-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibor23
senior tag
válasz
Marci112233 #15412 üzenetére
Sajnos alapos tisztogatás után sem megy 2 különböző pc-vel sem. Egyébként a gyorstöltés megy, amihez jó kontakt kell. Nem lehet az USB kommunikációt tiltani/engedélyezni? Sokszor van, hogy a zsebemben valahogy belép a kezelőbe és össze-vissza nyomkod el dolgokat.
-
tibor23
senior tag
Üdv!
Valamiért nem látja a win pc a telefont meghajtóként ha usb-n csatlakoztatom. Változott valami, vagy hibás lett a csati? Rendszeresen használtam eddig, most nem működik. -
tibor23
senior tag
Minden frissítés után feljön egy idióta eszközvarázsló, amit hiába zárok be, állandóan visszatér és telepíteni akar mindenféle baromságot. Hogyan kell ezt eltüntetni?
-
tibor23
senior tag
Nem tudom mennyire off a téma: asszony telefonján a viber és messenger bejövő hívás nem működik ha készenlétben van, a viber jelez, hogy volt egy nem fogadott hívás, a messengeren még ez sem látszik. Ha piszkálja a telót működik, és a normál hívás is működik készenlétben. Az alkalmazásban szerintem engedélyezve van minden.
-
tibor23
senior tag
-
tibor23
senior tag
válasz
razorka777 #14940 üzenetére
Érdemes figyelembe venni, hogy a hideg beálltával sokkal gyengébbek az akksik, már ha valaki többet tartózkodik a szabadban.
Mennyibe kerül ennél a típusnál akksicsere, és nem veszélyes a kijelzőre és a vízállóságra? -
tibor23
senior tag
2,4Ghz-es wifin milyen sebességet kell tudnia ennek a telefonnak? Mert nálam 50mbps-nél több sehogy nem jön össze, sőt az egyik repeateremmel csak 20-25. A fő routerem az A52s wifijére 72mbps elvi sebességet ír, míg egy alma vagy egy HP laptop-ra 144mbps-t. 5Ghz-en persze tudja a nagy sebességet, de a routerek elhelyezkedés miatt az nem elérhető mindenhol, éppen ott nem ahol a legtöbbet használom.
-
tibor23
senior tag
Én is tapasztaltam már ezt a 2G-n maradást ezzel a telefonnal és Telekomon. Talán kétszer fordult elő, utoljára talán 2 hónapja, és csak az újraindítás oldotta meg. Én 95% otthon dolgozok, ilyenkor vowifin van a telefon, és én az egyik wifi repeterem sz@rakodásának tulajdonítottam ezt a hibát. Szerencsére egyáltalán nem gyakori dolog, pontos részletekről sem tudnék beszámolni, de volt már ilyen az biztos.
-
tibor23
senior tag
Tudja valaki hogyan lehet az RCS szolgáltatást kártyák között átváltani? Úgy tűnik mindig az utoljára berakott kártyán akarja használni, üzenetküldés beállításra nem reagál, Messages az üzenetküldő.
-
tibor23
senior tag
válasz
csurgoi #11412 üzenetére
Ez engem is érdekelne: "Hol tudom azt beállítani, hogy telefonbeszélgetéskor ne zárjon le a képernyő"
Én sokszor beszélgetek hosszasan úgy, hogy közben másik alkalmazásba bele kellene nézni, meg kell keresni egy telefonszámot, stb. Előző Samsungon volt előlapi gomb, amivel meg lehetett oldani. -
tibor23
senior tag
válasz
GEPESZ66 #11408 üzenetére
Bármit rakhatok rá, csak éppen a régi gyári hangjaimat nem....
Az A52s gyári hangok között nem találtam olyat, ami tetszene, a régi J5-ön több is volt, és megszoktam 5 év alatt...
Nem értem miért titkosítják ezeket a gyári csengőhangokat.
Amúgy meg a letölthető hangok minőségben és hangerőben sem biztosan egyeznek az eredetivel. -
tibor23
senior tag
Tudja valaki, hogyan tudnám a megszokott Samsung J5-ös csengőhangjaimat letölteni, és esetleg berakni az alap csengőhangok közé?
File manager app-al nem találok csengőhangot, valszeg rejtett mappában lehet. -
tibor23
senior tag
Srácok, ezt a bixby nevű sz@rságot el lehet távolítani valahogy? Annyit találtam, hogy a kikapcsoló gombot hogyan lehet visszakapni.
-
tibor23
senior tag
Samsung J5 2017-ről migráltam egy ilyen telóra, átmásoltam minden beállítást és app-ot. VLC-vel szoktam webrádiót hallgatni, szépen is működött 2 napig, majd harmadik reggel a VLC indítás után összeomlik. Próbáltam törlés-újratelepítést, de ugyanaz. Valami engedélyre hivatkozik, azokat is átnéztem, minden engedélyezve van neki.
Van erre valami megoldás, vagy esetleg tudtok javasolni egy másik stream playert? -
tibor23
senior tag
Használtan vennék egy ilyen 2 éves Vodafone-tól vásárolt telefont. Minden szempontból független lesz ez, vagy azzá lehet tenni? Alapvetően T-s vagyok, Vodafone függő telefont nem akarok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Update 06.24. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest