- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
brumicica
tag
Egy képernyőzár PIN-kód változtatást csináltam. Erre az összes kártyám törlődött a Wallet-ből, de nem baj, most újonnan hozzáadva működik. Lehet, hogy a 4-számjegyű PIN kevés a Google Pay/Wallet-nek? Egyébként szerintem az a legvalószínűbb, hogy valami globális anomália is van a Google Pay-el, nem megy zökkenőmentesen az átállás a Wallet-ra.
-
pinnacle
nagyúr
Csak az Elsődleges emaileket kapod meg? Ilyen beállítással lehet elérni, ugye ez csak a Gmailben van. iPhone-on nem volt kipipálva a Promóciók, Közösségi ezért jött ömlesztve.
-
-
-
Ahogy a kolléga írja, a "legutóbbiak" gombra (3 függőleges) nyomva söpörd ki felfelé (nálam a Home up good lock modulban át van állítva vertikális listára, úgyhogy nálam oldalra kell söpörni), akkor nem lesz ott a listában.
Érdemes amúgy is rászokni erre a plusz mozdulatra, ha vki jobb üzemidőt és pörgősebb rendszert szeretne.
-
A fejlesztőnek kellene bekapcsolnia a secure flag-et, akkor nem látszana, legalábbis ez egy lehetőség, amiről én tudok. Bár akkor ugrik a screenshot lehetősége is, de valószínűleg van okosabb megoldás, pl. a MÁV appban is csak akkor tűnik el a preview, ha a bérlet/jegy van előtérben. Esetleg supportnak fel lehet vetni. Ezzel te sokat nem tudsz kezdeni hackelés vagy másik app nélkül - vannak ilyen app locker cuccok, talán az segít, de ott meg valószínűleg egy rakás engedélyt meg kell adnod, amit nem akarsz.
-
laaceee98
tag
Sziasztok! Makró témákra (fél - 1cm méretű rovar, kisebb virágok, stb.) van olyan, aki rendszeresen használja a kamerát? Mik a tapasztalatok? Egy Redmi Note 10 Pro és az A52s között vacillálok. P30-ról váltanék, nagyobb összeget nem akarok mobilra költeni. A jó üzemidőn felül a korrekt nappali képminőség és a makró a munkám miatt fontos szempont lenne.
-
Qtyii
aktív tag
tényleg off tesó
egyébként szerintem az egész fórumon nincs ember aki használta egyáltalán... úgy irnak róla minta több 100e felhasználója lenne...
a protonmail is fizetős arról miért nem írnak ... azért mert az nem "szenzáció bulvár hír" ... érdekes az @index.hu mail megszűnéséről meg kuss van ... érdekes -
HEAHEA
aktív tag
Szervusz! Nekem is ilyen tok van, ezüst színben: [link] . Nálam nem jellemző, hogy nagyon poros lenne, de ha takarítani kellett a belsejét, akkor gyorsan szét lehet kapni. Az előlapi kamerakivágás nem olyan , mint amit linkeltem, hanem u.az, mint vscotina fórumtársnál. Ez teljes kijelzős tartalomnál zavaró lehet. Van súlya, akár önvédelmi eszköz is lehet.
Az ujjlenyomat érzékelés nem mindig tökéletes. A hátsó kamerasziget síkban van, nincs kiemelkedés. Igaz , így nem billeg letéve a telefon, de a kameralencsék nincsenek védve, ki vannak téve a karcolásnak.Ha van kérdés, szívesen válaszolok.
Akkumulátor témához, töltésről, mennyire káros a gyorstöltés, itt egy MA-s videó annak aki nem látta: [MA!gazin S03E18: Káros-e a gyorstöltés?] -
pinnacle
nagyúr
Melyik verziót használod? Nekem a 33.3-as Samsung féle volt, de halk volt a felvétel. Hívásrögzítő jó lenne, de állandóan maximumra állított a hangerőt. Most a sok telefonon bevált Cube ACR-t használom, többnyire jó, de néha nem rögzít. Nem tudtam rájönni mi lehet az oka, de mintha a kimenő hívásoknál lenne iylen probléma.
-
gerner1
nagyúr
"Pár napja volt szó az indonéz romról, amiben benne van a gyári hívásrögzítés.
Ennek kapcsán kérdezem, hogy ebből a romból nem lehetne kinyerni ezt a gyári appot és feltenni az európai rommal működő telefonokra?"
- Benne van az OXM -ben is, csak inaktív, és már nem is lehet olyan 'aktív-CSC' -re állítani, amellyel aktív lehetne, mert az a CSC-kód, az első frissítéssel, kikerült az OXM firmware -ből. Azzal együtt pedig, az az opció sem működik (ha benne is lenne), hogy pl 'israeli SiM' kártyával át állítom ILO -ra (arra is = csak firmware csere van jelenleg).
Van még a root, de azzal -a garancia- véglegesen megy a "két-betűsre".....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Nintendo Switch 2
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Spórolós topik
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged