- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iGO Primo
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grg
tag
válasz
orso0355 #15081 üzenetére
Feleségem S24U-ján is kb. feb. 13-óta nem frissít, bár épp ma mondta, hogy Pestet nem, de pl. a Pécsi időjárást aktualizálta...
Szerk: épp most írta, hogy a a gyorsítótár és az adatok törlése nála rendbe tette. (Nyilván ezek után újra fel kell venni a helyeket/városokat)
-
Grg
tag
válasz
balaaa88 #14868 üzenetére
Nekem épp Németországban jött ez elő a nyáron, Telekomos simmel, navigáció közben dobta el magát. Újraindítás nem oldotta meg, csak az idő, vagyis x idő után újra volt minden. Először azt hittem valami "kímélő" mód mert ugye gps+mobilnet meg külföld
és két év alatt nem csinált ilyet sem itthon, sem külföldön. (Igaz nem is használtam naviként a telót ennyi ideig külföldön)
Viszont azóta sem volt ilyen, szóval én ráfogtam a német hálózat fekete lyukaira. -
Grg
tag
válasz
rednifegnar #14752 üzenetére
Igen, de nagyon jól el van dugva, csak az találja meg aki tudja mit kell keresni...
-
Grg
tag
válasz
PirosHello #14750 üzenetére
Ez már a tavalyi ugyanilyen akcióban is így volt, mi egy Xperia Z2-t (tökéletes állapot+működés) akartunk a páromnak egy S24U-ba beleszámítani, amit persze nem lehetett hasonló okokból (nyilván a reklámban ilyesmiről szó sincs még az apró betűsben sem...). Igy aztán akció nélkül lett megvéve mivel szükség volt rá. Persze a párom Note9-ét bevették volna értelmes áron (ez cserébe leharcolt akkus volt), de az ugye még használatban volt akkor. Utána még poénból megnéztem, egy Tab S2-ért, ami volt még elfekvőben, adtak volna 976Ft-ot
.
Tehát igen, ez az újgazdagéknak van akik az egyéves telót le kell hogy cseréljék, mert hát hogy néz már az ki -
Grg
tag
Sziasztok!
A kapcsolatok menüben a "Szolgáltató"-rész mit jelent?
Eddig egy Telekomos SIM-et használtam, és ez nem volt itt. Most betettem egy Vodás SIM-et mellé és megjelent, de nem jövök rá mi lehet ez, mit szolgálatat?
Mindenhol a T-s SIM van beállítva elsődlegesként. Ha rákattintok akkor sem leszek okosabb...
(Érdekességkép egy másik készülékben ahol szintén T/Voda páros van, ott Telekom van ennél a résznél)
-
Grg
tag
válasz
Daneee14 #13551 üzenetére
A második a "sürgősségi SOS" funkció miatt lehet. Az oldalsó gomb 5x-i nyomására segélyhívást indít a telefon. Ha be van kapcsolva ez az opció.
Bár ahogy nézem már javítottak ezen és az 5x nyomás után már el kell húzni a hívás gombot is, hogy ténylegesen hívást indítson. De zsebben összejöhet akár ez is.
-
Grg
tag
+1
Nem tudom, minek válaszoltok neki egyáltalán, ő nem segítséget vár, hanem azt hogy igazat adjanak neki, meg együtt sz@rozzák a telefont...
Ha senki nem reagálna már rég elment volna, hisz nem éri el a célt, hogy vele legyen foglalkozva.
(Kár hogy itt nincs olyan lehetőség mint pl. az Index fórumokon, hogy elrejteni azt akire nem vagyok kíváncsi, persze akkor nyilván én is tiltón lennék a kollégánál)
-
Grg
tag
válasz
Csigusz 1 #10201 üzenetére
Mostanában a BT bekapcsolásakor nekem is feldobja a menüt, mindig rá kell pöttyintenem a "Kész"-re.
Én nem tettem fel a legutóbbi két frissítést még, az itt olvasottak miatt, de nekem -emlékeim szerint- mindig is feldobta ezt a menüt
Tegnap direkt kipróbáltam, és feldobja, pedig ahogy írtam nem frissítettem.
-
Grg
tag
válasz
Zoli bácsi #9815 üzenetére
Simán csak némára kell állítani a telefont, máshogy nem lehet kikapcsolni ha jól tudom.
(De ha mégis, -appmentesen-, az engem is érdekelne)
-
Grg
tag
Nekem nem kapcsolta vissza semmilyen frissítés... Biztos azért nincsenek sosem olyan jellegű gondjaim mint itt 1-2 embernek,mert én nem szoktam szídni a telefonom
Ezeknek lelkük van, na...
-
Grg
tag
válasz
Csigusz 1 #8127 üzenetére
Jaja, dec 12 óta
-
-
Grg
tag
GoodLock KeysCafe-ban sikerült valakinek az ékezetes betűket külön sorba tenni?
Ilyesmit szeretnék elérni, de nem jöttem rá hogy lehet hozzáadni, bármi mást (emoticonokat, hieroglifákat, stb.) hozzá lehet adni, csak ékezetes betűket nem
Tudom, hogy van a könnyű magyar billentyűzet (a fenti kép), de az más miatt nem tetszik, jelenleg az AnySoft-ot használom, de az csak 4 sorost tud, vagy számokkal, vagy ékezetekkel...
-
Grg
tag
Hogyan tudom visszaállítani az órát 24 órás formátumra?
A GoodLock QuickStar kiegészítőben véletlenül bekapcsoltam a 12 órás formátumot, majd kikapcsoltam, de csak annyi történt, hogy a du. felirat eltűnt és 6:11-et mutat 18:11 helyett.. Sehol nem találok ehhez kacsolódó beállítást.
Ha kikapcsolom a QuickStar kiegészitőt ami ezt okozza, akkor sem történik semmi, ah eltávolítom az appot akkor sem, és az újraindítás sem segít...
Biztos valami tökegyszerű beállítás, de nem látom...
Közben megtaláltam, de elég vicces azért hogy vissza már nem állítja...
-
Grg
tag
válasz
Patailyalyo #7606 üzenetére
Hangerő le+bekapcs (de ha rákerestél volna itt a topicban kiadja az első találat közt)
-
Grg
tag
Jajj.. hova kerültem...
-
Grg
tag
válasz
pinnacle #6188 üzenetére
A sestore-on még lehet kapni, igaz 7990/11990(kábelllel)
-
Grg
tag
válasz
ROBERTOH #5350 üzenetére
A Samsung Experience Store-okban (sestore.hu) van most fekete, igaz a kupon ott nem érvényes, de ha be tudsz menni, egy próbát megérhet.
Én egy hónapja vettem a Mammut-ban levőben, és a netes árral ellentétben a helyszínen akkor 114e volt kiírva, és ennyiért is adták.
Plusz, ha van diákigazolványos ismerősöd, akkor még 10%-kedvezmény. Nekem igy 103e-be volt a telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Iphone 12 Blue tokkal fix 59.900 ft-ért vihető :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256Gb-szinte új-2028.05.05-ig garanciás
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged