- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Magisk
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtyii
aktív tag
Úgy csináltok mintha szar lenne ennek a telónak az aksija…
jelzem kiváló uzemidők amiket itt ti is és én is tapasztalatam ezen a készüléken .
mar igaz iPhone 12-t használok új gyári cserélt aksival és így is max 7 óra jön ki biztonsággal… ami nem rossz de mi lesz egy év múlva … szerintem max 5 óra…
míg a A52s bő egy év után is vígan 8 órákat hozott vagy 10-ez wi-fi alatt … úgyhogy ezen ne stresszeljetek szerintem jó ez a teló uzemido
az s22 s23 ennél csak szarabb ha már samsung -
Qtyii
aktív tag
válasz
vodrosjozsi #11096 üzenetére
de.
gyári flip tok és problem solveda fülhöz tartva becsukott tokkal mikor beszélsz akkor sincs semmi gond, hogy nincs közelség érzékelő
-
Qtyii
aktív tag
Sajnos én sem éreztem már konfortosnak (pedig ennyi hiba sem volt)
Bár most is erről irok mert a iphone megy aksi cserére meg a beszedhangszoro apple cseréli (szeriahiba) de bár nem szeretek mindent az iOS Ben de a gyors fluid rendszer és a face id valami mesés. Amíg nem használja az ember nem is gondolná...
Míg szegény a52s mire odanyulok minden esetben és jó ha eltalalom a pontos pontot a feloldaahoz és az sikerül talán elsőre nem kell ott tartani megfelelő helyzetben az ujjam....
A face id meg felemelem és egy suhintpk egyet felfelé akarhogy és kész... közben már fel is oldotta... De ugyanez a kényelem és gyorsaság a kódolt appokkal is app megnyitás... 0.5 sec és a faceid be is engedett anélkül hogy bármit csináltam volna...
Ezt nagyon kitaláltak az apple...
Azt nem értem a pixel 4 után a Google miért dobta... Mert az is legalább ilyen jó lehetett... Szerintem talán drága volt és nem fért bele a pixel árába... Nem tudom. -
Qtyii
aktív tag
Most vettem i12-t és hát na…ég és föld… pedig 2,5éves használt teló…
pedig nagyon akartam szeretni az a52s-t -
Qtyii
aktív tag
istenem ... 85%-os rutinról nem hallottál? Í(2 vel fejebb írta a kolléga) sőt ha jól tudom az accubattery pro is tud ilyet és mehet egész éjszakára a töltőre.
ez a teló legalább 6-8 óra képernyőidőt tud átlagosan úgyhogy ha a felére lemenne az még az is jóval több mint mondjuk egy s22-nek vagy iphonennak
de nem megy a felére a támogatási időszaka 3-4 év alatt úgyhogy semmi para
használd azt kész, max csinálj egy rutint 85%-ra és a 100%-ra csak reggel kelés előtt fél órával töltse fel és biztos bírja a napot..
bár én próbáltam 85%-al indulást reggel és akkor is bőven bírja a napot
ennek jó akkuja van céges telónak tervezték.. úgyhogy
mondjuk azért próbálok odafigyelni hogy az appok amiknek nem fontos ne használják a gps- stb feleslegesen ha nem használom őket...
meg kell nézni mi meríti a telót legjobban és mérlegelni kell hogy ez jogos-e -
Qtyii
aktív tag
Mától telekom 5g 3 hónapig ingyen van mindenkinek...
Mik a tapasztalataitok? Aksi? Hivas kor átvált 4g-re? Van net beszélgetés közben? Melegszik a telefon?
Most a beállításokban beállitott ám az összes hálózatra és egyből 5gre váltott. -
Qtyii
aktív tag
válasz
PirosHello #10294 üzenetére
fent az áprilisi és eddig faja
-
Qtyii
aktív tag
Telekom április 1 frissítés jött még nem mertem felrakni valakinek már fent van?
-
Qtyii
aktív tag
válasz
victorhun7 #10217 üzenetére
Pontosan mi?
-
Qtyii
aktív tag
hogy én is beleszóljak ..
frissítés után kamera kifagyott nem egyszer ... restart azóta nincs baja (kopp-kopp) azért néha megakad az animáció, főleg mikor felhúzással főképernyőre mennék... nem mindig persze , de ha igen feltűnik... annyira nem zavaró (febr. 1.-i frissítés)
üzemidő eddig jó most 6:00-19:14 ...64%-on van (1:42 képernyőhasználat után) még 22 óra 20 perc maradt szerinte amig használhatnám, de úgyis megy este töltőre.
este töltés rutinnal csak lassúként (15w) megy ... ha van olyan nap és nem este töltöm akkor 25w-al töltődik -
Qtyii
aktív tag
Sanszos
Viccet félre téve
Pont a Gmail lehet a kivétel... Valahogy a leg biztosabb rendszer amire garantáltan megkapod a mailt és el is tudod küldeni... Nagyon integrált... Pl repjegyet felveszi a naptárba Stb... Jó ára van mindent át is nézhetnek... De a kényelem sokat ér.. Andorid is fontos szerepet játszik ebben...Nemrég próbáltam én is áttérni Outlook.com ra ha már munkában is ezt kell használjam... De rá kellet döbbennem hogy nem olyan egyszerű... A spam szűrő egy rakás sz*ár és nem olyan gyors a kilde ses a be érkezés mint a Gmailen... Plusz az android is a Gmail mellet szól... És mindenik a Gmailt használja nem véletlenül... Lehetne használni protonmailt de annyira kenyelmetlen lenne... És kicsit bizonytalan is... Nem engedhetem meg hogy egy Mail nem érjen célba vagy ne kapja azt meg az email levelező miatt..
Így marad a Gmail -
Qtyii
aktív tag
Hát ez biztos nem általános... .. Mert a környezetemben 1 db citrommailel sem találkoztam... És a freemailel is ez a helyzet... Jó jó biztos van olyan a társadalomban aki az OTP-s számlát megnyitotta 1990ben és soha nem is merne bankot váltani.. Na az ilyen embereket csináltak egy e-mailt mikor találkoztak az internettel és azóta ezt használják mintha muszály lenne... Nem merik magára hagyni mert az már milyen dolog lenne 😂... A világ meg elrobog mellettük... Erre igazán nem tudok /akarok mit mondani... Egészségükre 😉
-
Qtyii
aktív tag
tényleg off tesó
egyébként szerintem az egész fórumon nincs ember aki használta egyáltalán... úgy irnak róla minta több 100e felhasználója lenne...
a protonmail is fizetős arról miért nem írnak ... azért mert az nem "szenzáció bulvár hír" ... érdekes az @index.hu mail megszűnéséről meg kuss van ... érdekes -
Qtyii
aktív tag
Visszatérve a témához
Meddig is kap biztonsági frissítést ez a telo? Pontos ígéret?
És ha jól gondolom még a 14-et is megkapjuk.. Ugye? -
Qtyii
aktív tag
válasz
victorhun7 #8741 üzenetére
Igen ez érdekes pedig azzá rosszabb az antenaja...
Fordítva kéne legyen -
Qtyii
aktív tag
na látod erről beszélek
maradjunk annyiban hogy nem fog az agyad kifolyni
1000x ártalmasabb a mobil antenna amit a fejedhez tartassz főleg ha magas a SAR érték ... de abba se döglesz meg csak ha 10 évig folymaatosan 0-24ben beszélsz
szerintem elkanyarodtunk a témától...
tényleg az 5g-ről mi a véleményed ???
mondjuk ennek a telónak alacson a SAR-ja -
Qtyii
aktív tag
Ugyan már milyen plusz fogyasztás valaki lemerte már... Napi 1-2 perc lehet max
A telefont nem a hasamon vízszintesen nyomkodom
Max a kezedet éri az ártalmatlan mágneses mező... Alu sisak is kéne neked
Egyébként ha itthon vagyok egy rutin kikapcsolja mert itthon tényleg semmi szükség rá... De ha elmegyek itthonról mindig visszakapcsol hisz mindent telefonnal fizetek -
Qtyii
aktív tag
Amíg fogyasztói társadalom van addig előbb utóbb biztos tesznek vele valamit ami miatt ... venned kell ... (kialakítják benned a belső késztetést) hogy te akarod már az újabb szebb gyorsabbnak ígérkező másik telefont... ez kb 2-max 3 év szokott lenni max. Kinek vérmérséklete szerint 😀
-
Qtyii
aktív tag
Nem tudok és akarok vitatkozni az allítasoddal ... én is szívtam már meg korábbi A3 as samsungal hogy rosszabb lett ... de ezt mindenki döntse el maga... én a frissítés oldalán állok .... ha már szinte mindent a telefonon intézek legalább a legfrissebb biztonsági legyen rajta...ennyi...
Aztán ha valami elbaszodik jövök ide stressz levezetésre -
Qtyii
aktív tag
Ujjlenyomat jobb, üzemidő szuper, ugrik a telefon ... úgyhogy tényleg jó ez a teló..
Áldom az eget hogy tavaly nyáron lett elegem az ios-ből illetve inkább iphone üzemidő romlásábol...(1 évenet kéne aksit cserélni benne hogy bírja a napot) és hivatalos istyle 3 hetet mondott a cserére Szegeden... úgyhogy eladtam és vettem ezt ... mobilarena teszt alapján... megérte..
Azóta csak mellékes infó hogy épp hány %on van a teló😀Nekem a kekfeny szűrő vacakol néha ... az zavar egyébként más problémát nem tapasztaltam
-
Qtyii
aktív tag
megjött decemberi biztonsági
-
Qtyii
aktív tag
Gyerekek ez a good lock egy fantasztikus dolog, a billentyűzetet állítottam olyanra amilyenre akarom és így már élvezet rajta az írás is ,,, és csomó kényelmi funkció van amit lehet testreszabása a samsung ui-ban
hurrá
-
Qtyii
aktív tag
válasz
gerner1 #7670 üzenetére
sőt más gyorsgombok sem mennek
restart megoldja de akkor is ...
lehet hogy az arcfelismeréssel van összhangban nem tudom
megvan a gond időközben: (úgy néz ki)
A rutin amit beállítottam teljesen összezavarja a fényelés és a gyorsgombokat is...
eddig úgy volt beállítva hogy wifi hálóhoz csatlakozva feloldva marad... most hogy kikapcsoltam a rutint megjavult...
12-n jól működött -
Qtyii
aktív tag
első bug a 13-on a szemvédő soxor nem működik ... tudjátok az ami kékfényteleníti a képernyőt... én mindig használtam a samsungokon... frissítés után néha ha kinyitom a tokot kisütik a szemem a túl rikítóan fehérek ,.... és ha kacsolgatom nem történik SEMMI
-
Qtyii
aktív tag
A kis kényelmes.... Így könnyű
Egyébként én este biztos frissítek... Már csak a biztonsági frissítések miatt is... Manapság már minden pénzügy telefonon történik... Úgyhogy az fontosabb mint hogy 1 app nem indul el csak max újra telepítés után
Egyébként tudom régi a3 - od miatt van mert az lassabb lett a frissítésekkel, de legalább 4 évig volt rá biztonsági frissítés... Valamit valamiért 😀 -
Qtyii
aktív tag
válasz
Crvsh3R #6140 üzenetére
Kártyafüggő
Visa gyors altalaban gyors .. van hogy csippan egyből és csak utana jelenik meg a kártya es a pipa
Míg igaz masik bank...
MC masik bank lassú mint a bűn... megjelenik a kartya es vagy 3‐5mp- et gondolkodik mire a pipa animácio és a pittyenés van (fizetés teljesül)
Erste visa gyors
Granit mc lassúSzóval kártyafüggő
-
Qtyii
aktív tag
gyári flip tok és problem solved
én abban hordom... igaz kivettem a kedvetekért és elkezdtem szorongatni nyomkodni oldalt alul felül stb nem volt semmi egetverő... talán egy helyen gobok közt, alatt 0,1 mm benyomható de nagyon kell figyelni
valami kotyog ha rázom de betudtam a stabinak ... nem érdekel ez sem -
Qtyii
aktív tag
na tegnap felraktam este 11 kor 25 wattos samsung töltőre és most néztem meg és 69%
kihúzom bedugom 1 perc múlva 70 még egy perc 71%
beszart az aksi? vagy a töltő? vagy a csatlakozó..
mivan??? -
Qtyii
aktív tag
Rendben van a frissítés nyugodtan rakd fel
Megértem hogy félsz az a3 2017 nél anno volt főverzió váltás után némi üzemidő csökkenés de mindig atomstabil hibamentes volt már azon is az összes frissítés...
Ezen a telón is mindegyik frissítés rendben volt, és szerintem az elkövetkezo 3 évben rendben is lesz
Mivel gyakorlatilag a pénzügyeket már szinte 98% telefonról intézem ezért inkább felrakom egyből a biztonsági frissítéseket... Ne kisertsuk az ördögöt -
Qtyii
aktív tag
válasz
DrKapocs #5518 üzenetére
Egyet értek...
Na meg a 120hz ről már biztos nem térek vissza 60hzre... Nagyon bántó a szemnek a 60hz ha már valaki 120 Hz - ezett.. Végülis ezért is vettem/tük ezt a telefont
Akkor én már inkább kihasznalom a tudását... Úgy is minden eset vagy 1,5 naponta kap 1 óra töltest oszt jóvan -
Qtyii
aktív tag
Na ezt szeretem ebben a telóban😀👌7 óra sot és még volt benne vagy 20 %!
Egész nap nyomkodtam.... de most tényleg és nem csak wifin hanem főleg rossz 4g teruleten.
Iphone se2020 - ról váltottam mert már nem bírtam elviselni a 2,5-3 órás sot-al a használatát.. Du3-ra már lemerült.. Így napközbeni is tölteni kellett.. . (aksi csere után se lett volna jobb mert új korában sem tudott 5-5,5 nél többet.... De 1! Év alatt degradálodott a kis aksija olyanná amivel nem lehet biztonsággal elindul sehova)Szóval a52s szuper vagy
Ja... 25 wattos gyári töltővel töltöm és nincs baja.. -
Qtyii
aktív tag
Az új frissítést ma felraktam (telekom)
és láss csodát:
Az ujjlenyomat tényleg nagyon jó lett ... eddig sem volt rossz csak néha mellé nyúltam ....
most nagyon gyors lett . (bár én az effekteket már rég kikapcsoltam)és kipróbáltam újra az arcfelismerést és új regisztrációval legalább már mindig felismer...
azaz működik
hát azt azért nem mondom, hogy lobog a hajam a sebességétől, de felismer akárhogy tartom ... végre -
Qtyii
aktív tag
Abszolúte egyetértek
Nem telefonnhoz kapcsolódó téma... -
Qtyii
aktív tag
Szerintem ne itt írd most már ezeket a 6 profilos névjegy problémáidat... Nem a topichoz kapcsolódik
Inkább android probléma...
Uncsi már hogy senkinek nincs ilyen gondja csak neked a profilokat halmozónak...
Próbáltad már ki 1 goggle profillal vissza állítás után?
Ezt tudom tanácsolni...
Nem a telefon hibás hanem az android ha egyáltalán vagy te.. De ezt nem akarom előre vetíteni -
Qtyii
aktív tag
válasz
donhellner #5094 üzenetére
Mi a tapasztalat, rendben van a frissítés?
Telekomra még nem jött -
Qtyii
aktív tag
Cseréltesd az ujjlenyomat olvasót 😀
Viccet félre téve nekem ha normálisan odarakom elég hosszan akkor jó... De érdekes ha már 10-15 fokkal leforditva rakom oda az ujjam akkor már fel sem ismeri....
Jó ez a telefon de ez egy nagy hibája... Hiába semmi sem lehet tökéletes... -
Qtyii
aktív tag
Nos tapasztalat a 25w-os töltővel.
Kellemes csalódás... Nem melegszik jobban a telefon mint ha a saját töltő fejével töltődne... Sőt... Lehet hogy ki tudja szolgálni a toltofej a kérdést így szerinten jobb az összhang is... Szóval talán nem is melegszik annyira de ez csak egy szubjektív benyomás... Tehát ez az ellenérv nem hozható fel ellene.
KB 50% fölött már nem annyira tölt "szupergyors", De így is gyorsabb mint a 15w-ossal.
Ami nagyon jó 0-60% 30 percen belül megvan.
Úgyhogy elégedett vagyok és örülök hogy megvettem a 25w-osatBár nem fenyeget hogy gyakran lemerulne ez a telefon 😀 de pl nyaralás stb nagyon jól tud jönni ha gyorsabban feltoltődik a telefon.
Mostanság se mindig este töltöm, hanem napközbeni reggel indulás előtt vagy délután ha hazaérek töltök vele egy kicsit, vagy este míg lezuhanyzom és mire végzek addigra feltoltott és nem kell egész este a töltőn lennie hanem elég ha lehuzom és így is simán ki bírja estig vagy a következő kis rá töltésig ... Így csak rövid ideig van töltenek kitéve az akku és nem is megy 30% alá szinte soha.. -
Qtyii
aktív tag
Na vettem hozzá egy 25w-osat 9900 Ft experience storeban. Kábellel együtt csomagolva ugye ez már USB c végű kábel.
Majd megirom mit tapasztalok
-
Qtyii
aktív tag
Hát nem.. Az Apple jól kitalált az üzlet politikát... A többi meg átvette mert ezek szerint hasznot hoz a gyártónak... Ennyi
Mi vevők jól nem járunk
De azért tényleg röhely hogy a rendeltetés szerű használathoz szükséges töltő nincs a dobozban...
Módjuk itt nem is értem mi történt tavaly amikor kiadták ezt a telefont... Hogy került bele vissza a toltofej? Tényleg rejtély... -
Qtyii
aktív tag
Kezdek megnyugodni, hogy a töltés gyorsasága valószínű kellően tesztelt azaz nem fogja tönkre tenni az akkut ha több wattal töltik hiszen a telefon védi az akut az intelligens szabalyozassal.
25w-os töltője van valakinek? Mik a tapasztalatok? Melegszik a telefon?
Ha a telon kikacsolom a gyorstöltést akkor mennyivel tölt ha a 25w-os töltő van bedugva? 10 vagy 15w-al?
Gondoltam beszerzek egyet mert nem mindig este töltöm és például reggelente jól jöhet a sok kakaó ha szükséges... -
Qtyii
aktív tag
Samsung flip tokot ajánlani tudom...
Most ejtettem le 1,5 m-ről...Hát mondanom sem kell megallt bennem az ütő akkorát csattant a kövön
De semmi baja hála istennek
Nos a gyári Samsung flippes tokokban nem csalodok...
De most ezt a szerencsés kimenetelt a műanyag háznak és a kicsit rugalmasabb váznak is betudhatom szerintem ... Nem tudom de a lényeg túlélte -
-
Qtyii
aktív tag
Lázár Jánosnak sincs ujjlenyomata, lehet hogy te is abba tartozol akiknek nehezebben ismeri fel az ujjlenyomatát....
Viccel félre én se vagyok megelégedve az ujjlenyomat olvasással sajnos.... nekem ha odafigyelek akkor felismeri de néha nekem is többször oda kell raknom mert nem pontosan oda raktam és úgy ahogy kellett... ...
A 2d-s arc meg aztán egy tragédia... Kevés fényben nem működik... De ha rendes fény van legalább akkor seMindig trükközni kell a telefon tartasaval hogy hajlandó légyen 1-2 másodpercen belül felismeri... Ne gondolkozzon 3 mp-ig aztán ne sikerüljön... Ki is kapcsoltam ...felesleges.
Ezt leszamitva nagyon jó vétel volt és jó kis telefon lesz ez még vagy 4 évig... Aztán meglátjuk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Napelem
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kompakt vízhűtés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged