-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
"Legjobb találatok" néven nekem koronás ikonnal 1. találatként hozza azt. Nálad nem tudom miért az alkalmazásokat hozza csak... De hát nincs 2 egyformán viselkedő android, ezt már tapasztaltam..
Mondjuk azt hozzá kell tennem, el vagyok maradva apdétekkel, pl. a csoda UI 5.1-et se raktam fel. Ha felkerül, nekem is szétbassza a keresőt így, mint neked? Megfontolandó akkor az az apdét... -
ricsip
addikt
válasz
DrKapocs #11393 üzenetére
Szerintem csak a vészhívó képernyőre jut el neki, mert oda feloldás nélkül lehet. Nekem is ezt csinálja pár hét óta. Akkoriban vettem le róla másfél év után a fóliát, lehet h. ez játszik be, de tavaly nyáron nem volt ilyen malőr. Most meg kb. rendszeresen. Tavaly is ugyanúgy izzadt a gatyámban, mint idén, szóval csak az nem lehet indok.
-
ricsip
addikt
Ezt inkább valami blogba kellene írnod. Itt Ph-n is van olyan tudtommal. Mert ebben a huszadrangú topikban mint ez itt, 3 nap múlva már senki nem fogja megtalálni. Illetve kiegészíthetnéd pár magyarázó sorral, nekem pl. kínai mi ez a "zram" fícsör, és hogy ez 2023-ban életképes dolog-e? A swapfile / swap partició lényegét értem micsoda, bár ez a tudás 2000-es évek deszktop windows és linuxról származik. A 2023-as mobil android (linux) swap finomságaihoz nem értek.
-
ricsip
addikt
Nem, csak 1 féle tárcsázó van a telefonon, azaz a Telefon app, és mindkét módi ugyanezt nyitja meg. De a popup-os Hívás esetén valóazínűleg máshogy megy át a dialstring, és így igényli a ződkagyló gombot is hogy történjen valami. Ha ilyenkor kitörlöm a végéről a duplakeresztet, majd utána kézzel megadom, akkor itt is átvált a szürke Version app-ra.
-
ricsip
addikt
válasz
gerner1 #11199 üzenetére
*#1234#
ha kijelölöm itt böngészőben, és a floating menüben a hívást választom, behozza a tárcsázóban, rányomok a ződ kagylóra, USSD homokóra, majd hibaüzenet: kapcsolódási hiba v. érvénytelen MMI kód
Ha kikopizom, majd tárcsázóba beillesztés, akkor rá sem kell nyomni a kagylóra, azonnal betölti a version szürke képernyőt.
-
ricsip
addikt
Az h. egy eu-n kívüli országban mi a törvény, miért befolyásolja egy másik -eu- államban értékesített eszköz működését? HU firmware-t kap, oszt ott van benne a rádió. GB firmware: letiltott rádió. Ugyanúgy ahogy ázsiai firmware-el van hekkelésmentes hívasrögzítés, EU firmware-ben meg nem rögzítheted a hívásaidat.
-
ricsip
addikt
Ez tipikusan az a fícsör volt, hogy őszintén szólva kurvára nem kért enni semennyit, ha nagyritkán hasznàlni akarta az ember milyen jól jött. De a fillérbaszó pénzügyesek meg kivetették, merthogy mennyi hardver meg szoftver és firmware mérnökévnyi fejlesztés és karbantartás(!!!) kell hozzá úristen! Emiatt nem fogunk tudni osztalékot fizetni a kapzsi részvényeseknek, levele!
-
ricsip
addikt
válasz
gerner1 #11055 üzenetére
Közben megnéztem asztali gépen: ott még talán so-so elfogadható helyen az első oldal jobb szélén alul szerepel a garancia idő mellett a típuskód.
Na de mobilon m.alza.hu-n teljesen le kell görgetni az oldal legaljára, már a hülye review-k és a kapcsolódó upselling szarságot is elhagyva legutolsóként látszik csak ugyanez az infó. Na ott tényleg szar helyen van.
-
-
ricsip
addikt
válasz
PirosHello #11046 üzenetére
A szöveg gyorstöltőként hivatkozik a termékre, de ha valóban 25wattos, akkor azt szuper
kibebaszottulgyors töltőként kellene nevezni. Meg nem ártana egy műszaki modellszám/kód/azonosító, és akkor nincs bölcsészkedő mellébeszélés. -
-
ricsip
addikt
Az áprilisi uodate óta látványosan sokszor veszem elő zsebből úgy h. vészhívás képernyőn van, ill. hallom a zsebemből kiszűrődő tárcsázó-beli hangokat...
-
ricsip
addikt
válasz
Sztyepadzso #10775 üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék: az idióta elbaszott akkumulátoroptimalizálás néven futó kivétel listára felvettem az edge-t h. ne piszkálja. Erre váltok egy másik programra majd kb. azonnal vissza és már tölti is újra az oldalt a szerencsétlenje, mintha az élete múlna rajta. Közben meg a RAM fele kihasználatlan. Hacsak a dev mode alatti RAM status oldal nem hazudik szintén valami valótlan marhaságot.
-
ricsip
addikt
-
ricsip
addikt
ott szokott még trükközés lenni, ha egy másik feltételt is megszab, pl. hogy VAGY MAXIMUM 3 FŐVERZIÓ FRISSÍTÉS.
Ilyenkor általában egy elavult androiddal jön ki, és rá 1-2 hónappal jön ki hozzá az éppen aktuális android. Ìgy viszont már le is vonódott 1 az élettartam alatt kihozott android főverziós updatekből, már csak 2 marad. Szóval gyorsan lepörög az a 3 főverzió, főleg mióta a google minden nüanszi faszság miatt ugrat azonnal 1 major verziót, csak mert kerül bele 5 új szaros emoji. Minor verziók meg már nem is készülnek, max mutatóba 1, major verziónként.
-
ricsip
addikt
+sok. Nálam tölteni töltött, de számítógépre dugás USB-s adatkapcsolaton meghülyült, nem érzékelt, lassan másolt, fel sem ismerte néha a telefont. Fogpiszkáló, rá 1-2 csepp izopropil alkohol (IPA, de nem a sör!) és óvatosan kikaprgattam a látszólag semmit. Viszont azonnal működött utána. Ilyen szarakodást mikro-usb, mini usb előtte sosem csinált. Az usb-c-ről meg rendszeresen olvasni h. mindenkinek koszolódik elfele, meg csinálja ezeket a lassútöltés, vízcsepp, nemismerifel hibákat.
-
ricsip
addikt
hát igen, mikor a reklám-fotosopp mindent IS elbír
amúgy ez mire is jó? Már a kábelbe ragasztott OLED kijelzőről kell nézni éppen hány amperrel milyen fesz-en tölt a telefon, mert a telefongyártók és a gugöl nem képes a töltési adatokat elérhetővé tenni a 13. generációs 16 gigát foglaló android OS-ben?
-
ricsip
addikt
válasz
Zoli bácsi #9787 üzenetére
Hét múlvára viszont vegyél ki szabadságot, mert gondolom minden húsvétkor bolondok háza lesz.
-
ricsip
addikt
válasz
Zoli bácsi #9784 üzenetére
vasárnap aludni kell!
Ezt mindenki tudja, a telefon is. Teneked aki ezt nem tudod, akart jót tenni.
-
ricsip
addikt
válasz
Zoli bácsi #9766 üzenetére
van egy 2018-as Nokia 8-am, a fent fotózott samsung töltővel + USB A --> USB C kábellel elkezdi a töltést, majd 2 másodperc múlva félbehagyja. Majd megint nekikezd, aztán szintén kb 2 mp és megszakítja. Aztán ez ismétlődik. A nokia saját töltőjével nem csinálja ezt. A samsung töltő és a nokia telefon összevesznek valami gyorstöltés protokollon, és emiatt?
-
ricsip
addikt
Mióta kijöttek az 1. okostelefonok, amiket szoftverből játszi könnyedséggel lehet avultatni, ez a bevett szokás. Ez így van kb. 2007 óta mióta létezik iphone, meg 2010 óta mióta elterjedt az Android. De jönnek a hülyegyerekek (akik nem is éltek még 2010-ben) h. kiröhögjék az embert amikor ilyen tényeket megoszt a laikusokkal.
-
ricsip
addikt
-
ricsip
addikt
válasz
szaboi6512 #9531 üzenetére
Semennyi!
-
ricsip
addikt
válasz
Predatorr #9522 üzenetére
ennek az opciónak mi a marketing megfelelője? Mert persze h. nem tudták nevén hívni (virtuális memória vagy lapozófájl) hanem valami marketing bullshit mögé rejtették, amit most nem találok meg.
Windows10 stílusban minden havi apdét után lehet végigmászni a settingsben, és visszalőnni azokat amiket a f@sz mikroszoft visszaállított arra amire ők akarták. Úgy látszik ez a samsung-nak is megtetszett?
-
ricsip
addikt
a mai magyar ffi átlagéletkor jó ha 64 megvan (azaz megdöglik pont nyugdíjba menetel előtt), így 32 fölött borzasztó kimondani, de már mindenkit B oldalasnak kell tekinteni. Aztán van aki "szerencsésen" megéri a csillagászati 70-et is akár, és az utolsó 10 évet kórházi szakrendelés várójában töltheti.
-
ricsip
addikt
Meg lett a megoldás: kikapcsoltam a telefont, izopropil alkoholos fogpiszkálóval megvakargattam a telefon USB portját óvatosan. Látszólag semmi kosz nem jött ki belőle. Utána bekapcsolva meg azonnal panaszkodott a telefon h. beázást érzékel / koszos az USB port. Miután eltűnt ez az üzenet, azaz kiszáradt az alkohol a portból, rádugtam a kocsira, és azonnal elindult az Android Auto.
-
ricsip
addikt
válasz
Sztyepadzso #9490 üzenetére
Nem lehet, hogy koszos a dugalj..?
Már csak erre tudok gondolni. Kipucolom IPA-val, remélem ez életrekelti az adatkapcsolati lábakat.
De ehhez képest a samsung töltőjével megy nornális sebességgel a szimpla töltés (kb 2 óra) meg a gyorstöltés (kb 1 óra) és a szupergyors töltés is. -
ricsip
addikt
Azt akarom elérni, hogy a Ansroid rendszer - USB a fajlatvitelhez felugorjon nekem is. Emiatt nem működik az AA.
A Beállítások -> Csatlakoztatott eszközök -> Android Auto -> Autó csatlakoztatása , ezt megcsináltam, várja h. csatlakoztassam az USB kábelt, de nem történik semmi.
-
-
ricsip
addikt
Segítsetek, mert már csak hajszál választ el h. a kisbaltával aprítsam fel ezt a szemetet.
Hova van eldugva az az android beállítás, ami az usb módot állítja filetranszfer+AndroidAuto-ra? Ha rádugom a PC-re, akkor a telefon panaszkodik h. lassú töltés 11órákat ír. A windows-ban sem jön fel a fájlátvitel, nem jelenik meg a telefon. Emlékszem h. valami elbaszott komplikált módon lehet ezt az Android rendszer nevű pop-up-ot kierőszakolni, és amíg ott nem állítom fájlátvitelre, addig ha fene fenét eszik is, nem fog látszódni a telefon se windows PC-n, se a kocsiban Android Auto kompaatibilis eszközként.Beállítások-ban Fejlesztői alatt Alapértelmezett USB konfiguráció --> Fájlatvitel, na ehhez 99,99%-ban hasonlító az amit keresek, de nem ez az mert itt nincs Android Auto opció. És hiába állítom fájlátvitelre, ugyanúgy nem működik. Megbolondulok lassan.
-
ricsip
addikt
válasz
Zoli bácsi #9443 üzenetére
nem lopták el a laptopot amíg aludtál?
-
ricsip
addikt
Hülye kérdés:
van a lassú töltés: ilyenkor csak annyit ír ki a telefon h. töltés
van a gyors töltés: ilyenkor azt írja a telefon gyorstöltés
és van a szupergyors töltés: ilyenkor azt írja a telefon szupergyorstöltés1) Ezek mennyi wattot jelentenek?
2) Tud még másmilyet is a telefon? -
ricsip
addikt
A RAM ha nincs kihasználva, akkor pazarlás a telefonba építeni, mert az áramot akkor is használja ha nincs használatban. Az a jó, ha minél jobban kihasználja a rendszer. Ezért nem is értem, mi a francért van 6GB RAM a telefonban, ha használatban 24óráta visszamenőleg csak ilyen 3-3,5 GB szokott lenni. De mimor váltok a futó appok között, a böngésző 1 pillanatnyi szünet után újratölti az utolsó lapot amit előtte nèztem. Francnak kell kiűríteni a memóriahasználatát, ha közben van még bőven szabad RAM a többi app részére.
-
ricsip
addikt
válasz
DrKapocs #9259 üzenetére
Úgy értem a dzsorzsiban mikor bekattintanám azt a kurva moneyback fícsört, amit annyira erőltet a pofámba sok alkalommal mikor az app-jukat használom, van némi elfogadnivaló. Azokat végigolvastad mindet? Menet közben majd módosítgatni fogják mikor mar használod, oszt vagy havonta olvasgathatsz még 1 kurva ÁSZF-et (az ember élete már masból sem áll, csak a kurva kiszolgáltatottság havonta-2havonta tudomásulvételéből tucatnyi szolgáltató felé), vagy ezt is leszarod és vakon rájuk hagysz minden módosítást. Na ez az amiből nem kérek.
Bónusz hogy ez a trágya erste dzsorzs heti szinten van lerohadva, most éppen a dokumentumtár döglődik, ahol ezeket a rohadt ÁSZF-eket kellene tudni elolvasni.
-
ricsip
addikt
válasz
hamikike #9127 üzenetére
Legjobb tudomasom szerint mobilszolgáltató-függő hogy melyiknél tárolták le magában a SIMkártyában a hozzá tartozó telefonszámot. Amelyik nem ilyen, ott a saját telefonszám sorban az Ismeretlen szöveget látja az ember. Éppen ezért teljesen normális és gyakori dolog, gebaszt pedig nem okoz.
-
ricsip
addikt
Biztos ami biztos, csináltam először egy backupot (kb. 30 perc volt), aztán ráengedtem az update-t. Hát ez elég sokáig elszöszölt vele, volt vagy 2,5-3 óra mire le bírta tölteni azt a 7GB-os Android 12-t és lefrissítette. Úgy tűnik eddig semmi nem tűnt el az update közben.
Másik telefont is le kell ugyanígy frissítenem, jó lett volna ha megkérdezi meghagyja-e azt a 7 gigát, ne kelljen megint 2 óráig letöltögetni -
ricsip
addikt
Gmail fiókot nyitottam 2005 decemberben. Miután a mailbox.hu-t használtam előtte évek óta és akkoriban beszartak több alkalommal is úgy h. napokig nem fértem hozzá a leveleimhez. Pedig egy állásajánlat válaszra nagyon vártam azon a héten. Ez volt lassan 18 éve, azóta megelégedéssel használom a gmailt. Biztos én is ilyen elrobogott magárahagyott vén hülye fasz vagyok
-
ricsip
addikt
Hát igen, az alusipkázás mint érv...
Curie is fogdosta azokat a furcsa fémeket a puszta kezével, mert hát amit nem látunk szabad szemmel, az nincs is, ugye?Aztán 100 évvel a halála után még mindig veszélyes a földi maradványait megközelíteni. De valószínűleg te jól megalapozottan neki is azt mondtad volna, minek védőfelszerelés, hisz semmi nem látszik a röntgensugárzásból sem szabad szemmel. Bolond alusipkás tudósasszony..
-
ricsip
addikt
válasz
Rocker1 #8736 üzenetére
másodpercenként (vagy még sűrűbben) "izzítja" a hátlapnál levő tekercset. Kizárt dolog, hogy ne legyen mérhető hatása a SOT-ra (nyilván ha főleg kikapcsokt kijelző mellett mérnéd, akkor nem fog aktiválódni, ergo olyankor még szép hogy nincs hatása).
Illetve ha hasadon tartod a telefont miközben nyonkodod pl. háton fekve, a közelében levő szerveid kapják folyamatosan azt a kis adag RF sugárzást. Én kihagynám, amennyire csak lehet. -
ricsip
addikt
Feketénfehéren ott volt a munkalapon amit aláírtál, hogy adatért nem vállalnak semmi feleősséget. Valamint a rutin része h. észnélkül factory resettel kezdenek neki minden munkának. Mert ez minden szervizes melós reménye, hogy hátha csak annyi baja vót h. factory reset! És ha attól megjavult, akkor az agymunka megspórolva, mehet a rezsiszervízóradíj kiszámlázásra, pedig csak factory rezetet nyomott rajta.
Szóval hiába magyarázol meg esketed meg rá a munkafelvevőt, megy a hátsó szobába a kacatod, oszt Józsi ott már rutinból nyomja rá a rezetet anélkül h. a munkalapos figyelmeztetést elolvasta volna. Már ha egyáltalán rákerült az ilyesmi a munkalapra.
Ha az ember tudja, milyen színvonalú munkamorál (és szellemi kapacitás) van az asztal túloldalán, nem érik nagy meglepetések, és a reális elvárasait is a kellő(en alacsony) szintre be tudja állítani.
Cinikus hozzáállás a szar nagybetűs élethez, de hát ez van körülötted mindenhol. Harcolhatsz ellene, meg elvárhatsz mindenféle extra kivételeket az irányodba, ha mindenhol életunt motiválatlan hülyék szolgálnak ki téged szar színvonalon, akkor úgyis te fogsz idomulni hozzájuk. -
ricsip
addikt
Hálistennek a jogalkotó ennél komolyabban áll a kérdéshez, mint ahogy te beállítod ennek az elbagatellizálásával.
Hírdetni nem kell az SSID-t, fel lehet fedezni akkor is ha elrejteném. Ami ssid elrejtést ma már egyáltalán nem javasolnak, mert nem ad semmiféle plussz biztonságot (mint írtam pár másodperc passzív hallgatózással úgyis felderíthető). Ráadásul a rejtett ssid-hoz a korábban hozzákapcsolt eszközök megállás nélkül próbálkoznak folyamatosan kapcsolódni (mivel rejtett, nem látják hogy a hatókörében vannak-e vagy sem), azaz akkumulátor és energiapazarló beállítás a végpontokon. -
ricsip
addikt
Csak a német hisztinél nem mentek oda (mármint a google) minden felderített AP tulajdonosához, hogy a beleegyezését kérjék h. rögzítették a világon-egyedi azonosítóját a címének koordinátáival, amit utána mindenféle (kvázi-ingyenes ill. fizetős) termékeikben és szolgáltatásaikban fel fognak használni mindenféle, a külvilág számára nem ismertetett módon.
Nyilván ezt az adatgyűjtést google-ön bárnelyik másik cég (vagy akár magánemver is) nyugodtan megteheti/megtehette volna. Csak éppen egy ekkora világelső cégre más szabályok vonatkoznak, ill. más elbírálás alá esik bármi amit művel, pusztán csak az erőfölényéből kiindulva. -
ricsip
addikt
Jah, ez nettó hülyeség. GeoIP adatbázis legtöbbször kikeresi az IP címhez tartozó Autonom system számot (AS ID), ahhoz tartozó cég nevét, és bejegyzett főhadiszállás postacímét. Vidéken vagyok, digi hálón, és ez a whatismyip meg benyögi h. Digi kft Budapest.
Wifi BSSID alapján meg kikapcsolt GPS mellett is kb. házszámra pontosan belő a google kémautós felderítés után. -
ricsip
addikt
a google location használja még a wifik BSSID-ját is. Azaz mikor a gugli street view kémautója körbeautózza az országot, begyűjtik az összes észlelhető wifi azonosítóját. Így ha a telefon észlel 2-3 környékbeli wifit, akkor a gugli az alapján visszaad egy tippelt földrajzi helyzetet, amit utána a gps már gyorsan tud pontosítani.
Sok országban amúgy elzavarták a gugli kémautóját, így ott pl. németeknél nem működik jól ez a fajta poziciómeghatározás.
[link] -
ricsip
addikt
válasz
Surplus #8508 üzenetére
a gps pontossága 1-2méter nagyságrendű. Ilyen pontosság mellett nem ez lesz az oka, amiért 1x budapestre, 1x meg miskolcra rak. Esetedben szomszédos, közvetlen egymás melletti települések között dobál, vagy egymástól több km-re levők között?
Valószínűleg GPS-es lokáció helyett a telefon internetelérésének a publikus IP-jéből próbálja negsaccolni az internetszolgáltatód hol lehet. Amit talált erre a saccolásra, oda akar téged is sorolni. Ha az időjárás app nem a telefonod lokációját kérdezi le, hanem a publikus IP-n keresztül próbál téged elhelyezni valahova, azzal sokat nem tudsz csinálni.
-
ricsip
addikt
A windows-nál pont ugyanez az elvárt működés: legyen tele a ram 80-90%-ban, mert akkor gyorsan betölti amit épp használni szerettél volna. Ha elfogy a szabad ram, majd a windows kidobálja azt amire nincs éppen szükség. Az üresen pangó memória meg itt is elpazarolt feleslegesen belerakott memória.
Mi akkor a különbség memóriakezelésben a 2 között? -
ricsip
addikt
Ez a szomorú, h. kézzel kell mikromenedzselni a kurva memóriafoglalást, mert az Android 13 még mindig nem tudja ezt csinálni magától. Elvileg az okosok azt mondják, ne te lövöldözd ki a futó appokat, mert az OS intelligensebben tud gazdálkodni az erőforrásokkal. Ha te kilövöldözgetsz mindig mindent, akkor következő indításkor újra be kell töltenie mindent a flash storage-ről RAM-ba, és akkor akkukapacitást is jobban igénybe veszi az állandó vissza-töltögetés. Míg az elmélet szerint az OS jobban tud zsonglőrködni a szabad és foglalt RAM-mal. Aztán a tapasztalat meg azt mutatja, h. ez csak egy nagy bullshit...?
-
ricsip
addikt
Hát asszem szopó, 5x próbáltam elindítani a frissítést (2021 Novemberit próbálna rárakni), 5x hal meg a boot screen-nél robotos logo alatt 25%-ig felfut, ott megáll, pár mp. múlva feldob egy Hiba szöveget és 1 századmásodperc után restartolja a telefont, vissza az előző Android11-be.
-
ricsip
addikt
pedig ütemezve van nekem minde estére. Ezen a korábban már jól működő dolgon mégis mi az istent sikerült elbaszniuk? Látom nem olyan biztos ez a "mindenjobblett", ezt tizensokév tapasztalat alapján amúgy sem hiszem már el senkinek. Jönne még pár másik fórumtárs tapasztalata náluk mi csesződött el A12 óta, teljesebb lenne a kép.
-
ricsip
addikt
Android 12 (nem 13, hanem 12!) hogyan sikerült így 1 év tapasztalatai alapján? 2021 decemberben/22 januárban jött ki rá a 12, és a szokásos anomáliák természetesen az akkor olvasottak alapján itt is meg voltak. Azóta nem követtem a témát. Ezek kijavultak időközben, megéri rányomni az update-re? Mi a top 3 fájás ami jött vele? Melóhely rákényszerített hónap végéig bezáróan az update-re.
-
ricsip
addikt
Az ujjlenyomat olvasós feloldás miatt a sötét módból átvált, full fényerőn világít a leolvasó. És vsz emiatt maga a feloldó képernyő teljes egészére is visszaállítja a fényerőt. Aztán feloldás után veszi vissza az eredeti alacsony fényerőre.
Éjszakai mód, fekete-fehérítést is deaktiválja a feloldás idejére, aztán feloldás után fél mp-el kapcsolja vissza ezeket is.
Teljesen látható és feltünő anomália. -
ricsip
addikt
válasz
Jungle Man #2484 üzenetére
Ez nagy elbaszás ebben a telefonban, engem iscrohadtul zavar. Az előző nokiám nem csinált ilyen faszságot ha éjszaka sötétben fel akartam oldani.
-
ricsip
addikt
válasz
Jungle Man #2449 üzenetére
Akkor neki a legnagyobb google drive tarhely kell, amennyire csak elő lehet fizetni google fióknál, aztán beállítani a telefonjában hogy wifin korlátlanul szinkronizálhatja a fotókat+videókat. Ott ráadásul adatvesztés réme se fenyegeti, ha netán tönkremegy a pendrive vagy elhagyja. Ennél egyszerűen nem létezik androidra butabiztosabb megoldás a földön.
Vicc nélkül mondom, komolyan. -
ricsip
addikt
Pedig az a tipikus drogdíler-hozzáállás: "az első adagot ingyen kapod, a következőért meg már lenyúzzák a bőrödet is". Ebben a mai tetves világban SEMMIT nem kapsz ingyen, főleg nem egy biztosítást. Főleg nem olyan szolgáltatótól, ahol a saját édesannyukat is megb**** 1 fillért haszonért, de nyilván a te két szép szemedért ingyen adnak neked valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Túra és kirándulás topic
- Befutott a MindsEye végső előzetese
- Le Mans Ultimate
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Apple MacBook
- Xbox Series X|S
- Házi hangfal építés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest