- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
Nálunk nincs semmilyen energiatakarékos mód beállítva, mint neked a rutinban.
Normál üzemmódba állítva ( közvetlen, ami a Speciális feldolgozást kikapcsolva ad ) van . A többi, itt OFF típusainkon szintén .
Ugyanakkor, ahogy ennél, úgy a többinél is észrevettük, hogy a legnagyobb & folyamatos pontosság: az Speciális feldolgozás módban van. Alább kapcsolva pedig, romlik az accuracy , ami közúton nem annyira, de plö városban soksávnál már lehet szempont .. -
Marci112233
addikt
Légvonalban nekem 3 km a Román-Magyar határ, de az sem sok. A Nagykárolyi kaufland 14 km-re van közúton.
Sajna ismerős se rokon akitől tudnék kölcsön telefont, mert miondenki addig használja míg működik. A régi Galaxy J3 2017 még meg van, de mióta átálltam az A52S 5G-re az kikapcsolva eltéve a saját dobozában pihen.
Anno az A52S-t is több kuponkóddal 100 ezer alatt vettem meg, szóval a kuponos dolog nem új dolog számomra.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Végül egy S24 FE lett az utód.
De ilyet még nem láttam, mióta Samsungozok. Új telefon elindít, next-next, beállítom, hogy költözés előző Android készülékről. Az alkalmazásokat, képeket, zenéket átvitte. De például a home screen beállításait nem.
Pedig már sokszor csináltam ilyet, és mindig szinte ugyanaz a kép fogadott az új készüléken, mint a régin. -
gerner1
nagyúr
● Amennyiben, korábban aktíválva volt állítva a Távoli feloldás ( plö a #14798 -ban lévő video), akkor azzal fel lehet oldani, vagy akár backup -ot is készíteni.
● Automatikusan felold akkor is, ha korábban aktívra volt állítva a Megbízható ügynökök -ben a 'Smart lock (google) '. Ez, biztonságos hely, személyes minták stb, alapján automatikusan feloldja a készüléket, ha ahhoz valamely feltétel teljesül(t).
- Feloldás után pedig, számítógépen, a PC -s Smart Switch -csel lebonyolítható a maradék költöztetése."PC-re dugva látja a PC, képeket lementettem már."
- Akkor, talán fel is oldott.
Én plö a miénkhez (és a többi nálunk üzemelő Samu -hoz sem..) nem férek hozzá (és a többi nálunk üzemelő Samu -hoz sem..), amíg fel nem oldom.
- Így, talán már indítható is a PC -s Smart Switch.Ugyanakkor, ha egyik sem... - akkor marad a szerviz .
-
-
-
Zssom
tag
Esetleg azt megnézhetnéd, hogy nem került-e bele az akku optimalizálás csapdájába, az tudja altatni, illetve a háttérbeli futását nem engedni, akkor meg nem jönnek az értesítések. Ha így van, akkor tedd nem optimalizálttá. Másik lehetőség, hogy a háttérbeli adathasználat lehet korlátozva. Nekem ezek az ötleteim, hátha valamelyik bejön
-
Én is kipróbáltam az arcfelismerést - egész addig tetszett és örültem neki, míg az éjszaka közepén begyógyult szemmel nem akartam feloldani a telefont, és csak kóddal engedte, mert eltelt nemtom hány óra az utolsó feloldás óta, meg amúgy is 24 óránként kódot kér.
Akkor majdnem földhöz csaptam a telefont, mert pont azért használok biometrikus azonosítót, hogy ne kelljen pötyögni, pláne akkor ne, ha nem alkalmas vagy sietek.
Az ujjlenyomat csak 72 óránként egyszer b*sztat a kóddal, azt is jellemzően nap közben (mert zömmel nem éjszaka közepén szoktam újraindítani a telefont).A minta meg persze szóba se jöhet, mint biztonsági eszköz. Nem tudok olyan kollégámról, akinek minta van beállítva a telefonján és ne láttam volna legalább egyszer feloldani a telefont.
A gyerekek összes felügyeleti dolgát a telefonról intézem, ha mintáz használnék, már rég feltörték volna és kikapcsolták volna a korlátozásokat.
Az egyetlen valóban biztonságot nyújtó, nem biometrikus azonosító a Blackberry-féle minta+számrács megoldás, amit sajnos azóta sem portoltak más telefonra, pedig egy nagyon jó találmány.
-
porker
tag
Egyrészről ilyen erővel miért nem S23?
Másrészt nekem nem szimpatikus, furcsa a fogása.
Harmadrészt hajlamos vagyok törni a telefonokat így minden plusz 10 ezres ártöbblet az ablakon való pénzkidobás.
Végül: nekem a telefon csak telefonálásra kell (és ha nincs nálam a rendes kamera akkor egy-két apróság fényképezésére), így az A52s is bőven megfelelni. Viszont ott megkaptuk ezt a "zsebben bármikor feloldódó" képernyőzárat amire én nem találtam megoldást valamint nincs már hozzá Android frissítés és ezért valószínűleg újabbat szerzek be (igaz újonnan már nem is lehet kapni). -
bul07
nagyúr
Elhoztam öcsém telefonját
Ahogy nézem egy alkatrésszel, egy szalagkábellel többet cseréltek az övébe mint az enyémbe
Ezeket [kép]Így két évesen lett egy majdnem teljesen új telefonunk csak a kijelző maradt a régi, de beégést én nem láttok rajtuk, karc sincs mert üvegfólia megvédte ettől
Mondjuk öcsémén ripityára volt törve az üvegfólia, több leejtés nyom is volt az üvegfólián, természetesen leszedtem mielőtt leadtam mert ha azt meglátták volna tuti arra fogták volna a hibákatHát előre még két évig ezzel a mobillal
-
mrbego
aktív tag
Én azt gondoltam, hogy a 6.1 a végállomás ennél a telefonnál.
Nem tudom mennyire lesz hasznos egy a karikázás. Én eddig is megtaláltam amit kerestem. Az meg, hogy esetleg több erőforrást fog felemészteni...
Mostanában kezdem érezni, hogy korosodik a teló, egy A34 már gyorsabbnak érződik. -
mrbego
aktív tag
Szia,
ha jól emlékszem a múltkor te írtad, hogy a korábban letöltött témát nem találod.
Azt próbáltad, hogy: Beállítások -> Témák -> Menü (jobb alsó sarok) -> Megvásárolt elemekElvileg itt vannak a korábban már letöltött dolgok. Bár azt nem tudom, hogy egy gyári visszaállítás után is tudja e ezt a listát.
-
domper2015
senior tag
-
bul07
nagyúr
Jött sms kész a telefon
Gyorsan fel is hívtam őket hogy mit cseréltek, mert ha az akkut nem cserélték volna akkor fizetősbe cseréltettem volna, mert pár hónap múlva megint bevinni és vagy megcsinálják aznap vagy nem, na az nem
Sorolta pár alkatrészt hogy mit cseréltek és mondta az akkumulátort is
Pénteken hozom el akkor tudom meg pontosan hogy mely alkatrészeit cseréltékCsak gondom is van
Öcsém is kitalálta hogy ő is leadná ha már az enyémbe cseréltek asit
Na de én izélek hogy hogy néz az ki hogy megyünk oda én felveszem a telefont öcsém meg leadja és benyögi ugyan azokat a hibákat amiket én, nem tudom mit szólnának hozzá
Oké hogy még egyszer ez a telefon nem lesz hozzájuk véve mert pár hét és lejár a garancia, és cserélni se akarok még jó sok ideig, na de ha e miatt úgy lesznek vele hogy akkor nézzük már meg jobban és csak azért is mondjuk rá hogy semmi baja, bár a hátlap leválást csak kezelniük kel valahogy -
bul07
nagyúr
-
Az A55 valamiért nekem nem szimpi. Nem tudom, hogy miért már, de amikor olvastam a tesztet, akkor nem fogott meg.
Ha jövőre jön valami szimpatikusabb Samsung modell, akkor lehet lecserélem arra, de egyelőre nem érzek ellenállhatatlan késztetést.
Mondjuk egy kicsit furcsállom, hogy az új akksi 1,5 óra alatt merült 5%-ot 15 perc képernyő használattal, de lehet kell neki pár töltés, mire bekalibrálódik és most még nem valid a kijelzés. Vagy nem gyári került bele.
Mindegy már, lesz*rom. Idegesített, hogy nehogy akkupúposodás miatt legyen a hátlap elválás és valami mást is szétnyomjon a készülékben. -
18ezer.
Nem hoztam el, mert utána nekem kellene gondoskodni a megfelelő megsemmisítésről (tudom elvihetném a használt elem gyűjtőbe, de nem akartam foglalkozni vele).
Azt mondta a srác, hogy nem volt felpúposodva, de előfordulhat, hogy töltés közben "fúvódik fel". Nem értek hozzá, kénytelen voltam elhinni. Majd meglátjuk milyen lesz.
Amikor jöttem el, benéztem a Samsung Oktogon szervizbe. Nyitva volt, egyetlen ügyfél sem volt bent, telefont ennek ellenére nem vették fel továbbra sem.
Mindegy kicsit több, mint 2 év 2 hónapos volt az akksi, úgy voltam vele, hogy ennyi pénzt hajlandó vagyok költeni rá. Még egy évet menjen el, jövőre úgyis telefont szeretnék cserélni. -
-
gerner1
nagyúr
Így első blick -re (a fotón lévő példány), annak hossza/helye alapján, lehet akku púposodás is a hátterében.
-
Krisztián12
tag
-
Nálam a one ui 6.1 firmware frissítés óta nincs probléma a Samsung emailklienssel.
Ellenben az üzemidőt megint jól taccsra vágta, a frissítés óta megint vagy 30%-kal kevesebbet bír az akkumulátor és melegszik is a készülék.
Pedig a 6.0 igazán jól sikerült ebből a szempontból.
-
vince
őstag
Igen, javítások mindig lesznek, a szoftverfejlesztés már csak ilyen. A szoftver elnevezése (hogy csak egy biztonsági frissítés vagy al-, esetleg főverzió váltás) ebből a szempontból mindegy. Számomra az a fontos, hogy lehetőleg minél inkább biztonságos rendszerem legyen.
A választható telepítésekkel kapcsolatban: ez felhasználói oldalról jól hangzik, de gondolj bele, egy ekkora termékpalettával, ennyi támogatott eszközzel bíró vállalat esetén mekkora többletmunka lenne, hogy minden frissítést teszteljenek a korábbi frissítések létező összes variációjában (fent van / nincs fent) is
-
-
Mercutio_
félisten
Az egész Üzenetek app-ot nem akarom törölni mert a régi üzentekre szükségem van
Én emiatt is már rég az SMS Backup&Restore app-ot használom.
Minden üzenetet és/vagy híváslistát le lehet vele menteni, illetve konkrét feladókat (vagy azokat kihagyva minden mást) is tud menteni. Aztán az új telón (vagy újrarakott sms app-ba) vissza tudok tölteni mentésből mindent. -
Milyen
adatok
törölve?
Két üzenetek app van a telefonon, a Google-féle és a Samsung saját üzenetek app-ja. Egyik üzenetek, másik messages néven van nálam. Az app drawer keresőjébe írd be, hogysms
, az kihozza mindkettőt, nem tudom nálad melyik van beállítva, próbáld a másikat megnyitni. -
A Samsung email kliens frissítése óta van ez, az alkalmazás váltó "Háttérbeli tevékenységek..." részén is látszik, hogy folyamatosan fut. A Samsung app store-ban is írnak róla. Azt az értesítést le lehet tiltani, a működést és a többi értesítést nem befolyásolja, egyéb anomáliát (merülés, lassulás) nekem úgy tűnik, hogy nem okoz. Talán a következő update-ben javítják. Vagy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest