-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Legyalultam a készüléket és most a zárolt kepernyőn piros minden kijelzés (óra, értesítések).
Ezt hol lehet átállítani?Köszönöm
.
-
Az A55 valamiért nekem nem szimpi. Nem tudom, hogy miért már, de amikor olvastam a tesztet, akkor nem fogott meg.
Ha jövőre jön valami szimpatikusabb Samsung modell, akkor lehet lecserélem arra, de egyelőre nem érzek ellenállhatatlan késztetést.
Mondjuk egy kicsit furcsállom, hogy az új akksi 1,5 óra alatt merült 5%-ot 15 perc képernyő használattal, de lehet kell neki pár töltés, mire bekalibrálódik és most még nem valid a kijelzés. Vagy nem gyári került bele.
Mindegy már, lesz*rom. Idegesített, hogy nehogy akkupúposodás miatt legyen a hátlap elválás és valami mást is szétnyomjon a készülékben. -
18ezer.
Nem hoztam el, mert utána nekem kellene gondoskodni a megfelelő megsemmisítésről (tudom elvihetném a használt elem gyűjtőbe, de nem akartam foglalkozni vele).
Azt mondta a srác, hogy nem volt felpúposodva, de előfordulhat, hogy töltés közben "fúvódik fel". Nem értek hozzá, kénytelen voltam elhinni. Majd meglátjuk milyen lesz.
Amikor jöttem el, benéztem a Samsung Oktogon szervizbe. Nyitva volt, egyetlen ügyfél sem volt bent, telefont ennek ellenére nem vették fel továbbra sem.
Mindegy kicsit több, mint 2 év 2 hónapos volt az akksi, úgy voltam vele, hogy ennyi pénzt hajlandó vagyok költeni rá. Még egy évet menjen el, jövőre úgyis telefont szeretnék cserélni. -
Sziasztok!
Kicserélték az akksit a telefonban. Olyasmit olvastam, hogy ilyenkor érdemes egy gyári beállítás visszaállítást csinálni, hogy a készülék "elfelejtse" a régi akku adatokat.
Ez igaz, vagy csak "urban legend"?
Ha igaz, akkor a Smart switch-csel ha lementem a Samsung felhőbe a teljes készüléket, resetelem, majd a felhőből visszaállítom, akkor az úgy rendben van? Akkor megmarad minden beállításom, adatom (p. bixby rutinok, csengőhangok, stb.)?Köszönöm a segítséget
.
-
válasz
dragon1993 #14246 üzenetére
Senki nem mondta, hogy vegyenek előre... A telefont viszont felvehetné valaki náluk...
De gondoltam csak le lehet velük egyeztetni, hogy mondjuk odamegyek 1-2 hét múlva adott időpontra és 2-3 óra alatt elvégzik a műveletet. De ha nem helyben javítanak akkor ez nyilván tárgytalan, de ezt is innen tudtam meg, mivel velük nem lehet kommunikálni ezek szerint csak személyesen... -
Hogyan tudnék az A52-ről egy Redmi készülékre átköltözni a szervizelés idejére? A Smart Switch-csel nem akar működni.
A Redmi-ről lehetne költözni a Switch-re, de fordítva nem. -
válasz
dragon1993 #14242 üzenetére
Köszi, de pont azért szeretném őket felhívni, hogy ne kelljen 2-3 napot várni, hanem inkább ők mondják meg, hogy mikorra menjek, amikor 2-3 óra alatt meg tudják csinálni.
-
válasz
razorka777 #14240 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm az infót.
-
válasz
pinnacle #14229 üzenetére
Oktogon szervizt 2 napja folyamatosan hívogatom mindenféle napszakban és nem veszik fel a telefont. Westendet hívtam, azt mondták, hogy nyitva kellene lennie az Oktog9n szerviznek.
Tele lett a hócipőm, úgyhogy holnap délután elviszem ide: [link] .
Sajnos az akkucsere után az IP67 védettséget nem garantálják, de ez számomra nem annyira lényeges, mert úgysem vizeskedem a készülékkel. Elvileg gyári akkut tesznek bele. -
Tudnátok ajánlani Budapesten, vagy Gödöllő környékén szervizt, ahol gyári alkatrésszel elvégzik pár órán belül az akkumulátor cserét és a hátlap visszaragasztást?
Az Oktogon szervizt egész nap hívogattam, de senki nem veszi fel... -
válasz
dragon1993 #14212 üzenetére
Remélem nem...
Csak van szervizük Budapesten is, ahol nem kell napokra beadni és meg tudják csinálni pár óra alatt... -
válasz
Donki Hóte #14191 üzenetére
Legalább lesz indokom telefont cserélni
.
-
válasz
Donki Hóte #14185 üzenetére
Itt azt írják az egyik kommentben, hogy nem akksi probléma, hanem a ragasztó a ludas...
[link] -
válasz
Donki Hóte #14183 üzenetére
Akkor lehet, hogy mégis akksi. Enyém is első perctől kezdve tokban volt.
-
válasz
MrChris #14136 üzenetére
Nálunk is kettő van. Egy zöld és egy fehér, kb. egyidősek. Zöld kezd elválni, fehér hibátlan. Talán annyi, hogy a zöld intenzívebben volt mindig használva. Pl. kocsiban navi. Talán a ragasztó engedett el... Egyébként mivel tömeges jelenségnek tűnik, meg lehetne kapirgálni a Samsungot szerintem...
-
válasz
domper2015 #14112 üzenetére
Köszönöm
.
-
Sziasztok!
Egy 65W-os Dell laptop töltőre csatlakoztathatom a telefont tölteni? Nem lesz baja a telefonnak?
Nyaralok és elfelejtettem telefon töltőt hozni magammal. -
válasz
Viktor0610 #13759 üzenetére
Jó, de bakker egy frissítés ne kapcsolgasson semmit magától. Ezt a menüpontot kb. 2 éve láttam először és utoljára, amikor bekapcsoltam...
Álmomban nem gondoltam volna, hogy egy frissítés hozzányúl... -
válasz
András1980 #13745 üzenetére
Ha megtalálod a megoldást, szívesen meghallgatnám.
-
válasz
Zoli bácsi #13729 üzenetére
Olyan lett mint valami olcsó lcd...
-
Aki felrakta a 6.1 frissítést nem tapasztal olyat, mintha kifakultak volna a színek a kijelzőn?
Ocsmányul néz ki... -
Sziasztok!
Van arra valamilyen megoldás, hogy Outlook appból egy másodpéldányt futtassak a készüléken?
Nem szeretném a munkahelyi és a magán levelezést összekeverni.Köszönöm a segítséget
.
-
Sziasztok!
Használ valaki a vezeték nélküli Android Auto-t a készülékkel?
Ha igen, akkor mik a tapasztalatok? Stabil a működés?Köszönöm
.
-
A frissítés óta mintha nem működne az AOD-nél az automatikus fényerő.
Más is tapasztal ilyet? -
válasz
Balzsika47 #12407 üzenetére
Szia!
Egyelőre nekem is pozitív tapasztalataim vannak.
-
Sziasztok!
Van arra lehetőseg, hogy az értesítő sávon az appok értesítő ikonja színesben jelenjen meg (mindegyik a saját színével), nem pedig monokrómban?
Kb. mint a MIUI-nál. Vagy erre a OneUI-nál nincs lehetőség?
Köszönöm a segítséget. -
Sziasztok!
Szerintetek van jelentősége, hogy simán frissítem a jelenlegi rendszert, vagy csináljak mindenféleképpen előtte, utána factory resetet?
-
Sziasztok!
Ez az üzemidő mennyire elfogadható? 2 SIM, mindkettő 4G/5G-n, az idő kb. 2/3-ában AX Wifin volt a készülék. BT, mobilnet folyamatosan bekapcsolva.
-
válasz
Leonardo91 #12057 üzenetére
Megkérdeztem tőlük, hogy mennyi idő, nekem is 1 hetet írtak.
Westendbe, vagy Oktogonra vitted? Vizsgáltak rajta valamit, vagy szó nélkül cserélték gariba és kész?
Köszönöm.
Ja, és írták, hogy mentsek le mindent, mert "elveszhet"... Akkor ha már úgyis mentek, akkor kap egy FR-t és kész.
Szerintem feleségemében is kicseréltetem, az is tavasszal lesz két éves, így gyakorlatilag új telónk lesz.
Reggel fél 7 körül vettem le a töltőről, 100%-on, 1,5 óra SOT-tal most van 71%-on. 2 SIM van benne, az idő nagyobbik részében wifin volt a készülék. Kb. 2 óra mobilnet, abból kb. 25 perc Waze navi.
Én érzem úgy, hogy ez karcsú, vagy újkorában sem lehetett jobb és csak bebeszélem magamnak az akku degradálódást? -
válasz
Leonardo91 #12057 üzenetére
Köszi. Mondjuk az 1 hét az durva
.
Honlapjukon valahol 2-3 órát írtak.
Mondjuk lehet, hogy tényleg érdemes FR-t nyomni előtte... -
Sziasztok!
Akkucsere a SES-nél megvárható? Gondolom az nem jár factory resettel, ugye?
Mivel lehetne a garanciális ügyintézést alátámasztani? Gondolom az nem elegendő, hogy szerintem már avétos az akku. -
Ha valaki esetleg beleszalad, mint én...
Microsoft To Do alkalmazás alapból normálisan működik. Az extrém terhelés akkor kezd jelentkezni, amikor a widget-jét aktiválom.
Teszteltem két A52S-en és egy Xiaomin, különböző Outlook fiókokkal. Amint kiraktam a widget-et, néhány perc elteltével elkezdtek a CPU magok kb. fele folyamatosan 100%-on dolgozni...
Ahogy levettem a widgetet a jelenség megszűnt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest