- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zssom
tag
válasz
Krisztián12 #15135 üzenetére
Egy felvételnél nem csak egy ujjamat veszem fel, hanem váltogatom, egyszer egyiket nyomom oda, majd a másikat, szépen végig ér, majd az az eredménye, hogy mindkét ujjamból felismer valamit, így nyitja mindkét ujjra. Nem csak ennél a típusnál és nem csak az én ujjaimmal működik
-
PitLee
őstag
válasz
Krisztián12 #15045 üzenetére
Van elvileg hivatalos Philips app is ha jól látom
Philips Smart TV - TP Vision
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tpvision.philipstvapp2Hogyan kell használni a Philips Smart TV alkalmazást? [ÚJ]
https://tv-sound-monitors.philips.com/s/article/How-to-use-the-Philips-Smart-TV-app-NEW-1695141288841?language=hu -
gerner1
nagyúr
válasz
Krisztián12 #15047 üzenetére
Nekem nincs infóm. De, tartok tőle, hogy ha van is, az nem legális . Azaz, ide nem írható ki, posztban .
-
gerner1
nagyúr
válasz
Krisztián12 #15045 üzenetére
~Tipp:
- Megveszed abból a: 'Pro' verziót, a most használt warez -ból származó helyett ... -
DrKapocs
őstag
válasz
Krisztián12 #15034 üzenetére
Akkor lehet, hogy én vagyok a gyenge láncszem és hozzászoktam a 8+ gen 1-hez és a 12 GB RAM-hoz.
-
mrbego
aktív tag
válasz
Krisztián12 #15029 üzenetére
Üdv,
szerintem ezt keresed: (fontos, hogy az applikációk közötti Névjegyeket nyisd meg, mert abban lesz a bal oldali hamburgermenü) -
Zssom
tag
válasz
Krisztián12 #15029 üzenetére
Hát ahogy elnézem, ez is valamelyik frissítés által elkövetett fölösleges változtatás áldozata lett. A Névjegyzék -ben még lehet valamit szűrni, de, ha a tárcsázóból nyitom meg, akkor megintcsak mutat mindent is.
-
Nekton
aktív tag
válasz
Krisztián12 #15023 üzenetére
Szia!
Tárcsázó > alul névjegyzék > jobb felül három pötty > névjegyek kezelése > névjegyek szinkronizálásaItt kell kikapcsolni a nem szükséges fiókokat.
-
TODI1111
veterán
válasz
Krisztián12 #15023 üzenetére
Szerintem, de lehet rosszul gondolom.
Névjegyzék - Beállítások - Névjegy fiókjainak szinkronizálása
Itt kikapcsolod amelyiket nem akarod látni. -
Zssom
tag
válasz
Krisztián12 #14879 üzenetére
Kipróbáltam, nem jött be.
Feltettem, beállítottam NR/LTE/WCDMA-ra, majd elindultunk a Merzse mocsárba kirándulni. Ott ránéztem, valahol útközben elvesztette az IMS reget. 4g, net gyönyörűen volt, azonban sem hívni nem tudtam, sem hívni nem lehetett a készülékkel, azonban a hívásokról az SMS azonnal megérkezett. Direkt nem piszkáltam, megvártam, míg hazaérünk, de a kiesett IMS reg nem tért vissza. Itthon nem csatlakozott VoWifire sem. Vártam, de semmi. Ennek már több, mint 5 órája. Visszaállítottam NR/LTE/GSM/WCDMA-ra, akkor már hívható volt és hívni is tudtam vele, de csak 2g-n mentek a hívások, VoWifi sem lett, VoLTE sem ment, közben telefonon minden bekapcsolva, VoLTE be, VoWifi pedig Wifi előnyben-re kapcsoltan, IMS reg állapota továbbra is: Nem regisztrált. Semmi nem változott. Rep mód be-ki szokásosan megoldotta, onnantól már megint van VoLTE és VoWifi is. Mellete a Yetteles kártya minden probléma nélkül, szokás szerint tette a dolgát, mintha mi sem történt volna. -
gerner1
nagyúr
válasz
Krisztián12 #14886 üzenetére
"Lehet hiába a vízállóság ,mégse olyan jó ragasztót használnak a gyártásnál?."
- Passz. Annyi minden lehet. Ez , plö a foglalkoztatómtól kapott, céges i15 Pro m , alig 1 évesen (szintén akku-csere lett a vége) , de nem ezt az egyet kellett ilyesmi miatt gariztatniuk , idén sem.
+ mindegyik, szoros, gyári, jól védő tokban volt eddig is .. -
gerner1
nagyúr
válasz
Krisztián12 #14884 üzenetére
Akkor, egész jól bírta az a Redmi is.
Nálunk volt már több Samu tesó, amelyek jóval idő előtt ilyennel jutalmaztak. Akkucsere (is) volt mindnél. Legutóbb S23U -n, ~11 hónaposan (1-2 hónappal előtte kezdte egy ~30% körüli üzemidő-eséssel, majd folytatódott ezzel, végül hosszában elrepedt az üveghátlap ) , stb ..
-
mrbego
aktív tag
válasz
Krisztián12 #14734 üzenetére
Értelek.
Én meg egy másik kocsit szeretnék, de lehetőleg ingyen. -
gerner1
nagyúr
válasz
Van fent számos díjmentes is.
- Alternatív megoldás lehet, hogy ha tudod a nevét, és megtalálod valahol, akkor az is telepíthető, ha *.apk .Ugyanakkor, ha fizetőst szeretnél ⇒fizetés nélkül... - abban nem segíthetünk, mert az szinte biztos, hogy warez .
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Van 5 db ingyenes is.
-
mrbego
aktív tag
válasz
Krisztián12 #14731 üzenetére
De, a Galaxy Themes-ben van kismillió betűtípus.
-
bul07
nagyúr
válasz
Krisztián12 #14417 üzenetére
Szerintem ami nincs optimalizálva a rendszerhez , az újabb verzió androidhoz és One UI-hoz, azt egyszerűen nem hozza listába
Ezért se találtam én se a listában
Amit most témát letöltöttem jelezte is hogy nincs optimalizálva akarom e használniHa valahogy ki lehetne menteni a telefonról ha letölteném, megtenném neked
-
orso0355
őstag
válasz
Krisztián12 #14385 üzenetére
Ja, egy sima google kereséssel sok mindent fogsz találni róla.
-
orso0355
őstag
válasz
Krisztián12 #14383 üzenetére
Tiltsd, töröld, stb. Az egy felesleges bloatware cucc
-
orso0355
őstag
válasz
Krisztián12 #14343 üzenetére
Nem tudom, nekem a felsoroltak közül egyiket se produkálja, úgyhogy én jól elvagyok vele.
-
Viktor77
titán
válasz
Krisztián12 #14348 üzenetére
Így jó, igen. Ha adsz hozzá több kártyát, akkor tudsz köztük lapozni, meg beállíthatsz alapértelmezettet.
-
Viktor77
titán
válasz
Krisztián12 #14346 üzenetére
Igen, de a Wallet appban add hozzá a kártyá(i)dat.
Aztán jobb felül az accountodnál, a Fizetési beállításoknál ellenőrizd, hogy mindenhol pipa van-e. -
Viktor77
titán
válasz
Krisztián12 #14344 üzenetére
Mindennel.
Az összes kártyádat beteheted alá, bankkártya, pontgyűjtő kártya, hűségkártya, amit akarsz. -
orso0355
őstag
válasz
Krisztián12 #14330 üzenetére
Én nem használom az adaptív beállítást 😃 csak úgy van, ahogy épp frissül. De tényleg újkora óta ilyen. Kihúzom belőle a kábelt, visszadugom, és onnantól jó. Nem nagy kaland. Mindig fel tudom tölteni, szóval nem különösebben érdekes szerintem.
-
razorka777
veterán
válasz
Krisztián12 #14335 üzenetére
Felejtsd el azt a sz*rt, csak a google wallet
-
skroy
senior tag
válasz
Krisztián12 #14335 üzenetére
Google Pay-t használva semmi gond. Simple szokott szarakodni, felejtős.
-
orso0355
őstag
válasz
Krisztián12 #14300 üzenetére
Ez nálam mindennapos. Nem foglalkozom vele. 🤷♀️
-
MrChris
nagyúr
válasz
Krisztián12 #14219 üzenetére
Nekem az tűnt fel hogy minden frissítés után a programok beállításainak egy része alaphelyzetbe kerül, meg az alapértelmezettségeket is mintha újra meg kellene erősíteni.
-
válasz
Krisztián12 #14221 üzenetére
Nemtom, nem használom ezeket a módokat 🤷🏻
A saját rutinjaim ugyanúgy működnek, ahogy eddig. -
válasz
Krisztián12 #14219 üzenetére
Nem kapcsoltad ki véletlenül a személyre szabott / intelligens javaslatokat, ott, vagy valahol máshol a rendszerben?
-
MrChris
nagyúr
válasz
Krisztián12 #14132 üzenetére
Kb. 2-3 éves és mindkét oldalon van egy 10mm-es rész ahol befér a körmöm. Ez van, ez úgy látszik ilyen.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Krisztián12 #14079 üzenetére
Szia! Próbáld ki (illetve bárki, akinek a használhatatlan 2G-re váltás problémája van), hogy a NetMonsterrel (program törlése után is megmarad a beállítás), a Phone infóba ezt állítod be. Nekem ezután nem volt többet 2G-re váltás problémám. 4G-s LTE only-n csak a net megy, érdekes módon 3G-vel már a telefonálni is lehet, pedig a Voda (DIGI-s) vagyok, lekapcsolta azt.
-
MrChris
nagyúr
válasz
Krisztián12 #14083 üzenetére
Ha púposkodik akkor azt nyomja valami, újra ragasztás után is. Ha meg újra ragasztás után ez a többlet össze lesz nyomva akkor értelemszerűen a hátlapra és kijelzőre lesz a nyomás kifejtve, tehát csak tüneti kezelés és a bajt tetézi. Én mindenképp akkut is cserélnék. Hátlapot elhagyni nem fogod, olyanról még nem hallottam hogy egy amúgy rendesen felragasztott ennyire elengedne, valszeg sok mm-t tud görbülni és mégis tartani fogja.
-
domper2015
senior tag
válasz
Krisztián12 #14090 üzenetére
Igen, hátlap le. Utána a gyári ragasztó eltávolítása felületekről.
A ragasztólap védőfólia eltávolítás, majd hátlaphoz nyomás, simogatás. Második fólia le, a hátlap telefonhoz illesztés. Lesúlyozás és öröm. Az akkumulátor csere is kivitelezhető házi körülmények közt.
De bul07 ismét igazad kell adnom, az ötezer drága a sima ragasztásért, akkor inkább akkumulátor csere és akkor a hátlap is rendben lesz -
bul07
nagyúr
válasz
Krisztián12 #14087 üzenetére
Ha 5000Ft-ért csak ragasztják akkor nagyon elgondolkodnák egy akkumlátor cserén is
Utolsó infóm szerint hivatalos szervízbe 23e Ft a csere, és akkor rendesen meg is lenne ragasztva és új aksi is lenneVagy ott ahol csináltatnád kérdezd meg hogy egy akku cserre mennyi lenne, mert akku cserénél ugyis ragasztják
Én is már gondolkodok egy akku cserén, olyan 60-90perc üzemidőt biztos nyernék már
-
domper2015
senior tag
válasz
Krisztián12 #14087 üzenetére
Aliexpress-ről szoktam rendelni 2 db 1000 Ft. Kb 5 perces művelet. Nekem az A52 5g a 3. akkumulátort fogyasztja.
-
domper2015
senior tag
válasz
Könnyen leszedhető a hátlap, de nehezen tudod elhagyni, mert ahhoz hő kell és egy pengető. Lehet kapni fillérekért ragasztólapot a hátlaphoz.
De akksira nézz rá, amit bul07 javasolt -
bul07
nagyúr
válasz
Hát én nézegetném mert simán lehet hogy az akkumulátor kezd púposodni és az nyomja le a hátlapot
-
Dave1984
őstag
válasz
Krisztián12 #14079 üzenetére
Nem, nekem mióta megvan 2,5 éve csinálja ha 2gn vagyok. Okát nem tudom,nem is érdekel,mert nagyon ritkán vagyok olyan helyen ahol nincs 4G.
-
válasz
Krisztián12 #13974 üzenetére
-
gerner1
nagyúr
válasz
Krisztián12 #13860 üzenetére
+1 👍 mindkét hazai régiókódra, és erről már nem lehet visszatérni UI6.0 -ás release -re....
-
tbc2
tag
válasz
Krisztián12 #13757 üzenetére
Példát tudsz mondani? A fenti beszélgetésben szó volt a pixel shiftingről, amit a firmware tartalmaz (vagyis nem tartalmaz a 6.0 esetében). Van 3rd party szoftver is?
-
orso0355
őstag
válasz
Krisztián12 #13740 üzenetére
Nálam sincs semmi.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Krisztián12 #13715 üzenetére
Pontosan. 👍
-
gerner1
nagyúr
válasz
Krisztián12 #13713 üzenetére
Akkor, nem váltott le 2G -re, és ez az ok.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Krisztián12 #13702 üzenetére
Átkerültek a GoodLock moduljai közé ...
-
Marci112233
addikt
válasz
Krisztián12 #13695 üzenetére
Nem tudom, de nekem egy frissítéssel se volt sose bajom mióta megvan az A52S 5G, pedig 22 augusztus óta van meg, azóta pedig átesett pár frissítésen, és egy pár frissítés óta az alkalmazások frissítése is sokat gyorsult amióta meg van. Igaz nálam alap felhasználásra van használva tehát telefonálás/sms, néha egy kis net, néha egy kis játék, néha egy kis messenger. így egy töltéssel használattól függően energiatakarékos üzemmódban 3-6 naponta kell töltőre tennem.
-
janeszgol
félisten
válasz
Krisztián12 #13691 üzenetére
Szerintem tedd fel és próbáld ki megint a 2G hívást.
-
gerner1
nagyúr
válasz
"Hátha megoldaná ezt a 2g képernyő villogást is....vagy mit."
- Azt nem fogja. Most sem az okozza ... -
Roxbury
őstag
válasz
Nekem az S23-on régóta fent van. Hibátlan.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Krisztián12 #13677 üzenetére
Kis szerencsével, talán valóban elkerül a továbbiakban. Ugyanakkor, mivel, a korábbi posztolók közül 1-nél több olyan nick jelzett hasonlót, aki(k) 1 SiM -mel használva tapasztalta ugyan azt.... - abból, nekem továbbra is az valószínűbb, hogy nem is 2db SiM használathoz köthető (ahogy nem SiM függő..).
-
gerner1
nagyúr
válasz
Krisztián12 #13673 üzenetére
"De akkor ez szoftver csinálhassa?"
- Amennyiben, rákerestél a témára (legalább iitt..), akkor Te is olvashattad ehhez az egyeltalán nem gyakori hibához kapcsolódó , két utolsó tartalmat : szervizből vissza ⇒ majd a visszacsatolás a témára .
Biztosan van egy eredményed, hogy akkor nálad -a már leírtakon kívül- ez (is), milyen irányba billenti a szoft hiba esélyét...
-
gerner1
nagyúr
válasz
Krisztián12 #13669 üzenetére
"Inkább kivettem azt a vodafone sim kártyát..Még a végén kitudja elrontaná a kijelzőjét.."
- A bentmaradttal¹ is is előfog jönni, ha azzal is megáll valamelyik feltétel azok közül, amik fel lettek sorolva."Akkor ezekszerint ez "normális" jelenség ezeknél a modelleknél."
- Nem, nem az. De tény, hogy 1-2 másik topiktárs is jelzett már ilyet, korábban is."Kíváncsi lennék 20-as vagy 30-as kártyával mit mutatna..majd talán egyszer kipróbálom kíváncsiságból azt is"
- Persze, az is opció. Ahogy, ha rákeresel itt, akkor láthatod majd, hogy plö: 20 -as körzethez tartozóval is előfordult.
¹ Szóval, nem szolgáltató SiM függő . -
gerner1
nagyúr
válasz
Krisztián12 #13664 üzenetére
A Te példányod, nagy valószínűséggel érintett abban a 2G -vel jelentkező anomáliában.
Szerintem, ezt, Te sem fogod tudni megszűntetni, tehát 2G -re leváltásnál, a Te példányoddal: jelentkezni fog.Amit írtam, azzal azt lehet csökkenteni, hogy a 2G -re leváltás minél kevesebb alkalommal történhessen. Azaz, egy kis szerencsével, csak ritkán találkozol vele.
Amennyiben, arról már meggyőződtél, hogy a szolgáltatónál a SiM -hez a központban aktív a VoLTE, akkor a:
Beállítások ⇒Kapcsolatok ⇒Mobilhálózatok menü-oldalon tudod állítani SiM -enként, hogy melyiknél mi(?) lehet a legmagasabb elérhető Generációs hálózat. Ugyan itt tudod állítani, hogy a készüléked oldaláról (is!) aktív lehessen a VoLTE. -
gerner1
nagyúr
válasz
Krisztián12 #13660 üzenetére
Korábban, akik az elmúlt években itt hasonlóról számoltak be, azoknál akkor jelentkezett, amikor leváltott (fallback) nekik 2G -re a készülék.
Amennyiben, esetleg, nálad sincs (még) ignorálva az 5G, akkor esetleg próbáld meg azt megtenni, mert amióta tart az 5G kiépítés & fejlesztése (az összes szolgáltatónál..), azóta gyakori hiba, hogy ha aktív az 5G, akkor híváskor inkább 2G -re irányitja le torony, miközben egyébként az adott lokáción & időpontban (együttesen) aktívan használható lenne 4G VoLTE -n is.
Ez(⇑) azért lehet megoldás, mert ha max 4G -n van, és azon aktív a VoLTE, akkor nagy valószínűséggel csak nagyon ritkán fog tovább dobni (fallback) 2G -re, amellyel az anomáliát produkálja némelyik készülék .
+ Gyakrabban jelentkezik (a 2G-re leváltás) olyan helyeken, ahol harmatos a térerő, vagy az adott lokáción & időpontban ( együttesen, valamiért...) éppen nincsen VoLTE szolgáltatás.
+ Vodkánál jellemző körülmény, hogy új kártyánál, nem aktív azonnal a VoLTE szolgáltatás. Van, amikor azt külön kérni kell az ÜFSZ -on ( a topikjában lesz több infó,, erről is..) .
-
gerner1
nagyúr
válasz
Krisztián12 #13635 üzenetére
Azzal azért találkozol Te is (a többi ilyen IP* védettségű Samu tulajdonossal együtt), mert a készülék megpróbálja védeni magát, egy esetleges zárlattól . Bármi elegendő hozzá (pára kicsapódás, víz, statikus: kosz , por, stb..) amellyel a m-jack & USB-porton ennek meglétét érzékeli.
-
dragon1993
őstag
válasz
Krisztián12 #13607 üzenetére
Persze, mert tegnap jött a revanced új patch.
-
crok
nagyúr
válasz
Krisztián12 #13607 üzenetére
Gratula! Látom Facebook-ról okosítottad már magát a linket is.. csak majd nem kell meglepődni mikor malware tevékenység lesz megfigyelhető a készülékeden, esetleg egy kis kriptobányászat, etc. gl;hf
-
válasz
Krisztián12 #13601 üzenetére
Akkor jó, hogy megkérdezted
-
válasz
Krisztián12 #13596 üzenetére
Én biztos nem jelentkeznék be a fiókommal egy ilyen app-ba, ahogy nem is teszem, bejelentkezés nélkül használom. Ennek ellenére ugyanúgy nyomon követi mit nézek és dobálja fel a javaslatokat.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Krisztián12 #13596 üzenetére
Ennyire nem ismerem, nekem azért kellett, hogy háttérzenét hallgassak lekapcsolt kijelzővel és videók alatti hangsávot tudjak lementeni.
-
crok
nagyúr
válasz
Krisztián12 #13594 üzenetére
Ez a te topikod es ez a te osszefoglalod hozza
-
Mercutio_
félisten
válasz
Krisztián12 #13591 üzenetére
NewPipe nálam rendben fut, háttérben is megy tovább a videó lejátszása
-
válasz
Krisztián12 #13589 üzenetére
-
razorka777
veterán
válasz
Krisztián12 #13589 üzenetére
A sima, vagy az extended?
-
razorka777
veterán
válasz
Krisztián12 #13587 üzenetére
Ott van a hozzászólásomban.kattintható.
-
razorka777
veterán
válasz
Krisztián12 #13585 üzenetére
A sima revanced nem, de az extended tökéletes.
-
válasz
Krisztián12 #13580 üzenetére
Szerintem egy normális távolságból nézve a telefont, nem tűnik fel a különbség.
-
MrChris
nagyúr
válasz
Krisztián12 #13580 üzenetére
Nálam is kicsit aszimetrikus, korábban volt egy Sony-m ott tök egyformán szólt.
-
válasz
Krisztián12 #13578 üzenetére
volt előtte egy X3Pro-m s ott a fenti hangszóró ugyanolyan hangosan szólt mint a lenti.
Itt kissé halkabb
Ha csak kicsit halkabb, az lehet amiatt, amit írtam, hogy más irányba néz, emiatt van eltérés a kettő közt, hogy sztereó hatás érdekében vissza van véve.
Meg Samsungnál van ez a hallásvédelmi hülyeség, ami szerintem a kínai telefonokat annyira nem érinti, hogy a fülhallgató rész hangereje korlátozva van, meg a fejhallgatónál is folyton akadékoskodik a hangerő miatt, esetleg ezt érzékelheted... Vagy tényleg sérült a füles rész nálad.Ugye volt gyári visszaállítás?
-
válasz
Krisztián12 #13573 üzenetére
Használtan vetted, ugye? A két hangszóró szemből nézve nagyjából egyforma hangerőn szól (a fenti nyilván kissé halkabb, mivel az szembe néz, az alsó meg oldalra, így marad nagyjából kiegyensúlyozott a sztereó hatás), ha nálad nem így van, akkor vagy koszos, ahogy a kolléga írta, vagy sérült, esetleg beázott, vagy valamit esetleg elállítottál.
A dolby atmos-tól egyébként nem lesz
hangosabb
egyébként, illetve nem ez a fő funkciója. -
Zssom
tag
válasz
Krisztián12 #13573 üzenetére
Nem lehet esetleg elkoszolódva?
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz
Krisztián12 #13558 üzenetére
Zenére a Musicolet nevű appot használom már nagyon régóta, maximálisan meg vagyok elégedve vele.
Mivel filmeket nem nézek a telefonon, csak estleg azt, amit a kamerával felveszek, arra nem használok külön appot. Nem is tudom, hogy mivel játssza le - a gyárilag beépített cuccal nézem meg. -
válasz
Krisztián12 #13560 üzenetére
Én az MX playert használom vagy 10 éve (zenére is), de utóbbi időben sírba tesz a sok reklámmal...
VLC hasonlóan jól használható.
-
szaboi6512
őstag
válasz
Krisztián12 #13558 üzenetére
Vlc, Aimp pl.
De rengeteg fellelhető az áruházban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest