Hirdetés
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Most már tényleg bemutatkozhatna ez a mutatós Moto
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Összekeverheti a Samsung a klasszikust az ultrával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanya
nagyúr
válasz
CHIPman #3942 üzenetére
Jajj!
Ha írok majd valamit, előtte kérjek engedélyt?Egyébként ennyire kategorikusan nem jelenteném ki, hogy többőtöknek nem jött be, visszaolvasva annyira sok habzószájú elégedetlent nem olvastam.
Összességében több volt a dicséret, mint az elégedetlenkedéa. Nekem szépen felrakták, nem pöndörödik a széle, 6 órán át száradt, addig nem basztattam (hagyni kell száradni, amit sokan leazarnak) és nekem jó.
Az, hogy neked nem jött be, azt se jelentsük ki, hiszen volt, akinek kijelzővel, sarokkal esett a földre és nem tört el a kijelző. -
beeep146
tag
válasz
CHIPman #2751 üzenetére
Üdv!
Nekem ilyen van:
https://www.aliexpress.com/item/33026700551.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.54dc4c4dQCf6xHA második van rajta, az elsőt azért kellett kukázni mert nem egyértelmű, hogy a felrakó segédkeretnek melyik is az alja... :-D, és fordítva tettem fel. (erről írtam is ide korábban hsz-t)
A másodiknál odafigyeltem és így már jó. A jobb oldalán van egy pár centiméter rész ahonnan nem ment ki a levegő, de nem is látszik mert a lehajló kijelző ha nem aktív akkor az ív miatt úgyis megtöri a fényt. Ha meg használom akkor nem lehet észrevenni. Nem koszolódik, teljes felületen tapad és nem torzit, tokkal együtt használom. -
pengonorbert
tag
válasz
CHIPman #2747 üzenetére
Ahogy a Redditen olvasgattam, kb az ilyen UV-s folyadékos megoldást mondták az abszolút legjobbnak, ha üveget akarsz. Nézegettem anno én is, de k***a drága:
Whitestone dome glass - $49.99 ( Asszem konkrétan ezt ajánlották Redditen)
Glass 3D - $30.68Én is még a gyári fóliával húzom, kezd kicsit karcos lenni, illetve az alján egy pici buborék is bejött a képbe, de a legjobban mégis az zavar hogy bizonyos fényben, nem mindennapi szögben nézve a kijelzőt, látszikhogy a gyári fólia "ráncosan" lett felrakva a készülékre a gyártósoron.
-
tomp
félisten
-
tomp
félisten
válasz
CHIPman #1426 üzenetére
Ha a zoom megy akkor a széles is. Vagy te simán elindítod a kamerát és videó közben nyomsz egy zoomot? Az nem a zoom kamerát használja akkor hanem a videó felbontásra nagyít bele.
Tárcsázóba írd be: *#*#1597#*#*
Elindul a kamera teszt módban. Jobb felül írja, hogy milyen módban megy. Kettős, előlapi, hátsó széles, tele(zoom).
Húzd a videó módba majd addig nyomkodd a kameraváltót (amivel normál módban a hátsó/első kamera között lehet váltani) amíg szélesre nem vált.
Tele kameránál erősen ajánlott egy gimbal mivel semmilyen stabilizálás nincs teszt módban. -
zolka95
őstag
Nem az app lockerre gondoltam.Régen egy videóban láttam. Ugyanúgy az alkalmazásváltó sarkában volt egy rajzszög piktogram. Ha arra ráböktél akkor csak azt az alkalmazást lehetett használni, semmi mást. Nem lehetett átváltani másikra addig amíg meg nem szüntetted azt a módot.Talán magyarul "kitűzés" volt a neve, de nem vagyok benne biztos.Végülis az app locker-rel is megakadályozhatom, hogy a személyes dolgaimban ne turkáljanak ha másnak átadom a telómat.
-
tomp
félisten
Na nekem ez az "előny" nem ér annyit, hogy fizessek extra díjat. Így is ide ér. Szépen nyugodtan. Ráérek. Úgyis velem lesz a telefon legalább 2évet. Hát nem kibírom ezt a pár napot?
S@s
A régi Xperia M4-ben van ilyen hasonló mód. Ott a telefon helyzetét figyeli a rendszer. Ha a helyzetéből azt látja, hogy a kezemben van akkor nem kapcsolja ki a kijelzőt. -
törölt tag
Sajnos ez igy van, sokan lehordjak csak azert mert nem ismerik ("kinai") es nem latjak a médiába az aranyharmas mellett. Mar eszrevettem hogy sokaknal az irigyseg is elotor. Egyik ismerosom most vett XS-et, de amikor meglatta a notchmentes kijelzomet meg a popup kamerat... hat azokat a szemeket latnotok kellett volna
-
virkir
veterán
-nagyobb, és nagyobb felbontású AMOLED kijelző
Az a negyed coll-t ugyan ne hozzuk már fel a nagyobb felbontás az megvan de szintén amoled
-90Hz
Már itt is ki lett vesézve, hogy van aki gerjed rá meg vannak akik nem
-OIS
Ez sajnos tényleg fájó pont
-B20 lásd mint fent a globál verzióban lesz (majd meglátjuk)
-Oxygen OS > MIUI
Nekem pl a sorrend CM/Lineage-MIUI- bármi más
-Google-t kivéve minden gyártónál hosszabb szoftver support idő
Azért a miui sem arról híres, hogy nincs rá support.
A hivatalos support-ról meg annyi, hogy a 2014.10.14.-i telefonra az utolsó OOS 2016.10.9. alig két év, ez minden csak nem überfaxa support idő. A lineage az nem hivatalos szoft mint ahogy az xda-sok sem.
Aztán a hivatalos álláspontjukról akkumulátor téren ne is beszéljünk.A javítás, garancia attól függ honnan szerzi be a polgár, de tény ebben elég erősek oneplus-ék.
Az ár meg szvsz feledteti a hiányosságokat, plus van jack/Type-C füles lehetőség
-
-FreaK-
veterán
Nem veszem
- Ez erősen használat függő, hogy elmegy-e két napot vagy sem, illetve mennyit is átlagosan egy embernél.
- ez a random időpont és a 20-30% a fenti miatt mindenkinél máskor jelentkezik. Pl. lehet hogy nálam csak a második nap végére, és akkor elég csak este töltenem, nálad meg már reggel/napközben, és akkor érdemes reggelt, vagy előző este töltened. Szóval ezt így általánosságban nem lehet kijelenteni.
- Ezzel azt mondod, hogy a kis mértékű javulásoknak nincs értelme, ez szerintem nagyon rossz érv.Saját indokok:
- Jelentős előrelépést szeretnék az OP6-ról, nagyjából olyan aksi időt, mint amit előtte a Mate8-am tudott.
- A vetélytársak mellett az OP7 Pro lemarad aksi időben (persze, tudom, hogy ezért cserébe nyújt is pluszt)
- Szerintem már +200/300 mAh is tudna olyat dobni az üzemidőn, amit megérzel.szerk.: valamint ez is egy apróság, ami a mérleg negatív oldalát nyomja, és mondjuk +300 mAh-val már nem azt tenné. Ha még a kamerán is csiszolnak, akkor az én saját preferenciáim szerint már megéri váltanom. Tudod, a sok kicsi összeadódik
-
tixem
addikt
Az "egy felesleges akkuzabáló baromság" véleményem továbbra is fenntartom. Mert kb minden teszt elmondta, hogy erőforrásigényes. A felesleges mivolta meg egyéni megítélés kérdése. Nekem 100%-ban az. Vagy ez a kijelentés részemről csak tényszerű kinyilatkoztatás lehet, hogy felesleges akkuzabáló baromság? Nem lehet ez egy vélemény? Ha mindjárt az elején hozzáteszem, hogy láttam már 144 hz-es monitort és használtam is, akkor már rendben lenne a fenti állítás? Vagy csak dicsérni szabad? Áá hagyjuk
Gyárthatunk még erről 10-20-30 kommentet, de felesleges. Azon véleményem is fenntartom, hogy ennyiért ez nekem vicc. Ahogy azt is, hogy 100 ezerrel kevesebbért még az OIS hiánya is bocsánatosabb bűn. Nem mindegy ugyanis mennyi összegért kell kompromisszumokat kötni. End of story. Részemről zárom ezt a parttalan vitát, mert sehova nem vezet. Ti rugózzatok tovább rajta nyugodtan
-
tixem
addikt
Látom beakadt a 110 vagy 120 vagy 130 ezer. Legyen akkor 150 ezer az új Xiaomi, csak hogy megnyugodj. Mi nem tiszta azon, hogy jóval olcsóbb lesz, mint a OP 7 Pro
Visszatérve a felsorolásra. A 6,67 col inkább hátrány többeknek, mint előny. Így van, nem SD855. Antutu huszárok most a kardjukba dőlhetnek, egyébként a kutyát nem érdekli, hogy 300 vagy 350 ezer pontot ér el.
A 90hz-es kijelző tagadhatatlan előny, de ez vagy érdekel valakit, vagy nem. Engem pl nem, mert egy felesleges akkuzabáló baromság. Notch vagy nem notch, egyéni szocprobléma. Hányok tőle én is. De inkább nézem a lyukas kijelzőt, minthogy mondjuk olyan kamerám legyen ami nagyjából egy középkategóriás telefon szintjét hozza, vagy mint a most 2 éves Note 8-am. 230 ezerért. Kösz nem. Nekem ez a legfontosabb feature. Evvan. Ja izé. Hol is van a op-ban a jack csatlakozó. Merthogy ez is elég nagy dealbreaker sokaknak.Még mindig ugyanazt a dumát fújják, mint anno a Oneplus 3 idején. Csak hát az árak picit elszálltak, meg kicsit el is qrvultak, meg néhány funkciót el is hagytak, holott tudták, hogy a felhasználók nagy része igényelné a jacket. Közösségre támaszkodó gyártó, meg a seggem partja. Egy valami maradt a régi: a marketing duma az nagyon erős. Aztán előállnak ezzel. Engem nem fogsz meggyőzni. Ezen a teljesítményen csak nevetni tudok. Ennyiért. És inkább fizetek 50 ezerrel többet, de úgy legalább nem kell kompromisszumot kötnöm. Vagy éppen kevesebbet, 140-150 ezret ahol máris sokkal hamarabb megbocsátom, hogy a kamera gagyika, vagy kevesebb a ram, vagy kisebb az akku stb stb. 230 ezer Forint már nem az az ár, ahol békákat akarok nyelni.
-
darkmann
őstag
Én sem írtam, hogy EU Stock hazai...
Mindegy, hogy hogy nevezed, de akkor legyen: 24 hónap hazai (tehát magyarországi) garanciával árulták a Xiaomi termékeket. És az ő garanciájuk nem egyenlő más GSM bolti garival, ezt azok, akik már vásároltak tőlük, megtudják erősíteni. -
darkmann
őstag
Most már nem magánszemélyeknek árul, de amikor a tesztekre tőlük érkeztek a Xiaomi telefonok, akkor még lehetett magánszemélynek is rendelni tőlük!
És képzeld, a hivatalos Xiaomi szervízbe szóló garanciajegyet mellékeltek a cuccok (nemcsak a telefonok) mellé! De majdnem talált! -
L4mie
veterán
június 1 én kezdik forgalmazni, de oké igazad van még nem lehet.
Ez a lentebb / fentebb zajló diskurzushoz kapcsolódik, hogy highend hardvereket és szolgáltatást (notch mentes, beépített ujjlenyomatolvasó etc) nem lehet már olcsón adni mert ezek a felső kategória tulajdonságai, Itt egy példa, de lehet..ugyanúgy ahogy régen csinálta a 1+ és amiatt a régi vásárlói most csalódottak.
marcarc: reméljük majd forgalmazzák a lurdyban és akkor mindenki boldog lesz. Offolom az offot.
-
Maegoss
tag
Én is pont igy cseréltem a telefonomat
Először Galaxy S8 majd utána váltás OnePlus 6-ra, ami a kezdetektől fogva sokkal gyorsabbnak érződött, mint a Galaxy S8 és a Samsung készülékével ellentétben ugyanolyan gyors is maradt. Aztán megérkezett a OnePlus 7 Pro és nem birtam neki ellenállni szóval lepasszoltam a havernak a OnePlus 6-ot és nem bántam meg a váltást.
Egyébként én is egyfajta sértettséget és negativ hozzáállást vélek felfedezni a tesztben. A legkényelmetlenebb az volt, amikor az első oldalon elkezdte a cikkiró a OnePlust sározni (IP védelem, 3x vagy 2x zoom és "akadt már galiba a webshopban (bankkártya adatlopás), a reklámkampányok során vagy a pályázatokban, hogy ne legyen szeplőtlen a gyártó erkölcsi bizonyítványa"). Nem mondom, hogy a OnePlus tökéletes cég (sőt, távol áll tőle) de ilyeneket szinte mindegyik cég csinál, csinált és csinálni fog. Remélem a cikkiró a többi cikkében minden egyes gyártónál felhánytorgatja azok problémás dolgait (pl. minden Samsung telefonról szóló cikkben felhozza a Note 7 akkumulátorának a problémáját).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Így festenek a PowerColor AMD Radeon RX 9000 sorozatú VGA-i
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Eredeti játékok OFF topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- Milyen program, ami...?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen3 AMD - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest