- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerolka
tag
Mit művel a mobilom?Android 14, One UI6, legujabb frissítés van fent.
És nem csak ezt produkálja, lefagy stb, vagy míg írtam ezt a hozzászólást lezárt a képernyő!
Vélemény? -
gerolka
tag
Mikor megvettem a telefont, egy éve, vettem rá üvegfóliát is, kb egy hónapja leszedtem mert kezdett feljönni. Olvastam itt a fórumon, hogy sokan nem használnak fóliát, gondoltam ha másnak is bírja így akkor nem rakok fel újat.
Nos megbántam!
Gorilla Glass 5 ide vagy oda normál használat mellet pár olyan mély karc van a kijelzőn, hogy körömmel simán érezhetőek, amit nem is értek mi okozta, még csak le sem esett amióta megvan! Nyilván használat közben ezek még csak nem is láthatók, de mégis bosszant.Úgy döntöttem veszek rá fóliát, de itt jön a kérdés milyet?
-
gerolka
tag
Sziasztok!
Mostanában (talán az utolsó frissítés óta) nem kapok Messenger üzenet értesítést!
Másnak is van hasonló gondja?
(Úton vagyok, most nem tudok visszaolvasni) -
gerolka
tag
válasz
dragon1993 #5233 üzenetére
"Ha ezüst aurád van, tudnod kell, hogy ez a bőség színe testi és lelki értelemben. Az ezüst szín a pénzt szimbolizálja, és a „magasabb” vagy „kozmikus” elme felébredését jelzi."
Ezek szerint ez a mobil jobb mint gondoltuk, az aurát is látja!
-
-
gerolka
tag
Sziasztok!
Két hetes a telefon, tegnap töltöttem a gyári töltővel kb 1 órát, mikor kihúztam a töltőt mondhatni forró volt! A telefon feltöltött, viszont azóta a töltő nem tölt. Volt már másnak is gondja a töltővel (pláne két hetessel)? -
gerolka
tag
válasz
orso0355 #4557 üzenetére
Pár napja használom a telefont és nálam is az ujjlenyomat olvasó az ami bosszantóan működik illetve nem működik. Viszont mióta kikapcsoltam a duplakoppos ébresztést azóta jobb százalékkal működik!
És ez egy másik nagy problémát is megoldott, egyszerűen lehetetlen volt zsebben hordani, pl rendszeresen hivogatott számokat a segélyhivón, szerencsére sosem valós számot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Xbox tulajok OFF topicja
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Animal Crossing: New Horizons
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest