Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- A Redmi is hozott kompakt táblagépet
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékony tokot, nagy és fényes kijelzőt kapott a Huawei Watch Fit 5 és Fit 5 Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Milanos
csendes tag
válasz
brainticket
üzenetére
Köszönöm !
-
Milanos
csendes tag
Én a német O2 szolgáltatónál vagyok előfizetéses és nekem minden állítgatás nélkül megjelenik a Volte felirat . Akkor ezek szerint nekem nem is kell ez a hókuszpókusz ?
-
tomp
félisten
válasz
szlaci888
üzenetére

Tegnap készítettem egy normális VoLTE/VoWiFi leírást.
VoLTE/VoWiFi -
válasz
enginev3.0
üzenetére
Egyébként a játékot, amivel szoktam játszani, a 8/256 simán oda-vissza váltásnál bezárja néha, holott 4GB körül van az átlag RAM használatom, szóval lehet hogy abban az esetben is app specifikus volt a nyűg.
-
Edge
veterán
sztetek a 6/128-as az nagyon ergya lehet? most egy 5t-m van 8/128-as verzióban, tartok a ram csökkentésétől, viszont a 8/256-os annyival drágább hogy egy dash charge töltő kijön a difiből vagy egy tok...
-
tomp
félisten
A telefon leadva a helyi UPS csomagpontra. Hazafele pont útba esik így este már nálam lesz.
-
betyarr
veterán
-
betyarr
veterán
még az lenne a kérdésem felétek,hogy a telón van tg gyárilag?vagy már azt is lespórolják,mint az 3,5-type c átalakítót?
-
S@s
tag
Megint lehalt az OP honlap.... nem nagyon megy még a support úgy látom....
-
dikan
tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nem, innentől 5-7 business day, amíg kivizsgálják. Aztán jön az hogy visszakérem a priority shipping díját. Vagy az egész telefon árát.
-
zhata
senior tag
válasz
PeteePeti
üzenetére
Nekem is sötét témám van. Nem tudom miért, de berzenkedtem a világostól az Amoledtől függetlenül is. Talán azért mert otthon este nem fárassza annyira a szemem. Pl. az OP3-n (Oreo) a VLC telón a mappákat sötéten mutatja, addig az OP7Pro-n (Pie) minden mappa világos marad, ami nagyon zavar.
-
PeteePeti
őstag
Most már sokan raktok fel képernyőképet a menüről, és egytől egyig azt látom, hogy senki sem használja a menüben a sötét módot. Közben meg az egyik legtöbbet emlegetett téma az üzemidő.
Most akkor érdemes sötétre váltani, vagy nem?
AMOLED panel révén úgy gondolom érdemes, akkor viszont nem értem miért nem használják sokan!
Vagy egyszerűen csak az ízlés miatt?
-
bordi10
senior tag
Üdv! Tegnap estétől én is beléptem a klubba egy 8+256 Mirror Grey verzióval.
Támadnék rögtön 2 kérdéssel
:
[link] Ebben a videóban látszódik ill korábbi OnePlus telefonokban is láttam már, hogy van egy beállítási lehetőség a témák felett, Betűtípus (Font) néven, amiben aktiválható a OnePlus Slate font. Szerintem ezgyári cucc, nem rootolás utáni lehetőség. Nálam ez a lehetőség hiányzik. Hogy lehetne ezt előcsalni, beállítani?
Másik. Note8-ról jövök, szépen átköltöztem, viszont sajnos nem jöttek át a korábban használt wifi hálózatok+hozzájuk tartozó elmentett passwordok.
Van rá esetleg valamilyen alternatíva. Próbáltam Smart Switch-el is, megtalálja egymást a 2 készülék, hiába válaszom adatküldőnek a note8-ot, a OnePlus is az akar lenni, nem pedig fogadó. OnePlus költözős appjában meg nincs ilyen típusú adat cseréjére.
-
marcarc
senior tag
Nekem sandatone van, egyáltalán nem hányinger a kombó. Próbáltam nylont is, de maradt a sandstone. A kameránál látszik csak a hátlap színe. A keret színe viszont minden kivágásnál. 6 óta sandstone-t használom, mert a gesztus vezérléshez jó, hogy ki van vágva alul. A kijelzőnèl csak annyira fut rá a tok amíg a keret van. Tekintve hogy nincs semmilyen edge funkció így nem zavaró egyáltalán. Sandatone az egyik legvékonyabb gyári megoldás, kb a tok anyagvastagságával növeli a teló méretét, 2-3 mm.
-
zolka95
őstag
kép a tegnapi Slayer koncertről

-
zolka95
őstag
[OnePlus 7 (not pro)hidden setting 90hz display]
Megtaláltam én is.
Nálam alapértelmezetten 90Hz![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
+ Nem is tudtam, hogy OP7-en a képernyő alatt van a közelségérzékelő is
*#808# proximity sensor teszt lefuttatására felül a képernyőn villog egy pötty. -
zhata
senior tag
Ezek a virtuális, vagy fantom ujjlenyomat érzékelések már határozottan kezdenek bosszantani. (Ilyenkor feloldáskor kiírja, hogy túl sok ujjlenyomatot érzékelt, ezért azt letiltja.)
Aztán mehet a minta. -
CptAdamica
nagyúr
Segítsetek plíz, ha több a komment hátha beteszik a Google Feedet választhatónak.

-
törölt tag
En pont ezert rendeltem a szurket, nebulahoz szerintem nem mennek annyira a fekete tokok. A hajlitott kijzore nem fekszik ra semmilyen tok, nagyon zavaro lenne ugy a szegelye. Sajnos a kijelzo kidomborodik, ezert fontos mindenkepp a kijelzovedo.
A protective tokok es a karbon bumper 10.5 mm-re vastagitja a telot, a Nylon tok a kameravedelem miatt 12 mm-re. Mas tokokrol nincs infom, talan a dbrand-es grip tokot lenne erdemes megnezni. Nillkin Super Frosted Shield is nagyon jo foleg azoknak akik megakarjak orizni a karcsusagat es novelni akarjak a biztonsagosabb fogas lehetoseget. -
törölt tag
Nylon tokot nagyon tudom ajanlani. Igaz, hogy elegge megvastagitja de premium minosegu, nagyon jol vedi a kamerat is es iszonyat jol nez ki. A fogast is javitja, ket het alatt eddig egyszer sem akart kicsuszni a kezembol
Ha valakinek nagyon nem jonnek be a nagyobb tokok, akkor ott a protective. Karbon a legszebb, a Sandstone pedig a legjobb fogast biztositja es meg a ruhan is szepen megtapad
-
beeep146
tag
Semennyire, minimális kézügyesség és türelem kell hozzá. Követni kell a gyártói utasításokat, pontosan illeszteni, a széleken hajszárítózás után lesimítani és én a gyári tokban szoktam felrakás után tartani egy pár órát/éjszakát, hogy mindenképpen tapadjon ott is. A mostani a szürke karbon felrakásra szerintem a dbrand is adna egy 10-es skálán 9,5-et. :-)
A tokokkal kapcsolatban korábban írtam, hogy én is így vagyok, nem szeretem eldugni a terméket ha szépre tervezik, de ennél lehet beadom a derekam.
-
tomp
félisten
Én majd a hátlapra Ultimate Shield fóliát akarok rárakni.
Kijelzőre nagyon jó.
[link] -
beeep146
tag
Üdv!
Még annál is jobban.. :-)
Én emiatt (is) majdnem visszaküldtem, de egy hátlap skin is már megoldja, ha a tokokkal is jó barátságban vagy akkor meg semmi gond.
3 db dbrand skint rendeltem, a szokásos black matrix a nebula kékkel nagyon gázos volt (nekem), de a szürke karbonnal már ok. Utálom a tokokat, de ehhez rendeltem kettőt Aliról és a hétvégén a gyári szilikonnal megkezdtem a szoktatást..
Nem egy szép látvány, de tokkal atombiztos! -
betyarr
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
neoprén tokban hordom a telefonjaimat.csak addig nincs benne,amíg használom (telefonálás,net,navi,töltés).lényegében a kézben tartás ami a leglényegesebb.
Timer: nekem a 6t is lecsúszik a hasamról.igaz,elég kerekecske hasacska

-
AZ úgy életveszély. Itthon, szobában használtam így pár órát, csak mert szép. Hátamon feküdtem, a hasamra raktam le, amíg a hatoson állítgattam valamit, de a légzés miatti mozgolódás miatt addig ficánkolt, míg a végén úgy kellett utánakapnom. Nincs egy sajtreszelő hasam, de azért az durva, hogy közel vízszintes felületen is csúszkál. A mellé adott szilikon tokban már jó a fogása, csak én nem komálom, a karbon hátlapban viszont tökéletesen mutat! Csinálhatnának egy karbon hátlapot karbon minta nélkül, átlátszó kivitelben, szerintem lenne rá kereslet, mert a telefon tényleg gyönyörű (és itt nem a kékről beszélek, bár az is szép, de nekem a szürke az igazi).
-
betyarr
veterán
tényleg olyan rettenetesen csúszik a teló a lekerekített kijelző miatt,ahogy a cikkben is írják?használja valaki plusz hátlap nélkül?mi a tapasztalat?
-
zolka95
őstag
válasz
üzenetére
Felismeri a telefonod és hogy mekkora akksi van benne. Ha nem akkor manuálisan megadod.
És minél több ideig használod ezzel/töltöd annál pontosabb infót ad az akksidról (elvileg).
Kiszámolja hogy körülbelül mekkora az akksi kapacitása. (Ez ugye az évek során csökken)
Pl: több éves 2300mAh akksis Nexus 5-re 1500mAh-t ír+ beállíthatod mennyit töltsön magába a teló %-ban
-
-
S@s
tag
válasz
Peterzon94
üzenetére
Kaptál a OnePlus-tól is egy e-mailt? Abban van az, hogy küldik a címkét és 24 órán belül jön a futár. Ha nem jön akkor kell hívni a UPS-t. Ki van fizetve minden, a futárnak jönni kellett volna érte. Elbaszta a UPS, akivel meg beszéltél.... hagyjuk. Jól tetted, hogy hívtad őket, ha kell akkor hívd még 1x, hogy jöjjön érte a futár. ( engem pl. hívott a futár és jött is )
Ha a facén is te írtál, akkor ott is válaszoltam.
F-ECT$: nem, ki van fizetve. Időpont miatt kell telefonálni, mikor vegye fel. A futárnak kellene egyébként telefonálni és egyeztetni.
-
Sanya
nagyúr
válasz
Peterzon94
üzenetére
Akkor az ups-t felhívod és rendelsz egy futárt

-
Peterzon94
tag
Sziasztok, szeretném visszaküldeni a telefont, ezt jeleztem is az oneplus oldalán ami után küldtek e-mailt amibe benne volt egy link ahol a csomagcimket ki tudom nyomtatni, plusz bele volt írva, hogy 24 órán belül jön egy futár. A futár nem jött, UPS-t felhívtam, hogy mi a baj aztán tracking numbers alapján mondták, hogy ez olyan küldemény amihez nekem kell rendelni a futárt. Valaki találkozott már ilyennel, ha így vissza küldöm az oneplus elfogadja? Eddig bárkit kérdeztem nem volt ilyen gondja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Oppo Find X9 Pro 5G (Global Version) Dual SIM
- új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- Ultimate előfizetés akár 3611 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mondjuk nem tudom, hogy melyik telefonon van olyan alapból...