Hirdetés
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Karcok ellen sem védekezel?
-
-
törölt tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Szerinted jo megoldas lehet uveg helyett az elejere? Vagy kevesbe vedheti?
-
enginev3.0
félisten
-
törölt tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
6 ezer ft egy oldalra?
-
enginev3.0
félisten
Írtam reggel a mediamarktnak hogy van e fólia Oneplus7prora
Jofejek voltak és most hívtak hogy van nekik rá való minden féle
6ezerft -
fant0mi
őstag
válasz
LordVarbaro
üzenetére
Meg EU raktarbol jon-e. Nem lenne jo, ha rajonne meg az AFA.
-
betyarr
veterán
válasz
LordVarbaro
üzenetére
lényegében megbízható az oldal,csak nem lesz a telóra két év garanciád,mint az op hivatalos boltjában.
-
LordVarbaro
csendes tag
Sziasztok
Gearbesten most 499 USD az oneplus 7 (sima).
Mennyire megbízható az oldal? -
törölt tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Szerintem jo lehet mindketto, Olixar-rol is azt olvastam hogy nagyon egyszeru felrakni a seged kellekekkel.
Nilkinnel nem tudom eldonteni mi a kulonbseg az uvegek kozott. -
CptAdamica
veterán
Nekem is Nylon van, minőségi szép tok, oldalt alig vastagítja a telót, hátul meg jó a fogása, zsebbe hordom, de nem szöszölődött még össze.
Viszont ha a OnePlus nem adja ki az üveget, akkor nem tudom, hogy Nillkin DS, vagy Olixar, Nillkinhez van felhelyezést segítő keret is. Mind a kettő jó lehet vajon?

-
goldister
tag
Szerintetek hol lehetne venni egy belebújtatós tokot? Persze úgy hogy a bumper tokkal együtt
vagy valami vett már netről? -
törölt tag
Igen, Nylon bumper es Karbon protective.
Ha nincs mas a zsebedben a telefonon kivul akkor mindegy
Talan a Nylonnak biztosabb a fogasa zsebbol valo kivetel soran.
Kijelzon meg mindig a gyari van rajta hibatlan allapotban, nekem nagyon jol feltettek, de hamarosan tervezek venni egy Olixar uveget ra. Tegnap viszont ezt talaltam redditen: [link] -
törölt tag
Nekem harom hete van benne de semmi nyoma rajta kosznak. Meg nekem meg nem is ragadt bele semmi. Valamelyik nap "megkarmoltam" de elsimitottam es nem is latszik
Ujjlenyomatot nem szed, zsirosodni nem tud. Tegnap felraktam a karbont, amin azert latszodnak ezek a dolgok. Ha gondolod lefenykepezem hogy nez ki nalam a Nylon. Neked mi van most rajta? -
Papin
csendes tag
válasz
üzenetére
Elgondolkoztam Nylon tokon én is, de bizonytalan vagyok, minden koszt összeszed, hiába vigyáz rá az ember, sérülékenyebbnek tűnik, pl. lehet beleakad egy sérülésbe az asztalon vagy bármi, szóval nem tudom mennyire időtálló ill. ha koszos lesz (por, akármi) mennyire tisztítható?
-
zhata
senior tag
válasz
vranyek
üzenetére
Egy jó felvételhez három dolognak kell egyszerre jelen lennie:
1. adott külső feltétel, (pl. most a vihar);
2. egy olyan fényképet készítő személy, aki észreveszi ezt, és kihasználja az alkalmat;
3. meg egy olyan kamera, ami átviszi a nézőbe azt az érzést, amit a felvétel készítője ott helyben átélt.
Mikor ezt írom, épp dörög.
Köszi a képet.
-
vranyek
aktív tag

Egy kis éjszakai próbálkozás a viharban...
-
S@s
tag
Hát elég érdekes volt. A széléről alulról indult felfelé és közben hirtelen oldala fordult ( ilyen L alak szerű volt ). Nem lehetett látni, csak ha egy bizonyos szögből nézted. Lehet én voltam figyelmetlen.
Végülis mind1 mert szó nélkül cserélték. Azt hittem csak a teló lesz új, de komplett mindennel együtt cserélték.

betyarr: a telót PP vettem, de a tokokat már simán bk-val és nem volt semmi gond.
-
törölt tag
Mas is eszrevette hogy a 9.5.7-es frissites nagyon sokat javitott az uzemidon?
-
tomp
félisten
válasz
CptAdamica
üzenetére
Nálam ez apptól is függ. Pl Tidal lehalkít értesítésnél. USB Audio Player Pro viszont nem. Ott halkan jelez csak a zene alatt.
-
BeastMode
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
-
CptAdamica
veterán
Nem tudjátok véletlenül, hogy hogy tudom kikapcsolni azt, hogy ne vegye le a zene hangerejét, ha bluetooth-on át hallgatok zenét és jön egy értesítés? Előző telefonom valahogy megtaláltam, de itt nem sikerül.

-
Papin
csendes tag
Emlékszem, mintha azt írtad volna, hogy akkor láttad csak a sérülést, amikor levetted a fóliát! Kicsit el is töprengtem rajta, hogy én ezért nem akarom levenni, de csak feltűnne ha karcos alatta...
Én is visszaküldtem a telefont, egyrészt mert volt rajta egy apró sérülés a kamera mellett, másrészt hirtelen kellett a pénz családban, szóval azóta csorog a nyálam, már a kezemben volt, mégis "kicsúszott", hát ilyen sikamlós tényleg! Profi volt az ügyintézés, kaptam emailt, hívott a futár, elvitte, utaltak, mindez pár nap alatt!
Lehet nemsokára újra be tudok lépni a klubba!
-
fant0mi
őstag
A sima OP7-re jön OTA (nemet vpn-en at) a 9.5.5.
Majusi biztonsagi frissites es kamera javitasok. -
zhata
senior tag
válasz
betyarr
üzenetére
Néha igen, ActionVoip-pal.
Nagyon hely és szolgáltatófüggő, viszont csaknem ingyen van. Ha jól emlékszem, van egy három hónapos teljesen ingyenes kezdő időszaka is.
Általában jól müködő wifi alatt használom, ha más kontinensen élő ismerősöket hívok.
Wifi mellett teljesen jó a hangminősége, igaz, hogy kihangosítom.
Sajnos a beszálgetést rögzíteni - még - nem lehet.1140 Enginev 3.0:
Szerintem az első képed a hiteles, a másik kettő túlszaturált. -
simacsiga
tag
Sziasztok!
Van aki Mate 9ről váltott?
Leírná a tapasztalatait? -
törölt tag
válasz
exelsior1
üzenetére
Es van mar barmi tapasztalatod a tores elleni vedelemmel?
Mert nalam meg mindig az az elsodleges hogy ne veszitsem el a telefont egy rossz mozdulattal, nem az hogy noveli a tok oldalankent kb 1.5 mm-el
De ha ez a Clearplex ez ellen is ved akkor erdemes rajta elgondolkodnom.
Masik, ha tapad akkor nem szedi nagyon a port? -
exelsior1
senior tag
válasz
üzenetére
Épp ez a cleaplex lényege, tapad, a csúszós üveg ezzel egy életéért tapadó felület lesz
meg, hogy őszinte legyek, a telefon fő csodája hogy szemből tényleg egy kijelző, ha tok van rajta főleg egy átlátszó gumi (hogy a szép hátuljából valami látszon) akkor elvész a keretmentes kijelző csodája. Nyilván mindenki úgy használja ahogy kívánja, szabad világ van, de érdemes azért az opciókat ismerni 
-
törölt tag
-
tomp
félisten
válasz
exelsior1
üzenetére
Ez a Clearplex fólia elől mennyire fed? Kb ugyan annyit mint a gyári fólia vagy jobban?
Most agyalok, hogy milyen védelmet rakjak rá. Jó lenne esés ellen is védeni. Nekem a gyári szilikon tok tetszik, használom is. Előre Clearplex fólia menne. De ha a hátlapra is raknék fóliát akkor a tok miatt nem lenne gond vele? -
exelsior1
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Simán
-
exelsior1
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Keretes még nincs nekik mint írtam (sajnos )
Előbb utóbb csak lesz, ami van az 6 ezer jelenleg. Esetleg westend Mobile outfitters megér még egy próbát. -
dikan
tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ha jól tudom 7000 körül van felrakással együtt oldalanként.
-
betyarr
veterán
voip telefonálásra használja valaki a telót?mobilevoip,zoiper és társai.
érdekelne a hangminőség és más tapasztalatok
-
exelsior1
senior tag
válasz
üzenetére
Clearplex ment oda is. Bár még keretes hátlapi nincs, csak sima, ez is megteszi addig. Az S10 +-om full keretes fóliával használtam, többet nem is tokoznék, amíg van ilyen, minden mm és gramm spórolás fontos ilyen méretű telóknál. Arról nem is beszélve, hogy semmi értelme ennek a csodás Nebula kék színnek ha nem látszik

-
exelsior1
senior tag
válasz
SharpSA
üzenetére
Hi, nagyon nem szeretik az üveget ezek a telók az ujjlenyomat miatt, ha akad is amivel működik ott is sokat veszítesz a hatásfokból. Próbáld a Media Makrtos Clearplexet, az ad bőven védelmet és nem zavar be. Annyi a szabály hogy felhelyezés után ne nyúlj pár óráig a telóhoz hogy a gél meg tudjon nyugisan kötni, ha nyomkodod közben rettnető undi lesz. Hátlapra is most raktam, erősen tapad a kézhez, levehettem a tokot, azzal már embertelenül nagy a teló sajnos.
-
exelsior1
senior tag
Na, meg is jött a 9.5.7 frissítés, amit annyira harangoztak, durva, hogy egy oldalas javítási lista kemeény 123 mega a Oneplusnál, míg a nagy gyártóknál ugyanez inkább 1 giga lenne

-
zhata
senior tag
válasz
FuRiONight
üzenetére
Tényleg? Kérlek, taníts még mester!
De - kérlek olvass vissza [link]. -
tomp
félisten
válasz
üzenetére
Egyáltalán nem zavaró. Nem érzem a zsinórt és nem is látom.
True wireless nem tetszik. Túl kicsi. Ha nem akarom már használni akkor magammal kell vinni a tokját. Itt csak kiveszem a fülemből és a mágnes rögzíti a 2 drivert és lekapcsol. Szépen elvan a nyakamban. Ha újra hallgatnék zenét, szétszedem és mire berakom a fülembe már szól is a zene tovább. -
tomp
félisten
válasz
FuRiONight
üzenetére
Nem a fényerőt tolja fel. Az eleve a napsütéses időben maxra megy. Hanem ha közvetlenül rá süt a nap akkor a kontrasztot emeli meg. OP5 nem tudja ezt.
zhata
Én OnePlus Bullets Wireless-t használok erre a célra. Tökéletes.
Gondolkodtam a Bullets Wireless 2-n de csak aptX HD-t tud. Az pedig nekem kevés extra, hogy az 1 éves fülest leváltsam. LDAC-t vártam de gondolom az majd a BW3-al jön...
Amit kinéztem az az iTech Prostereo H2 csak jelenleg kicsit borsos ára van. Remélem megy lejjebb. -
betyarr
veterán
válasz
vitezlejszlo
üzenetére

-
zhata
senior tag
Igen észrevettem, de nem igen tudtam értelmezni. Ha már így kell ellentételezni a relatíve alacsony fényerőt!
Mára megvilágosodott: CSAK a zsebemben és kánikában -forró és nedves környezet - jönnek a fantom ujjlenyomatok.
Más. A Type C - Jack adapterrel szerintem nagyon nyűgös, macerás a zenehallgatás, filmnésés, stb. Vettem egy BT fülest (JBL TUNE 500 bt), szuper, mindenkinek ajánlom. -
tomp
félisten
Észrevettétek, hogy napsütésben a telefon feltekeri a kijelző kontrasztját?

pl a fekete alap szürke lesz így jobban lehet látni -
betyarr
veterán
válasz
vitezlejszlo
üzenetére
nem is azzal lenne elsősorban probléma (bár annak se örülnék,ha a kártyaadataimat lenyúlnák).tudom fagyasztani is a virtuális kártyát,hanem inkább azzal,hogy valami félre megy (nem érkezik meg,hibás és nem akarnák cserélni stb.) és megszívom pp nélkül.
-
pcnet
addikt
válasz
betyarr
üzenetére
Szerintem egy ilyen szintű bankártyás botrány után, rendbe rakták a rendszerüket. Nagy blama lenne, ha újra kiderülne, hogy gond van vele. De teljes mértékben megértelek, anno én is idegenkedtem a bankkártyás/pp fizetéstől. Esetleg nézz szét Hardveraprón vagy aukciós portálokon ha opció a pár hetes használt példány is. Egy éve én is 1 hetesen vettem az enyémet (OP6) ~25e ft-al olcsóbban. Csak arra kell vigyázni, hogy Oneplus oldalról származzon és az eladó adja hozzá a Oneplus accot is.
-
betyarr
veterán
ezt nem hiszem el...megint beszéltem az üfsz-el chaten és azt mondta,hogy 10-15 munkanap kb. amíg rendbe hozzák a paypal fizetést (a múltkor 24 órát mondtak
).
szerintetek merjem bevállalni pp nélkül a vásárlást?revolut virtuális kártyával természetesen.
akármennyire is begbízható az op,azért én csak félnék attól,hogy valami félre megy,aztán oda egy rakat lóvé.valójában nem is az hajt,hogy már azonnal kézhez kapjam,hanem attól tartok,hogy valahogy kifogynak a 12/256 verzából
-
betyarr
veterán
én meg még mindig nem tudtam megrendelni,mert még mindig nem lehet pp-al fizetni.a vége az lesz,hogy kifizetem a revolut virtuális kártyámmal.jó esetben nem lesz megint kártyabotrány náluk,meg nem lesz szükség a pp által nyújtott "garanciális" megoldásokra

-
dikan
tag
válasz
Peterzon94
üzenetére
Majdnem két hete rendeltem priority shippingel. Két nap alatt MO-n volt, UPS elkevertr, azóta megy a nyomozás, hogy hol van a készülék és amíg ezt le nem zárják, addig se pénz se telefon.
-
S@s
tag
válasz
Peterzon94
üzenetére
Hasonlóképp tudok én is nyilatkozni. Cserét kértem mert karcolás volt a kijelzőn a fólia alatt. Visszament a teló és 1 hét alatt a kezemben volt az új készülék. ( ebben benne volt a pünkösdi hosszú hétvége is ) Szal. le a kalappal. ( a honlapjuk akadozott, de írták is, hogy túlterhelt ).
-
Peterzon94
tag
Leírnám a tapasztalataim ide, hátha érdekel valakit.
Június 11-én kedden küldtem vissza a telefont, amit 13-án csütörtök reggel meg is kaptak lengyelbe, majd 14-én este már jött is a paypal értesítő, hogy pénz visszatérítést kaptam. Wow, nagyon korrekt cég! Bezzeg itthon fogyasztóvédelem is kellett volna egy ilyen tortúrához.
-
tomp
félisten
Kellett egy Wipe Cache. Visszatért a stabilizálás.
Külső kamera appoknál pl Google Camera nem megy az OIS vagy ha megy akkor ennyit tud?
-
SharpSA
veterán
Van-e már tapasztalata valakinek üvegfóliával kapcsolatban?
-
tomp
félisten
Mintha nem működne nekem a videóstabilizálás! Ugyan úgy rángat a kép...
Na ilyenkor mi lehet? -
F-ECT$
titán
válasz
üzenetére
Nem érezni kell, hanem mérni
Az első pár száz töltés alatt nem is szabad észrevenni semmi degradációt, mert az valami hibára utalna. Azt kellene kimutatni, hogy mondjuk 1000 töltés alatt a kímélő használat mellett mennyivel kevesebbet degradálódik az aksi, mint a nem kímélő használattal. De ilyen tesztet én még nem nagyon láttam. Viszont ha megnézed bármelyik 3 éves telefon akkuját, az már tuti nem fogja a gyári értéket hozni, akármennyire is vigyáztál rá. -
zolka95
őstag
Nálam sokszor előfordul. Leginkább akkor ha sokáig nem nyúlok hozzá. És fürdés után száraz kézzel sem szokott feloldani.
Azt hittem én vagyok béna. Rosszul adtam meg az ujjlenyomatokat vagy rosszul rakom oda stb. De akkor ezek szerint nem. Remélem csak szoftverhiba, nem pedig hardveres.
Sima OP7-et használok.
-
Sanya
nagyúr
Na megjött hozzá az oneplus bullets wireless 2 füles is. Érdekesség, hogy lemerülve érkezett.
-
zhata
senior tag
Sajnos, továbbra is vannak virtuális ujjlenyomatok. Vártam eddig, de tegnap kétszer, ma EDDIG kétszer nem volt hajlandó a telefon feloldani ujjlenyomattal.
Viszont megfigyeltem, hogy mindez - nálam - akkor fordult elő, ha a telefon a zsebemben volt, és mint ma délelőtt is sokat mászkáltam. Otthon nem fordult elő. Ez a hiba nagyon zavaró, még orvoslásra vár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- TCL LCD és LED TV-k
- Sorozatok
- Synology NAS
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Autós topik
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Az olcsóbbiknál írja azt, hogy nem robban, gondolom, ha sérül, akkor nem pókhálósodik be, de a drágábbiknál nem. Szerintem nekem a Nillkin lesz, megjött most 2 tokom, amit még 1 hónapja rendeltem.
vagy valami vett már netről?
Talan a Nylonnak biztosabb a fogasa zsebbol valo kivetel soran.

(nem az alacsony fènyerő miatt )