- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Netfone
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Mobil flották
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Breki
veterán
Mi az AppCloud a Samsung telefonokon?
Az AppCloud egy olyan alkalmazás- és eszközcsomag, amelyet a Samsung és az ActiveVideo fejlesztett ki az Android-fejlesztők segítésére. A felhasználók bármilyen Samsung-eszközön használhatják az AppCloudban elérhető alkalmazásokat, beleértve az okostelefonokat, táblagépeket és tévéket is.A platform az ActiveVideo által kezelt nyilvános felhőben él. Ha az alkalmazásokat az ActiveVideo felhőplatformján keresztül szállítja anélkül, hogy telepítenie kellene őket a felhasználó eszközére, az alkalmazás funkcióinak nincsenek korlátai. A fejlesztők frissíthetik alkalmazásaikat anélkül, hogy aggódnának a különféle operációs rendszerekkel vagy hardvereszközökkel kapcsolatos kompatibilitási problémák miatt.
App Cloud és Samsung Galaxy eszközök
A Samsung App Cloud a Samsung Galaxy S9, a Galaxy S9+ Bixby-vel és számos más okostelefon-modell funkciója. Szolgáltatása lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kezeljék telepített alkalmazásaikat, beleértve a beállításaikat, adataikat és frissítéseiket.
-
Csúcs SoC-t nem hinném, hogy tennének nem S/Note sorozatú telóba. Hátigen, a 120kFt-os árat garantáltan elfelejthetjük, de esélyesen a tavalyi Eurós árakat is
#6706: így van, a jack miatt vettem az a52s-t, és ha 6év múlva, amikor kb nyugdíjazom (a 6éves s7e-m még használom) nem lesz jack-es samu telefon de másnál igen, akkor 17év után búcsúzom a márkától. Még fontosabb lesz persze, hogy energiahatékony SoC legyen benne, azaz vagy megtanul a samu is normális exynosokat gyártani, vagy snapi/mediatek cuccra hajtok rá.
-
jeni
félisten
Galaxy M54
June 30, 2023 -
Breki
veterán
Köszönöm mindenkinek.
Megpróbálom gyorsan összeírni a lehetséges megoldásokat.
Ugye nekem LMC van ez úgymond másik alkalmazás is másik könyvtárszerkezettel kicsit más menüvel.
De kezdjük az "alap" gcam-al.
GCAM_8.4.400.42.XX_SHAMIM_V15FIX
Innen letölthető
[link]Once installed, load the attached Config file. These settings are best optimized for A52s 5G
Regular & UltraWide lens work flawlessly with Night Sight. The Video recording works sometimes, but is often a hit or a miss.Config file betöltése
File Manager
A megfelelő könyvtárat látrehozniI tried alot of versions, but 8.4.4 version is working good for me, although it freezes after 3 seconds, but switching from normal to portrait then back to normal again fixes it temporarily.
link to download it from the official website:you can see below the difference between the base app and Gcam - x10 zoom- :
there are alot of settings to configure, but I spent some time working around and came up with pretty good results.
dont forget to edit your session Id/stream mode to 61444/8.Config file
[link]Leírás
[link]LMC amit én használok elvileg letölthető innen is
LMC8.4_R13
[link]Ehhez én nem használtam config file-t hanem a korábban írt értékeket átírtam, eseteg azt tudom csinálni, hogy az általam átírt config file-t kimentem és felteszem valahova.
-
-
-
-
-
mrbego
aktív tag
Tényleg bakker, félre olvastam.
Hát a szélvédőre tapaszthatónál számít az is, hogy milyen az adott kocsi szélvédőjének a dőlése. Én úgy jártam, hogy a MM-ban vettem egy viszonylag kis méretűt, olyat ami olyan mint egy nagy csipesz. Aztán az a gond vele, hogy beletéve a telefont, a szélvédőnek ütközik a telefon teteje.
Na meg nekem folyton csúszik lefelé a teló belőle. Így csak vízszintesbe forgatva marad meg.Viszont mivel folyton parázok amiatt, hogy a képernyő befog égni a folyamatos navi használattól így az előző telefonom (Huawei P Smart 2019) még napi használatban van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- EA Sports WRC '23
- SSD kibeszélő
- 3D nyomtatás
- Parfüm topik
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest