. De nem szeretnék egy újabb kisregényt olvasni "akku optimalizálás felsőfokon" témakörben, egyszerűen nem érdekel. Egyszer sem volt éjszaka töltőn a telefonom. Amikor feltöltött, egyből levettem. Oszt' gyengül, evvan.
Nem vagyok akkuszorongó, ha tönkremegy, cseréltetem. A robogómban télen, nyáron benne van az akku. Biztos neki nem állok kibogarászni belőle... és 7 éve van benne. Imádom a zseniális tanácsokat, télire vedd ki belőle. Az jobb lesz, ha az akku 1 évvel tovább bírja, viszont szétbarmolok minden vezetéket a környékén a szűk hely miatt? Úgyhogy én köszönöm szépen, nem kérek az akkuféltésből.
-
Sztyepadzso
őstag
Én nem tudok itt másik kategóriáról, de de miután te sem hallgattad meg, mit vett fel a másik, honnét veszed, hogy tényleg "dreamtalk" ?
Lehet, hogy csak marketingfogás...
Lehet, hogy ez se rögzít mindent(nekem kb 6-8 bejegyzés szokott lenni, de ennél hosszabban horkolok szerintem), de egyrészt, ha végigalszom, akkor fogalmam sincs erről, másrész azokban az esetekben, amikor tudom, hogy beszélgettünk valamit az éjszaka(gyereksírás miatt például, vagy mert a vihar épp bonotta a teraszt), akkor az mindig ott volt. -
Mi az a rengeteg minden? Biztos velem van baj, de én csak egy változást látok, hogy még kevesebb kapcsoló fér majd el egy oldalon, hála a fenti két dupla széles kapcsolónak. Na jó, a szemkímélő mód kapcsolója logikus helyre került, de ha működne rendesen az időzítés, ahogy most nem működik, akkor nem is kéne használni soha...
Mást nem látok... -
DrKapocs
őstag
Már megbocsá', de nektek valami akku/töltés fétisetek van?
Egy "ici-picit" túl van lihegve ez a töltés téma szerintem. Egyetlen telefonomban sem halt meg ideje korán az akku, kivéve, ha felfőztem navigációval. De 2-3 évig azon görcsölni, hogy majd egyszer tönkremegy az akku és így-úgy 85%-ra, optimalizálva töltöm, na ez nekem sok. Hát majd kicserélik, ha tönkre megy. Amúgy is, a többség eladja, mire tönkre menne benne az akku.
-
Qtyii
aktív tag
istenem ... 85%-os rutinról nem hallottál? Í(2 vel fejebb írta a kolléga) sőt ha jól tudom az accubattery pro is tud ilyet és mehet egész éjszakára a töltőre.
ez a teló legalább 6-8 óra képernyőidőt tud átlagosan úgyhogy ha a felére lemenne az még az is jóval több mint mondjuk egy s22-nek vagy iphonennak
de nem megy a felére a támogatási időszaka 3-4 év alatt úgyhogy semmi para
használd azt kész, max csinálj egy rutint 85%-ra és a 100%-ra csak reggel kelés előtt fél órával töltse fel és biztos bírja a napot..
bár én próbáltam 85%-al indulást reggel és akkor is bőven bírja a napot
ennek jó akkuja van céges telónak tervezték.. úgyhogy
mondjuk azért próbálok odafigyelni hogy az appok amiknek nem fontos ne használják a gps- stb feleslegesen ha nem használom őket...
meg kell nézni mi meríti a telót legjobban és mérlegelni kell hogy ez jogos-e -
Mercutio_
félisten
+ orso0355: 1. OK, akkor kevertem valamivel, amiről a napokban volt szó
(nem samsung a TV-m)
2. Van ehhez step-by-step leírás, letöltési linkkel, beállításokkal (vagy paraméter-file-lal?)
3. Tokot és üvegfóliát rendeltem Aqua-nál, remélem jó lesz.+1: Beüzemelésnél felajánlja, hogy a régi telóról áthozza a dolgaimat, ez Samsung-Xiaomi viszonylatban is működik tökéletesen, vagy inkább mentsek az app-okban (viber, whatsUp, stb.) + google dolgok és lakjam be az új telót az a biztos?
+2: AoD tökéletesen kiváltja az értesítő led funkcióját, nem eszik túl sokat?
-
snpetit
aktív tag
Play Store-ból akkor nem rakható fel. Próbálok azért nem apk-ázni ezen a telón mivel a banki cuccok is ezen vannak.
Most azért kicsit morcos vagyok a Samsung-ra. Az 5.1-el behozott olyan hibákat amik nagyon nem tetszenek.
- újraindulás
- fényképező néha elindul a zsebemben
- AOD villog (a javasolt dolgokon már végigmentem)A launcher leállás már legalább elmúlt (azt lehet a GoodLock okozta).
-
-
-
-
-
skroy
senior tag
A frissítés nem sikerül, az a gond. Felajánlja a 9.9mb frissítést, letölt, újraindul. Aztán újra és újra. Most kb. 10 kör után egy 46mb frissítést ajánlott fel. Letölt, telepít, újraindul. Át is változott április 1-re a play rendszerfrissítés dátuma. Azt hittem ezzel vége is. Aztán egy random újraindulás, és visszaállt március 1-re. Most ismét a 9.9mb frissítést ajánlja fel.
-
fister
tag
Rá kell menni a sorba rendezés jelre és ott lehet megjeleníteni a rendszeralkalmazásokat. Van Bluetooth, de az adatok és a gyorsítótár törlése is szürke, nem engedi.
Nekem a RAM Plus ki van kapcsolva régóta. Jelenleg 1,7gb szabad ha bekapcsolom a bt akkor lemegy max 1,6gb szabadra. Pár perccel ezelőtt 3x is bekapcsolt egymás után gond nélkül, most épp második kattra.
Én sem vagyok hajlandó factory resetelni, és engem is nagyon zavar a működése.
Reménykedjünk minél hamarabb jön a következő frissítés amiben javítják -
Pipi75
tag
Ezeken végíg mentem. Emiatt nem csinálok gyári visszaállítást! Remélhetőleg a következő frissítés után nem jön elő ez a hiba! Ami nálam ma jelentkezett először.
Ami az appokat illeti, jó pár éve ugyanazok vannak csak fent a telefonom, nem túl sok van letöltve a gyárin kívül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi hangfal építés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asustor NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- Gurulunk, WAZE?!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest