- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
D55
senior tag
Egy-egy batch között is simán lehetnek különbségek összetételben, eleve ezért is különböztetik meg őket. Teljesen természetes dolog az, hogy van amikor egyik beszállító tud jobb árakat biztosítani, aztán meg a másik, vagy az egyik tud éppen 2 héten belül szállítani, a másik viszont csak 3 hónapra tudná épp vállalni (és akkor még csak manapság kellemes határidőket említettem), stb...
Ezen felül természetesen az is mind játszik, amiket te felsoroltál. Annyiban viszont belekötnék, hogy mindezek egy bizonyos volumen alatt pont hogy még jobban is játszanak, hiszen mind az árrés kritikusabb szemponttá válik az alkatrész beszerzési árak kérdésében (a k&f és management, logisztikai/marketing költségek kevesebb példányszámra oszlanak meg), mind pedig a lassabb készletforgás miatt nagyobb esély van az egyes beszállítók ajánlatainak az időközbeni változásaira (általában kicsiben és nagyban is egy-egy nagyobb készletet szokás berendelni, persze a lefogyást nem megvárva, de pótlásként is mindig egy-egy nagyobb szállítmányt éri meg berendelni, nem pedig naponta vagy hetente újra és újra aprajával).
-
D55
senior tag
válasz
razorka777 #13398 üzenetére
Hm, köszi, ezt majd kipróbálom én is ha legközelebb csinálja (2G-ra váltáskor szokta nekem 2-3 havi rendszerességgel a megfigyeléseim szerint).
-
D55
senior tag
válasz
razorka777 #13237 üzenetére
5G jobban meríti a 4G-nél, plusz ha csak 2G van valami árnyékoltabb helyen, nálam az is fel szokott tűnni az üzemidő szempontjából.
-
D55
senior tag
válasz
falco1 #13193 üzenetére
Igen, sajnos ez user oldalon így tényleg gáz. A biztonsági probléma hátterében egyébként talán valamiféle spekulatív vagy gyorsítótárazott végrehajtási sebezhetőség állhat, mert azokkal függhet olyasmi össze, hogy a processek erőforráshasználatát figyelve próbál egy káros folyamat megtippelni egy másik process által "őrzött" helyes értéket. Legalábbis x86-on az elmúlt évtized hírhedt sebezhetőségei kapcsán ez a módszer szinte mindegyiknél kulcsfontosságú eleme volt a dolognak.
-
D55
senior tag
Sziasztok!
Ma ismét előjött az érintésérzékelő fagyásom és ezúttal feltűnt a korábbi esetekre is visszagondolva, hogy ez a hírhedt GSM sávra / 2G üzemmódra való váltásnál jelentkezik nálam. Szokás szerint egy bejövő hívást nem tudtam fogadni, de ezúttal az ilyenkor másoknál szokásos képernyő artifact-ok is megjelentek, emiatt néztem rá a térerő ikonra és vettem észre, hogy GSM sávon vagyok. Utána visszagondoltam és minden korábbi ilyen eset fém épületeken belül vagy különféle ismerten rossz adás-vételi viszonyokkal rendelkező hegyvidéki helyszíneken történt.
Jól gondolom, hogy ez csak egy belső árnyékolási probléma lehet, amikor is az antenna / rádióegység EMI/RFI zavart tol a kijelző / érintőpanel adatvonalára? Mert úgy rémlik, hogy volt aki emiatt gariztatott, de ha súlyosbodással nem fenyeget a dolog, akkor én nem biztos, hogy bevállalnám emiatt a hercehurcát a javíttatás kapcsán...
-
D55
senior tag
Én annak idején egy gyári tartozékként kaphatót rendeltem rá, elsősorban a felrakást segítő keret miatt, hogy biztosan ne álljon majd ferdén. Be is vált eddig, ráadásul volt egyszer egy pofáraesése már aszfaltra és nem is robbant be az egész, hanem csak egy tűhegynyi darab pattant ki a szélénél, szinte észre sem venni.
-
D55
senior tag
Olyasmit el tudok képzelni, hogy olyankor bizonyos energiatakerékossági funkciókat letilt a Wi-Fi modulban a zavartalan kapcsolati elérhetőség érdekében. Bár hozzáteszem, hogy nekem be van régóta kapcsolva és ennek ellenére egy nyugodtabb napon simán előfordul, hogy nap végén még 85% körüli töltöttségem marad, de egy durvább munkanap végén is (olyankor a zseblámpázástól kezdve fényképezgetésen, teamviewerezén, böngészésen, pdf bogarászáson keresztül akár 30-40 hívással bezárólag minden van) szokott legalább 55-60%-om maradni a késő esti lefekvésig.
-
D55
senior tag
Sziasztok, nálam fent (állapotsáv) továbbra sem működik, alul (navigációs sáv) viszont rendben van. Cache wipe volt az update után.
-
D55
senior tag
válasz
gerner1 #12458 üzenetére
Erősen illene még azért pár főverzióval is megtoldaniuk, így hogy mégis csak kb. egy Honda Civic VTi vagy egy Logitech MX518 szintű élő legenda, a megfizethető szegmens sokáig utólérhetetlen (házon belül itt ugye még a mai napig!) királya lett ez a modell.
Mondjuk amúgy szomorúan látom mellé ahogy erre most rákerestem, hogy ilyen fontos tárgyi műemlékek elismerésének és megőrzésének ügyét a mai nem nagyon képviseli egyetlen komoly nemzetközi szervezet sem, illetve nemzeti jogszabályok között sem nagyon találtam hirtelen idevágó részt, ami esetleg a gyártókra ilyenkor plusz kötelességeket róna az érintett termékeik gazdáinak méltóbb kiszolgálására, amennyiben maguktól ennyi nagyvonalúságot nem jut eszükbe a saját leglátványosabb műszaki sikereik hosszabb felszínentartása ügyén sem gyakorolniuk
(Ha már említettem, pont az MX518 esetén legalább néhány relaunch formájában volt is erre azért pozitív példa) -
D55
senior tag
Nálam közben annyi update, hogy a néha előforduló döccenések is megszűntek amióta tegnap este nyomtam recovery-ből egy wipe cache-t és repair apps-t. Azóta mostmár így nekem is 100% fluid, ami kb. Android 12-n volt utoljára ennyire tavaly év végén
-
D55
senior tag
Megvan viszont az első bug
Vagy ez a "szinkorn" egy új fajta fájlrendszer lenne? -
D55
senior tag
válasz
gerigő #12414 üzenetére
Mivel közismertté vált hiba, ezért a Samsung biztosan nem kockáztat majd a javitás késlekedésével, ha tényleg ekkora veszélyt jelent a kijelzőkre. Egyszerűen nem éri meg nekik az, ha a fél világon ingyenes kijelzőcserékre kötelezik őket a különböző fogyasztóvédelmi hatóságok és a végén még olyan kijelzőket is cserélhetnek, amik nem is ettől, hanem esetleg korábbi szélsőségesen nem rendeltetésszerű használat miatt égtek be, csak majd leleményes emberek ráugranak a lehetőségre. Sokkal olcsóbb nekik egy soron kívüli javítást kiadni.
-
D55
senior tag
válasz
Balzsika47 #12407 üzenetére
Szia! Ha egy 5-20 hozzászólást visszaolvasol, akkor láthatod, hogy épp mindenki a Samsung fejét követeli, mert a frissítés letiltott a 8 CPU magunkból 18-at, a banki alkalmazásokban pedig fiktív külföldi átutalások jelennek meg az Open Society Fundationtől migránssegély közleményekkel, ami miatt nalunk is már hajnali 3-kor bejött egy BTR-rel a nappalink ablakán egy NAV különítménnyel ellátott TEK alakulat. Plusz a 112 zsebbőlhívása sem jó már, helyette most a 911 nyomódik be 5 percenként nemzetközi 2-es tarifán
(Csak viccelek persze, ha tényleg visszaolvasol, akkor láthatod, hogy a többség kifejezetten dícséri, egyedül ez a pixel-shifting beégésvédelem kimaradása ami hosszútávon nem megnyugtató)
-
D55
senior tag
válasz
BigBear #12364 üzenetére
Te megtéríted a bank kárát, ha a rootolt cuccodon keresztül nyer valaki hozzáférést olyan dolgokhoz, amikhez egy normál, zárt rendszeren keresztül nem tudna?
Mert az én telefonomon tárolja a bank az ő adatbázisát, meg az én telefonom dolgozza fel más ügyfelek tranzakciót, vagy mégis ezt hogyan kell elképzelni? A szerver-kliens architektúráról a banki szoftvereket írók nem hallottak, vagy tabu nekik úgy felépíteni a rendszert, hogy az ezt az egyszerű és mindennél alapvetőbb elvet követve semmiféle illetéktelen hozzáféréshez támadási felületet nyújtó kényes folyamat vagy adat ne kerüljön a felhasználók eszközeinek közelébe sem? Ne vicceljünk már, főleg hogy említette is itt valaki, hogy x86-on egy webböngészővel gyakorlatilag ott vagyunk teremtő atyaúristen szintű korlátlan hatalommal ugyanúgy a bank szájában, az mégsem veszélyes? Hagyjuk már ezeket, de tényleg, főleg hogy annak idején az ActiveX helyett/mellett cross-platformabb rich web functionality-t biztosító java appletek fokozatos megfojtása is a bankszektor környékéről jövő huhogásból, illetve részükről a futáskörnyezetek fejlesztésében érintett cégekre való mutogatásból eredt tudtommal... És hogy ki térítse meg a bank esetleges kárát? Hát akkor már nyilván az, aki milliós vagy tízmilliós havi fizetéseket elfogadva (ha ténylegesen kár történik, akkor ezek szerint) igénytelen szoftvert írt nekik!!!Egyébként így első nap nekem is jók voltak a tapasztalataim, bár én pillanatnyi döccenéseket tapasztalok még mindig, főleg hosszabb alvó periódusok utáni használatkor. Mellette viszont bug eddig nekem sem jött semmi szembe, ami szintén örömteli
-
D55
senior tag
Tudom, hogy amúgy erős túlzás erre hivatkozni, de akkor is vicc, hogy manapság miket lenyomnak módszeresen az emberek torkán. 10-15 éve el nem tudtuk volna képzelni, hogy ilyesmit egy cég be tudna anélkül vezetni, hogy napokon belül ne tenné földdé egyenlővé a népharag. Ma meg itt tartunk, hogy mondogatjuk egymásnak, hogy engedd el, nem éri meg. Van ebben is persze igazság, mert pártucat, párszáz, vagy akár párezer embernek sincs értelme vergődnie több száz millió másikkal szemben... De azért ilyenkor megkérdezném azt a több száz milliót, hogy mégis hogy sikerült ebbe a közönybe megérkezniük és miből gondolják azt, hogy ez a fejlett civilizáció amit többszáz, de akár több ezer év fáradhatatlan munkájával sikerült felépíteni, az fenntartható ilyen egyenzombi nemtörődöm "jólvanazúgy", "bízzukazokosokra" mentalitással. És itt most nem felszínes hülyeségekre gondolok amik sokszor a csapból is folynak, hanem pl. a műszaki tudásunkra, amit enyhén szólna nehéz lesz úgy továbbvinni, hogy még a hozzáértő és erőteljesen érdeklődő, játékos - kísérletező kedvű egyéneket is egyre jobban igyekeznek kizárni, távoltartani a különböző, jelen példa esetén ráadásul nem is közvetlenül illetékes(!) üzleti érdekeltségek a saját tulajdonukat képező eszközeik belsőségeitől, mondván ez a saját érdekeinket is szolgálja. Had tudjuk már azt mi jobban bakker... Vagy szépen mi is kezdjük el ugyanígy nekik megmondani, hogy az ő érdekeik meg micsodák?
Amúgy eddig tényleg fluidabbnak érződik az új rendszer, de nekem pl. alkalmazásváltásoknál azért volt néha 1-2 döccenés. Bár lehet, hogy még a háttérben zajlottak a frissítés miatt dolgok, mert több Samsung alkalmazás is pl. még nekiállt már a framework elindulása után frissítgetni magát.
-
D55
senior tag
Igen.
Alaptörvény VII. cikk
(1) Mindenkinek joga van a gondolat, a lelkiismeret és a vallás szabadságához. Ez a jog magában foglalja a vallás vagy más meggyőződés szabad megválasztását vagy megváltoztatását és azt a szabadságot, hogy vallását vagy más meggyőződését mindenki vallásos cselekmények, szertartások végzése útján vagy egyéb módon, akár egyénileg, akár másokkal együttesen, nyilvánosan vagy a magánéletben kinyilvánítsa vagy kinyilvánítását mellőzze, gyakorolja vagy tanítsa.
Nekem meggyőződésem, hogy a legbiztonságosabb és legjobb az a rendszer, amelyben bármihez hozzáférek és bármilyen folyamatra rálátok a rendszerben. Android esetén ez egy root-olt rendszer formájában lehetséges. Régebben amikor még nem voltak ilyen korlátozások a bankok részéről, akkor én szertartásos módon minden új telefonomat root-olással avattam pl. fel. Mostanában viszont már ezért a szertartásom gyakorlása miatt engem hátrány érne, mert utána nagy valószínűséggel nem, vagy csak folyamatos küzdelmek árán tudnám a "felszentelt" telefonom használatával a számlavezető bankom szolgáltatásait elérni.
-
D55
senior tag
Élnénk már egyszer meg amúgy, amikor valamelyik országban egy fogyasztóvédelmi hatóság megvágna párszáz millióra egy bankot a felhasználók meggyőződése alapján való hátrányos megkülönböztetése miatt... Mert értem én, hogy biztonság, de ez a pórázra vert óvodásként való kezelés egy vicc, még akkor is, ha mostanában itt Európában rémisztő beteges mód ez lett a divat az élet sok más területén is. Bőven elég lenne egy figyelmeztetés amivel lemondasz a kártérítési jogaidról az alkalmazás használata során bekövetkező esetleges incidensek során. Tényleg semmiféle közveszély lehetőségét nem tudom elképzelni, ami indokolná, hogy ennyire diszkriminatív módon korlátozzák az embereket.
-
D55
senior tag
válasz
Trooper82 #12293 üzenetére
Nekem kb. a nyári 112 hívós botrányfirmware-ek idején volt pont ugyanez 1-2 heti szinten, aztán talán az októberi update után már nem jelentkezett. A kijelzőn amúgy simán futott még az animáció, de semmiféle érintésre nem reagált, csak hardreset segített.Volt, hogy cache törlés után ritkult, de még párszor aztán úgy is visszatér amíg az említett legújabb verziókkal el nem tűnt mostanában.
-
D55
senior tag
válasz
gerner1 #12291 üzenetére
Köszi, akkor ha jól értem itt még lehet tisztán downgrade-elni a pénzügyi szektorhoz köthető alkalmazások súlyosan diszkriminatív megoldásainak kiprovokálása nélkül is majd ha esetleg az kell?
És ha igen, akkor ezzel együtt a dirty flash is megy akár még ilyenkor, vagy az azért már felejtős lehet a jelentős fw különbségek miatt és jó eséllyel azért egy data wipe-ba fájhat úgy is?
-
D55
senior tag
Jól látom, hogy ezúttal marad a bl binary versionje?
-
D55
senior tag
Jó, mondjuk játék, igaz
Erre nem is gondoltam hirtelen, mert én azt szigorúan csak PC-n szoktam, ha már évtizedek óta azt a vonalat erősítem, billentyűzet meg egér helyett máshogy el sem tudnám már képzelni a dolgokat. Max autós játék kormánnyal, vagy esetleg VR, de azok elég különleges állatok.
-
D55
senior tag
válasz
Predatorr #12236 üzenetére
Utána kéne nézni mi is pontosan technológiai részleteit tekintve a pixel-shift, mert itt a napokban mintha én olyat olvastam volna valahol, hogy gyakorlatilag szinte folyamatosan mozgásban tart mindent finom pixelnyi távolságokra. Ha ezt jól értettem és tényleg így van, display driver szinten van megoldva és tényleg szükséges ez ilyen szinten egy Super AMOLED kijelzőhöz és olyan jól működne, hogy ez tényleg nem észlelhető használat közben zavaró jelenségként, akkor el tudom képzelni, hogy rövidtávon lehet probléma a hiányából. Más különben viszont valóban furcsa, hogy ilyen hamar jelentkezni tud egyeseknél. Bár azért hallok manapság olyan rémtörténeteket, hogy vannak már akik rendszeres jelleggel képesek / ráérnek napi jónéhány órán keresztül is aktív kijelzővel nyüstölni a telefonjukat
-
D55
senior tag
válasz
Predatorr #12233 üzenetére
Csak eljátszok a gondolattal, de én lehet azt csinálnám ha nagyon biztosra akarnék menni, hogy még a frissítés előtt egy hivatalos Samsung szervizben kérnék egy jegyzőkönyvet arról, hogy a kijelző 100%-ig beégésmentes. Majd ha a frissítés után előjön a hiba, akkor erre és a probléma ismert mivoltára hivatkozva kérném a javítást kártalanítás jogcíme alatt (ezzel akár túlnyúlva bármilyen jótállás vagy szavatosság idején).
-
D55
senior tag
-
D55
senior tag
Sziasztok!
Látom megy itt a küzdelem valami hálózati gondokkal, lehet esetleg ennek ahhoz köze, hogy az Android 14-es frissítést 27-i dátumra ütemezték és mint az nyilvánvaló, már több, mint 4 késés óta sincs erről hír?
Just trolling of course, de azért a 2000-es évek aranykorának internetén felnőve elszomorító és már-már ijesztő, hogy mennyire nincs sehol manapság az az egészséges hype, ami régen akármilyen, akár csak nagyon apró dolog megjelenése előtt is ott volt bármilyen fórumon az interneten...
-
D55
senior tag
Ha minden igaz, november 27-én érkezik a OneUI 6 / Android 14
-
D55
senior tag
"viszont szakértőktől is lehet kérdezni"
Ilyen "próbáltad már a készüléket újraindítani, gyári visszaállítani, végül 3 napig szenteltvízben áztatni és ha ez nem segít, akkor szervizbe vinni ahogy az szóról szóra az FAQ-ban is le van írva" szakértők, vagy olyanok, akik ténylegesen pl. részt vesznek a készülékek fejlesztésében vagy minimum a problémás esetek gyökérszintű kivizsgálásában a Samsungnál és pontosan tisztában vannak az egyes SoC-k, driverek, frameworkök, stb... low-level ügyes-bajos dolgaival?
-
D55
senior tag
Egy kis update a probléma kapcsán:
Recovery-ből csináltam egy cache wipe-ot és nem akarom elkiabálni, de azóta még nem volt sem érintőképernyő fagyás, sem random telefon újraindulás. Ez kb. már egy hete. Ezen felül feltűnt az is, hogy miután tegnap az átlagosnál kicsit kevesebbet használtam a telefont (pár hívás, pár perc böngészés, 1-2 fényképezés, hangulatvilágítás cseszegetése a lakásban 2 alkalommal, kb. max. ennyi), pont 24 órával töltés után még 75% körül volt az akkuban. -
D55
senior tag
Sziasztok ismét, a RAM Plus kikapcsolása óta is rendszeresek az érintőképernyő fagyások, ilyenkor az ujjlenyomatolvasó sem reagál kikapcsolt képernyőnél, pedig az elvileg önálló hardveres részegység. Kétszer is egy telefonbeszélgetés után fordult elő, kezd gyanús lenni, hogy olyan, mintha a virtual proximity sensor fosná nyakon a OneUI-t.
Majd lehet most lesz időm egy downgrade-re, addig is légyszi ha van rajtam kívül még 3-4 ember aki ilyesmit tapasztalt, akkor jelezzétek és feketelistázzuk már az update-et itt a topicfejlécben, ha kellőképp egyértelmű, hogy az bűzlik.
-
D55
senior tag
Köszi az infót, ezt a RAM Plus-t most nagy lendületten kikapcsoltam, default 4 gigán volt eddig. Bár ha jól értem jelenleg ez sem hajlandó a legkívánatosabb állapot előidézésére. Azt meg remélem, hogy legalább akkor már MLC NAND flash az eMMC és nem valami szűzhártya QLC ami majd jól elkezd aztán majd mindjárt egy csomó embernél pusztulni emiatt a tróger default érték miatt.
-
D55
senior tag
válasz
mrbego #11317 üzenetére
Nem, ellenben nálam azóta kb. 2 naponta szarrá fagy az egész telefon, van amikor az érintésérzékelés áll meg és az oldalsó gombokkal újra kell indítani, meg volt most olyan is, hogy az oldalsó gombokra alig akarta a kijelzőt bekapcsolni, aztán hirtelen észbekapott valami és kilőhetett egy fagyott processt és pár másodpercre rá összekapta magát a rendszer. Egyértelműen szoftveres okai lehetnek a látottak alapján. Megpróbálok sztem majd rollbackelni, Odin kell hozzá vagy lehet a telefon menüjéböl is?
-
D55
senior tag
Nem CSC függő, mert nekem XEH, de Telekomos SIM van benne ugyancsak.
És megnéztem most, ugyanúgy mellé a VoLTE sem kikapcsolható már. -
D55
senior tag
Én sem tapasztaltam még ilyet. 2022 végén vásároltam a telefont, valószínűleg a gyártás végéből származhat.
Bár egyébként próbaképp amikor meg akartam nézni valamelyik nap, hogy láttam itt, akkor azzal szembesültem, hogy a mostani fw-n már csak az 5G tiltható a beállításokban, a 3/4 nem.
-
D55
senior tag
A 112 egyébként a múltkor engem is hívott, hogy tudnak -e segíteni valamiben
Aztán utána láttam, hogy már korábbi alkalommal is hívtam őket a tudtomon kívül azon a héten.A dupla koppintásos ébresztés (+a végre megérkezett kellemes nyári idő miatti enyhe zsebizzadás) volt a bűnös úgy tűnik, mert azóta nem fordult elő, hogy azt letiltottam.
Így csak annyi gond van, hogy egyébként autóban ez nekem kéne, mert pl. a cégesben a gyári tartó olyan, hogy esélyed nincs az oldalsó fizikai gombokat megnyomni. Az ujjlenyomat játszana, de ha nem találod el, akkor egy AOD szerű képernyőn ragadsz és onnan nem tudod kezdeményezni a kódos feloldást. Szóval a dupla koppintás emiatt nagyon hasznos volt.
Más: az új fw nekem is érezhető gyorsulást hozott, eddig talán a legjobb (a 13 előtti utolsó 12-vel kezdtem tavaly év végén). Viszont volt vele tegnap egy olyan bugom, hogy az érintéseket a képernyő jobb alsó + jobb felső sarkában, plusz szintén a jobb szélén oldalt ahová a sidebar fogantyúját húztam, ott nem akarta érzékelni. Elindítottam a diagnosztikát, ott is kijött szépen, hogy miközben én pontosan húzom végig az ujjamat, a képernyő úgy érzékeli, mintha kikerülném a problémás részeket. Vettem is már a mély levegőket, hogy akkor mehet gariba egy újabb 2020 után gyártott cuccom és itt akkor mostmár tényleg ki kell kiálltani az emberiség totális technológiai hanyatlását és utolsó mentsvárként megindítani a költségcsökkentés bármilyen formáját alkalmazó cégek elleni kíméletlen boszorkányüldözést / kereszteshadjáratot / (anti)fasizta woke terrorszervezeteket megszégyenítő erejű eltörlés-kiközösítésmozgalmat, de végül egy sima újraindítás megoldotta aztán
-
D55
senior tag
válasz
PirosHello #11045 üzenetére
"Igen, nagyobb az akksija és tovább lesz a támogatása, mint az 52s 5G-nek"
Hihetetlen előrelépések ezek egyébként így 2 generációval később
-
D55
senior tag
Ez nagyon érdekes, mert én tegnap dél körül vettem észre, hogy kéri a kártya PIN-emet, majd ott volt az értesítésekben, hogy a telefon újraindult... Pedig most megnéztem és nincs bekapcsolva az automatikus újraindítás. És eddig soha semmi rendelleneset nem produkált még a telefon amióta használom.
Lehet esetleg tömeges jelenség?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Energiaital topic
- Vicces képek
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged