-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2024-09-01 (Frissítés: 2024-09-15) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-09-01 (Frissítés: 2024-09-16) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
GEPESZ66
veterán
válasz hamikike #9979 üzenetére
Nálam tegnap törtent hasonló az A53-al.
Alig tudtam eljutni az újraindítashoz.
Viszont azt vettem észre,hogy az állandó,kb. 1.5 GB szabad RAM lecsökkent 600MB-ra,s a karbantartó futtatása sem növelte a RAM-ot.
Elfelejtettem megnezni,hogy mi foglak
lt az atlagnál többet.
3 hete van meg a telefon,de ilyet ennél meg nem tapasztaltam ,amúgy jó telefon.
Mondjúk az A51-nel is talalkoztam ilyennel a 2 év alatt. -
gerner1
nagyúr
válasz hamikike #9782 üzenetére
Nem tudom, mert itt plö azt írod (#9777) a 'microSD-USB-C adpaterrel' kapcsolatban, hogy : " Az adapterbe jól van betéve, mert PC-én látni."
- Ebből pl nem tudhatjuk, hogy az a PC, amelyben ez rendben, annak az USB-C portja USB2.0 -ás, vagy 3.0, vagy 3.2 ??? - mert ugye, mindegyikhez más-más max teljesítménykimenet tartozik ,és ebből is adóthat olyan különbség a talőéval összahasonlítva, amely mellett elmenni igencsak jelentős 'nagyvonalúság'...
Amennyiben tehát megvizsgáltam, akkor annak eredménye alkalmas lesz arra, hogy vagy csökkentse, vagy növelje valamely hiba lehetőségét, és például erre vonatkozóan is kaptál infót korábban.Szóval, amikor az előzmény után, jóindulattal, megelőlegezetten azt gondoltam, hogy bővítetted a korábbi ellenőrző-listádat [(#9773) "A múltkorival kapcsolatban felmerült infók alapján, csak van egy leszűkített köröd ... " ] -akkor lehet tévedtem. Mert, ugye abba az is beleértendő volt (hisz megtörtént), hogy korábban, például ez is említésre került.
De, akkor legyen még egy, amellyel kapcsolatban szintén nem adtál (még) infót: az említett adapter átfordítása a teló portjában, vagy hogy esetleg a használt tok akadályozhatja-e a megfelelő érintkezést / vagy sem, stb, stb...Ilyesmik miatt is került firtatásra az ellenőrző-listád, és amennyiben első körben mindent el is végeztél volna, akkor szvsz 3-nál kevesebb lehetőséget említesz abban, hiszen le tudtad szűkíteni ennyire (tehát továbbra sem 1db konkrétumra+!) , és azért az utolsó mondat abban posztban, mert mindenkinek lehet egy fáradt napja (vagy valami ami gátolja), így lehetett volna... (no mindegy..) .
Szóval, tartok tőle, hogy még mindig több olyan részletet nem ismerünk, amelyek sajnos az egyenlet részei lehetnek, és ez miatt rámutatni konkrétumra, szerintem még mindig nem lehet, így javasolni sem bármit ⇒ "megoldásnak" .Azt pedig, neked kell tudni, hogy ilyen előzmények után, neked, hol látszik valamiféle olyan ok, amelyre az a tartalom a szerinted védhető következtetés, amit a #9782 -es posztodban elhelyeztél....
[ Szerkesztve ]
-
gerner1
nagyúr
válasz hamikike #9777 üzenetére
Arra, hogy a legutóbbi eset után, csak bővült az 'ellenőrző-listád' .
".. de az előtte lévö is talányos."
- Nem tudom, abban számodra mi a 'talány' ( "A múltkorival kapcsolatban felmerült infók alapján, csak van egy leszűkített köröd ... " ) ?
Ugyanakkor, figyelembevéve mindazt a +infót, amit a #9777 -ben tettél hozzá a #9772 -höz, már nekünk is kisebb méretű a halmaz, így talán kevesebb felesleges körre (és találgatásra..) lehet szükség, és a bővített infók alapján én úgy látom, hogy sikerült is szűkítened... 👍 -
gerner1
nagyúr
válasz hamikike #9203 üzenetére
"Mi történhetet, miért állt elő ez az állapot??"
- Sajnos, a leírásodból nem lehet érdemben leszűkíteni valami konkrétra. A beszúrt képen ugyan ott van az 'MMC read hiba' jelzés, de annak is több oka lehet, plö az sem mindegy melyik droid verzió fut éppen azon az itt teljesen OFF készüléken.
Anno nekem is volt Note 4, amellyel ilyesmi hiba nem volt. Ugyanakkor S5 -tel volt ilyen, akkor nekem akku haldoklás volt (de, ez még nem egzaktum, hogy akkor: nálad is az...) . -
gerner1
nagyúr
válasz hamikike #9194 üzenetére
Amennyiben egy FR -ről van szó, akkor az azt követő első boot alkalmával ~7-15perc: teljesen normális.
A beszúrt kép azt mutatja, hogy az a készülék, éppen ODIN (Download) MODE -ban van.
Abból kilépni, egy gomb-kombinációs Reset -tel lehet (HANG-LE + POWER ⇒amíg nem rezdül egyet....) .[ Szerkesztve ]
-
mrbego
aktív tag
válasz hamikike #9175 üzenetére
Én egy ilyen adapterrel szoktam néha pendrive-ot csatlakoztatni
Viszont amikor tokban van a telefon, akkor az a baj, hogy a tok miatt nem lehet teljesen bedugni az adaptert. Így ki szoktam venni a tokból a telefont, úgy már nem akadályozza semmi. És ilyenkor nincs érintkezési probléma sem.Üdv, P
-
nagyúr
válasz hamikike #9179 üzenetére
Amim jelenleg van a csatoláshoz:
pendrive >> usb a anya-usb mikro apa otg kábel >> usb mikro-ucb c átalakító >> telefon vagy tabNekem is hasonló konfigurációval működik. Az usb mikro-ucb c átalakító lehet, hogy csak egy irányban működik, próbáltad már fordítva is bedugni? Vagy egyáltalán nincs bekötve benne az a szál, ami biztosítja a külső otg eszköz felismerését. Nekem is van egy ilyen átalakítóm, sajnos csak töltésre alkalmas.
-
gerner1
nagyúr
válasz hamikike #9175 üzenetére
Pl:
- Próba az adapter (USB-C) átfordításával a slot -ban.
- Próba másik OTG adapterrel.
- Próba rövidebb kábellel / OTG -s kábellel.
- Próba, másik pendrive -val*.* A készülék USB portja= USB2.0 -ás, így az ahhoz tartozó max tápellátást tudja adni egy külső eszköznek. Ez is problémát okozhat, mondjuk egy olyan pendrive esetében, mint plö ez, amelybe egy SSD -t lehet helyezni, a tápigénye pedig meghaladhatja a teló által biztosítottat ...
[ Szerkesztve ]
-
PitLee
őstag
válasz hamikike #9151 üzenetére
Az aktuális frissítés esetén a "Beállítások" menüben a "Szoftverfrissítés" majd a "Letöltés és telepítés" alatt van a részletes leírás és egy link a Samsung oldalára, itt tudod megnézni, hogy kb miről is szól az adott frissítés.
Ha már telepítetted, akkor a "Beállítások" menüben a "Szoftverfrissítés" majd az "Utolsó frissítés" alá kerül a fent említett leírás.
pl:
Ilyen egy 2022 októberi XEH-es részletes biztonsági frissítés leírása, ahol látható kék Samsung link is
A kép #6595 donhellner fórumtárstól
ilyen egy XEF-es Samsung oldali link
https://doc.samsungmobile.com/sm-a528b/xef/doc.html -
ricsip
addikt
válasz hamikike #9127 üzenetére
Legjobb tudomasom szerint mobilszolgáltató-függő hogy melyiknél tárolták le magában a SIMkártyában a hozzá tartozó telefonszámot. Amelyik nem ilyen, ott a saját telefonszám sorban az Ismeretlen szöveget látja az ember. Éppen ezért teljesen normális és gyakori dolog, gebaszt pedig nem okoz.
-
-
nagyúr
válasz hamikike #9064 üzenetére
Én arra sem emlékszem, hogy létezett volna bármikor is kívülről elérhető mappája a beépített kliensnek. Nyilván ha exportáltad a leveleket, akkor nincs értelme titkosítani, hiszen valamilyen okból exportáltad a leveleket.
*.eml kiterjesztéssel én még az Outlook Express-ben találkoztam, asztali gépen.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest