Hirdetés
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Most már tényleg bemutatkozhatna ez a mutatós Moto
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Összekeverheti a Samsung a klasszikust az ultrával
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edge
veterán
Én is beléptem a klubba, vasárnap du megrendeltem, már meg is hozta a ups az előbb, egy mirror grey 8/256-os.
ez vmi eszméletlen gyönyörű -
tomp
félisten
Tudtok egy jó minőségű átlátszó szilikon tokot ami esetleg puhább mint a gyári?
Mintha a gyári szilikon tok elkezdte volna koptatni a fém keretet. -
törölt tag
Esetleg valakinek meg Bullets W 2 tapasztalatok?
-
válasz
f3rdzs0 #1591 üzenetére
Nekem eléggé bevert a jello annak idején, vissza is küldtem az ötöst. Ennek semmi hasonló tünete nincs, DC nélkül sincs vele gondom. A DC talán a max fényerőből visszavesz valamelyest, de igazából csak alacsony fényerőn látható a különbség a két mód között.
@bordi10: igazad lehet.
-
f3rdzs0
senior tag
sziasztok,
ugyan nagyon nem kéne jelenleg telefont váltanom, de az OP7Pro jelenleg eléggé tetszik és anno nagyon sajnáltam hogy az OP5-öm el kellett adnom a PWM miatt.
ezzel kapcsolatban lenne kérdésem, hogy használja bárki a DC Dimming opciót? akinek érzékeny a szeme PWM-re azon segített? mennyivel néz ki rosszabbul a kijelző miatta?
-
-
tomp
félisten
Én is kaptam. Érdekes...
-
Edge
veterán
Srácok, topikösszefoglalóval mi lesz? Vki mintha elkezdte volna intézni, de dugába dőlt a dolog?
Ciki hogy még mindig nincs -
lemmy71
őstag
-
lemmy71
őstag
válasz
Darth_Revan #1565 üzenetére
Az Europe Priority Line választod és akkor nincs wám csak a posta, plusz a kártyás fizetésre ad még egy kis kedvezményt.
-
beeep146
tag
válasz
Darth_Revan #1572 üzenetére
Mindkét opció igaz, nekem legalábbis mindkettőt felkínálta.
Vagy jön a futár, vagy ha van a közelben csomagleadó pont akkor vihettem volna oda. Az előbbit választottam, de ragaszkodott hozzám a telefon, így meggondoltam magam 2 hete... -
CptAdamica
veterán
válasz
Darth_Revan #1572 üzenetére
Nekem az U11-nél volt az, hogy vissza kellett küldeni. Kaptam UPS számot, mondták, hogy adjam le egy UPS ponton, mondom wat? Aztán felhívtam őket és küldtek futárt, aki felvette, szóval gondolom itt is így.
-
Darth_Revan
veterán
Oneplus-nál hogyan működik a visszaküldés?
Addig megvan, hogy nyitok egy RMA-t és majd küldenek valamit amit rá kell ragasztani a dobozra, de utána mi a teendő? Jön az UPS érte és csak át kell adni vagy nekem kell rohangálni és leadni valahol az UPS-nek ?
-
Darth_Revan
veterán
Azt hol lehet kikapcsolni, hogy alacsony akku mellett visszavegyen a teljesítményből? 15%-on 370k körül ért el Antutu alatt több futás után is, azonban amikor 10% alá esett (azt hiszem itt ugrik fel figyelmeztetés) már csak 301k körül ért el, azaz Snapdragon 845 teljesítményre esett vissza.
Ezt hol lehet kikapcsolni?
Akku optimizációt kikapcsoltam Antutuhoz, de nem segített, továbbra is 301k körül tud teljesíteni. -
betyarr
veterán
navigáláshoz szokta valaki használni a telót?ma alig mentem a kocsival,szépen sütött a nap
(kb. 1000 fok) és úgy felforrósodott szerencsétlen telefon,hogy szinte sajnáltam
vajon mekkora forróságot tűr el és mennyi időn keresztül?
sajnos máshová nem tudom tenni a kocsiban -
törölt tag
válasz
Darth_Revan #1556 üzenetére
Igen, nalam is van ilyen.
-
Darth_Revan
veterán
Másnak is van olyan a telefon alján a ház és a kijelző között mintha a kijelzőt rögzítő ragasztóból picit többet használtak volna és ezért nagyon picit kifolyt volna? A tetején nem látok ilyet fény felé fordítva.
-
törölt tag
válasz
Darth_Revan #1553 üzenetére
Clearplex a Media Marktban
-
Darth_Revan
veterán
Üdv!
Sajnos a gyári fólia alatt nekem por volt, így le kellett vennem.
Tudnátok javasolni fóliát rá, illetve helyet ahol normálisan felteszik (azaz úgy hogy nem megy por alá) ? -
aPoFa
tag
A lassított felvételt próbáltátok? Nekem erősen szaggat.
-
-
ßrainiac
addikt
Lehet h valamit benezek, ha igen, emiatt elore is sry.
De amikor "legutobb neztem", az ASUS egy sokadrangu mobilgyarto volt, eleg fura megoldasokkal es soha nem eleg jo keszulekkel.
A z6 nem egy vastag, nehez telefon ami kb csak akksiban meg soc-ban jo?
Masfelol meg ott a 7 pro amit a vasember tart a kezeben 😅
-
aTe014
aktív tag
Kérdésedben a képernyőméret helyett inkább a képarány a megfelelő szó, szerintem.
Egyrészt a függőleges tartalommal rendelkező közösségi média oldalak miatt, hogy minél több tartalom (pl. hozzászólás) kiférjen görgetés nélkül.
Másrészt pedig az átlag emberi kézméret szab egy határt, ameddig oldalra lehet növelni a telefonok képernyőméretét, ezért elkezdték felfelé növelni a telefonokat (talán anno az LG G6 és Samsung S8 volt az első 18:9-es telefonok között, G6-om volt is.).Szerintem a OnePlus 7 Pro-nál (aminél még a Note 9 szélesebb kicsit) nem kellene szélesebb telefonokat gyártani (kiváncsi leszek a Note 10 (Pro)-ra/re), de hát ki tudja, mi lesz az innováció a telefonokban a következő években...hogy csak a kihajtható telefonokat ne említsem...
-
Wans8
csendes tag
Sziasztok! Régebben olvastam, hogy a 6/128-as teló nem a legjobban kezeli a 6 giga ramot, és inkább érdemes minimum 8 gigásat venni. Valaki tudja, hogy ezt az OP orvosolta-e valamennyire a RAM kezeléssel? Nagyon filózok OP7 Pron meg az Asus Zenfone 6-oson, nehéz a döntés😀
-
Sanya
nagyúr
válasz
hjanos1 #1529 üzenetére
Zajszűrés van benne, csak nem olyan. A hanghívások lesznek tisztábbak:
Better for phone calls
Phone call clarity
Qualcomm® cVc™ noise cancellation technology ensure that every call is crystal clear. Whether you’re rushing through crowded streets or relaxing at home, you don’t have to worry about getting your voice across. -
törölt tag
A referral pontokbol vett kupont fel lehet hasznalni a Bullets Wireless 2 vasarlasahoz is?
-
YJke
tag
Sziasztok!
Vettem egy op7 prot használtan és a tulaj nem azt a fiókot adta hozzá amivel vették hanem kreált egy újat és ott a készülékeknél hozzá adta az imei számokat. Szerintetek ez így garancia szempontjából jó? Lehet majd a garanciát érvényesíteni? -
hjanos1
senior tag
válasz
brainticket #1517 üzenetére
OnePlus Bullets Wireless 2.
Agybadugóshoz képest jo a szigetelese, aktiv zajszurest nem tud. Hivasminoseg allitolag rendben van, errol csak akikkel beszelek tudnak nyilatkozni. Kedvenc feature-ok:
- ket fules osszeerintesevel kikapcsol, nem fogyaszt, szetszeded oket akkor pedig visszacsatlakozik.
- a csatlakozas gomb dupla lenyomasaval valt az elozo csatlakoztatott eszkozre, nagyon hasznos, mert gyakran valtok laptop es telefon kozott. Ezt meg a 100k koruli aktiv zajszuros Sony WH-1000XM3 sem tudja. -
zhata
senior tag
OK, de meg is indokolja, hogy miért. De azért hagyom meg 90 Hz-en, mert sokkal simább a telefon görgethetősége.
Nem is ez aggaszt engem, hanem az, hogy a telefon mérete egyetlen film főszabványnak sem felel meg.
Emiatt bele kell nagyítani, különben a panel egyenetlen öregedése hamar meglátszana. -
betyarr
veterán
valakinek van biztos tapasztalata hogy ha eladok egy op telót,akkor mit adjak át a vevőnek,hogy érvényesíteni tudja a garit?mintha olvastam volna,hogy a rendelésszám vagy mi elég hozzá és nem kell a teljes accot átadni.
-
F-ECT$
titán
Almond-ot vett már valaki?
-
Sanya
nagyúr
válasz
Nekem van. Egészen sokáig bírja, elég jó a hangzása. Ha a zajszűrés miatt vetted, akkor van egy rossz hírem, nem túl acélos ennek sem, mint a többinek ebben az árkategóriában. 14 óráz közepes hangerőn lazán bírja. Ha eltávolítod egymástól a két fülest, akkor kapcsol be, ha összeragadnak, akkor kapcsol ki.
Egy bosszantó dolga van, hogy az állapotjelző led működés közben fehére fel-fel villan, mint a repülőgép.
Ha töltöd, akkor nem tudod hallgatni. -
ilyr
tag
Töprengtem, hogy hol is olvashattam, de nagy nehezen beugrott, hogy Youtube review-ban láttam, emitten...
-
Sziasztok,
Most szeretném megrendelni a telefont, de nem egészen világos, hogy most mi ez az SMS probléma.
Mindez azért érdekes, mert autópálya matrica, parkolás, és egyéb SMS-ben fizethető dolgokra azért én is szoktam használni a telefont, és ha ez nem működik akkor hiába, hogy tetszik a 7 pro, akkor inkább maradok a mi8-on.Másik kérdés, hogy ha megveszem akkor hogyan tudok mindent a xiaomi-ról átköltöztetni? Van rá valami mód, vagy egyenként kézzel install és beállít?
Köszönöm szépen 😊
-
válasz
Akkor egészen jókor kérdezted! ;-D
-
brainticket
aktív tag
Van valakinek tapasztalata a OnePlus Bullets Wireless 2-vel? Tegnap rendeltem egyet hirtelen felindulásból.
-
betyarr
veterán
azért csak reszelik a dolgokat az OP-nál.a minap írtam a fórumukra a vowifi bug miatt és szinte rögtön jött a pm egy OP moditól egy nagyon részletes leírással,hogy hogyan tudok neki küldeni egy logot a problémáról.meg is tettem és remélem hogy lesz látszata a következő frissítésben
plusz még megírtam nekik a digi elérhetőségét,hogy vegyék fel velük a kapcsolatot hátha tennének egy volte/vowifi profilt valamelyik következő frissítésbe.meg nem kellene szenvedni az mobilnetes apn beállításokkal sem már akkor,gondolom... -
totovich
újonc
Új Oneplus 7-el a következő problémám adódott:
normál díjas sms-t tudok küldeni, de amennyiben lotto, egyenlegfeltöltés, autópályamatrica sms-t küldök, a visszaigazoló sms-re nem tudok választ küldeni(mikor már csak az OK-t kell elküldeni), nem küldi el a választ a telefon. Telekom hálózatról van szó. Ügyfélszolgálaton azt mondták hogy rendben van a kártyám, tudok emelt díjas sms-t küldeni. Találkozott hasonlóval már valaki? -
Ma este rendelek néhány cuccot OP-tól, ha valaki rendelne valamit, és mozog Kiskunhalas-Kiskunmajsa vonalon, szóljon, és osztozhatunk a szállítási költségen. Postázni nem szeretnék, az csak bonyolítja a helyzetet. Jelenleg 80 eurónyi cuccot néztem ki (autós töltő + sandstone cover), szóval ha valaki még betársul húsz+ eurónyi vásárlással, akkor szállítási költség sincs, mert 100 felett már az OP fizeti.
A többit privátban, ha valakit érdekel!
-
tomp
félisten
Tegnap(kedd) délután 3-kor vettem le a töltőről és most kellett töltenem. Pontosan 5óra lett a kijelző idő. Kijelző beállítás mindenben a max. Sokat ment a CellMapper app ami kikapcsolt kijelzővel is használja a GPS-t és naplózza a mobilhálózatot így hát ez meríti is egy "kicsit".
Én próbáltam filmezni de nem okés. HDR10 4K szaggat. Próbáltam 60Hz-en de akkor is. Ez nem kadencia probléma hanem valami más. Mintha a lejátszók nem tudnák normálisan kezelni a HDR-t.
Próbáltam MX Playerrel, XPlayer, VLC-vel is. Ugyan az.
Ha film másolás közben megszakítom a másolást akkor a már a telefonon lévő mkv-t elindítja Galéria app is és ott tökéletes. De ha a teljes mkv átkerül már "Nem támogatott" üzenettel visszadobja a lejátszást...
Van valami megbízható és stabil lejátszó HDR-hez? -
zhata
senior tag
Nagyjából így van nálam is. (9.5.8)
Annyi a különbség, hogy én sok filmet nézek.
Egy kb. 20 perces sorozat-rész film (pl Agymenők) kb. 3-4%-kal meríti, persze akkor, ha sötétben nézem. (Képernyőfrissítés 90 Hz, felbontás FHD+) A netezés nagyon merít, de azt emiatt nem nagyon kultiválom WiFi nélkül.
Igy értem el 6-7 óra SOT-ot.
Még egyszer. Sajnos, a képernyő max "fényessége" - az OP3-hoz viszonyítva sz@r.
Éjszaka nálam is repülő módban van. -
F-ECT$
titán
válasz
Linkin1994 #1499 üzenetére
Nem kell ahhoz nyomkodni, hogy nőjön a sot, pl navigálás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen3 AMD - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest