-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pinnacle
nagyúr
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Hol lehet azt beállítani, hogy PIN kód után egyből belépjek, ne kelljen OK-ra bökni?
Nagyon torzan hallnak a hívott felek, lehet a mikrofont valahogy tisztítani? Kifújtam sűrített levegővel, de nem lett jobb. -
pinnacle
nagyúr
Köszi! Erre volt is valami vicc. Pontosan nem emlékszem, de valami ilyen volt, otthon mondtam a feleségemnek, drágám szerintem engem lehallgatnak. Jó nevetett rajtam. Vele nevetett Alexa, Siri, Google és a Facebook is.
Egyébként ami konkrét dolog volt, egy társaságban a Horn, Orbán vitáról beszéltünk, egy idő után laptopon megjelent a Youtube által ajánlott videók között. Illetve egyszer egy távoli országba utazásról beszéltünk, aminek a nevét biztos nem ejtettük ki korábban és utána ide szóló ajánlatok jöttek fel.Aryes kamerának semmi hangja. Ez olyan elektromos zaj, "pattanás", ami talán ahhoz hasonlítható, amikor a mikrofont megdörzsölik, belefújnak, vagy a túlvezérelte hangfal szisszenése. Szerintem csak valami hangszóró hiba lehet. Van még kettő ilyen telefonom, csak lusta vagyok azokat használni. Ha lehallgatnának, más is hallana ilyet, nehogy már csak engem hallgatnak le telefonon.
Egyébként azért vettem 3db telefont, mert ez volt az utolsó jackes telefon, és azt mondták a vezetékes jobb, mint a BT-s. Én csak egy egyszerű fülhallgatót használtam, de az Earfun Air Pro 3 sokkal jobb. Így feleslegesen vettem 3 telefon, de ez legyen a legnagyobb bajom. -
pinnacle
nagyúr
Erre már én is gondoltam, hogy lehallgatnak, de nem vagyok olyan fontos ember.
Bár lehet nem is kell fontosnak lenni. Volt már arra példa, hogy a Youtube-on olyan videók jelentek meg, amiről éppen beszéltünk. Egyébként ez valós dolog lehet, nincs szabályozva?
Időnként hallok ilyen halk, tompa, "pattogást." Nem csinálok semmit, csak itt van mellettem a telefon.
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Néha pattogó hang hallatszik a telefonból. Ilyen "elektromos zaj" szerű. Mi lehet ez, valaki tapasztalt már ilyet?
-
pinnacle
nagyúr
Hol van a Diagnosztika menü? Nem találom.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
victorhun7 #14693 üzenetére
93 százalék feletti-t írnak. 25W-os töltőnél, ha naponta töltesz, nem tudom mennyi lehet az forintban. Lehet ha egész nap be van dugva, már számít. Ez a nehéz, hogy mi a marketing és mi az ami tényleg hasznos nekünk. Emlékszem régebben az ívelt TV-re mondták, hogy micsoda fejlesztés.
Az nem volt, de monitorom igen. Szörnyű zavaró volt, hogy a vonalak nem egyenesek voltak rajta, illetve ilyen fura mélység érzet volt középen, ami akkor is megmaradt. ha nem a monitort néztem.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
PirosHello #14688 üzenetére
Köszi PirosHello, gerner1 !
-
pinnacle
nagyúr
válasz
gerner1 #14685 üzenetére
Gondolom 25W-ot szerettél volna írni. Csak arra gondoltam, hogy ez a GaN technológia valami nagyon hasznos dolog vagy inkább csak nagy teljesítményű töltőknél fontos. Marketing vagy tényleg ez kell nekünk?
-
pinnacle
nagyúr
válasz
gerner1 #14683 üzenetére
Megkerestem a régi dobozát. TA800 is PD-s. GaN technológia megéri a felárat vagy inkább vegyem a régit USB-C kábellel ugyanannyiért?
-
pinnacle
nagyúr
Elromlott a Jack csatlakozó. Mitől van ez, hogy lehet megjavítani? Sűrített levegővel kifújtam, de semmi változás. Illetve az a furcsa, ha mozgatom, akkor sercegés hallatszik, de semmi hang nem jön ki. Próbáltam más fülessel is, ugyanaz a helyzet, persze más készülékkel működnek.
-
pinnacle
nagyúr
Képernyőzárnál beállított PIN-t, hogy tudom kikapcsolni?
-
pinnacle
nagyúr
Nem frissítés után történt ez? Nekem a Háttérképet állította el.
-
-
pinnacle
nagyúr
Egyik telefonom ilyen fura rózsaszínnel jelzi az értesítést, mintha hibás lenne a kijelző. Mitől lehet ez? Feloldás után a képernyőzár már fehér.
-
pinnacle
nagyúr
Úgy néz ki, csak az Oktogon szerviz maradt. A többi helyre, csak javított készülékek átvétel, jelzés van.
-
pinnacle
nagyúr
Biztonsági szempontból (mondjuk nem tudom ez nálunk mennyire valós veszély) ajánlott a 2G tiltása, de nekem (másnak is) olyan gondom van a Vodanál, DIGI-sként, hogy levált a használhatatlan 2G-re. Állítóleg azért, mert ha egy kicsit is erősebb a 2G, akkor automatikusan arra vált. Azóta, hogy letiltottam a 2G-t, nincs problémám.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #14095 üzenetére
Most látom, hogy újabb telefonokon már lehetővé tette a Google, hogy a 2G-t tiltsuk.
VICTORY: Google Releases “disable 2g” Feature for New Android Smartphones -
pinnacle
nagyúr
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Krisztián12 #14079 üzenetére
Szia! Próbáld ki (illetve bárki, akinek a használhatatlan 2G-re váltás problémája van), hogy a NetMonsterrel (program törlése után is megmarad a beállítás), a Phone infóba ezt állítod be. Nekem ezután nem volt többet 2G-re váltás problémám. 4G-s LTE only-n csak a net megy, érdekes módon 3G-vel már a telefonálni is lehet, pedig a Voda (DIGI-s) vagyok, lekapcsolta azt.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
gerner1 #14023 üzenetére
Majd meglátjuk ha nincs engedélyezve a 2G, akkor is levált Edgere. Egyébként milyen gond lehet ebből, rosszabb térerejű helyeken, ahol csak 2G van, nem tudok majd telefonálni? Mondjuk fura volt a tegnapi eset, hogy csak 4G-re állítva a net tökéletesen működött a hívás meg nem. Aazt gondolnám, hogy a netnek stabilabb kapcsolat, nagyobb sávszélesség kell, mint a hívásnak. Ezek szerint itt hiába jelezte a VoLTE-t, a nethez elég volt a kapcsolat, a híváshoz meg nem? 3G-t kapcsolva a hívás is jó lett, de az valójában 2G volt.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
domper2015 #14017 üzenetére
Igen. Amikor elmegy a net, arra váltok, azon mindig van.
Köszi gerner1! Pont most akartam megkérdezni, miért nem tudtam tegnap telefonálni csak 4G-n, pedig látszik a tegnapi képen (amikor vidéken voltam), hogy a VoLTE működött, de itt a válasz.
Amikor van (VoLTE), akkor nagy valószínűséggel nem fog a torony lekényszeríteni 2G -re . Csak akkor, ha valóban elégtelen a 'VoLTE-s 4G térerő' , vagy éppen nincs VoLTE (vagy a kijelzés ellenére valójában nem szolgál ki azzal a torony..)
Akkor kellene egy képet csinálnom, amikor elmegy a net. Remélhetőleg ezzel, hogy kizártam a 2G-t megszűnik ez a probléma.Aryes, szerintem most a DIGI-seknek adott Vodas csomag a legjobb. Végre 5G-val meg pláne. Ha nem lesz jobb a KÜF (remélhetőleg a Telekomnál) át is megyek oda.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
gerner1 #14012 üzenetére
Köszi! Valószínűleg az a probléma, ha egy kicsit erősebb a 2G, mint a 4G, akkor átvált arra.
Én pont a 2G-t szeretném elkerülni. Egyébként azon internet is van, vagy csak hang? Telefonálni még nem próbáltam, csak láttam, hogy Edge és nincs internet. Remélhetőleg, az 5G, 4G, 3G (ez utóbbival rejtély, hogy miért tudok telefonálni és engem is lehet hívni, amikor nincs is a Vodanál, ahogy az is, hogy csak 4G-vel miért nem) jó lesz. Ezzel a beállítással, az eddig problémás területen, Nyugati, Vígszínház környékén végig volt net. MobileVOIP hívás is tisztább volt, igaz lehet ez csak placebo.Viszont nem mondták, hogy nem hallanak. 5G-t lehet nem is kapok DIGI-sként, ugye őket eleve kitúrták ebből. Jelezte, hogy nincs kapcsolódva, majd eltűnt. Egyébként igaz az még, hogy jobb kikapcsolni az 5G-t? Igaz nekem lehet mindegy, mert nincs is kapcsolatom.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
gerner1 #14010 üzenetére
Köszi! Az a furcsa, hogy már tavaly lekapcsolta a Voda a 3G-t. Akkor, hogy tudok mégis azzal most telefonálni? Érdekes, hogy a 2G-t meghagyják, de azt is írják, mi lehet a probléma.
A probléma ott jelentkezik, hogy a 3G leállással a 2G-t is támogató eszközök forgalma ismét megjelent a hálózaton, így megnövekedett a 2G csatornákon kommunikálni “akaró” eszközök száma, így a sok eszköz torlódást vagy lassulást okoz.
Akkor igazából azért kell fenntartani a 2G-t, hogy akinek a telefonja nem tudja a 4G-t, az is tudjon telefonálni? Illetve azt sem értem, hogy csak 4G-re állítva miért nem tudok telefonálni. -
pinnacle
nagyúr
válasz
domper2015 #14004 üzenetére
Ezt írták. Ha Xiaomi, akkor a *#*#4636#*#* kóddal is elő tudod cvsalni a Phone info menűt, ahol beállítottad az LTE only-t.
Nincs ilyen szervizmenü az 52s-ben is? Gondolom a Netmonster is itt változtat beállítást. Azért marad meg eltávolítása után is. -
pinnacle
nagyúr
válasz
Marci112233 #13991 üzenetére
Köszi mindenkinek!
Egyébként mitől lehet ez a probléma a Vodanál, túlterhelt a hálózat? Nálam Budapesten a város közepén is elmegy a net. Azt nem írtam, hogy ez a probléma. Edge használhatatlan. Akkor inkább nem is váltson rá, hiába jobb a vétel. Bárcsak az LTE kényszerítése megoldaná a problémát. Ugye csak az LTE kell? Van még az NR=5G, de ha jól emlékszem, ezt régebben kikapcsolni volt ajánlatos. Egyébként, hogy tudja ezt ez az alkalmazás megcsinálni? Ráadásul lehet, hogy az alkalmazás eltávolítása után is megmaradt az LTE only, mert eltávolítás, majd újratelepítés után is ezt mutatta, miközben előtte NR, LTE, GSM, WCDMA volt jelezve. Gyári alkalmazásból elő lehet hívni, hogy milyen hálózatot tud használni? Most látom, hogy a Netmonster eltávolítása után is marad a 4G. Köszi domper2015!
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Be lehet azt állítani valahogy, hogy csak 4G, 3G-t használjon a telefon? Fejlesztői beállításokban nem találom. Gondolom külső program kell hozzá. Az a gond, hogy a DIGI-s telefonomon sokszor levált Edgre, ami használhatatlan. Valószínűleg a Voda roamingolás miatt.
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Vasárnap zsebemben felefele volt a telefon, mert hallgattam, amikor esni kezdett az eső. Ilyen figyelmeztetés jött fel. Este probléma nélkül töltött. Ma viszont újrakezdte, nem is tudtam tölteni, egy kis idő múlva mégis sikerült. Mi lehet a probléma? Pár csepp esőtől tönkrement az USB-C csatlakozó? Egyébként ezt illetve a vezetékes részen lévő csatlakozót, hogy lehet tisztítani?
Krisztián12 ezt próbáld ki. Mondjuk tegnap pont nem működött. Legújabb verzió telepítése után sem. Csak azután, hogy a YouTube-ot, hozzáadtam a Soha nem alvó alkalmazásokhoz.
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Ez sem tudom beállítani alapértelmezettnek. Az lesz, amit írtál, hogy a Google nem engedi már. Viszont a Zoiperrel könnyebb a kedvencek hívása, mert nagy ikonokkal mutatja.
PaksiPeter igen, ezt szerettem volna, hogy választhassak híváskor, de sajnos nem lehetséges.
-
pinnacle
nagyúr
Köszi Aryes, PaksiPeter!
Igen, pont ez kell, hogy választhassak a csak most és a mindig között, de nem lehetséges, pedig volt ilyen régebben szerintem. Ha letiltom a Gyárit, akkor meg sem tudom nyitni a tárcsázót, ha törlöm az alapértelmezést, akkor sem kérdez rá szám hívásakor, hanem továbbra is ezzel hívja. -
pinnacle
nagyúr
Köszi! Valakinek működik hívásrögzítés Messenger, WhatsApp-nál is? Elvileg lehet.
-
pinnacle
nagyúr
Csak az Elsődleges emaileket kapod meg? Ilyen beállítással lehet elérni, ugye ez csak a Gmailben van. iPhone-on nem volt kipipálva a Promóciók, Közösségi ezért jött ömlesztve.
-
pinnacle
nagyúr
IMAP, POP helyett.
Ezt a Battery Trackert ajánlottad? Ha nem alszik akkor 24 órát kellene a háttérben lenni?Apaxp csak a Gmailem van. Bluemailben a Promóciókról is kapsz értesítést? Csak ez az egy gond van a Outlookkal. Egyébként ugyanolyan gyorsan megkapom az emailt, mint az iPhone. Viszont most vettem csak észre, hogy abban is megjelennek a Promóciók. Gmailben is van Promóciók, de csak diszkréten és értesítést sem küld róluk. Ezt nem tudom másnál beállítani, hogy csak az Elsődleges mappát jelenítse meg. Mindegy 10 percet tudok várni (mobilnetre kell állítani, mert wifin nem működik), WhatsApp üzenet, hívás egyből kimegy, majd visszaállítom a fő telefont is.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
#64638144 #12828 üzenetére
Nem találok ilyen beállítást. Outlook küldi az értesítést új emailről, egyszerre a iPhone Gmailel, jó lenne ha csak az Elsődlegesről kapnék jelzést.
Akinek nincs gondja a Gmaillel, nézze meg legyen szíves, hogy itt mi van beállítva. Jobbra fent fogaskerék - Összes beállítás megtekintése. Nekem az IMAP le volt tiltva, miközben erre írják azt, hogy
Az IMAP több eszközön is használható. Az e-maileket valós időben szinkronizálja.
A POP csak egyetlen számítógéppel használható. Az e-maileket nem szinkronizálja valós időben. Ehelyett letölti őket, Ön pedig megadhatja, hogy milyen gyakran töltődjenek leBárcsak ez lenne a megoldás.
-
pinnacle
nagyúr
Köszi mindenkinek!
Szinte biztos, hogy alszik a Gmail. Reggel küldtem egy emailt. A töltőn lévő telefonra azonnal megjött, a másik kettőre 1 óra múlva sem, csak a képernyő feloldása után. Akinek hasonló gondja, próbálja meg mi a helyzet ha töltőn van a telefon. WhatsApp hívás viszont azonnal kicsengett.
Ezt a Battery Trackert ajánlottad? Ha nem alszik akkor 24 órát kellene a háttérben lenni? Ez a telefon volt töltőn. -
pinnacle
nagyúr
válasz
gerner1 #12796 üzenetére
Köszi mindenkinek!
Talán a Kizárt alkalmazások megoldja a problémát. Viszont így sem szerepel a Memóriában maradók között. PaksiPeter neked sincs ott?
Gmailen rajta van a küldési időpont, így lehet látni, menyivel később jött meg.
WhatsApp hívás nem csengett ki a wifin lévő készülékeken. Folyamatos kapcsolattartást valahogy be kellene kapcsolni. Majd megkérdezem a router topikban is, de szerintem a telefonon kellene beállítani, mert az iPhone-on működik. Ők csinálják jól, semmit nem lehet állítani, így nincs is, ami elromolna.
Samsung emailben hol lehet beállítani, hogy csak az Elsődleges emailek jöjjenek meg, illetve hol lehet az értesítési hangot beállítani? Minden email jött, hangja is idegesítő, le is töröltem. Mondjuk az fura, hogy azon minden működik, lehet direkt szabotálják a Gmailt. -
pinnacle
nagyúr
Köszi mindenkinek!
3 óra után hívtam a visszaállított kettő telefon, mobilneten vannak, WhatsApp egyből csengett. Igaz a kijelzőn látszódott, hogy email érkezett korábban, lehet attól volt még ébren. Később jött email, persze az csak 10 perc után érkezett meg. Ezek szerint nem számít, hogy wifi vagy mobilneten van. WhatsApp azért jó lenne, ha azonnal csengene. Olyan is volt A40-es telefonnal, hogy én 10 csengést hallottam a hívott fél, meg csak kettőt. Gondolom szintén ennyi idő alatt ébredt fel. Illetve olyan is volt, hogy a hívás nem csengett nála, de amikor leraktam, a hívásértesítést kapott a WhatsApptól. Miközben írom ezt, az iPhone jelzi, hogy Gmail jött, 3 Samsung néma csendben, persze majd 10 perc után.
WhatsAppon hívva a kettő visszaállított telefon viszont azonnal csenget. Bárcsak így is maradna.
Aryes NiceLock for Samsung, Battery Tracker, ez van a Good Guardiansban is, azt jelzi, hogy alszik a Gmail, WhatsApp, mert 24 órából csak 5-6 órát futott a háttérben?
DrKapocs neked egyébként azonnal megjönnek a Gmailek vagy van 10 perces csúszás? Végül is ennyi belefér, csak a WhatsApp is működjön.
gerner1 nekem mindkettő SIM-en van net, viszont lehet tényleg az aktív netes SIM-en beszélek, amikor email jön.
sepyi be van kapcsolva, ( 1 percen belül azonnal jön az email, 2 perc kikapcsolt kijelző után lesz 10 perc csúszás) mondjuk az fura, hogy a Gmailt 10 perces késleltetésre teszi a WhatsApp hívás meg azonnal kimegy. Mondjuk soha rosszabbat.
Arra viszont kíváncsi lennék, hogy akik mindig megkapják a Gmaileket, nekik is van 10 perc csúszás, ha már pár perce nem használták a telefonjukat.PaksiPeter Alkalmazásadatok használata nekem is be van állítva, Kizárt alkalmazások hol van? Lehet ilyen nincs nálunk. Gmail szinkronizálás gyakoriságát sem találom.
Apaxp 1. igen, én is erre gondoltam, hogy csak mobilnetre állítom, ha a wifin gond lesz. Egyébként melyik meríti jobban a telefont a mobilnet vagy a wifi? Ha nincs különbség, akkor azt kellene valahogy beállítani, hogy a wifi ne dobja ki a kliensek közül. Lehet a telefon azt hiszi, hogy a wifin van, közben meg már nem.
2. nekem ez be van kapcsolva, de látom van lehetőség a wifi ki-be kapcsolására, akkor az valószínüleg többet fogyaszt, mint a mobilnet. -
-
pinnacle
nagyúr
válasz
#64638144 #12775 üzenetére
Köszi PaksiPeter, gerner1! Ezt, hol lehet beállítani? Tehát mindegyiknél prioritást kell neki adni, nem elég csak az akku energiatakarékosból kivenni. Automatikus újraindítás van nekem beállítva. Régebben a Gmailnél nem volt valami push azonnali fogadás, pull időnként megnézni van új email, beállítási lehetőség?
- A felhasználói-szokásokban rejlő lehetőségeken túl, tudnék két olyan felhasználói-körülményt is írni, amikor más klienssel sem (tehát a Samu -val sem) érkezik meg e-mail. Ez mi lenne?
Tegnap este óta nem volt a képernyő feloldva a telefonokon, illetve a használatban lévőn ébresztés volt 1,5 órával ezelőtt. Küldtem magamnak emailt, iPhone-ra 17mp után megérkezett, arra ami 1 órával korábban ébresztett 6 perc után, a másik kettőre 10 perc után. Wifin voltak a telefonok, azt nem néztem meg, hogy a kliensek között szerepelnek. iPhone-ban nincs SIM.
Most már az kellene, hogy külső féltől kapjak emailt.
Másnál is olvastam, hogy nem jön meg a Gmail, viszont ha töltőn van, akkor megjön mindig. -
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #12761 üzenetére
Köszi Aryes, sepyi!
Visszaállítottam az alsó kettő telefont. Gyártási időt, DevCheck-el lehet megnézni a Rendszer alatt. Ha 1 percen belül küldök magamnak emailt, iCloudból, Gmailből, 17mp után megkapom. Ha 2 perc után küldöm, akkor 6 perc után érkezik meg. Wifin, mobilneten egyformán. Kettő DIGI-s Vodafone, másik Vodafone. Nem tudom ennek van egyáltalán jelentősége vagy ugyanaz. Azt még nem tudtam kipróbálni, hogy hosszabb várakozás után mi történik, illetve mi a helyzet mástól kapott emailek esetén. ASUS 65P-nek a kliens listájából tényleg eltűnnek a telefonok, de olyan is van, hogy csak 1 vagy 2 látszódik. Ha mobilnet esetén nincs probléma, akkor arra fogom állítani.
-
pinnacle
nagyúr
Erre gondolsz? Nekem nincs bekapcsolva, de hozzáadtam a Gmail-t. Hátha, de nincs változás, ugyanúgy képernyő zár feloldása után jött meg az üzenet.
Köszi sepyi! Másik kettőt telefonon csinálok egy gyári visszaállítást. Azokon sem jött meg a Gmail. Kíváncsi vagyok, ha nem telepítek rá semmit, akkor működni fog. Ha igen, akkor talán sikerül megtalálni, hogy mi okozhatja a hibát. Gondolom olyan nem lehet, hogy 3 különböző helyen vásárolt telefon közül egyiken sem kapok értesítést.
Valami ilyen app kellene, csak ne engem figyeljen, hanem az alkalmazásokat.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
gerner1 #12735 üzenetére
Köszi mindenkinek! Akkor ezek szerint van akiknél nincs probléma. Már csak arra kellene rájönni, hogy mi a közös náluk.
2 SIM kártyám van, DIGI (Vodafone), Telekom, az előbbin megy a mobilnet. Viszont amikor az ASUS 65P routeren vagyok, akkor sem jön meg az üzenet.
Szerintetek az, hogy nekem a képernyőzár feloldása után jönnek meg az üzenetek, nem azt jelzi, hogy aludt az alkalmazás (hiába van ez letiltva) és ettől ébredt fel? Ezért kérdeztem, hogy milyen programmal tudnám megnézni, melyik alkalmazás alszik? Azért is alvás gond lehet, mert egy másik A52 telefonnál vettem észre, ha hívom WhatsApp-on nem cseng ki, de ha leteszem, akkor értesítést kap a hívásról, utána persze már hívni is lehet. Illetve ha jól emlékszem, ha sokáig csengetem, akkor is sikerült a hívás, de a csengéseknek csak a töredékét hallotta a másik fél.
AOD be van kapcsolva, új értesítésre. -
pinnacle
nagyúr
Köszi Jim74, Aryes, gerner1!
Alkalmazást, hogy tudok "lelakatolni"?
Ha az akku "Nem korlátozott", akkor nem tudom hozzáadni a Soha nem alvókhoz, mert nincs is benne a listában. Ha hozzá van adva, akkor meg eltűnik, ha Nincs korlátozottra állítom az akksit.
Egyébként próbáltam azt is, hogy Optimalizált beállítás mellett hozzáadtam, de akkor sem volt jó.
Azért kérdeztem, hogy drágább Samsung modelleknél is van ez a probléma, mert ha nincs, akkor csak a középkategóriás telefonokra kevesebb figyelmet.Van olyan alkalmazás, amivel meg tudom nézni, hogy melyik program alszik? Szerintem ezért nem jönnek meg az üzenetek, hívások. Szerintetek nem ez a gond, hogy akkor is alvóba mennek, ha megtiltjuk nekik? Képernyőzár feloldásra meg felébrednek.
Úgy emlékszem elejétől volt ez a Gmail, WhatsApp probléma. Azt kellene megtudni, akinek soha nincs ilyen gondja, az milyen beállítást használ. -
pinnacle
nagyúr
Köszi! Bárcsak ez lenne a megoldás. Akkor nagy betűkkel be kell rakni az elejére.
Nekem se jelez a Gmail, csak a képernyőzár feloldása után. Hiába van "Nem korlátozott"-ra állítva. Szerintem mégis alszik, az a probléma. WhatsApp sem jelezi a hívást, üzenetet. Remélhetőleg ettől a ki-bekapcsolástól az is megjavul. Egyébként van ilyen probléma a drágább Samsung telefonoknál is? iPhoneja van mindenkinek a családban rajtam kívül. Nekik soha nincs ilyen problémájuk. Nekem is van egy 11-es videózásra, azzal sincs semmi probléma. Jack dugó miatt vettem 3db 52s-t, de nagyon zavaró ez a hiányosság.
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Frissítés után bármelyik alkalmazásban Gmail, üzenet, WhatsApp írok, felolvassa. Ezt hol lehet kikapcsolni?
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Nektek működik a Youtube? Nekem pár perc után elkezd "körözni" és leáll. A gyári és a Vanced helyett használt, csak nem jut eszembe mi volt az.
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Felső kettőt be kell kapcsolni ennél a telefonnál? Melegedést nem tapasztaltam, csak akkor ha napfényben sokáig használtom, de gondolom ez természetes.
-
pinnacle
nagyúr
Van valami összeállítás, hogy miket ajánlott tiltani? Nekem is nagyon merül a telefon, azt hittem az akku ment tönkre (régebben 2 naponta töltöttem, most naponta), de lehet ezek az alkalmazások merítik. Nekem úgy is merül, hogy alig 1-1.5 óra a képernyőidő. Kikapcsoltad, vagy Kényszerleállítottad? Gondolom a frissítéseket is eltávolítottad. 747MB-ot foglal.
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Igen, ha az akku "Nem korlátozott" akkor már nem lehet hozzáadni. Egyébként az Értesítések ki volt kapcsolva, én biztos nem piszkáltam, viszont még mindig felold a zsebemben a telefon, hiába van kikapcsolva a dupla kopp, lehet így állítódott el.
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Még mindig a WhatsApp-al szívok. Szerintem az a gond, hogy alszik, mert a hívnak semmi jele, akkor sem ha feloldom a képernyőzárat, csak ha megnyitom az alkalmazást, akkor jön be a hívás. Olyan is van, hogy bejön a hívás, cseng a telefon, de a képernyő sötét, be kell lépni a WhatsApp-ba, hogy fel tudjam venni. Akku nem korlátozottra van állítva, a soha nem alvóhoz nem tudom hozzáadni, mert nem jelenik meg az alkalmazáslistában. Mi a lenne a megoldás?
-
pinnacle
nagyúr
válasz
gerner1 #11139 üzenetére
Mi ez a CA? Nekem is DIGI-Voda váltás volt, és gyorsabban merül a telefon. Egyébként SIM csere segíthet ezen? Nekem még régebben azt mondták, időnként érdemes SIM-et cserélni, pont a fejlesztések miatt. Most látom már 4 éve váltottam DIGI-re, lehet érdemes SIM-et cserélni.
-
pinnacle
nagyúr
alza-nál vett valaki, 25W-os gyorstöltőt? Jó áron van, de azt írják nem eredeti. Nekem azért ez fura. Ekkora cég képes lenne ilyenre?
-
pinnacle
nagyúr
válasz
gerolka #10942 üzenetére
Úgy emlékszem nem is kulcs karcolja meg az kijelzőt, hanem kvarc porszemek. Ráadásul amikor a telefont kivesszük a zsebükből még jól hozzá is nyomjuk a lábunkhoz. Nekem is van 3 karc. Spigen van rajta. Látom már nincs is a márkaboltban, gondolom kifutott. Viszont már 2db-ot adnak, 52-höz még csak egy járt.
Van újra olcsó gyári átlátszó tok. Nekem bevált. -
pinnacle
nagyúr
válasz
BigBear #10916 üzenetére
Köszi! Megvettem, utolsó darab, azért volt ilyen olcsó. Masszívabb (nekem egy kicsit "bumfordi", de ez az ára ennek), mint a Silicone Cover, talán nem is annyira tapadós. Kitámasztó, nem az örökkévalóságnak szól, de amennyit én használom, arra jó lesz. Felhajtva, diszkrét Made in China jelenik meg.
-
pinnacle
nagyúr
Valaki próbálta már a Samsung Clear Standing Cover tokot? Nem is tudtam, hogy van gyári átlátszó is. Az a tartó "bütyök" nem zavaró? Remélhetőleg nem törik le 1 hónap után. Most az egyik legolcsóbb átlátszó tok. Gondolom mert kifutott típus.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
snpetit #10771 üzenetére
Ez a zsebben feloldás nekem is előjött. Pedig régebben valamit mondtak, amitől elmúlt, de újrakezdte. Illetve régi problémám, hogy WhatsApp-on többnyire hiába hívnak, nálam nem cseng a telefon. Gmail többnyire csak képernyő feloldása után jön meg. Akku természetesen mindkettőnél, Nem korlátozottra van állítva.
-
pinnacle
nagyúr
Van valami olyan ajánlott tok, ami a gyárihoz hasonlóan nem csúszós, de mégsem tapad annyira? Gyárinak beszakadt a sarka, de nem azért mert leesett, hanem egyszerűen be kell gyömöszölni a zsebembe, annyira tapad.
-
pinnacle
nagyúr
Azt olvastátok, hogy a Cube ACR csak saját oldalról letöltve működik? Így lehet csak engedélyezni a Cube App Connectort.
-
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Messagesben, hol tudom beállítani a kézbesítési értesítést? Jó lehetőség, hogy SMS-t tudok ütemezve küldeni, de ezt nem találom.
Üzenetekben van kézbesítési értesítés, de ott meg az időzített küldést nem találom.Egyébként ti melyiket használjátok inkább? Ezt a kettő hasznos funkciót jó lenne egyesíteni.
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Igen, ez volt régebben is, cak most nem találtam. Örökre nem lehet kikapcsolni? Nekem olyan riasztásig írja, ami nincs is beállítva.
-
pinnacle
nagyúr
Messengerben vagy a telefonon, hol lehet kikapcsolni azt, hogyha valaki üzenetet ír nekem, közbeb ne pittyegjen a telefon. Értesítést kikapcsoltam, ha üzenetet ír nekem valaki nem.jelzi, de az írás közbeni jelzés megmaradt.
-
pinnacle
nagyúr
Nem, tudom mi állítódott el, de ha írok valami, akkor angolul mond minden betűt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest