- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
PirosHello #14926 üzenetére
Nálunk a Messengerre kellett egy törlés-újratelepítés, mert nem látszott minden csevegés benne.
-
válasz
PirosHello #14800 üzenetére
Én se vagyok telefonos power user. Csak akkor nyúlok hozzá, ha nagyon muszáj, beszéd és navi is szinte nulla. Olyan dolgok vannak rajta, amik minimális használatot igényelnek alkalmanként (pl. authenticator, mobilbank, mvm, drivvo, máv, ilyenek) és már teszem is le. Messenger mondjuk szintén van, de jellemzően nem telefonon használom.
-
rednifegnar
senior tag
válasz
PirosHello #14807 üzenetére
2 fele beszamitas van a mm-ben.
-
vince
őstag
válasz
PirosHello #14805 üzenetére
MediaMarktban kérdeztem az okospultnál ülő hölgyet (telefont végül nem vettem), az ő válaszát írtam. Feltételezem, nem első beszámítása lett volna
-
válasz
PirosHello #14783 üzenetére
A méret miatt én is S23-ban gondolkodnék, egyedül az akkuidőtől féltem/félek. Az meglepő, hogy jobb, mint az A52s, papíron nagyon karcsú az az akksi. Nálam is dual simmel menne és én éjszakára repülőre szoktam tenni. Csak nincs mit beszámíttatnom az árába (az A52s-t nem fogom), 200 felett meg, eh...
-
porker
tag
válasz
PirosHello #14781 üzenetére
Eladtad már?
-
dragon1993
őstag
válasz
PirosHello #14785 üzenetére
Nem zavar hogy kisebb?
Én S24U-ra váltottam. -
vince
őstag
válasz
Én is majdnem ugyanígy elcsábultam a minap, de aztán átgondolva a dolgot, várok, amíg jönnek a frissítések a telefonra.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Esetleg pár sort írnál milyen többletet nyújt az S23 számodra?
-
Grg
tag
válasz
PirosHello #14750 üzenetére
Ez már a tavalyi ugyanilyen akcióban is így volt, mi egy Xperia Z2-t (tökéletes állapot+működés) akartunk a páromnak egy S24U-ba beleszámítani, amit persze nem lehetett hasonló okokból (nyilván a reklámban ilyesmiről szó sincs még az apró betűsben sem...). Igy aztán akció nélkül lett megvéve mivel szükség volt rá. Persze a párom Note9-ét bevették volna értelmes áron (ez cserébe leharcolt akkus volt), de az ugye még használatban volt akkor. Utána még poénból megnéztem, egy Tab S2-ért, ami volt még elfekvőben, adtak volna 976Ft-ot
.
Tehát igen, ez az újgazdagéknak van akik az egyéves telót le kell hogy cseréljék, mert hát hogy néz már az ki -
gerner1
nagyúr
válasz
PirosHello #14753 üzenetére
A kettő együtt, valóban jó offer. Annyiért, egy patika A52s is nehezen megy el.
Azt nem tudom, hogy az üzemidő, téged mennyire izgat, de a 23FE, és az alap 23 is gyengébben teljesít ebben, mint az A52s új akkuval. Persze lehet hozzá igazodni, akárcsak a típusokkal kapcsolatban korábban említettekhez is. 👍🏻
-
rednifegnar
senior tag
válasz
mm oldalan le vannak irva a feltetelek, meg keszuleklista is van es ertekbecslest is keszit.
-
válasz
Valahogy sejtettem, hogy nem a benne lévő aranyat akarják kinyerni...
-
PirosHello
senior tag
válasz
PirosHello #14745 üzenetére
Egy munkatársamnak volt működőképes LG K4 telefonja, bevittem a MM-ba, hogy számítsák be az S23-ba. Erre közölték, hogy csak 2020 és utána kiadott telefonokat számítanak be az akcióban, mert ezeket a beszámított telefonokat valami cég még használtan el fogja adni
. Na mondom öcsém, ezt az akciót sem a magyar embereknek találták ki, hanem a "haldokló" nyugatnak, mert itt az emberek nem feltétlenül válnak meg a 2-3-4 éves telójuktól egy 250eFt-os telefon kedvéért. Szal az akció nem igazán akció....
Bocs az offért, csak okulásul....
-
PirosHello
senior tag
válasz
PirosHello #14744 üzenetére
Sajnos nem számítanak be WIFI-s tabletet telefonba, mert kell, hogy legyen IMEI száma a beszámítandó készüléknek. A wifi-s tabletnek viszont nincs ilyen
Bocs az offért.
-
lezerpiramis
őstag
válasz
PirosHello #14742 üzenetére
Köszi! Igen, én is ezeket nézegettem, meglássuk, mi lesz belőle - lehet, hogy egyelőre egy akksicsere az A52s-ben
-
pinnacle
nagyúr
válasz
PirosHello #14688 üzenetére
Köszi PirosHello, gerner1 !
-
LagerMaister
tag
válasz
PirosHello #14540 üzenetére
Köszi, sikerült. Már lakom be ujra a telót.
-
PirosHello
senior tag
válasz
PirosHello #14478 üzenetére
Bocs a sok "le-ért", úgy értettem, hogy az általad küldött link termékleírásában alul ez a szöveg található.
-
Gyula196906
senior tag
válasz
PirosHello #14472 üzenetére
https://www.notebook-alkatresz.hu/nba001lcd101120027954-samsung-galaxy-a52s-oled-kijelzo-erintovel-fekete-kerettel-elolap-vastag-kavas-kis-kijelzos/pd/2220118?gad_source=1&gclid=CjwKCAjwxNW2BhAkEiwA24Cm9HE7PM9trpov4kOrsODsDhf7ixz-w8zXJo7VoGR_pEZLFcb11x2AVxoCeGoQAvD_BwE
Ez vajon?
-
sinick
senior tag
válasz
PirosHello #14458 üzenetére
Ezek ilyen clickbait szakújságírók, akik mindenhez is értenek!
-
Marci112233
addikt
válasz
PirosHello #13948 üzenetére
Durva mert nekem még a teló vételára sem ütötte meg a 100 ezret, pedig vadi újonnan jött a gyártótól különböző kuponkódok segítségével.
-
judas13
addikt
válasz
Kb 30 - 150 rugó között mennek az árak?! Ez azért több mint durva.
-
DrKapocs
őstag
válasz
Ez gazdasági totálkár.
-
dppvg
újonc
válasz
PirosHello #13720 üzenetére
Azt észre vettem én is, de mikor jön meg a májusi csomag?
-
gerner1
nagyúr
válasz
PirosHello #13720 üzenetére
Akkor, azzal kevertem.👍
-
Gabcsika
tag
válasz
PirosHello #13542 üzenetére
Köszi az infót! Hajlok rá, hogyha úgy adódik, akkor megvegyem.
-
dragon1993
őstag
válasz
PirosHello #13542 üzenetére
Kamera téren viszont gyengébb
-
gerner1
nagyúr
válasz
PirosHello #13359 üzenetére
👍
(*6FXC1) , jelenleg ⇒XEH régiókódra.
-
Breki
veterán
válasz
PirosHello #13329 üzenetére
Köszönöm a választ, és bocs az off-ért!
-
gerner1
nagyúr
válasz
PirosHello #13329 üzenetére
+1 👍
Vagy 3rd-party APP, amivel az a funkció helyettesíthető . Egyik-másik OCR kényelmet is tud adni .
-
djalmasi
tag
válasz
PirosHello #13191 üzenetére
Távoli eléréssel lefuttatnak egy diagnosztikát és a végeredményt te is láthatod
ginola -> djalmasi#13188
1 évig figyeltem a 15-80%-ra általában gyorstöltésen, eredeti hozzátartozó samsung töltővel. Az utóbbi néhány hónapban mikor már gyorsabb merülést tapasztaltam akkor egy BlitzWolf BW-S21 Gan töltőt használtam, ebben az időben már nem figyeltem a 80%-ra, általában mindig fullra nyomtam, a töltő elvileg támogatja a samsung gyorstöltést, legalább is a telefon kiírja, blitzwolf termékkel eddig még nem volt nagyon gondom.
Megkérdeztem itt nálunk egy helyi boltot, 14-ért raknak bele eredetit, de azt az infót kaptam, hogy a members nem fogják tudni alaphelyzetbe állítani. Ezzel esetleg tudok valamit kezdeni majd? -
válasz
PirosHello #13191 üzenetére
Miért vagy te abban olyan biztos? 🙃
-
Pietrosz
addikt
válasz
PirosHello #13175 üzenetére
Köszi szépen, lehet egybe kötöm egy akksi cserével, ha már úgyis szét van kapva
-
PirosHello
senior tag
válasz
PirosHello #13174 üzenetére
Most találtam egy szolnoki céget, ahol a rezgőmotort ebben a típusban 14.900-Ft-ért cserélik [link] . Szerintem máshol sem olcsóbb.
-
-B-
senior tag
válasz
PirosHello #12435 üzenetére
És tényleg. Köszi!
-
-B-
senior tag
válasz
PirosHello #12433 üzenetére
Akkor várunk, hátha javítják.
Bár érdekes, hogy másnál meg jól működik most is. -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
PirosHello #12084 üzenetére
Majd november 27-én várható a OneUI 6.
-
gerner1
nagyúr
válasz
PirosHello #11620 üzenetére
Jahh, nem egyszerű megbízhatót javasolni. Akkor, a Speedshop -pal, már 3 lehetőség is számításba kerülhet, bár, volt itt olyan, aki pont náluk cumizott, ami szintén lehet egyedi, kivételes eset ... -valamilyen aspektusból.
Persze, szívesen javasolnék én is valamit betonbiztosként... - a 'lehetőség' helyett, de nem tudok. Még a hivatalos szervizeléssel is lehet kellemetlen tapasztalat, és gondolom azért is a kérdése, mert remélne egy attól kedvezőbb költséget.
-
gerner1
nagyúr
válasz
PirosHello #11618 üzenetére
-
4Grider
félisten
válasz
PirosHello #11521 üzenetére
Samsungokon a servicemode alatt. Egyéb androidos készülékeken pl. a netmonster BW sora mutatja.
-
gerner1
nagyúr
válasz
PirosHello #11515 üzenetére
"nem fűzi össze a frekvenciákat..." Ez alatt mit értesz, hogyan jelentkezik (mi az ismérve)?
- Nála, nincs CA. Így, plö 4G⁺ se... -
4Grider
félisten
válasz
PirosHello #11474 üzenetére
Ez már több éve nem így van, a prepaid Telekom előfizetések VoLTE képesek.
-
gerner1
nagyúr
válasz
PirosHello #11475 üzenetére
Ennél a típusnál (is), az EUX, az eSIM -é lenne, ha az támogatott lenne.
-
gerner1
nagyúr
válasz
PirosHello #11471 üzenetére
Neked SIO (Szlovén független régió) az aktív-CSC -d (is), azaz nem hazai kettő (TMH & XEH) közül valamelyik.
-
4Grider
félisten
válasz
PirosHello #11471 üzenetére
Telekomos és Digis kártya mellett egyik ON készülékünkön sincs VoLTE kapcsoló, VoLTE kijelzés sincs Telekom esetén. És nincs 2G/3G only mód Telekom esetén.
-
gerner1
nagyúr
válasz
PirosHello #11450 üzenetére
Egyetértek.
Az a 2G, 3G választás lehetősége, egyre több készülék esetén eltűnik, ha a SiM Telekom-os, vagy Yettel -es . Mivel, nem csak itt, hanem más gyártóknál is tapasztalható (plö: szifonon is) a VoLTE kapcsolóval együtt, így, szerintem ez (is) például direkt van. Szóval, "ez", az itteni régiókra kiadott firmware esetében, még ~'vissza van' a Voda -val.
Persze, akinek például ez fontos, az talán áthidalhatja azzal, ha a jelenlegi OXM -ről vált plö: OLE firmware -re. -
gerner1
nagyúr
válasz
PirosHello #11161 üzenetére
Lehet még az aktív-CSC ( TMH , vagy XEH ).
-
vince
őstag
válasz
PirosHello #11161 üzenetére
Szintén két SIM, a sajátom Telekomos, ott csak 2 opció van, a céges Yettel, ott kiválaszthatok akár 2G-t is.
-
gerner1
nagyúr
válasz
PirosHello #11159 üzenetére
Ezek szerint, nem csak fw.release függő. Te, a legfrissebben vagy.
-
DrKapocs
őstag
válasz
PirosHello #11153 üzenetére
-
PirosHello
senior tag
válasz
PirosHello #11156 üzenetére
Bocs, a droid bizt. javítása júniusi. A play májusi.
-
skroy
senior tag
válasz
Nekem 2 simmel nem ilyen, hanem a fentebb említett 2 opciós.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Amennyiben, mindannyian ugyan azon a fw.release -en vagyunk, akkor lehet. Vagy, 'aktív-CSC' függő...
-
capriTomi
csendes tag
válasz
PirosHello #11150 üzenetére
Én csak egy sim-mel használom és csak két opció ugrik fel a hálózati módnál:
[kép]
Vagy máshol kell keresni ezt a részletes hálózati mód választót? -
D55
senior tag
válasz
PirosHello #11045 üzenetére
"Igen, nagyobb az akksija és tovább lesz a támogatása, mint az 52s 5G-nek"
Hihetetlen előrelépések ezek egyébként így 2 generációval később
-
ricsip
addikt
válasz
PirosHello #11046 üzenetére
A szöveg gyorstöltőként hivatkozik a termékre, de ha valóban 25wattos, akkor azt szuper
kibebaszottulgyors töltőként kellene nevezni. Meg nem ártana egy műszaki modellszám/kód/azonosító, és akkor nincs bölcsészkedő mellébeszélés. -
palwolf
tag
válasz
PirosHello #11032 üzenetére
Hoppá, ezt valóban benéztem, már ami a közelség szenzort illeti
Így viszont már az A54 egy jobb ajánlat lehet, amennyiben normális áron jut hozzá az ember.Köszönöm a többiek hozzászólását illetve válaszát is!
-
válasz
PirosHello #10966 üzenetére
Nekem mindig csak 4000 körüli vagy az alatti értékeket ír.
5-6 alkalommal adtam neki lehetőséget, hogy korrigáljon, de sajnos elég konzekvens... -
Breki
veterán
válasz
PirosHello #10962 üzenetére
Na most már kíváncsiságból én is megnézem.
Melyik fülön van ez pontosan? -
válasz
PirosHello #10853 üzenetére
Mégis hogy a fenében tud egy oldalsó gomb a zsebben benyomódni?
Fizikailag nem lehetséges.
-
mrbego
aktív tag
válasz
PirosHello #10844 üzenetére
Elolvastam.
Én is ujjlenyomatot használok feloldásra.
Ujjlenyomatot pedig csak úgy tudok beállítani, ha előtte beállítok egy PIN-t.
Ezért zsebben simán érzékeli nekem, hogy fel akarom oldani ezért feldobja a szám billentyűzetet alul a segélyhívás gombbal.
Olyan is volt már hogy zsebből élővéve azt látom, hogy annyit "próbálkozott", hogy egy rövid időre kizárt a telefon.Szerk.: és ez az egész téma csak azért van ismét, mert a kedves Samsung kispórolta azt a kib@sz...tt közelségérzékelőt.
-
tachikoma
aktív tag
válasz
nem is a lock screenen van. ha megnyomódik (röviden) a power gomb, majd felfele húzást érzékel a kijelző, akkor adja elő a pin kód beadó képernyőt. (és ott)
-
gerner1
nagyúr
válasz
+1 👍 A PiN, nálunk is a másodlagos biztonsági elem .
-
mrbego
aktív tag
válasz
PirosHello #10838 üzenetére
De, ha az ujjlenyomat helyett feloldókóddal oldja fel az ember, akkor a számbillentyűk alatt ott a segélyhívás gomb.
-
gerner1
nagyúr
válasz
PirosHello #10838 üzenetére
Nálunk is ugyan ez. 👍
-
tachikoma
aktív tag
válasz
PirosHello #10836 üzenetére
nekem nincs hívás parancsikonom. Ellenben a feloldóképernyőn, ahol a pin kódot kell megadni, a számbillenytűk alatt van egy "Emergency Call" gomb... (ami nem leszedhető)
ezenkívűl ha hosszan benyomódik a power gomb, akkor is a 3 ikonból a legalsó a vészhívás gomb... -
falco1
tag
válasz
PirosHello #10664 üzenetére
Köszi, és sajnálom, hogy sokat kellett vesződnöd vele.
De legalább kiderült, hogy a Samsung nem módosított semmit, pont úgy működik minden, mint Android 12 alatt. Nagy valószínűséggel tehát Android 13 alatt is akkor kapod a legkisebb swap méretet, ha a SetEdit segítségével 1GB-re állítod a RAM Plus-t (és nem akkor, ha kikapcsolod). De hogy érdemes-e ezzel vesződni, arra a következőkben próbálok meg válaszolni.
Vállalom a veszélyt, hogy ismét konteó terjesztőnek bélyegeznek, de az állításom az, hogy a Ram Plus (a Samsung állításával szemben) egyáltalán nem használja a Flash háttértárat. A RAM Plus nem más, mint ZRAM, azaz tömörített RAM disk (memória).
Pontokba szedem az érveket, és azt is, hogy Ti hogyan tudjátok ellenőrizni a valóságtartalmukat:1. Allítsd át a Ram Plus-t a legkisebb értékre. Indítsd újra a telefont, majd nézd meg az elérhető tárhely méretét. Nálam ez 74.5 GB volt. Ezután állítsd be a RAM Plus-t a legnagyobb méretre, majd indítsd újra a telefont. Újra nézd meg az elérhető tárhely méretét. Nálam ez ugyanúgy 74.5 GB maradt. Az tehát megállapítható, hogy a RAM Plus egészen biztosan nem statikusan foglalja le a tárhelyen a megadott nagyságú swap méretet. (A swap mérete egyébként láthatóan változik a módosítás hatására).
2. Ezután tölts le egy olyan alkamazást, ami direkt elzabálja a memóriát. Én ehhez a
a Fill RAM Memory-t használtam
[Fill RAM Memory]
Állítsd be az alkalmazásnak, hogy nem korlátozott, majd indítsd el a memória zabálást.
Ezután folyamatosan ellenőrizd, hogy fogy-e az elérhető tárhely, ahogyan a swap foglalás nő. Az eredmény az, hogy nem fogy, annak ellenére, hogy a swap használat nő. Erről készítettem videót is:[Galaxy A52s RAM Plus/ZRAM test]
Tehát megállapítható, hogy a RAM Plus dinamikusan sem növel a háttértáron semmilyen swap fájl méretet.
3. Az XDA fórumon többen is erre az eredményre jutottak. Egy root-olt telefon segítségével a kolléga ki tudta kapcsolni a ZRAM-ot, és láss csodát a swap teljesen eltűnt, annak ellenére, hogy a RAM Plus értékén nem változtatott. A RAM Plus állítgatása a ZRAM kikapcsolása után semmilyen változást nem eredményezett, amit a Linux kernel látott volna.
[link 1]
[link 2]Mik a tanulságok?
1. Akik amiatt aggódtak, hogy a RAM Plus roszz hatással van a Flash háttértár élettartamára, azoknak nem kell.
2. A Samsung állításával szemben attól nem lesz több tárhelyed, hogy kisebbre állítod (vagy kikapcsolod) a RAM Plus méretét.
3. Android 13-on hagyhatod kikapcsolva (mivel úgysem kapcsolja ki), Android 12-n meg hagyd 2GB-n. Mindkét érték 3GB -os dinamikusan növekvő ZRAM alapú swap -ot állít be, ami nagyjából megegyezik azzal az értékkel, amit a régebbi kevesebb memóriával szerelt Samsung telefonok is használtak (ti. a fizikai RAM fele). Ugyanis ilyen RAM tömörítésen alapúló swap -ot a Samsung telefonok már azelőtt is használtak, hogy a "RAM Plus" marketing név megszületett volna
Az A3 2017 Android 7 -tel pl. 1GB ZRAM swap-ot használ 2GB fizikai memória mellett.Akit jobban érdekel a swap/ZRAM működése:
(Compressed block device in RAM rész)
https://wiki.archlinux.org/title/Swap
https://wiki.archlinux.org/title/Zram -
falco1
tag
válasz
PirosHello #10651 üzenetére
Igazából az is nagy segítésg lenne, ha megnéznéd a swap (total) értékét az elérhető
2,4,6 GB RAM Plus opciók kiválasztása esetén. Ebből már lehetne következteni arra, hogy történt-e nagyobb változás az implementációban Android 12-ről 13-ra váltáskor. -
válasz
PirosHello #10651 üzenetére
A legrosszabb, ami történhet ilyen esetben, hogy nem fog működni a módosítás.
-
válasz
PirosHello #10408 üzenetére
Akkor azzal érdemes lenne ránézni, mit is ír vajon akku hőmérsékletre.
-
PirosHello
senior tag
válasz
PirosHello #10405 üzenetére
Bár most nézem, a CPU-Z app tudja az akksi hőmérsékletét, tehát akkor mégis külön érzékelő lesz hozzá.
-
gerner1
nagyúr
válasz
PirosHello #10341 üzenetére
Nálam sem...
-
válasz
PirosHello #10339 üzenetére
Akkor az.
-
Qtyii
aktív tag
válasz
PirosHello #10294 üzenetére
fent az áprilisi és eddig faja
-
válasz
PirosHello #10197 üzenetére
Pedig, mint tudjuk, 640K minden felhasználónak elég kell hogy legyen.
-
Gloob
addikt
válasz
PirosHello #10192 üzenetére
Nem hagyott nyugodni a dolog. Feltettem még azt a 713 kb-os cuccot is. Most már nálam sem talál többet. A rendszer naprakész, és április 01 dátummal.
-
orso0355
őstag
válasz
PirosHello #10192 üzenetére
Nálam is ez, a három különböző frissítés telepítése után.
-
Kabri
csendes tag
válasz
PirosHello #10161 üzenetére
Nekem is áprilisban frissült és semmi gond nincs a Bluetooth-szal. Nem hiszem, hogy számít, de pár hete volt alaplap cserém.
-
kmarci25
veterán
válasz
PirosHello #9914 üzenetére
+gerner1: mindent (is) értek, le is írtam a kezdő hsz-emben. Ettől még pofátlanság.
-
kmarci25
veterán
válasz
PirosHello #9912 üzenetére
És akkor ez egy megoldhatatlan feladat a fejlesztőknek? Na ne...
-
válasz
PirosHello #9722 üzenetére
De miért? A 120Hz gyakorlatilag addig aktív csak, amíg az ujjaddal hozzáérsz a kijelzőhöz, meg utána egy picivel (nálam 1mp).
-
válasz
PirosHello #9718 üzenetére
Ez miért "
" probléma? Miért kellene más frekvencia?
Igen, nekem is csak ezt a kettőt tudja, szerintem doszta. -
djalmasi
tag
válasz
PirosHello #9715 üzenetére
Szerintem azért mert konkrétan csak ezt tudja (szoftveres szinten), de nem akarok hulyeseget mondani
-
gerner1
nagyúr
válasz
PirosHello #9644 üzenetére
+1 👍 Nálunk is ugyanez.
RamPlus, a miénken maradt : OFF...
-
gerner1
nagyúr
válasz
PirosHello #9419 üzenetére
5.1 még biztosan nem, mert az még egyetlen EU -s régiókódra sem került kiosztásra, Te pedig 'SIO régiókódon' vagy ...
-
zsizsef
senior tag
válasz
PirosHello #9410 üzenetére
Nálam a hívás indításakor ( még nem fogadták a hívást) már veszi a hangot, de a hívott fél nem hallható. Volte? Wifi?
-
zsizsef
senior tag
válasz
PirosHello #9410 üzenetére
Nekem adja a google play.
-
bul07
nagyúr
válasz
PirosHello #9351 üzenetére
Á én még 12-őn vsgyok, ezen részletten átsiklottam ha volt említve
-
bul07
nagyúr
válasz
PirosHello #9337 üzenetére
Nekem gond nélkül használom rég óta előtte a A70-en is jól működött.
Ezt most vette fel direkt teszt
[link], az első három teszt szó simán, a második három kihangosítva
Nálam így vesz fel a CUBE ACRÍgy van nálam a beállítás [kép]
.........
Más
Néha néha előjön valami miután zsebembe volt és első feloldás után ez fogad a képernyőn
Múltkor kérte hogy kapcsoljam be a hely adatokatMi a fene lehet ez?
Mit kellene kikapcsolni?A Parancsikonok ki van kapcsolva
-
judas13
addikt
válasz
PirosHello #9338 üzenetére
Akkor grat hozzá!
Szép fényes a keret nálam is szűk egy év után...
Hoppá ilyen "sokszor" vetted ki?!
Uhh két teló között váltogatok rendszertelenül, így itt már sokszor lett kivéve de ismétlem ok amúgy. -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
PirosHello #9344 üzenetére
Voice recognition (software)
Ez már több Samsung készülékemen is így van/volt beállítva. -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
A beállításait átnézted? Többféle opciót is lehet állítani.
-
Laki
tag
válasz
Igen ez az de serialt kér
-
válasz
PirosHello #8623 üzenetére
Mármint az állandó 120Hz-hez képest? Nekem akkor 60Hz-en az átlag SOT 10-11 óra volt, 120Hz-en 7 óra. Ezzel pedig alig ment 10 óra alá, most is olyan átlag 9 órát bír.
A különbség valahol az AOD körül keresendő, mert szeptember óta valahogy készenlétben fogyaszt többet nálam. (A MaxHz-ben amúgy be van kapcsolva az AOD 60Hz, de nem csinál különbséget) -
válasz
PirosHello #8616 üzenetére
Bocs, de kritikán aluli a névmemóriám.
Nálad még fent van? -
Csigusz 1
aktív tag
válasz
PirosHello #8487 üzenetére
De, olyannak tűnik! Köszi!
Bár ez kissé drágább, mint ahonnan én rendeltem anno. -
válasz
PirosHello #8286 üzenetére
Én még ezt se tudom, hogy hol találom
-
kano
nagyúr
válasz
PirosHello #7840 üzenetére
Android alkalmazások topicban kérdezz rá.
-
válasz
PirosHello #7838 üzenetére
Akkor nincs több tippem sajnos. Ha nem kér engedélyt, akkor a saját belső tárhelyére tölt (mondjuk ez logikus, így kívülről nem lehet hozzáférni). Illetve nem tölt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! PC Specialist Recoil VIII 17 notebook - i9 14900HX 16GB RAM 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest