-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
acsati
aktív tag
Akkor eddig ilyen szerencsés voltam, hogy jól működött?
Hozzászoktam, erre most meg válthatok akkor.
-
acsati
aktív tag
Kipróbáltam ezt a fiók szinkron ki-bekapcsolást, de nem oldotta meg a problémát. Visszakapcsoláskor megörültem, mert egyből jött a gmail értesítés, de aztán azóta sem jön.
Csak nálam pl. eddig (frissítés előttig) gond nélkül működött.
-
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Gmail értesítés probléma másnál is van az utóbbi időben?Én csak most a napokban frissítettem le a telefonon a rendszert, viszont azóta a Gmail appban csak akkor jelennek meg új email-ek, ha megnyitom és manuális nyomok rá egy frissítést, így értesítést sem kapok ezekről.
Eddig jött értesítés a email érkezésekor egyből.
Nem állítottam át semmit, megnéztem az értesítéseket a beállításokban, ugyanúgy be van kapcsolva.Valami ötlet/tapasztalat van erre?
-
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Néha szoktam telefont tükrözni tv-re a Home-mal és gyakran videó nézése közben megfagy a képernyő. Hang van, de a kép megáll. Ilyenkor leválasztás/újracsatlakozás.
Mitől lehet? Másnál nincs ilyen probléma? -
acsati
aktív tag
Szerintem nekem még többet is merül éjszaka, mint 10%. Engem is zavart, kikapcsoltam a wifit, állítottam ne zavarj üzemmódot, de nem nagyon segítettek. Ha bekapcsolom a repülő üzemmódot, akkor meg 1%-ot merül reggelre.
Én most ezt alkalmazom, nincs jobb ötletem, nem várok úgy sem hívást éjjel, de ha rá akarok nézni az órára ott van, illetve csak egy gombnyomás és újra üzemel, nem kell várnom a bekapcsolási időre. -
acsati
aktív tag
Értem, köszönöm válaszaitokat. Megnéztem az említett alternatív típusokat is, de összehasonlítva ennek vannak inkább olyan pozitívumai, amik nekem fontosabbak. (pl. stabis kamera, jack csatlakozó)
Használt telefon vásárlásakor mire érdemes figyelni? Ezeket le lehet valahogy utólag tiltatni vagy ilyesmi?
-
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Xiaomi Mi A1 telefonomat szeretném lecserélni és ez az A52s tűnik számomra a legideálisabb választásnak jelenleg. Vonzó a stabilizátoros kamerája ebben az árkategóriában és nem is (annyira) régi telefon.
Picit visszaolvasva látom, hogy van pl. gondja a közelségérzékeléssel. Milyen jellegzetes bugok tapasztalhatók még? (Mert ezt pl. már megszoktam a jelenleginél is. :D )
Használtak között is nézelődök, ki lehet fogni 100.000 körül jókat, garanciával.
Ilyen árkategóriában ti most is megvennétek ezt a telefont vagy van már jobb ajánlat? Egyébként semmi extrém felhasználásra nem kéne.
Köszönöm előre is válaszaitokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged