Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
simacsiga
tag
Sziasztok!
Beléptem én is a klubba. Nebula blue 8/256.
Fél órája nyomkodom,de már most imádom.
Kérdésem lenne,hogy a volte aktiválásánál én nem tudom letiltani a jelenlegit,szürke a mező.
Mit csinálok rosszul?
A másik kérdésem,hogy az értesítéseket jelző pöttyös hol lehet számokra állítani? -
tomp
félisten
Ha szétjön csak akkor indul el a zene ha:
-amikor összeraktuk a fülest, utána nem zártuk be az appot amin ment a zene
-offline hallgattuk legutoljára a zenét
Én soha nem hallgatok offline zenét és ha egy jó ideig nem hallgatok zenét, bezárom az appot. Amúgy ez kikapcsolhagó a Fülhallgató módon belül.Igen a sima 1-es aptX-et tud. A 2-es aptX HD-t is.
-
tomp
félisten
Én csak azért nem cseréltem le a Bullets Wireless 1-et a 2-re mert csak aptX HD-t tud. Ha lett volna benne LDAC már meg is vettem volna.
A mágneses összetapasztással maga a füles teljesen kikapcsol így akkor érthető, hogy megáll a zene. Ha szétszedjük, mire a fülembe rakom már kapcsolódott is és ha zenek közben kapcsolt ki akkor folytatódik a zene. Azt olvastam az auto play(azaz szétszedés után indul a zene) az OnePlus fícsör.
Több telefonnal próbáltam a fülest. A legtöbb telefon nem is látta a fülest. Ellenben a laptop igen.
Mágneses rögzítő idegesítő? Mármint miért? A tok méretét én is megerősítem. Maga a nyakpánt része belemegy és onnan hogyan tovább? Maga a füles már nem megy bele... Vagy ha szétszeded és gombbal vissza kikapcsolod akkor beletuszkolható. De ha egyben akarod hagyni akkor a füles része tokon kívül marad. Amire rájöttem, hogy a tok mágneses zárja elég erős így a füles is feltapad a tok szájára így könnyebb elrakni. -
HateEternal
tag
válasz
betyarr
üzenetére
Nem, nincs pixelhiba, se semmi, nem látszódik a képen, ez fizikális "lyuknak" tűnik. Mintha az alsó panelen lenne. De képen sehogy nem tudom előidézni, hogy látszódjon mert tényleg pici így meg nehezen tudnám visszaküldeni.
Pixo
Hát nem tudom. Nálad akkor lehet, vagy lehet neked is hasonló csak máshol. -
törölt tag
válasz
HateEternal
üzenetére
Akkor ez mas, nekem lehet hogy csak a Clearplex
-
betyarr
veterán
válasz
HateEternal
üzenetére
ha csinálsz egy képernyőmentést akkor látszódik?mert akkor nyithatnál egy ticketet és lehet javítanák/cserélnék a telót.
-
törölt tag
válasz
HateEternal
üzenetére
Hol van pontosan ez a lyuk?
Nekem felul a hangszoro alatt van egy kis lyuk, csak fenyben lathato, alig eszreveheto, de lehet hogy csak a Clearplex hibaja.
-
HateEternal
tag
Keresnék valakit aki szegedi és 7 pro-ja van. Ha lenne rám egy 5 perce hétfő vagy kedd délután, hogy esetleg összenézzek valamit az ő telefonján és az enyémen azért hálás lennék. Sajnos sehogy nem sikerült lefotóznom azt a kis "lyukat" a kijelzőn és megnéznék egy másik telót, hogy azon is van-e.
Előre is köszönöm a válaszokat és a segítségeket! -
corran9
aktív tag
Hali!
1 füles van (Jabra Elite 65t) és 2 telefon (HTC - Oneplus). Szerintem a jobb hangzásért a Dolby Atmos felelős, a zene mód beállításával tényleg jobban szól a füles mint a HTC-nél. PErsze ez is lehet szubjektív, én inkább a metál-rock vonalon mozgok, és ehhez a fajta zenéhez jobban illő EQ beállítást tudtam elérni.
c.
-
tomp
félisten
válasz
betyarr
üzenetére
Na akkor hátha te magad felgyorsítod a VoLTE profil támogatást.

Valamilyen szinten tisztában lehetnek a Digivel. SIM kártyát berakva van automatikusan apn vagy magadnak kell beírni? Ha van akkor az már eleve benne van a rendszerben amit a Digitől kaptak meg. Sőt magát a szolgáltatói nevet is a rendszer tartalmazza. A nélkül csak annyit írna ki, hogy "216-03". Igaz van arra mód, hogy a SIM kártyán lévő operátor név adatbázist frissítsék de inkább telefon op rendszer szintjén szokták letudni.
OnePlus fb csoportba is írd be. Lesz meglepetés ott!
-
betyarr
veterán
nem,arra nem kérdeztem rá,hogy helyileg hol vannak pontosan.
igen,mutattam is neki,hogy ha kivesszük a sim-et,akkor újra kell aktiválni a profilt,mert elfelejti.illetve egy frissítést követően az egészet újra kell zongorázni.mellesleg eléggé tisztában voltak a digi mobillal.bár ez lehet csak önszorgalom volt náluk,fene tudja.beszélgettünk róla és kapásból tudta,hogy teszt üzem van és csak azok kaphatnak simet,akik eleve előfizetők a diginél és van lefedettségük.
bár,átgondolva a dolgot,jóhogy tisztában vannak ezzel.ha nem így lenne,akkor simán vesznek egy digis simet és tesztelgetik kedvükre és nem jönnek le ezért nyíregyházára

-
tomp
félisten
válasz
betyarr
üzenetére
Budapesten OnePlus iroda? Hol merre azt nem mondta el?
Reméljük akkor hamarosan sikerül megkapniuk a szolgáltatói profilokat.
Lehet a OnePlus 8-at már akár a közeli MM-ból is meg tudjuk venni?
Na végül is te is mutattál neki új dolgot. Hogyan kell a telefonon nem hivatalosan bekapcsolni a VoLTE/VoWiFi szolgáltatást. Láthatta, hogy nekünk ezeken végig kell mennünk a szolgáltatásért. Ezért is fontos, hogy benne legyen hivatalosan is. -
betyarr
veterán
szóval akkor beszámoló on:
volt a hölgy (meg a férj és gyermekük is).mint kiderült,nem hongkongiak,hanem indiaiak.ezt ugye telefonban nem kérdeztem,illetve nem is tudtam megállapítani sem eddig.illetve,képzeljétek el,budapesten van egy irodája/központja a oneplus-nak! tehát,nem mostanában érkeztek magyarországra (másfél éve itt dolgoznak)
szóval,csak bp-ről ugrottak le ide hozzám nyíregyházára a vowifi bug miatt 
meginvitáltam őket az otthonomba,mivel az állomáson nehéz lett volna beállítani az ő 7pro-jára a volte/vowifi párost.elfogadták,eljöttünk,megcsináltam és nyilván hiába kezdtük el használni,érdekes módon azon a telón nem akart jelentkezni a vowifi bug.na,akkor mondta a hölgy,hogy tegyük vissza az én telefonomba a sim-et és nézzük azon.így is tettem,és természetesen pár percet követően szépen el is tűnt a vowifi ikon (igaz most nagyon hamar vissza is jött).lényeg a lényeg,hogy közben be volt kapcsolva a telómon a log mentése,így bekerült a logba ahogy eltűnt.
ezt követően visszaraktuk az ő 7pro-jába a digis simet,rátolta a telót a laptopjára és végeláthatatlanul elkezdett telefonálni.távoli kapcsolattal pedig az egyik kollégája művelt dolgokat.hogy pontosan miket,azt szerintem a hölgy sem tudta egész pontosan.itt voltak kb déltől fél négyig.az volt még a tippje,hogy lehet a telefonban lévő másik sim kártya zavarhatja össze a rendszert és ezért lehet a vowifi bug (persze,mint mondta,ez csak egy hirtelen feltételezés,nem biztos,hogy tényleg ez a hiba oka).
így végül nem kellett odaadnom a simet az 1 napos tesztelésre,ennyi is elég volt.legalábbis remélem.
azzal váltunk el,hogy ki fogják deríteni ennek a hibának az okát és értesítenek,mihelyst ez már megvan és szépen integrálják hozzá a fixet valamelyik jövőbeni frissítésbe.
említettem neki a digis és telenorost profilt: azt mondta,hogy ezen rajta vannak.próbálnak mindegyik hazai szolgáltatóval kapcsolatba lépni és ezt is megoldani.
amit még megtudtam,az az,hogy tervezi a oneplus,hogy jön magyarországra!hogy mikor,azt nem tudta megmondani,csak annyit mondott,hogy a közeljövőben valószínűleg már hivatalosan is forgalmazni fogják a telót idehaza,így nem kell majd lengyelhonból rendelni.ami vicces volt,hogy kérte,hogy küldjem neki át a leírást,hogy hogy kell beizzítani a volte/vowifit a telefonon :-) mondom a magyarral sokra nem mennek,ezért megkerestem az xda-s leírást és kiegészítettem azt a logkit.apk-s frissítéssel (abban ez nincsen benne eredetileg).
-
Na, most kezdtem el használni a ClearPlex-et, érdekes, egyelőre szokatlan tapintása van, a gesztus vezérlést nekem nem zavarja, és "világít" a széle
Így látom, hogy nincs 100% középen, egy nagyon picit balra van.
Ujjlenyomat-olvasó ugyanúgy müködik. -
kelna91
senior tag
válasz
LógaGéza
üzenetére
Köszi a választ!
1. Az Alza ügyfélszolgálata megsüvegelendően gyors, tíz perc alatt válaszoltak:
"Bolti garancia melyet nálunk érvényesítet és igen hardverre vontatkozik.
Tehát ha a terméken mechanikai sérülés van nemtudjuk garanciálisan javíttani."
Ezek szerint itt is bolti a garancia, de 24 hónap.Áfás számla kellene, azt Amazon is tud adni? Ez nekem új.
2. A Nagykörúton vagy azon belül lenne nekem jó. Hogyha valakivel tudnék találkozni, az szuper lenne.
-
tomp
félisten
válasz
Linkin1994
üzenetére
Oxygen Updater akkor szól neked ha az adott modell típusra kijött a frissítés. A rendszerben található Rendszerfrissítés pedig akkor szól ha az adott modellre kiadták a frissítést abban a régióban.
pl Németországban megjelenik. Oxygen Updater már jelezni fog, de a rendszerfrissítések még nem. Az majd csak akkor ha Magyarországra is kiadják.enginev3.0
Eddig a youtube-os videó leírásában található Gcam jön be nekem a legjobban. Ez tömörít a legkevésbé.
[link]corran9
Vezeték nélküli fülesnél milyen kodeket használ a telefon a 2fülesnél?
Ha ugyan azt akkor érdekes a minőség eltérés. Kapcsolj ki minden EQ-t.
-
corran9
aktív tag
Sziasztok!
Csatlakoztam a klubhoz egy Pro 8/256-os mirror gray-jel.
HTC U12+ -ról váltottam, pár személyes gondolat így bő fél nap használat után (a tesztben szereplő nyilvánvaló dolgokat nem említve, mint pl. hogy a kijelző brutálisan jó.)
1. Az eddigi legnehezebb telefonom, szokni kell a súlyát. Az egykezes használat mellett kicsit fárasztotta a hüvelykujjam, mondjuk nyomkodtam most sokat, ez a későbbiekben azért csökkenni fog szerintem.
2. Méret: pont egy kicsit nagy, de így voltam az előző telefonommal is, ez is szokás kérdése szerintem. Zsebre rakásnál mondjuk pont egy kicsit kellemetlenül kilóg.A negatívumok "sora" (amik alapvetően nem is azok, inkább szokni való tények) ezzel ugyanakkor be is fejeződött, öröm kézbe venni a készüléket.
Ami esetleg többlet info lehet többeknek: Jabra Elite 65t vezeték nélküli fülessel és Honor Band 4 karpereccel tökéletes együttműködik.
A Jabra füles sokkal jobban szól, mint a HTC-vel (ezt furcsálltam is), de lehet azért, mert ahogy láttam a legutóbbi Oxygen update-ben eléggé rágyúrtak erre is. A Poweramp (lejátszó) update-ben is volt említés kifejezetten erre a telefonra, tehát remélhető, hogy a 3rd party fejlesztők is odafigyelnek majd erre a készülékre, ezért is jó beruházás lehet.
Üdv, c.
-
LógaGéza
veterán
válasz
kelna91
üzenetére
1. Megjelent Alzán is, itt rá kellene kérdezni a Oneplustól/Alzától, hogy hova szól a gari, be tudod-e regisztrálni.
Ha ÁFA-s számla kell, akkor vagy ez, vagy Amazon-os rendelés jöhet számba, ha ÁFA nélküli is megfelel, akkor lehet kérni a Oneplustól is később. Ha kell, el tudom küldeni, hogy nekem milyet küldtek, hogy utánnajárj, hogy neked jó lehet-e. Nálam elfogadták.2. Elég sokunknak van Pesten és környékén, ha leírod hol/merre jársz, lehet akad segítő emberke itt, vagy a OnePlus Club Hungary / Magyarország Facebook csoportban.
3. Használattól függ. Én építőiparban is dolgozom, ott meg ugye elég nagy a por/kosz, nekem kell mindenképp a tok, fólia, mert a por még a zsebembe is beszállhat, valamint néha koszos kézzel kell nyomkodnom, hogy megnézzek egy alaprajzot. vagy e-mailt.
-
enginev3.0
félisten
Valaki követi a GCamot? Hogy állunk?
-
kelna91
senior tag
válasz
betyarr
üzenetére
1. Hát ez tényleg nem hangzik olyan jól. Honnan érdemes rendelni a OP7 Prot? Csak magyar forgalmazó jöhet szóba sajnos számla miatt.
2. Valahol Pesten meg lehet nézegetni vásárlás előtt?
3. Mi ez a fólia, amiről beszélgettek? Kell ez? Nekem soha egyik telómon sem volt még fólia, és tokot is csak az idő 1-2%-ában használtam, szóval nem vagyok meggyőzve, hogy szükség van rá.
-
törölt tag
válasz
Linkin1994
üzenetére
-
Linkin1994
senior tag
Az lenne még a kérdésem hogy kB mennyi az idő különbség az oxigen updater és a hagyományos update között?
-
zhata
senior tag
válasz
HateEternal
üzenetére
Tegnap és ma csaknem nyolc óra filmet néztem meg. Ezeket előzetesen letöltöttem a telefonra.
Ha direktben a YouTube-ról vagy akárhonnan a netről nézed a videókat, nyilván jobban melegszik, mert a net a fő fogyasztó.
Semmiféle felületi fényerő inhomogenitást eddig nem tapasztaltam azonkívül, hogy az gyenge. Sőt, az OP3-mal összehasonlítva a halványabb felület is élénkebb, jobban elfogadható. -
tomp
félisten
válasz
betyarr
üzenetére
Elisa, ROW, PTCRB az etalon konfig profilok!
Elisa profil az európai. PTCRB az amerikai, ROW a globális világ profil.
Mármint a Telenort használod Elisa profillal? Vagy a Digit? Elméletileg Telenornál az Elisa nem ajánlott mivel északon már nincs 3G hálózat.
Átlagos turistának láttam. Napszemüveg, együtt egy férfival.
Csak azért nem ajánlott a törlése mert könnyebb visszaállítani. De miért is akarná az ember visszaállítani?
-
betyarr
veterán
én elisa finland profillal használom és szintúgy tökéletes

hogy nézett ki?volt valamilyen különös ismertetőjegye?kövér vagy szemüveges stb.gyerek és/vagy férj volt vele?vagy átlag kínai volt?még az is lehet ŐT láttad,mert most bp-n van.mondta hogy egy op7pro-val fog jönni.és sztem vakációval egybekötötte ezt a látogatást.
bár,ott a távolkeleten lehet sokkal népszerűbb ez a teló és mindenkinek az van
van a külföldi,xda-s leírás: [link] itt pl azt javasolja a leírásban,hogy ne töröljük az overseas profilt,csak deaktiváljuk
5) Open "PDC" in your QPST start menu folder, best to do by right click & "run as administrator"
Select your device, right click on "Oversea-Commercial_DS" and deactivate Sub0 and Sub1
Click on Oversea-Commercial_DS again and click on remove -- DO NOT CLICK REMOVE, JUST DE-ACTIVATE IT - your settings stick after a reboot, so no longer need to remove the profile (at least on my device my profiles stick, also makes it easier to go back to default)bár,lehet nincs semmi lényeges különbség,csak annyi,hogy ha mégis visszaállítaná vki az alapértelmezettre,akkor nem kell neki fr-t nyomni.
-
HateEternal
tag
Hát amióta észrevettem azóta próbálok róla képet csinálni, ha garival visszaküldeném, de úgy nem jön össze, hogy látszódjon is, de próbálkozom. Ha összejön felrakom, de hibát igazából nem produkál. A videós melegedést meg még tesztelem, mert van amikor felmelegszik, van amikor meg semmi. De fura is, mert a kijelzőnél a felső 1/3 melegszik, a hátuljánál pedig az alsó 1/3.
-
tomp
félisten
válasz
betyarr
üzenetére
Diginél a PTCRB, telenornál a Telenor Denmark profil tökéletesen megy. Csak társítani kell a magyar kártyához.

Add át neki az Üdvözletünket!
Ma láttam egy kínai hölgyet Budapesten. Mivel fotózott? OnePlus 7 Pro Nebula Blue
HateEternal
Nálam egy kb 3-4perces 4K HDR videótól még langyos sem lesz. Pedig QHD+ és 90Hz.
Csinálnál arról a "kráterről" fotót? Nem lehet, hogy a kijelző mögötti közelség vagy fényérzékelő helyét látod?csako
Na az érdekes... -
betyarr
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
az már van: ha vízbe teszed egy kis időre,akkor megáll benne a víz,tehát vízálló

-
enginev3.0
félisten
válasz
CptAdamica
üzenetére
és hogy melyik frissítéssel kapja meg a vízállóságot

-
HateEternal
tag
Igen, ez rendben is van, de pl megnézek 2-3 db 3 perces videót és akkor is melegszik a telefon érzésem szerint jobban mint az eddigi készülékeim 6 col volt a legnagyobb, de nem hiszem az sokat számítana. FHD 90 hz, szóval még nem is csak maximális felbontáson.
Egyébként valakinek volt kijelző problémája? Már nem emlékszem a hszekre, de nálam mintha lenne egy kis "kráter" vagy lyuk szerűség a kijelző bal felső sarkától és a bal szélétől 1-1 centire befele és lefele. Elég pici és csak akkor látszódik ha pl a lámpa fénye pont ráésik, de máshol nincs ilyen hiba. Kb 1mm vagy kisebb az a "lyuk", de nincs pixelhiba meg semmi ott, minden színt szépen megjelenít, csak fura.
-
tomp
félisten
válasz
Linkin1994
üzenetére
OnePlus oldaláról vásároltad akkor nincs garancia levél. Regisztráld az eszközt a fiókodba és annyi. Ott a vásárlási előzményekben fog látszódni a telefon. Ha esetleg majd szerviz kell akkor beírva az IMEI számot, mutatni fogja, hogy meddig van garancia.
-
Linkin1994
senior tag
Az lenne a kérdésem hogy a Garancia levelet azt majd kb mikortól lehet letölteni? 1 napja jött meg a telefon.És gondolom az OP fiókban kell majd keresnem.
-
betyarr
veterán
no,ma hívott a oneplus-os hölgy,hogy holnap érkezik 12.30-ra a vonata nyíregyházára.szegény nem ic-vel jön,úgyhogy zötyöghet 5 órahosszát a személyvonaton
pedig én mondtam neki hogy ic-vel jöjjön 
-
tomp
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
OP5-ön is már van ilyen da-da-dzzz beállítás.

Oneplus
Kínai és UK(nem EU-s hanem UK!) modell. Kínain nem Oxygen OS fut hanem Hydrogen OS ami Play Áruház/Google apps mentes. Kínain lehet le van tiltva a B20 mivel a B20 európai freki.HateEternal
Nagy a telefon üvegfelülete az pedig mint az üvegház.... Begyűjti a meleget amit bent tart. Nem hiába van rézcsöves hűtés megoldás a telefonban.csako
Neked is 8ezerért rakták fel? Nekem 6ezer volt.
-
Szegedi MediaMarkt-ban szépen felrakták a ClearPlex fóliát, 7990 Ft volt, most várom, hogy megszáradjon
Egyébként ránézésre jónak tűnik, tokbarát verziót kapott. -
F-ECT$
titán
válasz
HateEternal
üzenetére
A sima 7-es is drágább, mint a 6 volt, szóval erre én nem számítanék.
-
Linkin1994
senior tag
Én is most ismerkedek a telefonnal.Nekem például egyáltalán nem nagy nagyobbra számítottam
.Egy kézzel simán tudom használni.Eddig nagyon tetszik a cucc. -
tomp
félisten
válasz
HateEternal
üzenetére
Napon melegedik? Nahát
Üveg a telefon. Nem csoda ha felmelegszik a naptól a zsebben. Nem kell aggódni miatta. -
HateEternal
tag
Sziasztok.
Pár napja megérkezett hozzám is a csoda.
Vasárnap rendeltem szerdán már meg is kaptam. 😃(Normál kiszállítás.)Viszont olvastam itt, hogy másoknak is volt problémája a zsebes dologgal, nálam ma kezdte el, miután 5 percet álltam a napon telefon zsebbe. A hívás nem is annyira aggaszt, megfordítom és kész, de a melegedés....Nem tudom más tapasztalta-e de nekem 5 perc után napon zsebbe elég meleg lett a készülékem. Valakinek hasonló tapasztalat esetleg?
KösziOff:A telefon egyébként nagyon jó, még mindig szeretem a oneplus-t de reméljük azért faragnak ay árakból később. 😃
-
Oneplus
csendes tag
Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy mi a különbség a GM1900 és a GM1903 között (Oneplus 7 esetében). Kínai és európai Rom? (A készülék minden esetben támogatja a B20-at, nem?) Frissítések másképp jönnének, vagy nincs telepítve play áruház a kínai Rom-osra?
-
betyarr
veterán
válasz
kelna91
üzenetére
ja,de azok nem hivatalos forgalmazók és bolti garanciát adnak,ami ugye nem feltétlenül olyan mint a gyártói.illetve a webshop is megszűnhet máról holnapra,aztán ennyi volt.
először sokáig gondolkodtam a samu s10+ telón (arra is 2 év gyártói gari van,ha hivatalos viszonteladónál veszem).írtam emailt vagy 3-4 webshopnak,ahol láttam hogy azt írják a telóra hogy két év gyártói gari (egyik sem hivatalos magyarországi forgalmazó).egytől egyig azt válaszolták,hogy a garancia hozzájuk szól.és a két év az úgy néz ki,hogy egy év a készülékre,majd a második év a szoftverre érvényes.azaz,ha gáz van a telóval,akkor valami sufni gsm javítja,nem pedig a hivatalos samu szervíz. -
enginev3.0
félisten
válasz
Linkin1994
üzenetére
-
Linkin1994
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Az lenne a kérdésem hogy az értesítéseknél valahogy ki lehet kapcsolni a rezgést?
-
Huntszy
tag
Sziasztok!
7 Pro-t szeretnék vásárolni kékben de belföldről mert szükségem lenne ÁFÁs számlára.
Tud valaki valamilyen megbízható oldalt ahol árulnak kéket 8gb rammal? Eddig csak szürkében vagy aranyban találtam minden itthoni webshopban kivéve [link] itt, viszont az oldalon úgy írja, hogy 246k (bruttó) 295k (bruttó) így meg is csappant az oldalban a bizalmam.
Segítséget előre is köszi! -
CptAdamica
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Van valami érdemi változás?
-
enginev3.0
félisten
Frissült a Oneplus launcher playben
-
bordi10
senior tag
válasz
Linkin1994
üzenetére
Egyelőre az EU-s + UK verziókból valamiért hiányzik...ez is fent van ám a request listán
-
Linkin1994
senior tag
Most jött meg a op7 pro és az lenne a kérdésem hogy a dolby atmos-nál nem kéne egy equalizernek lennie?
-
tomp
félisten
válasz
G_krisz
üzenetére
Ha az app olvassa be a kártyát akkor csak a kártyaadatokat kéri le. Vásárlásnál viszont hitelesítés is van ami külön adat. Szerintem a chipen megsérülhetett az adat.
Nekem volt már olyan bankkártya ami fél év alatt tönkrement. Először a paypass döglött meg aztán a chipes vásárlás. Mágnescsíkot pedig a bolti terminálok nem fogadták el mivel látták, hogy chipes kártya. A bank ingyen cserélte.
Én is a Simple NFC fizetés indulása óta használom. Sokkal biztonságosabb is mint a kártyás paypass.Pixo
Idő kell, hogy a OnePlus oldalára is felkerüljön a 9.5.9. Addig marad a fórum/xda/OnePlus Updater app. -
tom_87
tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Na ilyenkor van az amikor kapkod az ember és nem gondolja át a dolgokat: közös számlán vagyunk feleségemmel két kártyával. Ő pont abban az időben (mint kiderült) még vett le 60 ezer forintot, de ugye ezt nekem a netbankom nem írja ki... Bocsánat mindenkitől a szerencsétlenkedésem miatt
.By the way: már nem is tudtam volna visszavonni a megrendelést, mert a megrendeléstől számított 2 órán belül már feldolgozták és adtak tracking numbert.
-
tom_87
tag
válasz
brainticket
üzenetére
Kerdeztem de nem :)
-
brainticket
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
lehet költött közben valamit az asszony is

-
tom_87
tag
válasz
brainticket
üzenetére
Megnéztem korábban: a oneplus oldalán/számláján 819 eurot ír, bankom netbankjába pedig 330 ezer forint előjegyzett forgalmat.
-
tom_87
tag
Sziasztok!
Ma megrendeltem a 12/256-os verziót, de fizetés során érdekességeket tapasztaltam: a paypalra beallitott kartyamat nem fogadta el, ezért feleségem kártyájával fizettem. 266 ezer ft helyett 330 ezret vont le... Ez mégis hogy jött ki 819 euronál?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Xbox Series X|S
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Oppo Find X9 Pro 5G (Global Version) Dual SIM
- új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey G7 S28BG702EP IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- Xbox Series X // Számla // Garancia //
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1i - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez tud idegesito lenni, de csak hallottam/olvastam, sajat tapasztalatom nincs.

szóval,csak bp-ről ugrottak le ide hozzám nyíregyházára a vowifi bug miatt

pedig én mondtam neki hogy ic-vel jöjjön