-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
snpetit
aktív tag
válasz
acsati #12728 üzenetére
Használj másik alkalmazást, FairEmail pl. Nekem is rossz, minden beállítást kombót kipróbáltam már. Előző telefonomon is így volt. A fiókkal is összefügg a dolog szerintem, ezért jó vagy rossz összevissza mindenkinek.
Max nem használod az új email programot csak az értesítésekre. -
Huroq
senior tag
Szolgáltatótól vett készülékeket bármikor letilthatnak, ha az ügyfél akár csak 1 Ft készülék kedvezményt is kapott az előfizetése mellé. Ez mindíg a vásárló döntése, hogy az esetlegesen olcsóbb vásárlási árért cserébe bevállaja -e ezt a plusz tényezőt. Azért elmondanám azt is, hogy egy megbízható harverapróstól simán vennék ilyen készüléket. Én is adtam már nem egyet el hűségszerződés mellett, de rosszul még egyik vásárlóm sem járt. Ellenben ez nagyban függ az eladó gerincességétől. Illetve arra figyelni kell, hogy ha az eladó azt mondja független, attól még lehet szolgáltatói készülék, az már semmit sem jelent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest