- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
falco1
tag
Az x86/x64-es Meltdown és Spectre sérülékenységek 2017 elején derültek ki. Az Android 7 2016-os. Szóval nem valószínű, hogy a Google ezek miatt tiltotta le a processzek más processzekről való informálódásának lehetőségét. És ha ez is lenne az ok, ez még mindig nem magyarázná, hogy miért nem építettek be saját task manager-t, amelyik viszont a felhasználó felé biztonságos módon tudná megmutatni a processzek aktuális állapotát és CPU használatát. Ha engem kérdezel, ez inkább azzal magyarázható, hogy a Google nem nagyon szeretné lehetővé tenni annak követését, hogy a saját beágyazott folyamatai (GMS, AdMob, Analytics stb.), éppen mit művelnek a rendszeren
-
gerigő
tag
egyedül ez a pixel-shifting beégésvédelem kimaradása ami hosszútávon nem megnyugtató
...Na itt a lényeg!...vki végre ezt is leírja már. Ez senkit (pl. aki felteszi az új 6-ost) nem érdekel?
Gyors, gördülékeny, nem melegszik, akkuidő, minden ok...és majd ha beég a kijelző...?
... -
épp csak a OneUI 5 hozta be a funkciót, logikusan tehát korábban nem is volt ilyen védelem(?)
Hát az igazat megvallva a régi screenshotjaimat nézve sosem tűnt fel, hogy ne lennének fedésben a régi értesítési sáv ikonjai a mostanival. Most hogy így mondod, van benne logika.
-
BigBear
senior tag
Mi az, hogy lenyomnak ezt vagy azt az emberek torkán. Ennyi erővel kérhetnéd a forráskódot vagy a korlátlan, védelem nélküli banki hozzáférést is, mert az neked jár. Hát a szád jár legfeljebb.
A meggyőződésed meg konkrétan hülyeség. Nem véletlenül zárt és védett az a rendszer. Te megtéríted a bank kárát, ha a rootolt cuccodon keresztül nyer valaki hozzáférést olyan dolgokhoz, amikhez egy normál, zárt rendszeren keresztül nem tudna? Hogy adsz biztosítékot, hogy te vállalod a felelősséget? Értem én, hogy - eddig - nem volt baj, de ha 1M ügyfélből csak egynél valami adódik, azt sem szeretné lenyelni senki más.Ui. Ha nem tetszik, ne használd. Ennyike. Nem kötelez senki sem droid, sem netbank, sőt, egyelőre banki szolgáltatások igénybevételére sem. Ha használod, akkor meg elfogadod azokat a feltételeket, amelyeket az ezen szolgáltatások mögött álló cégek előírnak. Szívesen.
-
gerner1
nagyúr
Igen. Mindaddig, amig a jelenlegi 5-ös érték meg nem változik (ez az utolsó 13 fw.release értéke) .
Nekem eddig nem volt még gondom ilyennel, de én abban az esetben előtte + utána is törlöm a cache -t a Recovery -ben. Szóval, eddig minden esetben olyan volt (előző + más készülékekkel is) mintha egy OTA-frissítés futott volna le annyi különbséggel, hogy akkor ODIN -nal történik.
-
-
gerner1
nagyúr
Nem véletlenül ajánlott, annak a karbantartási műveletnek a gyakorisági-ütemezését a felhasználói szokásainkhoz igazítani, ha az ahhoz kapcsolható anomáliák preventív elkerülése is cél.
Örülök, ha ezzel valóban elmarad mindaz, amit az előzmény posztban jeleztél, és respekt a visszacsatolásért.👍
-
D55
senior tag
Egy kis update a probléma kapcsán:
Recovery-ből csináltam egy cache wipe-ot és nem akarom elkiabálni, de azóta még nem volt sem érintőképernyő fagyás, sem random telefon újraindulás. Ez kb. már egy hete. Ezen felül feltűnt az is, hogy miután tegnap az átlagosnál kicsit kevesebbet használtam a telefont (pár hívás, pár perc böngészés, 1-2 fényképezés, hangulatvilágítás cseszegetése a lakásban 2 alkalommal, kb. max. ennyi), pont 24 órával töltés után még 75% körül volt az akkuban. -
gerner1
nagyúr
-
crok
nagyúr
Tipp: RAM Plus ha be van kapcsolva akkor kapcsold ki.. lehet csak thrash-el mert agyig van a RAM de mar a zram + swap is es elo kene rantania valamit onnan de az rengeteg eroforrast fel tud emeszteni (uj dolog kene fusson - keves a felhasznalhato memoria - kswapd kitesz valamit mert kell a hely - meg mindig nem eleg - kswapd dolgokzik meg.. - lett hely - na akkor ami kellett azt kiteszi vissza RAM-ba - folyamat dolgozik - mar meg az kene amit elobb kitett zram/swap-ba.. na, ez a thrashing. A RAM Plusz az egyik legnagyobb hulyeseg.. nem hiaba dobta mar 8..10 eve az XDA nepe.. netto parasztvakitas, egyetlen lepcsofokkal jobb csak mint a [downloadmoreram.com]
).
-
capriTomi
csendes tag
Nálam is előfordult, de a magas környezeti hőmérséklet az oka valószínűleg. Lehetne feljebb állítani a tűréshatárt, de inkább nem állítottam rajta. (A GoodGuardians alkalmazások között van a hőmérséklet monitorozás.)
Az additional settingsben lehet kivenni néhány dolgot, hogy mit ne korlátozzon ilyenkor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged