Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Microsoft Rewards
- iPhone topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
nbukta77
addikt
Szerintem nem. Aksi nem egy bajnok. Kamera jo, telo minosege kifogastalan. A keramia nagyon szep es huvos a tapintasa. Masabb, mint az uveg. De itt szinte stock droid van. Nekem bejon a nocs es lyuk nelkuli kijelzo. Es azert arban is van kulonbseg 1300€ ket tokkal egy gyari feher bor es egy pitaka vagy 902€ ket gyari tokkal. Amirol le kellett mondanom az a qi toltes. Az ip besorolas nem erdekel. Nem furdok teloval.
-
nbukta77
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
Gondolom a sok fikazas miatt. 😀
-
nbukta77
addikt
Mult heten en is beleptem 12/256. Galaxy s10+ 512 keramiat valtott. Nem bantam meg. Nincs minosegbeli kulonbseg. Es nincs lyuk a kijelzon. Melyik topik porog jobban? Ez vagy a masik?
-
CptAdamica
nagyúr
Nyomtam most 2 darab 8 kilométeres távot bringával, mi fit app-al, elég szépen rajzolta az útvonalat. Nagyobb teszt majd jövőhéten lesz, Balaton kerüléssel.

-
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Miért a PC-k fix felbontásban renderelnek?
-
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Persze, hogy veri, könnyű fHD-ban verni a QHD-s felbontású mobilokat.
-
Darth_Revan
veterán
Latva Az új ZTE Red Magic 3-at azért meg mindig nem tudtam eldönteni, hogy megeri e. +70.000 Ft-ot a Oneplus...
Mindkettő 90hz-es, a ZTE felbontás ugyan kisebb, de nekem elég, nem zavart az a felbontás korábbi Oneplus telefonokon sem.
Akku is nagyobb a zte-ben, 1000 mha-al.Ráadásul AnTuTu benchmark alatt nem csak a Oneplus 370k-s eredményét, de a konkurens csúcs telefonokat is lazán veri.
Ha nem csak szoftveresen (azaz látja hogy AnTuTu fut és ezért tulhajtja a CPU és GPU-t) akkor a jobb hűtés miatt nem picit jobba teljesítmény is.
Aludnom mell még erre párat

160.000 Ft -ert 8 GB RAM, 128 GB tárhely és mindent vero telejsitmeny elég csábító...
-
Május 21-e óta használom és nálam egy Note 8-at váltott, céges telefonnak meg van egy iPhone XS. Az iPhonet legszívesebben a Note 8 mellett is szemétbe dobnám, de ez szerintem nagyon penge lett.
Az akksi idő jó. Végre... végre kibírok egy teljes napot töltés, vagy is powerbank nélkül. Ha meg tölteni kell, az is baromi gyors.
A kijelző parádésan jó és igazából minden a telefonon.
Amitől tartottam és a sok teszt alapján nem véltem jónak az a kamera. Ám de... érdemes kipróbálni több helyzetben, mert hamar bele lehet jönni és kiismerni, hogy hol és milyen helyzetben hogyan fotózzunk.
Note 8 és az XS kamerájától is jobb ha az átlagot nézem. RAW-ban fotózva, a képeket meggyúrva meg maga a tökély. Ettől többet én egy telefontól nem várok el. -
hmb
aktív tag
Egyszeru,akkor vegyel olyan telot magadnak amin van jack csati,ezt meg kihagyod.nekem pl. Az elsorendu szempont jo kamera es 5g, valamint nem akarok szolgaltatot valtani es a xiaomit masik szilgaltato arulja az oneplust meg megvehetem a szolgaltatomnal.van jobb telo az oneplusnal? Van megeri 2x annyiert?nekem nem,nem vagyok hajlando x osszegnel tobbet fizetni egy telefonra.a oixel 3a a te telod,van rajta jack...
-
válasz
Linkin1994
üzenetére
Rosszabb lesz a hangminőség, mint Samsung telefonon, mert utóbbinál saját codec-et használ.
-
Linkin1994
senior tag
Egy galaxy buds vajon mennyire működik jól ezzel a telefonnal? Hangminősége gondolok
-
Ha már szóba jött, valaki reportolhatna egy keveset a Wireless Bullets 1-2 generációról. Az első generáció sem olcsó, de a második már kifejzetten drágának tűnik. OP pontokból végülis mindkettőt elhozhatnám ingyen, de nem szívesen szórnám el rá a pénzt, ha mondjuk nem az igazi a hangminősége.
Sajnos eleve hátrányból indul nálam mindkettő, az agybadugós dolgokat nem szeretem, de közben meg kényelmes lenne melóban. Itthon bőven jó a Sennheiser HD, hasonló szintet várnék el útközben is 30k-ért, ha már.
A telefonok mellé egyébiránt már 10 éve egy jó kis SE MW600 transzmittert használok, ebbe bármilyen háromfeles cucc belemegy. Ez még nem tud sem aptx-et, sem mást, nem is az igazi, de stabil, és már egy étvizede velem van, kapott izzadságot, meleget, hideget, bírja. Pici kijelzőjén kezdetek óta látszik a hívó neve, stb. A legjobb, csak hát az AptXHD hiánya rányomja a hangminőségre a bélyeget, ezért gondolkodtam a váltáson.
-
tixem
addikt
válasz
janeszgol
üzenetére
BT-n gondolkodtam már, de amíg a Samsung berakja az AKG headset-et a telefon mellé, én boldog leszek. Fejhallgató nekem off, max esténként itthon amikor már nem érdekel, hogy a pánt szétnyomja a hajam. Elég hülyén nézek ki a fejem közepén egy lelapult csíkkal
Agybadugóst szeretem, kizárólag az, a többi kiesik a fülemből, a nyakpánttól viszont közepes mértékű agyf@szt kapok. Maradnak az earbuds kialakítású cuccok, de abból egy normális 30-40 ezer. No thx. (#258) beeep146
Nekem az aliexpresses Blitzwolf / Baseus / Rock (Zircon forever) cuccok sosem okoztak csalódást, teljesen jó minőségűek. Mondjuk az áruk sem az az 1 dolláros gagyi kategória, de megérik az árukat. Csak hát 2-4 hét mire ideér. De ha ez nem gond, akkor megéri náluk nézelődni, nagyon jó cuccaik vannak. Essager is elég jó kábelekben, épp most vettem egy flat kialakítású Essager type c-t. Kifogástalan.
(#268) janeszgol
A kényelem tagadhatatlan. Bár a nyakpántosokat nem értem (tudom, sportoláshoz jók), ha már wireless akkor egy centi tyúkbél se legyen rajta

-
Xeon7
aktív tag
Sziasztok.
A telefonhoz milyen fülest ajánlotok?
Nem vagyok egy nagy zenehallgató, de néha jól jönne edzés közben! -
janeszgol
félisten
A BT-s zenehallgatás viszont elérhetné. Amikor megvettem az első BT-s fejesem, a madzagos füleseket és fejeseket összeszedtem egy szatyorba. Vagy eladom majd őket, vagy a szekrényben fognak lebomlani. Eszemben sincs mást venni már. A fülhallgatókban az agyba dugósokat utálom, meg ott elvárom a nyakpántot, ami a sportfüleseknél van, így már csak fejhallgatókban gondolkozom. Ja és csak vezeték nélküliben.
-
beeep146
tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Túl vannak a kezdeti őrületen, nekem a héten kedden rendelt 7 Pro itt volt csütörtök délután 2-kor.
-
beeep146
tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
A második 6T-nél nálam az utóbbi volt. A csütörtök esti rendelés hétfőn délután jött.
-
enginev3.0
félisten
UPS hétvégén nem frissíti a trackot vagy tegnap óta nem haladt semmit?
-
beeep146
tag
Köszi, sejtettem, hogy ez az OK.
Aki telefon rendelés előtt van és tudna abban segíteni, hogy bedob a kosárba egy gyári USB type C - jack átalakítót az írjon már rám. Árat és posta költséget utalnám.
Illetve ha más gyártótól tudtok ajánlani jó minőségű átalakítót akkor azt is szívesen fogadom. (láttam az ajánlott német Amazonos cuccot!) -
Érdekes bugot találtam, erősítse meg más is, ha tapasztalja. Kikapcsolást követő indításnál az első alkalommal ugyebár kéri a telefon kódját, nem elég neki az ujjlenyomat. A legfrissebb szoftverrel itt jó 5 másodpercre megakad a bevitel, de a látszólagos fagyás ellenére regisztrálja az érintéseket, mert kisvártatva bedobja az összeset, még entert is nyom a végén, és belép. Az első szoftverrel és a másodikkal sem volt ez, a két nappal ezelőtti 180 megás patch telepítése után jelentkezett.
Ami még lehet, hogy a JoneplusTools révén sikerült konstans bekapcsolni a gyári hívásrögzítést, esetleg még ez kavarhat be.
Plusz infó az ujjlenyomat olvasóról: lehet hogy placebo, de mintha egyre kevesebb lenne a sikertelen feloldás. Sötétben mintha csökkenne a hatékonysága, ezt viszont már többször észrevettem.
-
tixem
addikt
válasz
beeep146
üzenetére
Sajnos a normális usb-c-jack átalakítók pénzbe kerülnek, valószínűleg az a huawei kábel a bazári gagyi kategóriába tartozik.
A helyedben máris visszavinném, mert egy fillért nem ér de azért majd' 3 rugót elkérnek érte. Vedd meg a oneplus sajátját ha mindeképpen marad tovább a jack, azzal azért remélhetőleg nem veszik el a hangminőség. -
beeep146
tag
Üdv!
Segítség kellene azoktól akik nálam jobban otthon vannak audio technikai dolgokban.
A 7 Pro-nál ugyebár a Oneplus rátette a lábát az Apple által kijelölt ösvényre, hogy a többe kerülő telefonomhoz már nem adott USB C - 3,5 mm jack átalakítót. Vettem egy Huawei gyártmányút tegnap 2500-ért az Euronicsban, és azt veszem észre, hogy rosszabb a lejátszott zene minősége ugyanabban az autóban mint amilyen a 6T-nél volt a gyári átalakítóval. Az alkalmazás is ugyanaz (Spotify ill. Mixcloud). A kis 4 cm kábel darab az USB C és jack dugó között kb. fele olyan vastagságú mint a gyári OP. Ezen múlik? -
tom_87
tag
Trollkodás, de van benne valami
: [link] -
beyruth82
veterán
Az mekkora szemétség már hogy ha uniós térségből vásárolok az oneplus oldaláról akkor 699 euro ha meg unión kívülről akkor 699 dollár? Nem ugyan annyi az értéke a két valutának.Ez az én bankomnál 16 ezer ft különbséget jelent váltásnál. Ezt miért csinálják?
-
válasz
Linkin1994
üzenetére
Ha az ember megveszi itt, akkor személyesen biztosan nem tudja intézni a garit, mert ahhoz kell rendelésszám. Hogy ők hogyan intézik, az már más kérdés, de még drágább is, mint az oneplus oldaláról, szóval én nem látom sok értelmét.
-
aTe014
aktív tag
válasz
beyruth82
üzenetére
Vagy veszed mondjuk tőlük ([link]), mint én. Az előző LG V30-am garanciális ügyintézése 1 hét alatt lezajlott (email-re hétvégén is válaszoltak), GLS hozta-vitte, alkatrész hiány miatt nem tudták cserélni (cseppet sem bánom), és beszámítással elég kedvező áron jutottam hozzá a OP7Pro-hoz, amit imádok.

-
beyruth82
veterán
Nekem nagyon tetszik a telefon.A nyáron le is cserélem a mate 10 pro-mat rá.Fhd+-on és 60hz-n használva jönnek a 7 órás kijelzőidők amiket(meg még többeket) megszoktam és szerintem egy esőben elővéve sem kell félni hogy beázik a teló(ez volt a másik félelmem).A kamerája jól szerepelt a dxomarkon ami nálam garancia a minőségre meg rosszabb biztos nem lesz mint a mostani huaweim fényképezője ami elégséges most is.Az emui-t másfél év után is képtelen voltam megszeretni.A nagy bizonytalanság miatt ami van most a huawei körül kiváló alkalom hogy kipróbáljam az oneplust és az oxigen os-t amit annyit dicsérnek.Ez a garancia dolog ami egyedűl aggaszt.Elvileg ha garanciális bajok lesznek akkor külföldre kell postázni,eljuttatni vagy hogy megy ez?Valami futárszolgálatot olvastam itt(háztól-házig) de ez mennyire valós?Elég nehezen tudom elképzelni,hogy egy itthon nem igazán ismert vagy népszerű gyártó(eladási adatot nézve) ilyen komoly szolgáltatást nyújtson.Ha baj van írok vagy hívok egy kontaktot és pár napon belül megjelenik egy futár majd elviszi a telót és később(belátható időn belül)visszahozza megjavítva/cserélve mindezt garancián belül ingyen?Hmmm...
Próbálta ezt már valaki tényleg működik?A 8/128-ast választanám és ez a 200 ezer feletti ár tényleg nem annyira olcsó már így fontos a normális garancia nekem. -
Vicces a hangvétele a cikknek.
Van pár dealbreaker ami miatt én nem venném, de attól ez még egy nagyon jó készülék. -
A felbontást alapesetben dinamikusan váltja a teljes és az FHD környéke között. Elvileg FHD anyagok lejátszásánál például nem skálázza fel, mert minek. Jtékoknál szintén. Én is automatán használom, de az átlag appoknál (jtáékokat kivéve) még nem értem tetten, de lehet, hogy távedek, mert nem jelzi, hogy most épp lejjebb váltott, vagy sem.
-
Köszi, próbáltam, így sem megy. Azt vettem észre, hogy még nagyon-nagyon enyhén nedves ujjat sem visel el a technika, plusz ha nem abból a szögből rakod rá, ahogy szoktad, úgy pláne nem az igazi. Na mindegy, arcra mindig felold, csak kicsit aggódok a kamera mechnanikája miatt.
-
Látom, hogy a videóban látottak alapján véleményt alkotók közül sokan felhozzák a 90Hz és a QHD+ kombója által az akkuidőre generált hatást.
Gondolom irreleváns, de első kézből mondom, hogy az OP6 akkuidejével is tökéletesen meg voltam elégedve, ugyanis éjjelre úgyis töltőre raktam 10-20%-kal, nap közben pedig nem volt rá szükség.
AZ OP7 pro akkuideje ennél jobb, automatikus felbontással és 90Hz képfrissítéssel. Éjjelre rendszeresen 25-30%-kal rakom fel a töltőre, 4 óra kijelzőidővel, ebből bő 1 óra játék (mellette pedig dualsim 4G-n, és nem használok wifit). Aki 2 napos üzemidőt akar, annak valóban nem jó, de valószínűleg másik készülékkel sem lenne sokkal előrébb. -
aPoFa
tag
Próbáld meg egy picit tovább rajta tartani, nekem bejött. Szinte mindig beenged. Én a hatos hátlapi érzékelőt nem tudtam megszokni. Szerencsére ott volt az arc alapú. 😃 Amúgy szerintem is brutál jó ez a telefon. És én még a kamerákkal is elégedett vagyok. Igaz nálam nem életszerű, hogy brutál bele nagyítsak. Kijelzőn, monitoron meg jól mutat és faltól falig posztert sem kívánok belőle nyomtatni.😃
-
tom_87
tag
válasz
mjani1172
üzenetére
Nekem inkább az a furcsa a cikkben, hogy egyfolytában a konkurenciához van hasonlítva a telefon és nem az elődhöz (6T).
Úgy kellene (hangúlyozom szerintem) egy cikket megírni, hogy miben fejlődőtt (vagy fejlődött vissza) a telefon, ezt milyen ársávon nyújtja majd ezzel az információ halmazzal együtt összevetni a konkurenciával.
Valaki azt is árulja már el nekem, hogy az első oldalon (bevezető) miért kell a specifikációkról írni (sokadik teszt ahol már így van)?
Olyan ez mintha valaki egy szakdolgozat/diplomamunka bevezetőjében (pl.: szivattyúról) már rögtön az adott típust vesézné ki, úgy hogy még azt se tudjuk mi is az a szivattyú.
Nem akarok megsérteni senkit, de erősen látszódik az utóbbi időben, hogy csökken a színvonal, ezért is olvasom inkább manapság a külföldi cikkeket. Saját vélemény, de egy The Verge, vagy egy GSM Arena cikk sokkal jobban össze van rakva.
-
tom_87
tag
Szerintem csak arra gondolt a kolléga, hogy lehet nincs sok értelme annak, hogy pár gyártó (ész nélkül) ontja magából a készülékeket. Ez nekem se tetszik, teljesen felesleges és nagy a környezeti terhelése is.
Attól, hogy ha erre hoznának egy szabályozást, még nem lenne az mint a szocializmusban. Ott egy gyártó egy termékét vehetted meg és nem volt "rendes" verseny. Bár ha belegondolunk PC-n a világ 90%-a Windowst, okostelefonon pedig Androidot és iOS-t használ, mégse zavar senkit ez.
Kell a választék természetesen, de ésszel.
-
Én is vélek némi párhuzamot felfedezni, de talán profibb író annál, hogy ez befolyásolja. Egyébként tényleg olyan az egész cikk, hogy "valami bajom van, de én se tudom, mi". Érthető, hogy ennyi pénzért már mások az elvárások, mint amikor még 200 alatt volt a vételár, de több ponton is úgy tűnik, inkább a kákán kereste a csomót, mintsem hogy reális összképet alkotott volna. Ez nem egy hibátlan telefon, az tény, de van olyan erős választás, mint bármi ebben a piaci szegmensben.
SharpSA: nem tudom, de az UltimateShield nálam eddig mindig jó volt, szerintem egy próbát rendelek, aztán majd lesz valami. Ha azzal sem lesz jobb, akkor marad a fólia nélküli használat, amúgy is tokban tartom a gyári hátlapjával együtt. Eladni úgysem fogom, mert az Asszony már bejelentkezett rá. Ez az első OnePlus, ami tetszik neki, szóval másfél év múlva az övé lesz. A karcmentesség nála amúgy is múló állapot, szóval ha addig be is gyűjt valamennyit a kijelző, hát ez van.
-
Stempli
csendes tag
A negatív hangvétel annak köszönhető, hogy Bone (tudtommal) a Xiaomi-nál dolgozik már. Nem véletlen van annyit emlegetve a cikkben, Hogy ez mennyire jó választás. Számomra ez egyáltalán nem szimpatikus, mivel ennek egy független tesztnek kellene lennie, Nem egy másik készülék reklámjának..
-
Nyugodtan ironizálj csak, az legalább megy, ha már a tényszerű érveken alapuló vita nem az erősséged. Ettől viszont sajnos a tény még tény marad: olyan eszközt, technológiát fikázol oldalakon keresztül, amit még csak nem is láttál a maga valójában, csak (vélt) párhuzamok alapján ítéled meg, azt is a saját szájízed szerint. Na szép napot, több időt nem szánok a felesleges körökre.
-
OP7 Próban láttad? Nem? Akkor nem érdekel, mert nem releváns, más a kijelző típus (vagy a monitor is AMOLED volt, és 40 centiről nézed?), más felhasználási terület.
Ha valaki valamit nem ért itt, az te vagy. Az ingerküszöböd pedig továbbra is szubjektív dolog, nem iparági standard, amit minden felhasználóra rá lehet húzni. Nagyjából ketten vagy hárman vagytok, akik szerint ez semmit nem ér, mit ad Isten, mindhárman más telefont használtok. Ráadásként, ha már a szubjektív véleményeket boncolgatjuk, a másik oldalon jóval többen vagyunk, akik szerint igenis érezhető és jó irányba mutat a különbség, és érdekes módon mind első kézből rendelkező tapasztalattal bírunk. Érted?
Hagyjuk egymást.
-
-
sparks
senior tag
A teszt olyan, milyen. Valóban drága a cucc, de ezért igazi minőséget kapunk. Mondom ezt úgy, hogy elsőként posztoltam képet a frissen megérkezett telefonról és még aznap este nyitottam RMA-t, ezt már nem vesézném ki, másik topicban leírtam részletesen.
Ez már az 5. OP telefonom, volt 1, 2, 3, 5 és most a 7 Pro 12/256. Egy pillanatig sem bántam meg, hogy erre esett a választásom. Huawei Pro30-at sokat tapogattam, mert tetszett, de a botrányok után pláne úgy érzem, hogy jó választás a OP7Pro.
Nálam fontos szempont volt, hogy nyithatom a bootloadert, rootolhatok, ha úgy tartja kedvem és ezért nem büntet a cég, szemben a samu, saomi és hüvely cégekkel. Ott azonnal ugrik a garancia, ha belepiszkálsz. Itt segítséget kapsz még akkor is a téglásítottad.
Ennyit erről a részről, nálam ez egyéni preferencia. A fotós képessége bőven elég, nyaralásnál azért nálam van a profi gépem. De most készítettem fullHD 60-as videót és az állam leesik, annyira tökéletes. Nekem a videó ebből a szempontból fontosabb, abban pedig űberkirály.És még egy nagyon szubjektív dolog: lassan az 5. X-emet is megkarcolom, de imádom a kütyüket. Az előző telefonjaim mind úgy voltak (volt már nagyon sok, OP előtt is), hogy megvettem, belaktam, kicsit élvezkedtem és használtam. Ennél valahogy más. Ez megjött, első pillanattól (amint megkaptam a hibátlan darabot
) szénné buzerálom. Szinte rosszul esik az az 1 óra, amikor a töltőn van és valóban betegessé tudja tenni az ember kapcsolatát a telefonnal, annyira sokat nyomkodom. Nekem a GPS is fontos, sokat játszom Geocaching, Munzee és hasonló játékokat, meg úgy általában szeretek trackelni is. Na ilyen pontos GPS-szel még nem volt dolgom, ez már lassan professzionális szint lesz. A házamat körberajzoltam vele, lehetetlenül pontos tud lenni.
No és itt a végén jön képbe a Zen mód. Mit is kereshet benne? Hát megértettem: hogy ha az ember igazi 'junkie' lesz, akkor már csak az menthet meg, ha nincs kellő önfegyelem
Na jó, kicsit talán túloztam itt-ott, de a lényeg: szeretem, használom és bízom benne sok évig hű társam marad
-
tixem
addikt
Kénytelen vagyok megint válaszolni. Láttam már 60hz-nel magasabb kepfrissítésű kijelzőt. Ezzel együtt továbbra sem érzem, hogy felfoghatatlan igényem lenne a mobilos 90 hz-re. És nem, nem anélkül fikázom, hogy nem láttam, mert de, láttam, tapasztaltam. Poén 1-2 óráig. Ennyi. Nem hat meg. Akkor se ha Samsungban lenne. Vagy iphone-ban. Mert nem éri el az ingerküszöböm. Érted?
-
válasz
szlaci888
üzenetére
"...én sem olvastam még ilyen negatív irányban elfogult tesztet a mobilarénán, pedig jó pár éve olvasom..."
Mégsem olvasod eleget, mert ha így lenne,akkor észrevetted volna, hogy a Sony teszteknél is ez van/volt.
Legalábbis a csúcs készülékeiknél régebben megfigyelhető volt a "jelenség".Szóvá is tettük páran akkor... 
Egy ideje nem olvasok Sony teszteket emiatt, lehet már nincs...de korábban volt. -
beeep146
tag
válasz
üzenetére
Több másodperc lesz az a 0,2.

De a hasonlatod alapján az én értelmezésemben a következő a helyzet. Az alap 1,6 benzin Focus a középkategória. A Focus ST (OP 6T) meg versenyez az AudiS3, BMW 135i, Merci 43AMG esetleg Mazda3 MPS ellen (ide mindenki tegye be a iPhone XS M, Samsung S10+...stb flagship vonulatot belátása szerint). Amiben többet adott a Focus ST (6T) a többiekhez képest az a spec. mittudomén milyen csapszeges futómű, hogy a 250 LE első kerékkel is az úton tartható legyen. (6T, gyári android). Az OP 7 Pro szerintem ezen a vonalon továbbmenve inkább a Focus RS, összkerék hajtással, sperrel, 300+LE-vel, rajtautomatikával...stb. (lsd 90 HZ, UFS3, wapr charge..). Lehet nem tud annyit 0-100-on, vagy köridőben mint a BMW M2-M3, vagy az S3 összkerékkel és a belső minősége sem az, de velük versenyez a kategóriában.
Azt meg ne várjuk már el, hogy ezt ST árban kapjuk meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- BestBuy topik
- Új IP, erős rajt: a Pragmata hétvégére már 1 milliónál járt
- Háztartási gépek
- Tesla topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Szólánc.
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- iPhone 17 256GB gyári független hibátlan 2029.02.13. Apple jótállás
- iPhone 12 Pro max 512GB Független
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB kék 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 27% - MSI RX 6650 XT GAMING X 8GB GDDR6 Videokártya!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) szénné buzerálom. Szinte rosszul esik az az 1 óra, amikor a töltőn van és valóban betegessé tudja tenni az ember kapcsolatát a telefonnal, annyira sokat nyomkodom. Nekem a GPS is fontos, sokat játszom Geocaching, Munzee és hasonló játékokat, meg úgy általában szeretek trackelni is. Na ilyen pontos GPS-szel még nem volt dolgom, ez már lassan professzionális szint lesz. A házamat körberajzoltam vele, lehetetlenül pontos tud lenni.