- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tailorzsolt
tag
Igen, mindenképpen várok még vele, mert tegnap például eléggé kivehetően lehetett látni, ma reggelre meg eltűnt, de úgy, hogy már egyáltalán nem látszik.
Ezek szerint az amoled paneleknek van valami minimális öngyógyító képessége? Tegnap délután 15 óra felé észleltem először amikor hazaértem. Az automata fényerő kint maxra tolta a panel fényét, aztán amikor hazaértem a lakásba (félhomály volt) láttam a beégést. Még este 9-10 között is látható volt, de kicsit halványult. Ma reggelre meg teljesen eltűnt, de annyira, hogy már vagy 5 screentest appot nyomtam végig különböző fényerőn, sok különböző színnel, de semmi nem látszik belőle. Olyan mintha a tegnapi tartós maximális fényerő után a panel "megpihent" volna az éjszaka és visszanyerte az eredeti állapotát.
-
Noukoum
veterán
-
törölt tag
Ezert is szep dolog megvenni egy oneplus telefont launch utan a hivatalos oldalrol, ezelott egyik markanal sem volt ilyen elmeny
Azert azt is vegyuk figyelembe, hogy a Samsung mar fel eve kidobta az S10et es most van olyan arban mint a 7 Pro. Persze ha nem vesszuk figyelembe a sufni oldalakat.
Lasd Firstphone az olcsonak minositett Samsung forgalmazo 240ezerert adja az S10+-t es az csak a 128-as modell. -
zolka95
őstag
Persze, a 9 évvel ezelőtti okostelefon azért teljesen más volt.
Xperia miniről Nexus 5-re váltásnál éreztem különbséget. Igaz hogy az Xperia csak középkategóriás volt (2.3 - 4.0)
A Nexus 5 meg csúcs (4.4 - 6.0), de OP7-re váltásnál nem éreztem nagy különbséget, mint amikor megvettem az N5-öt. Na akkor kezdtem el gondolkozni azon, hogy lehet elég lett volna a Pixel 3a is.
De féltem is hogy a gyengébb SoC nem lesz tartósabb, hiába nem játszok rajta.
Eredetileg 6GB-osat akartam venni, de itt vagy a 6T topikban bef*satott valaki akinek ram kezelési problémái voltak, de végülis nem a kevesebb ram volt a gond. Úgyhogy bedőltem a marketingnek és a 8GB-osat vettem meg. Meg itt is féltem hogy kevés lehet a 6GB hosszútávra. Lehet fölösleges volt a 8. Most már mindegy.Nexus 5 persze azért már laggolt olykor, de még mindig fürge volt. Akksi az katasztrófális volt. De nekem még pont elég.
Szóval nem érzek nagy előrelépést a kettő között, ha nem nézzük a lassabb sebességet, akksit, nagyobb kijelzőt és kamerát.
De ezek ugye szubjektív dolgok. Kamerát ritkán használom. Kijelző legalább valamivel olvashatóbb napsütésben.Az ujjlenyomatolvasó az egyetlen ami tényleg előrelépés számomra. N5-ön nem volt.
Ha ilyen tempóbam fejlődnek továbbra is, akkor én el leszek ezzel 5 évig megint, vagy tovább.Az oprendszert sem mondanám fejlődőnek. Szerintem a csúcsát már elérte. Csak apróbb fejlesztéseket adnak ki, amiket nem mindenki talál hasznosnak.
Például nekem az alkalmazások rögzítése hiányzik. Csak gesztusvezérlés nélkül lehet használni, nem tudom miért. Sokakat például egyáltalán nem érdekel ez.Ezzel azt akartam mondani, hogy érdemi fejlődés nem nagyon van. 1-2 feature amit használ valaki vagy nem.
Az meg már végképp röhejes, hogy egy google i/o előadáson arról beszélnek, hogy mit változtattak egy szerencsétlen emojin.
Nem az androidot akarom szidni, mert az apple-nél is beszéltek közönségnek emojikról. Hogy a korsó sör most már nem teli van, hanem csak félig. Ezt fontosnak tartották elmondani.Android párti vagyok. Azt csinálok vele amit akarok. Főleg OP-n. Nálam az is egy nagyon zavaró tényező, ha a gyártó megpróbál gátolni abban, hogy ne rootoljam, nyissak bootlodert vagy lecseréljem a rendszerét. Undorító.
Nekem alap a root + reklámmentesség.
Szóval szeretem az androidot, de nem elvakultan.Ezek összességére értettem hogy nincs már akkora fejlődés. Csak szépítgetés, de akkor már nem éri meg gyakrabban váltani, legalábbis számomra.
-
törölt tag
Ez igaz, nalam lenyegeben minden jatszik, kiveve a navigalas es a jatek
lehet hogy azert jon ki ilyen uzemido.
Viszont nekem a 9.5.10 tenyleg sokat javitott mert .8-al ugyanilyen hasznalat mellett nem volt ilyen jo.tomp
Ezt en is eszrevettem, hogy neha random leviszi, de nem surun fordul elo. -
zhata
senior tag
A Google tiltja hogy megjelenjen a hívó neve. A workaround az, hogy a megfelelő progit - pl.ACR - az Apkmirrorról töltsd le. Az ACR-rel be lehet állítani a felvételi feltételeket, ami Pitére Audio forrás: MIC, A felvétel formátuma MP3, a felvételi késleltetések 1-1 másodperc, és a hang erősítése 14, de a hívó vagy a hívott fél tapasztalatom szerint gyatrán hallható. Ha a hangszórót is bekapcsolod, akkor már elfogadható lesz.
-
HUNgabus
senior tag
xiaomi rendszer nem jött be már többször próbáltam, szifon koppintás így az kiesik
pixelek meg...., áááááááááá tele a tököm a sok gyári hibával, 2-3x kell cserélni mire minden müxik, talán,
szoftveres béta tesztelő vagy, egy dolgot megcsinálnak 2t elbasznak, kicsi az aksi, kamera hiába über állat ha telefonként szinte alig használható, 3 hónap alatt kaptam párszor agyvérzést miatta, így inkább eladtam,samu s7 van most régi 3 éves céges teló de még mindig müködik
oneplus on és 3t volt azokat szerettem, csak túl nagyon voltak, pláne vmi normálisabb tokban, ezért félek a 7 protól is, bár sima s10 volt kezembe az nem volt olyan nagyon élhetetlen,
-
törölt tag
Igen, Nylon bumper es Karbon protective.
Ha nincs mas a zsebedben a telefonon kivul akkor mindegyTalan a Nylonnak biztosabb a fogasa zsebbol valo kivetel soran.
Kijelzon meg mindig a gyari van rajta hibatlan allapotban, nekem nagyon jol feltettek, de hamarosan tervezek venni egy Olixar uveget ra. Tegnap viszont ezt talaltam redditen: [link] -
PeteePeti
őstag
Azt nem tudom. De a dobozban található átlátszó szilikonnal pont patent. De annyira, hogy a felrakást is úgy csináltam, hogy rajta volt, mert így nem nagyon kelett az üveget pozíciónálni, csak egyszerűen rátettem és már a helyén is volt. A milliméternél is kisebb a rés az üveg és a tok között minden irányban.
-
beeep146
tag
Nem bízom benne, hogy a hajlított üveghez lesz a Oneplusnak gyári terméke, így tegnap életemben először rendeltem Ali-ról, ilyet:
https://www.aliexpress.com/snapshot/0.html?spm=a2g0s.9042647.6.2.61274c4dFyMRgF&orderId=102658189997104&productId=33029729705
Amíg megjön addig szerintem rajta hagyom a gyári fóliát. Majd beszámolok.
-
Én gondolkoztam pár órát, és eldöntöttem, hogy megéri a plusz pénz a Pro változatért.
De, ha neked nem kell vagy nem fog hiányozni a 90Hz-es kijelző, a zoom kamera vagy a még gyorsabb töltés és még a notch sem zavar, akkor nyugodtan veheted a simát.
Holnap 11-től rendelheted is -
aTe014
aktív tag
Még bírja rajta a gyári fólia, kíváncsi vagyok, vajon meddig. Utána nekem is el kell gondolkoznom.
Egyébként a gyári tokot most vettem le 1 hét után, ennyi idő kellett, hogy megszokjam a méretet és a formát, annyira tetszik így, hogy inkább extra figyelemmel teszem le bárhová is (sima asztalra alapból soha), de én nem akarom tokban tartani.
-
CHIPman
nagyúr
Én rendeltem kétféle, elvileg full glue üvegfóliát Aliról, meglátom milyenek lesznek. Tokokat is rendeltem, de lehet hogy maradok a gyárinál, illetve telefongyűrűt (valamint a tokok között van alapból gyűrűs) használok, ami jelentősen visszaszorítja a leejtések gyakoriságát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest