Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
beeep146
tag
Tegyél egy próbát az Edge Gestures appal, nekem egyenlőre bevalik. Ha jól belövöd az oldalán az érzékelési zónát akkor hibátlan. IOS kedvelők előnyben...
A csuszkalassal kapcsolatban meg tudnék beszélgetni a kis okos kínai mérnökökkel. Értem hogy a képeken jól mutat, de gyári állapotban életveszélyes, és én pl. nem akarom tokban tartani a telefonom. Azért vettem meg mert az a design tetszik amit terveztek, és nem a design plusz egy tok.. 😀 -
aTe014
aktív tag
válasz
beeep146
üzenetére
Nekem azt nehéz megszoknom, hogy telefonálás közben bal kézzel fogom a telefont és a kisujjammal mindig megtámasztom alulról a telefont, hogy ne csak oldalt fogjam és meggátoljam a kicsúszást, viszont így mindig letakarom a jobboldani mikrofont és panaszkodnak, hogy rosszul hallanak.
(Természetesen ez User-Error.)Emellett még arra is figyelni kell, hogy 99%-ban vízszintes felületre tegyem le, mert mindenhonnan lecsúszik (pl. pénztárca, párna stb.). Tok nélkül és gyári fóliával használom, valóban vág kicsit az alulról való húzásnál.
-
beeep146
tag
válasz
üzenetére
Mindkét 6T-men volt gyári üveg, tökéletesen illeszkedett és buborékmentesen lehetett feltenni a gyári tok segítségével. Kíváncsi vagyok, hogy a 7 Pro-ra dolgozik-e az ügyön a Oneplus.
Más.
Rátettem a dbrand black matrix hátlap skint, és így közel egy hét után nem akar kiugrani a kezemből a telefon.. Így már használható...
Nem tudom ki használ még gesztusvezérlést de az alsó swipe=vissza a gyári fóliával tragédia. Vág mint az istennyila. Most megvettem én is az Edge Gestures-t, így az oldalsó swipe-al talán ez is megoldódni látszik.
Még szerencse, hogy 6 nap telt el, így ha nem működik akkor vissza tudom küldeni, rég volt ennyire nehezen induló kapcsolat telefonnal.
-
PeteePeti
őstag
Sima OnePlus 7 vajon tölthető a 7 Pro 30 wattos töltővel? Úgyértem fel is veszi a 30 wattot, vagy azzal is max 20 wattal tölthető?
-
vranyek
aktív tag
-
lemmy71
őstag
Nem értelek hogy milyen áfáról beszélsz, még wám sincs ha eu expressel rendelem. A calkulátor centre pontosan kiszámolja menyi a fizetendő. Vásároltam már egy jó pár kinai web shopból a cect kivételével, mind wám határ fölötti termék volt és a calkulátor által kiszámolt összegen kívül sosem kellett ráfizetnem, nem volt semmi rejtett költség. Akkor itt miért lenne másképp
A garancia az más kérdés, bár azt egy kicsit elképzelhetetlennek tartom hogy egy viszont eladótól vagy kereskedőtől vásárolt originált termékre miért ne lenne garancia de szerintem ott is cserélik ha probléma van, akár biztosítás is köthető rá ahogy néztem. -
Asdenen
újonc
válasz
enginev3.0
üzenetére
Frissíteni kell a Oneplus logkit-et, aztán tárcsázóban *#800# -> oneplust Logkit -> Function Switch -> VoLTE switch pipa be
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
-
Asdenen
újonc
Sikerült beszélnem a supportal. Konkrétan ötletük sincs, nekem úgy tűnik.
A hiba kizárólag VoLTE hívásoknál jelentkezik. Ha hangos a telefon hangoszórója(nem kihangosítva) akkor a másik oldall visszhangra panaszkodik. Ha lehallkítom az megoldja, viszont így én nem hallok sok mindent az utcán. Szóval nem megfelelő megoldás.
A kérdésem az lenne, hogy bárki VoLTE hívásnál tapasztalt ilyesmit, vagy a többség nem is használja a VoLTE-t így nem jelentkezhet náluk ez a probléma?
(u.i.: VoLTE és VoWIFI-nél is jelentkezik ez a probléma + elnézést az ismétlésért, nem vagyok biztos abban, hogy ez egy réteg probléma és nem nagyobb) -
beeep146
tag
Nem bízom benne, hogy a hajlított üveghez lesz a Oneplusnak gyári terméke, így tegnap életemben először rendeltem Ali-ról, ilyet:
https://www.aliexpress.com/snapshot/0.html?spm=a2g0s.9042647.6.2.61274c4dFyMRgF&orderId=102658189997104&productId=33029729705
Amíg megjön addig szerintem rajta hagyom a gyári fóliát. Majd beszámolok.
-
F-ECT$
titán
Skin mellé honnan vesztek (és milyen) kijelzővédő fóliát?
-
vranyek
aktív tag
Te miről beszélsz? Nem nagyon tájékozódtál, mielőtt "megszólaltál" igaz?
Dbrand skineket gyárt a telefonhoz, semmi köze a telefonhoz magához... Telefon megvan már több, mint két hete hivatalos OnePlus oldalról rendelve, probléma nélkül, tőlük meg nem lehet skineket rendelni a telefonra (ezt tudja többek közt a dbrand).
Nem sírok, pusztán leírtam egy egyelőre kellemetlen szituációt, amire lehet további tapasztalatokkal reagálni, tanulni belőle, hogy másoknak is legyenek infóik a jövőben ezekről a rendelésekről.
Miért nem mész vissza aludni kicsit?
-
vranyek
aktív tag
-
marcarc
senior tag
Dbrand postai küldeményként, levélként adja fel nem csomagszállító hozza mint a telefont. Nekem volt hogy 2 hónap volt mire megjött a levél, közben Dbrand ingyen elküldte mégegyszer a rendelést ami meg is jött 10 nap alatt, majd rá egy hónapra az eredeti is befutott.
Nekem most pont egy hasonló bajom van csak órához való pótszemekkel. Posta nem tudja hol a levél, de nem ad igazolást, hogy elveszett...amivel ugye tudnék biztosítást intézni (mert ugye full biztosítással lett feladva). -
vranyek
aktív tag
Május 20-án rendeltem dbrand-től Mahogany Skint a 8/256-os mirror grey OP7Pro-mra, 8-12 napos szállításért fizettem a termék árához képest nem kevés pénzt...
Jelenleg ott áll a dolog, hogy május 30 óta nincs róla infó, amikor is Lengyelo.-ban járt a csomag.
Postát hívva tájékoztattak, hogy tuti nem érkezett meg az országba és nincs a vámon...
Írtam dbrand-nek, hogy nézzenek utána, mert nagyon nem ezért fizettem, ennyi erővel jöhetne sima szállítással, aztán érkezik, amikor érkezik. Írtátok páran, hogy változó a szállítási idő, de ha már egyszer itt van a szomszédban, ahonnan a telefon maga 1-2 nap alatt megjön, mire fizetek, ha már egy hete áll az éterben??? (ha egyáltalán még megvan...)
2019-ben, amikor minden órákon belül a világ másik végén lehet, hogy bő két hét alatt nem tud megérkezni egy egyszerű kis csomag...
-
goldister
tag
Szerintetek usb-c-jack átalakító vagy usb-c headset?
Most bluetooth-os van (xiaomi), vezetékesre is be szeretnék ruházni, hosszabb utazás miatt.
Illetve honnan érdemes venni? -
SharpSA
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Igen, néha én is...
-
enginev3.0
félisten
válasz
Tailorzsolt
üzenetére
Én csak a GPS modult akartam kikapcsolni
Szépen szoktam még fogdosni a kamerát azt gondolva hogy ott az ujjlenyomat olvasó

-
Tailorzsolt
tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Akkor lehet félreértettem. A mobilnet alapú helymeghatározásra nem találok semmi opciót, így azt valószínűleg nem lehet be- vagy kikapcsolni.
Bár ezzel nem vagyok képbe...
-
enginev3.0
félisten
válasz
Tailorzsolt
üzenetére
A helymeghatározást lehet kikapcsolni, de akkor még mobilnet alapú helymeghatározás sincs nem?
-
Tailorzsolt
tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
De, ki lehet kapcsolni, az imént néztem meg. Ha nem megy, akkor lehet egy újraindítás megoldaná. Korábban nálam a OP6-on és a 6T-n is előfordult és általában egy újraindítás megoldotta.
De nem hiszem, hogy ez kifejezetten OnePlus betegség lenne, mert a Mate 20 Pro-n is találkoztam ilyen problémával. -
enginev3.0
félisten
GPS-t itt sem lehet már kikapcsolni?
-
Peterzon94
tag
gyárilag tpu fólia van rajta, egész jó minőségűnek tűnik, ami védi a széleit is, de értelemszerűen csak karcoktól. garancia végett érdemes inkább oneplus oldaláról rendelni a telefont. supportjuk meglepően jó, realtime beszélgettek egymással, segítőkészek, háztól házig van a garancia is :)
ennek ellenére lehet vissza küldöm a telefont, jobban tetszik az iOS
-
lemmy71
őstag
válasz
Peterzon94
üzenetére
Köszönöm az infót
Csak még egy kérdés, amit mellékelnek hozzá üvegfóliát, az gondolom nem olyan lekerekített szélű, gondolom akkor megéri rendelni az aliról vagy valahonnan, teljesen fedő fóliát. Vagy esetleg érdemes lenne zseléztetni a kijelzőt 
A cect-shop ban is van cakli pakli 765 dollárért magyar nyelvel, csak nem tudom hogy gyári vagy valami mókolt rom van rajta
-
lemmy71
őstag
Szemezgetek egy 8/256 7 Pro val, de láma vagyok az oneplus.com on, ezért lenne pár kérdésem. Ez a 749 eu -s árban benne van minden, vagy esetleg még hozzájön wám stb, magyar menü, normális töltőfej nem ilyen adapteres vacak, van hozzá?
-
Asdenen
újonc
Üdv mindenkinek!
Egy hete megvettem a 7 pro-t, viszont telefonáláskor a másik fél panaszkodik visszhangra. Valaki tapasztalt ilyesmit, illetve valaki tud erre valami megoldást?
Írtam egy ticketet a Oneplusnak, viszont 2 napja semmi válasz. Emiatt lehet elállás lesz a készüléktől, mivel nem opció számomra, hogy emiatt folyamatosan headsettel használjam híváshoz a telefont. -
Ha ebben a topicban hajtod a témát, akkor sem lesz számla. Megvannak erre a megfelelő helyek, ha valakit annyira zavar, hogy emiatt egy, az átlagfelhasználónak gyakorlatilag kedvező jogi kiskapunak nekimenjen, akkor ott kell ezt az ügyet tovább vinni.
Egyébként valószínűleg ott bukik meg a dolog, hogy alapvetően nem az EU-ból vásárolsz, hanem HK-ból, az pedig szintén inkább kedvező feltétel, hogy nem onnan kell megvárni a telefont, hanem Lengyelországból. Ahogyan van ez több nagy kínai webáruháznál is. -
s3int
csendes tag
Értem, akkor felejtős lesz.
Ettől függetlenül számomra érthetetlen, hogy egy elvileg eu belüli vásárlásnak minősülő adásvétel során miért nem kapok számlát?
Nem arról van szó, hogy áfás számlát szeretnék.
Csak szimplán szeretném elszámolni, mint bármi más műszaki cikket amit vásárolok.
Ha ez nem lehetséges a oneplustól való vásárlások során akkor itt van vmi bibi van. -
Hogy hivatalos kapcsolatod maradjon az Oneplus-szal (elsősorban a gari miatt), csak az Amazonon tudod úgy venni. De kapható itthoni üzletekben is áfás számlával, csak ők nem tudni, hogyan intézik a garit, mert az Amazonon kívül más viszonteladó nincs a (külföldi) szolgáltatókon kívül.
-
s3int
csendes tag
Sziasztok!
Cégre szeretném megvásárolni, hogy elszámolható legyen költségként.
Tudtok ebben segíteni, hogy mire ügyeljek a vásárláskor illetve hogyan lehet?Köszönöm.
Üdv: Laci
-
S@s
tag
Kijelző sajnos ..
Levettem a fóliát és utána vettem észre. Tuti nem nálam karcolodott meg. Remélem cserélik, ha nem akkor szívás. Akkor megjavíttatom, mert amúgy meg vagyok vele elégedve. Samunál már volt hasonló gondom, ott a kijelzőt cserélték gariba. Remélem itt is megúszom....
-
F-ECT$
titán
Szerintem meg mindkettő szar

Közben elkezdődött a sima OP7 árusítása, és egy kis érdekesség, eurós árban az alap modellek így viszonyulnak egymáshoz:
OP7 (6/128): 549 €
OP7 Pro (6/128): 699 €
Azaz az ismert hátrányokért cserébe ~22%-kal olcsóbb árat kapunk.Ugyanez pl Indiában:
OP7: 32.999 Rs.
OP7 Pro: 48.999 Rs.
Azaz itt 33%-kal olcsóbb a kistesó, ha euróban is így alakulna a dolog akkor 469 €-nak kellene lennie. Profitmaximalizálás rulz
-
válasz
Peterzon94
üzenetére
Igen, az iPhone brutálisan túlszaturált és kiégett. Szerintem is rosszabb az iPhone
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
S@s
tag
Válaszolt a support azt írták, hogy kérjem a cserét és megvizsgálják... Közben a honlap is megjavult, úgyhogy elindítottam a cserét.
Köszi a segítséget!
-
SharpSA
veterán
Ott azt én is használtam, de erre a készülékre nem telepíthető, viszont ez az Edge Gestures még annál is jobb szerintem. Lehet vele állítani az értesítési hangerőt is, volt itt akinek az hiányzott az alap rendszerből.
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Samsungon a "1-hand operation+" gyári megoldása (good lock plugin) van olyan jó, mint a fentebb linkelt 3rd party app.
Nálam is jobbról behúzva megy vissza, az alsó gesztusokat pedig úgy állítottam be, hogy balkezes használathoz legyen jó... -
S@s
tag
Küldtem egy e-mailt a supportnak. Majd írok mi lett.
CHIPman cserét kértem, köszi az ötletet.
-
S@s
tag
Igen onnan. És a régebbiek is eltűntek. OP 6 stb... Csak 1 profilom van és a teló regisztrálva van benne. Tuti jó fiók. Esetleg megnéznétek nálatok működik-e rendesen most?
-
15 napig visszaküldheted, szerintem jobban jársz ha visszaküldöd és megrendeled újra, mint ha gariban azt mondanák, hogy te csináltad, és visszaküldik úgy, ahogy van.
Biztos jó accounttal lépsz be? Pl. ha facebookkal lépek be, akkor nekem tök más jelenik meg, mint az ahhoz tartozó emaillel.
-
S@s
tag
Sziasztok! Én is beneveztem egy 7 PRO- val. Fasza a teló minden ok, meg vagyok vele elégedve. A napokban fedeztem fel a kijelzőjén egy mély karcolást, ezt szeretném megjavíttatni. Küldtem rá egy szervíz igénylést és már több mint 48 órája semmi reakció. A honlapon a megrendelések közül is el van tűnve a telefon....
Nagyon remélem, hogy nem néztem be, hogy ezt a telefont választottam. A gariztatás vagy javítás eddig nem valami sima..
-
beyruth82
veterán
válasz
Peterzon94
üzenetére
Az OP7pro-n is van AI amit ki és be lehet kapcsolni?A felsőn sokkal teltebbek a színek viszont ahogy írták is ki van égve a függönynél a kép viszont az OP-val készült alsó kép sem valósághű mert gondolom az a rózsa nem rózsaszín valójában ugye?

-
SharpSA
veterán
válasz
Peterzon94
üzenetére
Esetleg a HDR miatt? Az első képen csúnyán kiégett a függöny és egyéb részlet is.
-
enginev3.0
félisten
Jajj delete pls
-
enginev3.0
félisten
Off
-
SharpSA
veterán
válasz
Peterzon94
üzenetére
Ezt meg hogy sikerült? Nekem eddig az összes képen rendben vannak a színek, sőt természetesebbek, azaz közelebb vannak a valósághoz, mint az S9+-on.
-
SharpSA
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nekem a My Gesture - Edge navigation jobban tetszik, mert oldalról húzva használható, de az Edge Gestures is hasonlónak látszik.
Jelenleg előbbit használom, na és ehhez pont jó a képernyő lekerekített oldala. -
enginev3.0
félisten
Poco icon packot tudom ajánlani
Nagyon szép és sehol nincsenek fehér körök az ikonok körül -
enginev3.0
félisten
válasz
Peterzon94
üzenetére
Az a baj hogy ez szerintem gyártó specifikus
Xiaominál oldalt elhuzva ment vissza
Samsung és oneplus esetén pedig alulról kell visszafelé lépni is -
Peterzon94
tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Android Q-ba úgyis tovább fejlesztik a gesztusvezérlést, nem fognak kelleni third party megoldások, csak győzzük kivárni. Persze lehet, hogy az OP hamarabb megcsinálja nekünk.
-
enginev3.0
félisten
Gesztusvezérlés ezzel [link]
Nem kell root, adb-vel simán el lehet tüntetni a gombokat, és bár a program azt írja hogy nem működik akkor ha alapból gesztusvezérlésre van állítva a telefon, nálam úgy is jó, de inkább gombokon hagytam és eltüntettem a gombokat adb-vel
-
beyruth82
veterán
válasz
Peterzon94
üzenetére
Fhd+ vagy Qhd felbontáson használod?
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Peterzon94
üzenetére
6t se tud sokkal jobbat. Érzésre ezzel a használattal, amit leírtál, 30%-nál kb 6óra sot lenne enyémen. 7-8óránál nem tud többet.
-
belan
addikt
Habár ios parti vagyok ,de ez egy remek telefon .
-
SharpSA
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Mivel, hogyan orvosolható könnyen a gesztus vezérlés?
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Anime filmek és sorozatok
- Házimozi haladó szinten
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Csúszni meg elképesztő módon csúszik, egyetlen másik OnePlus telefonom nem akart ennyiszer kiugrani a kezeim közül. Valamelyik nap például a hasamról csúszott le, pedig a hátamon feküdtem. Hihetetlen! :-D
(Természetesen ez User-Error.)

...8 nappal később rendeltél tőlük, azonos feltételekkel, és nálam még nyoma sincs... valószínűleg nem is lesz... mindegy, írtam nekik, csak van pár óra mínusz náluk, még alszanak mélyen

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)