Hirdetés
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Yettel topik
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Mobil flották
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én a mozdulatra gondolok! Én feloldáskor teljesen merőlegesen teszem rá az ujjam, egy határozott mozdulattal, úgy, hogy az első tizedmásodpercben picit se csússzon el rajta, amikor éppen beolvassa. Akkor szokott nem sikerülni, ha pl. nagyon száraz a levegő meg a bőröm, és nem tapad rá elsőre az üvegre. A másik, amikor izzadt vagy zsíros, de nálam az ritkábban fordul elő, kényszeres kézmosó vagyok (már a covid előtt is az voltam).
Az is fontos, hogy a teljes szenzort lefedje az ujjad.Nálam az AOD aktív, rajta folyamatosan látható az olvasó helye.
Az összefoglalóban olvasható trükköt megcsináltam (com.samsung.android.biometrics.app.setting appra ráböksz > Akkumulátor > Nem korlátozott), kicsit jobb lett vele a találati arány.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Cyberpunk 2077
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Robotporszívók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest