- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisztián12
tag
Sziasztok
Hogy tudom feloldani ,ha nem játszik hirdetést? [kép] -
-
Krisztián12
tag
Sziasztok!
Több google-fiók van a mobilomon.
A kérdés az lenne ,hogy hol tudom beállítani ,hogy csak a kiválasztott google-fiókom névjegyei legyenek láthatóak a telefonomba? -
Krisztián12
tag
válasz
gerner1 #14885 üzenetére
Igen
Még a fiam nyúzza.
Az én samum ez 3 éves múlt augusztusban.
1 napot kihúz az aksija ,ha nem játszok rajta nagy igényű játékkal ,csak átlagosan használom
KB. 20 óra üzemidő s 4-5 óra közötti bekapcsolt kijelző időnél 20% körül szoktam rádugni töltőre.
Gondolom ez még jó ,bár a teszt szerint is "normál" az aku.
Bár a kamerasziget környékén szemmel alig látható kis elválást amit csak ,ha megnyomkodom a hátlapot akkor látható ami szerintem nem vészes.
Lehet hiába a vízállóság ,mégse olyan jó ragasztót használnak a gyártásnál?.
Mert szerintem még az aksim rendben van. -
Krisztián12
tag
Üdv!
Ki használja még ezt a funkciót?
Elvileg be és ki is kéne kapcsolni az akkumlátorkímélést ,de én még soha nem tapasztaltam ,hogy kikapcsolná is ha már egyszer bekapcsolta ,csak miután ha lemerült s töltőreteszem. [kép] -
Krisztián12
tag
Sziasztok
Root nélkül nem lehet sehogyse más féle betűstílust rakni valahogyan?
Kicsit uncsi már az az egynéhány amit gyárilag ad ingyenesen a Samsung -
Krisztián12
tag
..Lehet az a porszívózós fórumtárs én voltam..
azaz próbálkoztam én is annó úgy kitakarítani ,de se nem lett jobb se nem rosszabb.
Ugyanis megvizsgáltam egy erős nagyítóval s olyan volt mintha valami fehér tészta szerűség lett volna benne.
Porszívó nem hozta ki.
Aztán kiötlöttem egy más s humánusabb módszert az bevállt:
Szívószálat slégan megvágva hegyesen fainul belefér a hangszórónyílásba s azzal szépen kitudom szedni az olykod esetleges zsebszöszöket s szennyeződéseket -
Krisztián12
tag
[kép] Sziasztok
Ezt mától csinálja. Messengeren vettem eddig észre.
Viszont működik rendesen.
Mi okozhatja?
"A szeptemberi frissítés még nincs fent rajta" -
-
Krisztián12
tag
Sziasztok
A legutóbbi frissítésóta AppCloud állandóan értesítéseket küld ,hogy ezt töltsem le meg azt töltsem le.. -
Krisztián12
tag
válasz
orso0355 #14350 üzenetére
Én is elvagyok vele ezeken kívül.
Vágytam rá nagyon s vigyázok is rá ,de kissé kiábrándító is.
Én egy x3pro ról váltottam. Azt imádtam. Nagyon szép csillagfotókat lehetett vele lőni. "Pro mód fényképezője jobb volt" Igaz .eu-s romon volt "így reklám mentes" de azoknál meg az alaplapi halálozási arány nagy 2 év után. "Azóta meg is halt"
Ez pedig egy 3 éves modell.
Valahogy úgy vagyok vele s remélem még legalább egy éveg elmegy ,ha még ilyen kissebb nyügöket leszámítva is.
És legalább ezeknél nem áll fenn annyira sűrűn az alaplap halál mint a poco-nál. -
Krisztián12
tag
válasz
orso0355 #14338 üzenetére
Úgy látom akkor ez a jelenség is már csak ilyen..mint néhány apró más..
Például az értesítés teljes feltöltéskor is be van állítva nálam ,hogy jelezzen és olvassa fel is az "akkumulátor teljesen feltöltve" de néha a "beszéd" elmarad amikor gondol egyet. S van mikor még az ébresztes se olvassa fel az időt "pedig az is bevan állítva" Otp simple napokóta nem tudok fizetni..
Olyan miui fíling ez is..
Csak az a szomorú egy átlag fizetésbe kerülnek ezek a vackok újontan s mégse hajlandóak megbízhatóan működni.
Nem beszélve a 2g-re váltás közbeni kijelző villogásról "ami legalább egy külső programmal még meg is oldható" meg a hú de menő ip67-es vízállósági védelemről miközben a hátlapok meg vállnak fel..
Röhej ennyi pénzek s ennyire megbízhatatlanok
Ez a szomorú -
Krisztián12
tag
Egy ideje az istennek nem tudok már nfc-vel fizetni...
Ha frissítettem a simle-t ,ha nem..
Ma ép 3 helyen is próbáltam..csak csipog és semmi.. -
Krisztián12
tag
válasz
orso0355 #14318 üzenetére
Eléggé fura..Én most kikapcsoltam az adaptív energiatakarékosság-ot.
Most normálisan töltött "gyorstöltés"
Nem tudom ,de lehet maradhattam volna 6.0 OneUi-n
Ott szuperebb volt minden "kivéve 1 dolog: a gesztusvezérlésnél néha akadt-fagyott a billentyűzetrejtő gomb" azóta minden frissítésnél néha érdekes dolgok jönnek elő..
Bár elfogadtam ez ilyen.Ez se jobb mint a miui.. -
Krisztián12
tag
Érdekes ez a töltés nálam is..
Kb. azóta mióta az energiatakarékosság menü alatt adaptív energiatakarékosságot bekapcsoltam.
"De majd legközelebb megnézem úgyis ,hogy kikapcsolom az adaptív energiatakarékosságot"
Rádugom töltőre egyből azt írja "töltés túl lassú 23 óra a teljes töltésig" kihúzom néhány másodpercet várok majd vissza s normálisan tölt. -
Krisztián12
tag
Nekem tegnap este írta ki hogy a töltés túl lassú..
Ezelőtt soha nem csinált ilyent.
Kb. 5 hónapja van nálam ,most lesz 3 éves..Kihúztam a töltőből visszadugtam utánna ok..
"adaptív energiatakarékosságra van állítva ,nem tudom az befolyásolhatta-e..illetve teljes feltöltéskor felkellene neki olvasnia ,hogy teljesen feltöltve ,az is elmaradt ,csak értesítes volt"Mielőtt megszereztem nagyon vágytam rá videókat néztem róla s nagyon megtetszett ,nagy becsben tartom-tam.., de már nem nyügöz le annyira ammennyi "nyűgjei" vannak ezeknek a típusoknak.
Melósnak jó..
Remélem talán még 1 évet kihúz s utánna inkább visszalépek valami olcsóbb kategóriára.
Sajnos hiába 100x -es mobilok én újontan nem adnák ezekért max 50-et..nem érnek annyit.
2-3 év s csak a gondok kezdenek jelentkezni.
Akkor inkább egy olcsóbb vacak ami nem kénnyes ennyire mint ezek s hátha legalább elmennek 5 évet -
Krisztián12
tag
Sziasztok
Érdekes jelenséget szeretnék megosztani veletek.
Dual messenger van a mobilomon "asszony van másikba bejelentkezve"
Hazatelefonáltam messengeren neki a boltból s ugyebár olyankor nekem is jelzi ,csak most nem a messenger csengőhangján jelezte nálam ,hanem ami híváshoz van beállítva nekem az 1-es sim-en..
Ilyet se produkált még🤷♂️ -
Krisztián12
tag
De lehet én is elnéztem..nem tudom..
Lehet az alvás módot eddig se értesítette csak ikonban jelezte..
Elébb csináltam egy full resetet az üzemmódok és rutinokban ,de akkor lehet eddig is így müködött..
Már régebben hozzátettem a nezavarjanak-ot is és lehet azért emlékszem rosszul..
Bár tehették volna úgy ,hogy az alvást is kilehessen kapcsolni értesítésnél ,nem csak egy ikont a zárolt képernyőre..
Köszi azért -
-
Krisztián12
tag
Nem tudom feltűnte valakinek még rajtam kívül utóbbi biztonságifrissítés után az üzemmódok és rutinok-ban változtak dolgok..az értesítési sávon.
Azelőtt pl. az alvásmódot kilehetett kapcsolni az értesítésisávon ,most csak zárolt képernyőn az újlenyomatolvasó feletti kis "alvó mód" ikonra kattintva s úgy feloldva engedi kikapcsolni.
Az értesítési sávon csak jelzi az alvó módot ,de niem mutatja a kikapcsolás gombot.Helyesbítek: Az alvás módot sehogy nem jelzi az értesítési sávon csak legfelül ikonba
-
Krisztián12
tag
Személy szerint csípem a funkcióit nem rossz kis gép.
Viszont olvasom s tapasztalom ,hogy azért vannak nyűgjei..hátlap leválás , villogó képernyő 2G hálózaton..apróságokBár utóbbit NetMonster-rel úgynézki valóban megoldottam
" köszönet pinnacle segítségének"A hátlapot meg szerintem nem olyan egyszerű "elhagyni"
Azaz szerintem annyira csak nem válik le ,hogy egyszerűen le essen senkinek se.
Bár így a vízállóságot de még a por állóságot is így cáfolnám ennél a modellnél.
Utóbbit is mivel bizony jó múltkorába alig bírtam kiszedni a fentihangszóróba összegyűlt koszt ami miatt sokáig nem tudtam élvezni még a sztereó hatást se ,de még recsegett is kissé.
Hála égnek azóta azzal sincs gond.
3 jelenségből 2-őt sikerült hárítanom.
A hátlapot ,hogy érdemese újra ragasztatni vagy sem...
Szerintem még bőven nem olyan vészes.
Amúgyis hajladoznak a műanyag keretes mobilok s valaminek pedig engednie kell...Mai világunkban sajnos már csak ilyenek a dolgok ,jobbak nem lesznek "tömeggyártás nem olyan már semminek se a minősége"
Így kell elfogadni
Bármilyen más dolgoknál is bármilyen drága is
További szép estét mindenkinek! ✋️ -
Krisztián12
tag
válasz
hege1989 #14131 üzenetére
Enyém is lassan 3 éves lesz.
Igaz mint említettem hála égnek nálam nem olyan vészes a dolog..még.."talán kissé hajladozott minimálisan a keretem s azért is lehet"
Mivel az aksi még átlagos azt rendben érzem ,szerintem az nem nyomhatta fel..
"Visszább keresgélve itt olvastam olyant is akinek új készüléknél is elkezdett leválni a hátlap"
Erre a vízállóságos védelemre én befizetnék.. -
Krisztián12
tag
válasz
MrChris #14093 üzenetére
Értem.
Annyira azért nem vészes.
Nem is észrevehető szinte. Annyi hogy a kamera oldalánál középtájon ha kicsit nyomogom olyan mintha néhány tized mm -ert mocorogna ,de semmi több.
Csak mivel olvastam ,hogy ezeknél a típusoknál előfordulhat ilyen jelenség azért érdeklődtem utánna.
Köszi a tippet.
Ha esetleg ne adja ég ,de odakerülne a sor akkor feltétlen nézetném az aksit is, de mint említettem az még átlagos. -
Krisztián12
tag
válasz
domper2015 #14088 üzenetére
És annak a használatához nem kell leszednem a hátlapot? Vagy hogy működik az?
Bocsi tudatlanságomért még nem hallottam erről a ragasztólapról -
Krisztián12
tag
válasz
domper2015 #14086 üzenetére
Mi lenne az a ragasztólap?
Nekem Miskolc mobil pláza lenne legközelebb ,ha ragasztatnom kellene ott 5000-ért megoldják.
Nem merném szétszedni.
Az aksi adatait vizsgálgatom amit mutat a diagrammon s a melegedést figyelgetem.
Vigyázva van rá.
Egyenlőrre biztos ,hogy nem nagyon lenne pénzem másik mobilra ,ha komolyabb gond lenne.
Max ragasztatásra ,ha kénytelen lennék. -
Krisztián12
tag
-
Krisztián12
tag
Üdv srácok
Engem is úgynéz ki elkapott a hátlap fedél minimális válása..
Ép törölgettem takarítgattam puha szemüvegtörlő rongyal ,mikor észrevettem középtájt kissé eláll a hátlapfedél a kerettől néhány tized miniméterre.
Kinek mi a tapasztalata erről a jelenségről?
Most félnem kell majd hogy "elhagyom" a hátlapot egy óvatlan pillanatban bármikor
Vagy azért még kiszolgálja idejét?
2,5 éves telefon.
Esetleg ragasztatni megéri esetleg plázákba valahol hiphop percek alatt megoldanák? -
Krisztián12
tag
Sziasztok
Sikerült a digis sim kártyámon is megtapasztalnom a kijelző villogást..
Eddig nem csinált még a digis-nél ilyet ,hogy leváltott 2g-re.
Egyszer csak arra lettem figyelmes ,hogy nyomogom a telefonom és vibrált a kijelző.
Néhány másodpercalatt kapcsoltam s ránéztem a térerő ikon bizony 2g-t írt.
Itthoni környezetben voltam még eddig nem váltott le.
Nem is tudom mi lehetett az oka.
Bár viharok végett elég gyakran van mifelénk áram ingadozás s pillanatnyi áramszünetek.
Talán az okozhatta. -
Krisztián12
tag
válasz
pinnacle #13990 üzenetére
Szia
Nálam minden oké a diginél
Volte bekapcsolva 4G+ s simán megy mobilnet is telefonálás is
Vodánál is Volte belapcsolása után minden rendben "volte előtt produkálta a sokaknál előforduló kijelzővillogást a vodánál" de Volte bekapcsoltatásával az is megszűnt.
" Északkeleti országrész Borsod...ahol semmi sok minden nincs"
-
Krisztián12
tag
válasz
DrKapocs #13938 üzenetére
Update!
Sikerült megoldanom mint említettem a beszédhangszóró rács területének kb. fele volt szutykos amin nem segitett de nem is ártott az említett "750w" óvatos porszívózás.
Viszont a puhasörtéjű finomszálú fogkefe megoldotta.
Szerintem szebben szól mint amikor megvettem.
Valóban gyönyörű hangzása van -
Krisztián12
tag
Ne toljuk túl annyira
Szerintem csak túl sokat várnák el néha.
Működik emmyi
Voltak nekem is több mobiljaim gyengébbek is jobbak is "bár jelenleg ez a csúcs nálam"
Ezelőtt volt x3 pro s lehet ahoz hasonlítgatom mai napig a hangzást.
Ez persze számomra jobb telefon
Viszont annál a hangok minden média és talán komonikáció alatt jobbnak emlékszem mind sztereo terén zenehallgatás alatt is
Mintha mélyebb szebb s szinte tér hangzása lett volna
Itt viszont első perctől a dolby atmos sem nyűgözött le
Annyi hogy a fenti hangszóró mintha egy "csipogóként szolgálna" ami kicsit néha túl magas is a lenti meg a "mély"
Ott pedig egyformán szólt
De momdom lehet én tolom túl -
Krisztián12
tag
válasz
DrKapocs #13938 üzenetére
Nem beledugtam az 1300wattos porszívóba hogy kiszívja kb. a belsejét is ,csak óvatosan biztonságosabb távból néhány másodpercig odatartottam a csövet.
De se jobb se rosszabb nem lett.
Ezt egyébként kb. a legutóbbi biztonságifrissítésóta vettem észre. Kissé mintha hangosabban szólna azóta a fenti hangszóró mint azelőtt youtube-nál is
S mikor mindenféle kihangosítások nélkül telefonálok is akkor venni ott észre főként mikor a fülemhez téve maxra állítom a hangerőt telefonáláskor "hangosabb egy ideje de maxon kissé már mintha bántaná a fülemet mintha rezonálna"
Mintha másabb lenne olykor a hang minőség.
De a tesztelésen viszont szépen szól tisztán. -
Krisztián12
tag
Mindegy
Elfogadtam normálisnak
Mind mondtam néha jobb
A másik gyakran kihangosítva használom
S azért fura szerintem amikor nem kihangosítva telefonálok
Szerintem egyértelmű ,hogy nem lesz olyan a fentihangszóró minősége sose mint a kihangosítóé -
Krisztián12
tag
válasz
Viktor0610 #13930 üzenetére
Mint említettem egyáltalán nem vészes annyira "csak hallottam már szebb minőségű hangot is" és van mikor szebb a hang.
Igaz takarítgattam puha kefével kicsit megporszívóztam
Látni is a vékony hangszórórácson csíkon ha jól megfigyelem kb a felén látszik hogy vannak lerakódások
De én tippelek térerő gondokra is pl. a két sim kártya közötti adat kapcsolat váltásakor mindig átkapcsol az 5 g hálózati módra autómatikusan mikor az aktuális sim-ről netezek s néha úgyfelejtem s úgy kapcsolom ki az 5 g-t "mivel itt nincs se vodán se digin"
A wifi hívásom bekapcsolva van mindig "de nem valami combos az otthoni rúterem se"
Szóval lehetséges ezek az okok is nálam? . -
Krisztián12
tag
Sziasztok
Másnál is rossz néha a beszédhangszóró minősége?
Mintha rezonálna..nem a legtisztább.
Kihangosítva ok médiánál is ok.
Tesztelve is ok.*#0*# members-nél is.
Annyira nem foglalkozok vele egyébként mert álltalába kihangosítva telefonálok.
Csak lehete vele valamit csinálni vagy így elfogadni?
Fogkefével óvatosan takarítgattam már kicsit megporszívóztam biztos ami biztos..de szerintem ha baja lenne akkor azt a tesztnél is hallanám. Ott pedig rendben van members-nél is
VoLTE aktív Digi mobilon -
Krisztián12
tag
Sziasztok
A biztonságos mappa funkcióval meg csak ismerkedni kezdtem.
Mikor a következőket tapasztaltam: play áruház alkalmazás háttérben fut. Kaptan az értesítést amire hiába nyomtam rá az értesítésifelületen semmit nem csinált.
Főképernyő alkalmazásválltó menüben is jelezte a play áruház háttérben futását ,bal felső sarokba rányomva mutatta ,de ott nem volt opció ,hogy "bezárás" csak annyi ,hogy "értem"
Én csak a googlefiókomból mentett jelszavakat adtam a mappához mást nem.
Ezt hogy lehet kikapcsolni hogy háttérben ne fussonak alkalmazások a biztonságos mappán belülről? -
Krisztián12
tag
Sziasztok
Megérkezett a május 1. -i biztonsági frissítés is -
Krisztián12
tag
válasz
gerner1 #13714 üzenetére
Valószínűleg igen.
Én valószínűnek tartom ,hogy mivel kértem a VolTe-t a kártyára. Hiszen nekem alapból egy Digi mobilos van bent amivel soha nem csinálta ,holott a Digimobil is már a vodafone hálózatát használja. Viszont ott mikor beleraktam első perctől a digimobilos kártyám ki is írta a VolTe-t.Gondolom ha ott se lett volna VolTe-m ott is villogott volna..
-
Krisztián12
tag
Tegnap kértem a vodás kártyámra a VolTe-t s le is frissítettem ugyebár.
Hála égnek "nem szeretném elkiabálni" de úgynéz ki valameilyk opció jót tett erre a 2g kijelző villogásnak.
Többször próbáltam kicsörgéskor s már egyszerse csinálta a villogást a mobilom.
Azelőtt minden esetben már csörgetésnél is összevissza villogott -
Krisztián12
tag
Az Aod-ból kivették a funkciókat hogy fényerőt lehessen állítani s kirakni képeket.
-
Krisztián12
tag
Kíváncsi vagyok jó lesze? Neme fognak valamit eltolni benne? Addig nem merek frissíteni ,míg nincsennek visszajelzések máshonnan is..
Bár jónak ígérkezik
Hátha megoldaná ezt a 2g képernyő villogást is....vagy mit. -
Krisztián12
tag
válasz
gerner1 #13674 üzenetére
Nem hiszem ,hogy ezért érdemes kijelzőt meg alaplapot cseréltetni..az úgy már húzós lenne..többe kerülne a leves mint a hús.
Egyébként ezen a jelenségen kívül semmi más nincsen..azaz semmi baja.
Viszont remélem a kijelzőmet nem rontsa el ez a jelenség ,bár mint említettem ki is vettem azt a kártyát így meg is szűnt.. -
Krisztián12
tag
-
Krisztián12
tag
-
Krisztián12
tag
Sziasztok.
Ma kapott a telefon a sim 2-re egy vodafone tuti 100 sim kártyát.
A családban már 4 ilyen kártya van.Viszont döbbenten vettem észre mikor azon a sim kártyán hívnak ,de csakakkor villog a kijelzője a mobilomnak mindenféle színben.
Mi lehet a probléma? -
Krisztián12
tag
válasz
pinnacle #13610 üzenetére
Szia. Érdeklődnék helyrejötte azóta a töltésed? Elég furának tartom pedig sok helyen olvasom ezt a jelenséget ennél a típusnál , holott elvileg vízállónak kéne ezeknek lenniük. Külföldi videókon néztem is teszteket akváriumba rakták fél órára és semmi baja nem volt. Elvileg ip67
-
Krisztián12
tag
Van egy alkalmazásom ami háttérbe elindul mikor a telefon bekapcsol. Hol tudom kikapcsolni az automatikus elindulását?
-
Krisztián12
tag
Úgy döntöttem maradok inkább ennél..
Kicsit "butább" de nincs reklám támogassa a nagyfelbontású videókat és hivataloshttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.bimilyoncu.sscoderss.floatingminimizerforyoutube&pcampaignid=web_share
-
Krisztián12
tag
Nem az igazi egyik sem.. De köszi mindenkinek
-
Krisztián12
tag
válasz
razorka777 #13590 üzenetére
Az extended ugyanúgy akad..
-
Krisztián12
tag
Oké
Lent van ,de ez is akad... vagy valamit be kell állítani rajta esetleg? -
Krisztián12
tag
válasz
razorka777 #13586 üzenetére
Köszi
Linket tudsz küldeni nekem? -
Krisztián12
tag
Esetleg megy rajta bármi féle YouTube prémium mod? Mert android 13-og az asszonyén szépen müködik a hekkelt YouTube de enyémen már nem igazán.
Darabig megy utánna csak tölt... -
Krisztián12
tag
A game booster-t hogy lehet ki kapcsolni? Esetleg be lehete úgy állítani ,hogy az értesítési sávot/ gyorskapcsolókat kikapcsolni közben ,hogy ne lehessen lehúzni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest