Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Összefoglaló

Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
Frissítési ütemterv: megszűnt 

A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
válasz
.zSoLTi.
üzenetére
Persze, hiszen nem "típus-hiba" ...
Valamennyi esélye, a legyártott mennyiség egy adott sorozatszám-tartománynak ""lehet"", amely ha helytálló lehet, akkor adott 'sorozat hibájaként' lehet(ne) említeni.Szvsz, ezek hátterében is inkább ~olyan típusú előzmény állhat, mint ami t72killer -nél is egy javíttatást eredményezett ...
-
válasz
.zSoLTi.
üzenetére
Ja hogy ja...

De minek ehhez ilyen adapter, amikor1. lehet kapni natív Bluetooth billentyűzetet és egeret, ami saját jogon is tud a telefonra kapcsolódni
2. OTG kábellel tetszőleges USB hub-ot is rá tudsz dugni a telefonra, amibe aztán azt dugsz, amit csak jól esik?
Ez kicsit ilyen fából vaskarika.

-
Trooper82
senior tag
válasz
.zSoLTi.
üzenetére
Elhiszem. Nem tudok rá mit mondani.

Logikus az lenne amit írsz, hisz ha a lassabb ufs 2.2-t is használja memóriának én azt gondoltam, hogy nem feltétlen jó. Ezért is kapcsoltam ki és teszteltem rögtön. De nálam döcögősebbbnek tűnt.

Mondjuk Hard reset itt nem volt, csak wipe cache. -
bul07
nagyúr
válasz
.zSoLTi.
üzenetére
Telefon első töltése 25W töltővel A70-telefoné
Az első töltés így alakult
[link]
25W töltővel
20%-ról
67%-ra 30perc
84%-ra 41perc
91%-ra 50perc
100%-ra 66percAzóta nem csináltam ilyen tesztet mert nem szoktam 100%-ra tölteni, ilyen 80% körül próbálom levenni
(#7490) DrBubo77
Az jó, akkor ez továbbra is jól fog működni
Akkor még várakozok egy két hetet és utána frissítem, hátha addig előjön valami nem várt hiba
-
gerner1
nagyúr
válasz
.zSoLTi.
üzenetére
"... hogy lehet a névjegyzékben megfordítani a kereszt és utónevek megjelenítését .. "
- Ahogy az S7 -eseden is, korábban. Azaz, a Névjegyek beállításai közt.Ugyanakkor, a híváslistában, ezzel együtt is fordítva fogja írni, ha a névjegyeket pontosan viszed fel. Erre az a megoldás (ahogy korábban is..) , hogy a "Keresztnévhez" rögzíted a teljes nevet. Értelemszerűen, ezt választva, nem kell a beállításokban át állítani semmit, mert a keresztnévvel kezdő listázás a default.
-
DrKapocs
őstag
válasz
.zSoLTi.
üzenetére
Névjegyzék - bal felső hamburger - jobb felső beállítások (innen már menni fog).
Viszont a névjegyzék bénasága a Google sara. Ha szabályosan viszed fel a névjegyeket és rendezed, akkor egy vesszővel választja el a vezeték és keresztneveket. Egyszer megcsináltam szabályos módon, de visszacsináltam, mert zavart ez a vessző dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 128GB récezöld 6 hónapos gyönyörű! Akkumlátor 99%! 2026 május 23-ig Apple garancia!
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 750W
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Firmware letöltése
.

Dr Bubo