-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
judas13
addikt
Pont ezt írtam fent is! Igen és így be is ugrott, hogy nekem is Used: Very Good volt.
Ment is vissza a netán bele mókolt, ki tudja kinél és merre is járt cucc egy vadi újra cserélve.
(ráfizetés nélkül természetesen)
Annyi volt, hogy onlineba valami Amazonos taggal kellett a csere előtt egyeztetni, hogy mi is a helyzet.
-
Chiller
őstag
Azt írtam, több mint 2 hete van nálam a készülék. Ez azt jelenti hogy kb. 1 hónapja rendeltem. Akkor még közel 30db volt készleten, volt új ("new") és használt is. De persze nyilván biztosat én se tudok mondani. Ahogy fentebb írtam is, ránézésre vadonatúj volt amikor kibontottam.
-
vince
őstag
Ami a mm oldalán fent van, mint beszámítható készülék, van közöttük 2020 előtti is, ezeket is beszámítják? Én azt tervezem, hogy a feleségem megkapná az én A52s-emet, az ő Mi 9 SE-jét meg beszámíttatnánk (13e + a beszámítási kedvezmény).
Csak azt nem tudom, hogy mit vegyek helyette. S23, S23 FE és A55 az, amin gondolkozom. Meg a Mi 13T, de az nem ebben az akcióban -
-B-
senior tag
Én úgy értelmezem, hogy ha beviszel egy régi készüléket, azonnal jár a 30ezer kedvezmény + még ebből jön le a régi készülékre ajánlott ár.
És nyilván nem az A52s-t számíttatnám be, hanem egy fiókban porosodó, régi telefont, ami már amúgy is csak a helyet foglalja.
Az A52s öröklődne tovább a családban.
A 180ezer Ft az az ár, amit még hajlandó lennék kifizetni egy új készülékért.
Akksiban talán kicsit gyengébb, mint az A52s, viszont van vezeték nélküli töltés, amit anno az S7-nél nagyon szerettem. Az A52s-nek nagyon jó volt az akksija új korában, bár így 2 év aktív használat után nálam már érezhető a gyengülés. Ennek fényében gondolkodom jelenleg a cserén.
-
-
Predatorr
őstag
Mi a trollkodás abban, hogy szerintem egy egyszerű ki-be kapcsolónak kellene lennie minden funkciónál?
Inkább az, hogy erre, zéró szakmaisággal, nekem esnek fél tucatnyian, és még fenyegetnek is, mert nem tűrik az övéktől eltérő, egyébként logikus elvárásokat.
Mrbego: Android 14 előtt én sem. Most meg pont edzések vége felé meghülyül.
-
Predatorr
őstag
Én soha nem mókoltam rajta semmit, a bugok egyes update-ekkel jöttek elő, vagy tűntek el. Sajnos a kamera(nem)forgatás már 1 éve (de ha sikerül 10-20mp-ig úgy tartanom, észre veszi csak akkor már elszáguldott a téma), a msngr random kép nem adás (a fotót megcsinálja) meg fél éve. A többi hibát javították, a gyorsmerülésre meg megkerestem a megoldást magam, mert itt csak oltogatást kaptam.
Az S5-öt anno rootolni kellett, mert német vodafone szarságaival tele szállították a „független” tfont, szanaszét állítgattam, éveken át kutya baja nem volt. Az S8 mókolás nélkül is szépen muzsikált, amíg 3 év után el nem kezdték avultatni (minden frissítéssel lassult), de az sem bugzott úgy, mint ez. közben volt egy Pocom, ahhoz képest az A52s annyira nem vészes.
Sajnos a szoftvergyártók nagyon elkanászodtak, próbálnának meg egy autót eladni annyi hibával, mint telefonokat, játékokat, stb, de ugye a szoftver „as is”, felelősség semmi. -
Nézd, én ~20 éve használok okostelefont, azelőtt Symbian rendszerűt, 2010 óta Androidot. Mondhatom, hogy 110%-ban kihasználom a tudását, asztali gép helyett is 90%-ban a telefont használom, ezért elég érzékeny vagyok rá, ha csökken a tudása a megvásárláskori állapotához képest.
Ehhez nem szükséges "szanaszét állítani".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- World of Tanks - MMO
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Vezetékes FEJhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest