- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
fant0mi
őstag
Nagyon egyszeruen. No, nem ertelemszeru, de a lenyege az, hogy Telekom es Vodafone alatt automatikusan tud maganak aktivalni egy jo profilt, mig Telenor eseteben egy segedprogrammal meg kell biztatni a telefont, hogy tudja hasznalni az amugy kivalo profilt. Koszonjuk a Telenornak az egy eve tarto toketlenkedest egy olyan keszulek eseteben is, amit forgalmaz o is...
-
-
zoleeno1
veterán
Sokszor rendeltem, de csak tartozékot, problémamentesen, telefont még sosem. Viszont ismerettségi körömben van olyan, aki évek óta innen veszi a telókat az egész családnak, gond nélkül, igaz gariztatást még sosem intézett, nem volt rá szükség. Nem akarlak rábeszélni, csak egy tipp volt, hol a legolcsóbb.
-
A gyártó ezt lesz*rja. Aki OnePlust akar, az OnePlust vesz, ez ilyen. Nem jó taktika szerintem sem, de kínai vonalon akcióznak az áruházak, most például már 140 körül simán kapsz 7-est, míg az áruházban pontosan annyiba kerül, mint az első nap. Szerintem vagy megveszi az ember a gyártótól az első nap, vagy ha olcsóbban kell, akkor gyártói garanciásat használtan apróról pár hét múlva, mert mindig van, aki eladja. Ha új kell, akkor meg néhány hónap lecsengés után ott vannak a kínai webshopok (azok mondjuk szerintem refurbished telók, csak nem reklámozzák).
-
Sanya
nagyúr
Nem fog csökkenni az ára. Vagy ha igen, akkor csak virtuálisan.
Jelenleg olcsóbb, mint amikor én vettem, kb néhány euróval, de gyengült is a forint azóta rendesen, szóval mégis drágább lett. Ja meg augusztusban járt hozzá tok ingyen, ami kb 1 hónap után eltörik. Szerintem erre ne spekulálj. -
barcaforca
tag
Az előbb teljes feloldás után. Akkor jött a levél ikon az értesítési hanggal együtt. Rámegyek az emailre és akkor látom,hogy ez a levél fél órája érkezett. De ez az előző telefonommal is így volt.A viber sem úgy működik mint régen. Emlékszem,amikor a párommal szívattuk egymást,üzenetek formájában,egy helységben. Ahogy elküldtem,már jelzett is nála és viszont.
Most hogy nincs értesítési led, gyakorlatilag mindegy is,így is úgy is felkell oldani,vagy ébreszteni a telefont,ha látni akarom jött e valami. Én ki be járkálok a munkahelyemen az asztaltól. Ha vissza jövök mindig rápillantok nem e villog a led. Megszokás
De ezt tudtam amikor váltottam. -
gilfoyle
őstag
Ez alapvető droid probléma, az összes ilyen telefonomnál megvolt/megvan. Vannak appok, amikkel némileg jobb a helyzet, de valami mindig szarakodik.
Bezzeg iOS-en jönnek szépen, még a nosztalgiából megtartott windowsos telóm is küldi az értesítéseket ha épp be van kapcsolva.... -
törölt tag
Ez sajnos igy van
Ezt egyebkent a vasarlok kenyszeritik ki. Siman megtehettek volna hogy majusban egy csucsmodellt adnak ki, ami a lekerekitett, pop-upos OP 7 lett volna. 700 euroert. Na de mekkora siras lett volna az aremelkedes miatt, meg hogy nincs olcso OP. Valamit valamiert. -
ßrainiac
addikt
A samu egy kicsit ilyen atlag telo premium kontosben es arban + azok a feature-ok amiket pengonorbert is irt. Nekem nem volt eleg gyors es forrosodott is, mondanom sem kell h ilyenek nincsenek a sima 7-esnel sem.
Mindennapi hasznalatra sok minden jobb sztem mint a Note, a OnePlus pedig hiresen jo ebben, sokszor review-kban a Pixeleknel is. Sztem ez mindent elmond.
Azt kell eldonteni, hogy neked valoban kell-e a vegtelen scrollozhato samu appok listaja, meg a szamtalan ertesites hogy lepj be a samsung fiokodba h hasznald ezt, meg azt a feature-t - ami nelkul rengeteg ember koszoni, elvan -, vagy kell egy jo okostelefon.
En a OnePlus vonalrol azert tertem le a Note 9-cel, mert a 7 Pro tul dragan inditott (ahhoz kepest 100k-val olcsobban jutottam hozza a samuhoz), a sima 7 pedig nem volt izgalmas 170+ ezerert. Aztan idovel lement az ara, a 8/256-osat vegul 140 korul vettem, igy azert realisabb ar/ertek aranyat tekintve.
-
pengonorbert
tag
Szerintem az hogy kinek melyik izgalmasabb nagyon szubjektív. Én, OP-sként azt mondom hogy oké a Note ad SPent-,t biztos tök jó cucc az első két hétben még próbálgatnám is, aztán meg évi egyszer hasznát venném. (tapasztalatból mondom, hasonló képpen jártam az Asus zenbook flip-emnél. Úgy gondoltam hogy ez hatalmas plussz lesz hogy tabletként is használom majd meg stb. Hát nem pont így lett
)
Kb ugyan így vélekedek a sok kapott szoftverről is, amit ad a Note. (nekem!) Ne legyen előre telepítve a Samsung jegyzettömb, meg a kalkulátor, meg a naptár, meg a böngésző, meg a chat app, meg a bixby, meg az optimalizáló app ami optimalizálja a fent lévő összes fölösleges appot...
De hát ez sok embernél pozitívum mert ezzel is többet nyújt az a telefon. Ezt teljes mértékben megértem, de nálam pl ez inkább hátrány mint előny. Szeretném én eldönteni mi van a telefonomon.
TL;DR: A Samsung-ra én is hamarabb modnanám hogy izgalmas, mint sem a letisztult minimal OnePlusra. Szerintem a különbség az, hogy ezeket az izgalmakat én magam tudom eldönteni, hogy fel telepítem-e a Store-ból, vagy sem. -
*Mukeey*
addikt
A note9 is igen jó készülék. Nálam is ez a kettő jöhetne most képbe, ha telót vásárolnék.
OP: rendszer villám, kijelző talán a legjobb, hw jelenlegi csúcs, opcionálisan több ram.
Note9: kamera jobb, vízállóság, kijelző 👌, SPen, alapból nagyon sok extra (apróságok, de pl. dobozában füles, otg adapter).
Nehéz döntés, rendszer meg úgy a napi használat miatt nyer(ne) nálam az OP. Többre értékelem a pörgős teljesítményt, mint a Samsung One UI-át.
De a Samsungal se nyúlsz mellé, szerintem ár-értékben a legjobb telefonjuk most. -
aTe014
aktív tag
Mindennapi használatnál nincs vele bajom, viszont az MM-ban mellé tettem a Note10-et (nem a plus-t) , és az első blikkre férfiasabban hatott mellette.
Picit túlzásba vitték a lekerekítést, lehet olyan szöget találni, ahol a fórum bézs színe fehéres, vagy picit zavaró a fénytörés a kijelzőn, viszont ezek csak direkt a hibákat keresve jönnek elő, normál használatnál nem.(Ha a Note10 is előugró előlapi kamerával és 90Hz-es kijelzővel jött volna, akkor váltanék, az lenne számomra a tökéletes telefon.
)
-
Edge
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- Stellar Blade
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged