Hirdetés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A OnePlus Nord CE6 és a CE6 Lite startdátuma is megvan
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Macrodroid
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
beeep146
tag
A 6T volt az első Androidom aminél leszoktam a Nováról, de ezek szerint tudja a Nova az oldalról swipe = vissza?
Mert én már nem akarok visszaállni a gesztus vezérlésről, de a 7 Proval az alsó húzás életveszély tok és hátlap fólia nélkül. Ha a Nova tudja, akkor visszarakom. -
dse
tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
"Sajnos ezt a gesztusvezérlést nem szeretem, xiaomi oldalról->visszához vagyok szokva, nem ahhoz hogy a vissza lépés is alulról történik, de ez könnyen orvosolható"
hogyan? -
Peterzon94
tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Használd egészséggel 😁
Nekem is az oldalról húzós visszalépés hiányzik, igaz én szifonon szoktam meg. Az akksi elsőre brutál jónak tűnik, tesztek is alátámasztják, persze használat függő ez. -
enginev3.0
félisten
Hát ez is eljött
Aki a mérettől függ ne tegye
Mi8-at váltott, és alig tűnik fel hogy nagyobb, simán szokhatóHogy kényelmes e? Nem használni nem, de szerintem kis kézzel egyik 6" feletti telefon sem kényelmes, nekem tuti nem, így aztán mindegy hogy mekkora telefonnal "szenvedek", de ezen legalább még jobb a tartalom fogyasztás
Írni kényelmes rajta persze csak két kézzel
Akksira kíváncsi leszek
Többi rendben van
Fotót még nem próbáltam, frissítés már felmentTok nagyon elcsúnyítja, de muszáj, sajnos
Jön már rá a screenknight fólia előre hátra, és nézek valami ultra vékony szilikon tokotNagyon szép telefon, én mondjuk imádom az edge képernyőt is, nagyon finom ahogy lefolyik róla a tartalom

Sajnos ezt a gesztusvezérlést nem szeretem, xiaomi oldalról->visszához vagyok szokva, nem ahhoz hogy a vissza lépés is alulról történik, de ez könnyen orvosolható
Üdv köztetek

-
nbukta77
addikt
Ki melyik ikon pakkot hasznalja?
-
PeteePeti
őstag
Találkozott már olyannal más is, hogy ujjlenyomat feloldás után a kezdőképernyő háttérképe van csak, se ikonok, se widgetek! Újra le kell zárni power gombbal, majd újra ujjlenyomat és akkor már jó!
-
SharpSA
veterán
Ezt szoktam használni a frissítések keresésére. A készülék még nem jelezte, de az app igen. Le is szedte, telepítettem is, azóta is jól működik egy gyári alaphelyzetbe állítás után.
-
hyperspace
őstag
-
virkir
veterán
válasz
Linkin1994
üzenetére
Linket leszel kedves
-
Sanya
nagyúr
Most értem haza a munkából. Oneplus 7 pro 8/256.
Reggel feltöltöttem 97%-ra.
Délben bedugtam a kocsiban (Vw golf 7 facelift), miközben ment az AA töltött.
Délután 4-kor mentem haza, szokás szerint bedugtam, ment az AA.
jelenleg 93%-os akkutöltöttsége van, miközben telefonáltam, használtam, ment a wifi, ment a 4g -
"Értem én, hogy vannak tulajok akik fájó pontnak éreznek bármi kritikát, de annyira nem kell mellre szívni."
Szó sincs erről. Csak már unalmas, hogy több szó esik a konkurenciáról, mint a topik tárgyát képező készülékről. Ha figyelmesen olvasol, láthattad: az ujjlenyomat-olvasójával én sem vagyok elégedett, és ennek hangot is adtam. De arra nem vagyok negyvenkettedjére kíváncsi, hogy miért jobb egy olyan telefon, ami még piacra sem lépett, és szerintem vagyunk így ezzel itt páran.
-
nimmrody
tag
Arról van e valami hir, hogy mikor érkezhet az 5G verzió?
Érdemes lehet megvárni ezt. -
virkir
veterán
Nem én dobtam fel a labdát és attól még szvsz nyugodtan lehet más telefont is megemlíteni.
Értem én, hogy vannak tulajok akik fájó pontnak éreznek bármi kritikát, de annyira nem kell mellre szívni.
Nem mondtam hogy rossz a 7 Pro, első amire az OPO óta rákívántam. Ha nem szálltak volna ennyire el az árazással már kezembe is lenne. -
F-ECT$
titán
Azért az F1 elég jó telefon ár/érték arányban, lehetett tudni, hogy 110e Ft-ért nem flagshipet kapsz, de bőven kevesebb a kompromisszum vele, mint amennyivel olcsóbb.
PeteePeti: a külföldi árak alapján én olyan 180e Ft környékére teszem a 8/256-os K20 Pro globál verzióját. Az biztos, hogy olcsóbb lesz, kérdés, hogy a hiányosságai kinek mennyire fájnak.
-FreaK- + CHIPman: nekem inkább az a kérdés, hogy ~1 év múlva 10-15% aksi öregedés után el fog-e menni egy napot töltés nélkül. Jelenleg pont határesetnek tűnik a készülék (nekem napi 4-5 óra SoT az átlagos, amiben van navi és játék is, tehát erősen aksi szívó appok). Szóval én örülnék 5000 mAh-nak

-
PeteePeti
őstag
Emberek értem én, hogy lesz Globál és abban lesz B20 nagy eséllyel!
Viszont, amit a kolléga linkelt az OP7PRO-val szemben, hogy mennyivel olcsóbb, abban nincs!
Ezért írtam, hogy hol a B20? :) -
Istenem, alig várom már, hogy befusson végre ez a rühes K20 Pro, mert addig mindenki csak a speckón pörög és az alapján ítél. Számtalan egyéb helyen el lehet kúrni egy telefont, várjuk már meg, amíg megérkezik itthonra is, és majd akkor fényezzük a bohócot, ha tényleg rendben van. A Poco is mekkorát szólt már a fórumokon, aztán tudjuk, hogy közel sem volt hibátlan termék.
Ja és ez még mindig az OP7 Pro topikja.
-
tomp
félisten
Külső kamera appok kezelik mind3 hátsó kamerát vagy csak az elsődlegest?
-
virkir
veterán
-nagyobb, és nagyobb felbontású AMOLED kijelző
Az a negyed coll-t ugyan ne hozzuk már fel a nagyobb felbontás az megvan de szintén amoled
-90Hz
Már itt is ki lett vesézve, hogy van aki gerjed rá meg vannak akik nem
-OIS
Ez sajnos tényleg fájó pont
-B20 lásd mint fent a globál verzióban lesz (majd meglátjuk)
-Oxygen OS > MIUI
Nekem pl a sorrend CM/Lineage-MIUI- bármi más
-Google-t kivéve minden gyártónál hosszabb szoftver support idő
Azért a miui sem arról híres, hogy nincs rá support.
A hivatalos support-ról meg annyi, hogy a 2014.10.14.-i telefonra az utolsó OOS 2016.10.9. alig két év, ez minden csak nem überfaxa support idő. A lineage az nem hivatalos szoft mint ahogy az xda-sok sem.
Aztán a hivatalos álláspontjukról akkumulátor téren ne is beszéljünk.A javítás, garancia attól függ honnan szerzi be a polgár, de tény ebben elég erősek oneplus-ék.
Az ár meg szvsz feledteti a hiányosságokat, plus van jack/Type-C füles lehetőség
-
-FreaK-
veterán
Nem veszem

- Ez erősen használat függő, hogy elmegy-e két napot vagy sem, illetve mennyit is átlagosan egy embernél.
- ez a random időpont és a 20-30% a fenti miatt mindenkinél máskor jelentkezik. Pl. lehet hogy nálam csak a második nap végére, és akkor elég csak este töltenem, nálad meg már reggel/napközben, és akkor érdemes reggelt, vagy előző este töltened. Szóval ezt így általánosságban nem lehet kijelenteni.
- Ezzel azt mondod, hogy a kis mértékű javulásoknak nincs értelme, ez szerintem nagyon rossz érv.Saját indokok:
- Jelentős előrelépést szeretnék az OP6-ról, nagyjából olyan aksi időt, mint amit előtte a Mate8-am tudott.
- A vetélytársak mellett az OP7 Pro lemarad aksi időben (persze, tudom, hogy ezért cserébe nyújt is pluszt)
- Szerintem már +200/300 mAh is tudna olyat dobni az üzemidőn, amit megérzel.szerk.: valamint ez is egy apróság, ami a mérleg negatív oldalát nyomja, és mondjuk +300 mAh-val már nem azt tenné. Ha még a kamerán is csiszolnak, akkor az én saját preferenciáim szerint már megéri váltanom. Tudod, a sok kicsi összeadódik

-
-nagyobb, és nagyobb felbontású AMOLED kijelző
-90Hz
-a 3 kamerából kettőn van OIS, míg a K20 Pro-ban egyiken sincs (2019-et írunk)
-B20 LTE
Más tekintetekben kb azonos.
Szubjektívek:
-Oxygen OS > MIUI
-Google-t kivéve minden gyártónál hosszabb szoftver support idő
-olcsó javítás hivatalosan, nem garanciális hibák esetén is, pár nap alatt Európában
-kapható rendes EU garival itthonról rendelve, nem csak fél év múlva, és a garanciális javítás egy hétnél többet nem vesz igénybe
-biztosítható már a rendelésnél -
tixem
addikt
Ugyan nem dbrand, hanem slickwraps, de ebből a szempontból szerintem ugyanazok. Tavaly október 30-án adtam le egy rendelést náluk, november 5-én adták fel, Amerikában vándorolt ide-oda majd 13-án ért be egy Lengyelországba, ahonnan másnap már a központi Posta elosztóban volt Pesten, onnan még 4 nap kellett, hogy Szegedre érjen.
Előtte is volt rendelésem májusban, az is kb ennyi időt igényelt.
-
Peterzon94
tag
válasz
Linkin1994
üzenetére
iPhone tisztábban szól, annyira nem feltűnő, de ha figyel az ember hallani azért.
-
válasz
nimmrody
üzenetére
Ha random kínai helyről akarod, akkor az OP7 pro is van olcsóbban (6/128 644,99$, 8/256 759,99$ banggood), és szintén van okos szállítás, ráadásul ezeket az EU szervizben pénzért tudod javíttatni hivatalosan, nem kell mindenképp kínába küldözgetni, ha összetöröd. A K20 pro-nál minden tekintetben jobb az OP7 pro, kivéve az árát, illetve egyéb szubjektív tényezőket, mint pl. a MIUI vs. Oxygen OS.
-
Ne vedd támadásnak, tényleg csak kíváncsiságból: Miért kell a jobb akksi? 2 napot úgyse menne el, csak jóval nagyobb akksival, ha meg nem naponta töltöd, akkor másnap random időpontban fog lemerülni, amikor nem biztos, hogy töltőközelben vagy. Szerintem ha egy telefon kibír egy napot, és még úgy is megy a töltőre, hogy van benne 20-30%, akkor a gyártónak se érdeke nagyobbat belerakni.
-
nimmrody
tag
Azert elgondolkodtatott a Redmi K20 Pro.
Fenébe is sokkal olcsóbb.
[link]530 euro korul meg all 256 GB os valtozat. Eu Priorityvel tehat vam nelkul.
Lenyegesen olcsobb mint a 7 Pro ugyanezen valtozata.
Oneplus 1 tol kezdve hasznaltam a ceg telefonjait, az 5T kivetelevel minden tipus volt.
Nagyon szerettem oket de egyszeruen csak arrol van szo nekem ez a plafon egy telefon vasarlasakor a kb 500 euro. Tobbet nekem nem er egy keszulek.Lehet most jott el a valtas ideje masik markat kiprobalni.
-
zolomon17
senior tag
Na, majd a 7T (vagy 7 Pro T?).
Bár az ár már az a kategória, ahol bőven nem rándul össze a gyomrom, hogy "hú, ez aztán a kihagyhatatlan ajánlat", közben meg annyit azért bőven nem fejlődött a cucc. Kicsit olyan savanyú a szőlő érzésem van, mint amikor megvettem az 5-öt, majd kijött az 5T és azt gondoltam, hogy mindennek, amit az újonc tudott, illett volna már az 5-be is bekerülni. Most ez nekem a notch-mentesség és a motoros selfie-kamera (olyan ritkán használom a front kamerát, hogy számomra nem éri meg még a csepp alakú benyúlás sem, dugták volna már el a 6T-n is inkább, a recept ott volt a BBK-n belül). -
Linkin1994
senior tag
válasz
Peterzon94
üzenetére
Érzel hangminőségben különbséget az iPhone-hoz képest?
-
Peterzon94
tag
Sziasztok, enyém is ma reggel jött meg, iPhone x-et váltott.
A kijelző érzékenység valóban van olyan jó, mint iponenal, habár az ottani haptic feedback jobban bejön, persze ezen OP tud csiszolgatni még. Az ujjlenyomatolvasó egész jó, ha az ujjam közepével találom el az érzékelőt. Sztereó hangszóróval sincs probléma, tisztán, hangosan szól. Kijelző brutál jó, airpods tökéletesen működik vele, gyorstöltés is brutális. iOS után fura a droid megint, szokni kell még. :) -
Én gondolkoztam pár órát, és eldöntöttem, hogy megéri a plusz pénz a Pro változatért.
De, ha neked nem kell vagy nem fog hiányozni a 90Hz-es kijelző, a zoom kamera vagy a még gyorsabb töltés és még a notch sem zavar, akkor nyugodtan veheted a simát.
Holnap 11-től rendelheted is
-
vranyek
aktív tag
válasz
Linkin1994
üzenetére
Én első sorban érzelmi alapon vettem OP7Pro-t, így nem tudom se pro, se kontra érvek tömegét sorakoztatni, de egy biztos: az S10+ kamerakivágásától a víz ver...
Akkor már inkább notch-os készülékek... -
Linkin1994
senior tag
Még mindig nem tudok dönteni s10+ és az Op7 pro között
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Szép kis főnök mondhatom...ma találja ki a túlórát? Grat...jó pár nappal előre kell jelezni... tudod mikor maradnék bent...soha!
Főleg, ha az új telóm otthon várna rám..
-
vranyek
aktív tag
válasz
beeep146
üzenetére
Köszi a választ
Jó játék lesz... ezeket szokásom elcseszni, de majd lassítok, és tutorial-ozok

Ahogy írtam, nekem május 30. óta Ferihegyen pending, szóval, már a 12 nap se lesz meg, és fizettem a gyors szállításért a termék árához képest nem keveset... bár tény, hogy Magyarországra megjött 8-12 nap alatt...
Csak azzal én nem sokra megyek az itthoni, csodásan működő rendszernek hála.
Bezzeg UPS...
-
beeep146
tag
Üdv!
Minimális rutint és kézügyességet igényel a felrakása, és nagyon tudom javasolni, hogy nézd meg a dbrand honlapon a How to videókat, ne menj neki magadtól. Megkíméled magad a kukában landoló terméktől. Tapasztalat..
A hajlított hátlap miatt javaslom, hogy a gyártó által ajánlott hajszárítózást se hagyd ki és ha nem használsz tokot (én nem szoktam) akkor a felrakás+hajszárítózás után 1 éjszakát legyen tokban. Ezt én a következő nap este (melegítés + éjszaka tokban) meg szoktam ismételni, és így soha nem vált mág fel se dbrand se a slickwraps hátlap fólia.
Nálam a dbrand kb 8-12 nap alatt itt szokott lenni, a Slickwraps szokott orbitálisan szívatni.
Volt már olyan, hogy a telefont már eladtam és utána jött meg a cucc...
Az OP 7 Prohoz kedden rendeltem a telefonnal együtt és a tracking szerint a hétvégén már Pesten volt, elvileg ma vagy holnap itt van. -
aTe014
aktív tag
Még bírja rajta a gyári fólia, kíváncsi vagyok, vajon meddig. Utána nekem is el kell gondolkoznom.
Egyébként a gyári tokot most vettem le 1 hét után, ennyi idő kellett, hogy megszokjam a méretet és a formát, annyira tetszik így, hogy inkább extra figyelemmel teszem le bárhová is (sima asztalra alapból soha), de én nem akarom tokban tartani.
-
F-ECT$
titán
A telefon védelméhez kis kiegészítés: a sima OP7 esetén ezzel nincs gond, mert nem hajlított a kijelzője (a hajlított kijelző számomra amúgy is hátrány), és többek között ezért, gondolkozok azon, hogy inkább egy sima 7-est kellene venni. Olcsóbb 150 euróval (50e Ft), és ok hogy nincs 90 Hz-es kijelzője, de ha eddig elvoltam a 60 Hz-cel, akkor amíg nem fertőz meg a 90 Hz, addig ez nem gond, picit kisebb (ami előny), az aksi kisebb, de fogyasztásban is jobb, szóval a használati idő akár még jobb is lehet vele, és kamerában van kompromisszum, bár a fő kamera ugyanaz, és legtöbbször azt használja úgyis az ember. Van más különbség? Gondolkozik valaki a sima 7-esen?
-
Én rendeltem kétféle, elvileg full glue üvegfóliát Aliról, meglátom milyenek lesznek. Tokokat is rendeltem, de lehet hogy maradok a gyárinál, illetve telefongyűrűt (valamint a tokok között van alapból gyűrűs) használok, ami jelentősen visszaszorítja a leejtések gyakoriságát.
-
F-ECT$
titán
A telefon védelmét ki hogy oldja meg? Tok van dögivel (akár gyári, akár dbrand), de a kijelzőre eddig nem sok megoldást láttam.
-
Xeon7
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Az enyém hajnali 3:04 perckor Poland-ba volt

-
válasz
nbukta77
üzenetére
A lyukas kijelző szerintem a legjobb kompromisszum amit most el lehet fogadni, a faceunlock nagyon hasznos pláne a hülye kijelző alá tett ujjlenyomatolvasóval.
Nekem egy telefon 3-4 év, nem bízom benne, hogy a motoros kamera kibír ennyit probléma nélkül.
Az "edge" kijelző egy baromság, de mindkét telefon rendelkezik vele, szóval whatever.
Az ip vagy nem ip totálmindegy, egy balesetet mindkettő kibír.
A hátlap lényegtelen, úgyis dbrand skint használok.Vagy esetleg ott van alternatívának a sima 1+7 ami a hülyeségek nagyrészét alapból kibackeli.
-
Eugene Roe
őstag
válasz
thebear007
üzenetére
A hazai szervíz hiánya néha szinte előny :) (nem biztos, hogy huaweinél is, azt nem ismerem)
-
enginev3.0
félisten
Csomagom már Budapesten

-
válasz
nbukta77
üzenetére
Gyertek át ide. Azok, akik csak károgni vannak itt, úgyis eltolják a biciklit előbb vagy utóbb.
@beyruth: nagyon régóta két évet ad, ráadásul nem egy topiktárs volt a múltban, aki eltéglázta a telefonját, és a support húzta ki a gödörből, ingyen. Na ilyen nem hiszem, hogy van másutt.
-
tixem
addikt
válasz
thebear007
üzenetére
"hazai szerviz hiánya"
Ezt olvasd el légyszíves, majd gondold át újra a fenti állítást -
thebear007
aktív tag
válasz
Tailorzsolt
üzenetére
Hát,ez alapján a Mate jobb képeket lő. Na meg az ára is érdekes, hazai szervíz hiánya,stb.
-
Jano_023
őstag
válasz
Tailorzsolt
üzenetére
Köszi a képeket. Nálam nem olyan szoros ez. A mate 20 pro jobb képeket csinál szerintem. De nem rossz a op sem csak nem egy kategória a mai csúcs készülékekkel.
-
beyruth82
veterán
válasz
Tailorzsolt
üzenetére
Igen nálam az is számíthat hogy nem az tetszik jobban ami közelebb áll a valósághoz.Mostani telómmal is azért szeretem hasznalni az AI-t mert a vele készűlt képeket kiszínezi.Abszolút nem valósak a színek de marha látványosak.
-
Tailorzsolt
tag
Én is évek óta amoledes telefonokat használok, de pl a korábbi Samsung telefonjaim túlszaturált képei soha nem tetszettek annak ellenére sem, hogy egyébként meg ezt leszámítva szuperek már jó pár készülék generáció óta.
Szóval összességében a OnePlus képei ebben az összehasonlításban nekem inkább a színek miatt tetszettek jobban.
-
tixem
addikt
válasz
Tailorzsolt
üzenetére
2013 óta amoledes telefonjaim voltak és jelenleg is az van, volt egy 3 hónapos Mate 9 kitérő. A szemem nagyon ráállt az amoled melegebb, vibrálóbb tónusaira, a Mate 9 IPS-e is egy tragédia volt a Oneplus 3 után.
Szín tekintetében nekem egyértelműen az jön be ami egy kicsit már-már túl színes is, még akkor is ha az amúgy nem valóságos. Ezt sokszor tapasztaltam már, a Note is melegebb színekkel operál a képeken, de engem egyáltalán nem zavar, sőt. Viszont teljesen meg tudom érteni ha valaki ettől idegenkedik. -
Tailorzsolt
tag
Igen, ezt írtam is, valószínűleg a Huawei és a Leica összességében jobb, de nekem valahogy mégis a OnePlus, amiben valószínűleg benne van egy nagyfokú elfogultság és szerelem...
De ez már csak ilyen..
Viccet félretéve a helyszínen amikor a készülékeken megnéztem a képeket még akkor is ha a OnePlus fakóbbnak tűnik a valósághoz közelebb volt. A Huawei egy kicsit túlzó volt a színekben. Ebben a OnePlus kicsit talán közelebb járt a valósághoz. Nekem ezért tűnik jobbnak, de azt írtam is, hogy nekem jobban tetszik a OnePlus, de ez nem feltétlenül jelenti azt hogy jobb is.
Itt nem adja úgy vissza, mert nincs összehasonlítási alap, de pl a bokeh képeknél először néztem is, hogy milyen fakó, aztán amikor a két képet egymás mellé tettem és összenéztem a helyszínen a valós témával, akkor a OnePlus közelebb volt a valósághoz,. Huawei kicsit erős volt színben. Nekem ezért tetszik jobban, de nem elemeztem ki részletesen.
-
tixem
addikt
válasz
beyruth82
üzenetére
Szerintem is jobb a Huawei. A részletekkel nincs baj a OP esetén sem, de a színek szemmel láthatóan fakóbbak és néhol a dinamikatartomány sem az igazi, ezt olvastam már több tesztben is és a Oneplus 3-nál is tapasztaltam már. Ez sajnos már régi betegsége a OP kameráknak. Ideje lenne levetkőzniük, mert a hardveres rész már régóta adva van. Ennél a témánál a 7 Pro esetén láthatóbb lencsetorzítást vélek felfedezni, a Huawei-nél nem. Talán itt jön elő a Leica féle okosság.
A többi kb amúgy tökre egyforma, 10x-es zoom pedig láthatóan mókusvakítás mindkét eszköznél. Összevissza nézve az egészet, nekem a Mate meggyőzőbb.
-
Tailorzsolt
tag
válasz
beyruth82
üzenetére
Én úgy látom, hogy nagyjából döntetlen. Véleményem szerint van olyan kép ahol a OnePlus a jobb és van olyan ahol a Mate 20 Pro.
A színekkel valóban mintha jobban bánna a Huawei, de több képen is a OnePlus-t érzem élesebbnek.
Sztem fej-fej mellett vannak. Az előlapi sztem egyértelműen a OnePlus felé billenti a mérleg nyelvét, a széles látószög egyértelműen a Huawei felé és a zoom meg a sima kép nagyon hasonló minőségű.
Egyébként ezeken kívül nagyon sok képet hasonlítottam össze és a szabadtéri képeknél is ugyanez a helyzet.
Biztosan elfogult vagyok, de összességében nekem a OnePlus képei jobban tetszenek, de ez nem azt jelenti feltétlenül, hogy jobbak is.
-
beyruth82
veterán
válasz
Tailorzsolt
üzenetére
Nekem azért valamivel jobbnak tűnnek a mate 20 proval lőtt képek.Szebbek,telítettebbek a színek,fakóbbak az op7pro-s képek.Szerintetek?
-
nbukta77
addikt
Kb jol ossze lett foglalva a kulonbseg. Ami viszont szamomra furcsa magamon. Mate 20 proval kezdtem a valtast, aztan s10+,p30pro,s10+ es most az op7. Elotte iphone szinte vegig. Fun voltam kisebb kiterokkel, de kb ket hetig birtam. Viszont android 9 ota nem erzem, hogy vissza akarok valtani egy kicsit sem. Elote xs-t hasznaltam,simat es maxot.
-
tixem
addikt
-
tixem
addikt
válasz
Linkin1994
üzenetére
Samsung előnyei közé sorolnám még az Experience Store-okat. A kijelzőcserémet garanciában megoldották egy nap alatt (se). 10 órára vittem, du. kettőre kész volt.
A többi nagyjából stimm. -
Tailorzsolt
tag
Sziasztok, akit esetleg érdekel!
Ma délután készítettem 10-10 képet a Mate 20 Pro-val, amit a páromnak adtam és az én új OnePlus 7 Pro telefonommal, amit másfél hete használok. (9.5.5.)
Megpróbáltam teljesen ugyanazokat a képeket reprodukálni ugyanazokkal a beállításokkal mindkét telefonon. Mindent elmentettem úgy, hogy egymás mellett legyenek sorban ugyanazok a témák.
Tehát összesen 10 fotó párokban, egymás után.
Van itt sima fotó, 3x zoom, 10x zoom, wide angle, közeli fotó és előlapi kamera is. (mind beltéri)
Íme a képek, jó szórakozást...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen monitort vegyek?
- Suzuki topik
- Horgász topik
- Egér probléma
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB fehér használt, karcmentes 6 hónap garancia
- 27% - GIGABYTE RX 7800 XT GAMING OC 16G Videokártya
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
- Apple iPhone SE (2020) / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Viszont a Pro modell ha 4500-as aksival készülne (Lsd.: S10 5G, ekkora kijelzővel), szerintem nem panaszkodhatnánk

Gondolod, hogy itt megállsz? Áááá...kizárt...már megvan a zsákmány...újat kell keresni